1:a advent.

japp, så va det första advent. Sitter hemma och myser i soffan efter en dag på jobbet. Jul stjärnorna lyser i fönstret och det börjar allt bli lite julstämning här i mitt lilla hem. Igår var det lördag och det innebar fest! Är lite för sliten för att berätta om kvällen, men det va kul iaf. På mig hade jag min nya sammets klänning och dragkedjs skärp.

pics!




Jag och söta Sara


Jess


Jag och Robin




Jonsson(haha)






Snygging


Sötisar





love the life you live.

japp då va det fredag, den efterlängtade helgen är här. Den här veckan har gått fruktansvärt fort, hann knappt blinka så va det helg. Det är underbart när veckorna går sådär fort, tycker fortfarande det känns som typ tisdag eller nåt. Jaha gott folk, va sker en sådan här trevlig fredags kväll då? Själv sitter jag hemma med ett glas rött i min hand, beundrar mitt nyinköpta, helt insane snygga skärp och lyssnar på ebba grön (min bror lärde mig i väldig ung ålder att lyssna på ebba grön)
Sitter även här och drömmer mig långt bort mot beachen i miami, magen kurrar men jag sitter alldeles för skönt här i soffan för att pallra mig upp och göra iordning en sallad eller hoppa in i dushen.



bälte från zara

ciao amigos

good morning.

eller a, kl är ju rätt mycket nu, men är man ledig så är man. Har precis ätit frukost, sitter och kollar på the voice, live your life med rihana är ju bara såå bra. Ska vandra bort till Jessica snart, stackar sitter hemma och väntar, att jag aldrig kan lära mig att skynda mig. Vi ska ner på stan och handla lite saker. Ikväll är jag helt ensam hemma och då ska jag sätta mig och pyssla med mina julkort jag ska göra, ska tjuvstarta med lite julmusig och pepparkakor också.mys! Nu måste jag verkligen rusa! Btw, det är ju tydligen värsta snöstormen i sthlm, undra när snön kommer till oslo?? inte allt för snart hoppas jag!! Ha en underbar dag!




over n' out


m-k.







Mary-Kate för You Magazine 2007, bilderna är helt fantastiska tycker jag, såå fina!!

Jag har börjat bli så fruktansvärt trött på morgonen, jag går helt enkelt och lägger mig på tok för sent på kvällarna. Nu sitter jag här vid datorn och orkar inte ta tag i mig själv, fattar inte att jag fortfarande sitter kvar, för nu börjar jag bli riktigt sen.

Jag längtar till julen...


sunday.

igår efter jobbet kom mina jobbarkompisar och viktors jobbarkompisar hem till oss på förfest, en riktigt rolig sådan! Jag var trött efter en låång arbetsdag men jag ryckte upp mig och gick ut ändå. Jag blev inte direkt piggare av att gå upp och jobba idag. Nu är jag iaf äntligen hemma och Viktor är och hämtar pizza. Alla levande ljus i lägenheten är tända och nu ska vi bara mysa ner oss i soffan med en film. Imorgon väntar en ny arbetsvecka.
Nu börjar det bli lite julkänsla faktist, nu är hela Oslo julpyntad.

Killarna var inte riktigt lika sugna på att posa som oss tjejer, hahaha










081121.

Igår va vi ute en sväng, på sterio. Dom har precis börjat köra torsdagar, så det var inte så mycket folk, men vi hade riktigt kul ändå, 20 kr för öl och shots, det du! Jag är ju då inte ett så stort fan av öl, men men, jag offrade mig denna gången. När vi kom hem vid tre tiden sa vi hej då till John för denna gången, han har varit hos oss nu i 2,5 vecka men nu skulle han tillbaka till Miami.
Idag har jag varit ledig, jag drog hem till Jessica imorse för värsta dunder frullen, sedan gick vi ner på stan. Köpte massa julpynt och julpyssel. Jag älskar julen så jag ska se till att vi får det riktigt mysigt och mycket julstämning här=)
Efter några timmar på stan gick jag hem och storstädade, sedan lagade jag middag till mig och min älskling, torsk och potatis, mums!!!
Nu ska jag hit the bed, V har redan somnat på soffan..














Idag, lite halv sliten där..


over and out

sick.

Madonna är louis vuitton nya ansikte, och vet ni vad hon får för det? jo, 70 miljoner dollar. Inte illa pinkat där madonna..





Nu ska jag hoppa in i duchen efter en lång arbetsdag. Sen ska vi ner och dricka vin på Karl Johan. Mys.

fashionway

www.fashionway.se

dagens.



top - Bik Bok
skärp - H&M
väst - Champagne (alla minns väl den underbara butiken)
armband - Raglady

Idag tog jag ledigt från jobbet och det har varit förbannat skönt!!



paljetter.

