u2.


Den 31 juli och 1 augusti kommer mitt älskade U2 till Göteborg. Om inte jag får tag på en biljett så vet jag inte vad jag gör. Ja bara ska ha en. 


Viktor är jätte sjuk och ligger i sängen, vi har ungefär en och en halv dag på oss att flytta. Det ser ut som om det bara är att ta tag i det själv.
Later.

me and my sis.


Jag och min lillasyster innan utgång i lördags. 




090329.



Köpte den här väskan till min lillasyster Anna för några dagar sen. Då blev hon glad. Btw, så har hon och hennes Kristoffer varit här i helgen, och hon hade med sig skor till mig, weeiii!! 
Har precis skrivit en lista med allt jag ska göra dag. Jag ska framförallt börja packa för våran flytt från Oslo, men sedan är det även tråkiga saker som gå till banken, kolla upp deklarationen, skattekort, semesterersättning, betala en FET p-böter mm.

ciao






sool.

Åh vilket underbart väder det har varit idag. Jag har suttit på uteserveringar med Maria hela dagen. Jag har även hunnit med lite städning, för nu ska vi ha visning och denna gången hoppas jag verkligen att dom tar den. Om exakt en vecka flyttar vi från Oslo, aaah shit, mycket blandade känslor, men det ska bli kul=)

Jag och Maria hade det skönt i solen..





Köpte ett par shorts som jag tror kommer användas flitigt i sommar. Enkelt och svart. 


Zara 149 kr


Nu ska vi äta. Later.



st. patrick's day.

Igår var det st. patrick's day. Det skulle vi ju självklart fira. Jag och Anchelee började på ett litet ställe med vin och drinkar, sedan hookade vi upp med killarna som satt på en Irish pup. Dom drack öl, jag och Ancheele drack ännu mer drinkar. Det var en sjukt trevlig kväll. Nu ska jag städa lite snabbt, vi ska nämnligen ha visning ikväll. Det är strålande solsken ute så sen ska jag skynda mig ut på stan, ska träffa Viktors lillasyster Klara och ha en hel dag med den lilla sötnosen.





kvällens.


Top - bikbok
Kavaj - h&m
Skinn byxor - h&m
Halsband - bjorg




yesterday.

Kavaj h&m, Top bikbok, Tights gjort själv, Kjol h&m, Skor dinsko, Halsband från massa olika butiker. 

Igår hade vi världens mysigaste kväll på thai resturangen yaya's. Det var jag, Viktor, Robin, Jessica och Nina som åt och drack gott, sen blev det även en drink på Broker. 

Nu ska jag ut och dricka vin med söta Anchelee.

ciao.

090316.

När jag gick till jobbet idag fick jag syn på dessa skor som hängde mellan två hus. Tyckte det såg lite roligt ut. Jag har hört att för längesedan betydde det att man kunde köpa droger där det hängde skor sådär.. va vet jag, haha!
Nu ska vi snart ner till världens mysigaste thai resturang... 







oh man.

cobrasnake


thank god it's friday.

Hej mina vänner. Beklagar för världens sämsta uppdatering. men dom senaste veckorna har vårt internet inte fungerat. Sen har jag ingen dator kvar heller, tar man med sin dator på en galen inflyttnings fest får man räkna med att den får ett glas rödvin över sig och sen aldrig mer vill fungera. Så jag säger bara det, ta aldrig med din dator till en inflyttnings fest där det finns rödvin. Nu sitter jag här framförs Vs nya mac dator, jag lurar på hur man lägger upp bilder, humm, jag tror jag behöver en genomgång i det. Jag har precis stor städat lägenheten, för kl 5 idag har vi visning. Jag har väl berättat för er att den sista mars så flyttar jag och Viktor från Oslo. Vi ska nu inta Sveriges huvudstad istället. Tanken är att flytta till Stockholm så fort som möjligt, men kan hända att jag mellanlandar lite hos mamma och pappa. Så fort vi får lägenhet så flyttar vi, och det är på G.

Nu ska jag sminka mig lite fort och sedan springa ut på stan en sväng innan jobbet kallar. 

Ha en underbar fredag allihopa

ciao

RSS 2.0