Asså Bik Bok, vad har hänt, dom har värkligen vänt, från jag vet inte vad jag ska säga till kanske hur grymma som helst. Vårkollektionen kommer bli ännu bättre. Imed lågkonjan gillar vi ju alla budjetplagg, och det kan du hitta på Bik Bok. Jätte snygga fuskpälsar, jeans och framförallt dessa paljett leggins.



Köpte ett par likadana till min vän Linnéa som befinner sig i NYC och skickade till henne på hennes födelsedag, och lite annat skoj!

Nu ska jag, Viktor, Jonna och Maths till Ikea, och det bästa med det..... köttbullar.. mums!!

thursday.

Förra veckan blev det en utekväll med tjejerna på jobbet. Vi dansade tills lamporna tändes och fötterna värkte.





Hela outfiten från H&M.

samla poäng, få gratis presentkort

Min kära vän Jonna berättade för mig att alla dom här gratis sidorna där man samlar poäng för att kunna få presentkort hos alla möjliga kedjor som H&M, din sko, IKEA, mm, och det fungerar verkligen. Gå in HÄR och bli medlem idag, ni kommer bli nöjda.






alexander wang.










erin wasson.






middag för 3

Idag gick jag och John till mat affären och storhandlade. Vi gjorde iordning middag tills Viktor kom hem och gud så gott det blev. Nu sitter vi här och spelar kort och drickr vin, och fan vad jag ska vinna över dom.




some pics











Förfest hos Robin, Jessica och Elvira. Sedan ut på Sirkus.

fredag.

Haft en ledig dag idag. En helt underbar dag, trots regn. Vandrade ner på stan med John, mötte Jessica och gick in på h&m och röjde. KOm därifrån med en jacka, en kavaj, en top, ett par byxor, en mössa och ett halsband. Mycket nöjda gick vi vidare till ett supermysigt ställe med uteservering och infravärme. Där satt vi i några timmar, åt fisksoppa, drack en flaska vin och sen en till. Sedan drog vi och bowlade, vi började med några drinkar i baren och en och annan shot.
Blev tidig kväll, sitter nu hemma i soffan med Viktor och John, vi laddar för imorgon, då gäller det!!


















so true, so fuckin true

Köpte cosmopolitan igår, låg och läste lite innan jag somnade igår. Ett repotage om män "på hans radar" Det stod massor med saker, ett av dom var:
Varför han.. slänger sina strumpor på golvet.

1.
Han tycker att han är mer tidseffektiv genom att plocka upp flera strumpor vid ett tillfälle, säg en gång i veckan, än att hålla på och små plocka.

2. Han vet att han borde lägga dem i tvättkorgen men tycker inte att det känns tillräckligt smutsiga än och lägger dem på golvet för att mogna. 

3. Han hoppas att någon annan ska plocka upp dem. (jag)


Min man här hemma prickar så jävla rätt på både nr 1 och 3.




lovelovelove


YSL


härliga blus








sammet.

VI har en inneboende för tillfället. John. Hittade detta vackra ting i hans väska. Sammet och guldknappar. Köpt i Vegas. I just love it.


Dolce & Gabbana




hey Mr President



Grattis Obama. Första mörkhyade presidenten av alla 44 st. Nu fattas det bara att en kvinna blir vald nästa gång!

m-k, damn










15 månader utan dig....

min själsfrände, mitt allt, min andra halva, min solstråle, mitt hjärta, Min bästa vän. Jag är inte hel utan dig.
Linnéa, hon är så sjukt saknad så ni anar inte. Men snart, snart kanske min dröm blir värklighet. För vi har planer, stora planer hon och jag. Love you baby..



Linnéa och jag, seglarveckan 07


weekend.

Helgen har inneburit jobb för min del, mycket jobb. Lördagen gick i ett men jag hann med lite party på kvällen. Upp tidigt idag för att jobba. Nu är jag äntligen hemma och är helt slut. Min älskling håller på att laga tacos till oss, så snart ska vi mysa ner oss i soffan med en film!
November månad kommer innebära jobb nästan varje dag för min del. Man bor ju i det rika landet Norge, och här betalar man bara halv skatt i november så man ska ha mer pengar till jul, så det gäller att jobba mycket denna månad.

Btw, så va det roligt att vara ute med Jonna igår, hihi=)

pics.


Jag och mitt hjärta



Jag och mina söta jobbar kompisar Elin och Jessica



Jessica, jag och Robin på förfest



Såå himla ball utklädnad... hahah



Ett fullproppat Yatzy..

På Yatzy träffade jag hela Kungsbacka gänget, Dea, Jenny, Nina, Linnea & co, såå roligt=)


God Natt



RSS 2.0