Soligt Stockholm.

Har haft en underbar dag i solen med Mikaela, shopping och lunch vid Nybrokajen. Nu ska vi iväg till en kompis på snittar och vin. Trevlig lördag.

Lördag.

Viktors pappa är här på besök och idag har vi kollat när Viktor spelade fotbolls match, han blev lite skadad men blev ändå utsedd till matchens bästa spelare=) Jag har sagt det innan men Viktors pappa är Grym på att laga mat och vi har precis avnjutit förrätten som var hemmagjord sushi, och så bubbel till det, mums=) Nu ska vi äta huvudrätt. Trevligt lördags kväll.

Äntligen helg.

Nu är det äntligen fredag eftermiddag. Efter jobbet ska vi på snabb after work, sedan ska jag och Viktor till Kungliga Dramaten och gå på teater, kul. Imorgon kommer Viktors pappa hit, vi ska kolla när Viktor spelar fotbollsmatch, byta däck på bilen (här kan jag mer utrycka mig att dom ska) äta god middag och på kvällen ska vi ut på nån pub och titta när Djurgården spelar sin 2:a final match. På söndag hoppas jag på sol och brunch på en uteservering. Klippte mig i onsdags, så skönt=) Nu ska jag sminka mig lite och ta en kaffe. Trevlig helg på er!

Sool.

Solen har äntligen hittat fram på riktigt. Igår åkte jag och Viktor runt och gjorde lite ärenden (shopping), och jag invigde min trenchcoat. Vi avslutade med take away kaffe, bullar och trisslotter (haha) nere vid en sjö som ligger precis vid oss. Sedan åkte vi hem och jag planterade blommor på balkongen och Viktor spelade sitt nya tv spel. Nu ska jag återgå till mitt oändliga plugg. Ciao

Yoooh.


Nu va det riktigt längesedan jag skrev. Jag skyller på långa dagar på jobbet och sedan till skolan eller plugg. Över påsk va både jag och Viktor nere i Göteborg. Helt underbart var det att vara hemma lite längre än bara en helg. Jag hann med massor med roliga saker som att träffa nästa alla i min stora familj, tjejmiddag, utgångar, påskmiddag, mys, shopping, mys i solen och massa mer. En sak till Kräksjukan. Hela söndagen låg jag i sängen, om jag inte.. aa ni fattar. Glad är jag att det bara varade en dag. Nu är jag iaf frisk och kry. Glad är jag för denna korta veckan och att helgen snart är här. Imorgon blir det middag hemma hos oss. Nu fortsätter jag med plugg. Trevlig torsdag.

sneakers freak.

Min systers kille Henrik har en jäkligt stor skosamling, här ser ni typ hälften av alla hans sneakers (!) Crazy. Ikväll ska vi ut, John Dahlbäck på Nivå är det som gäller!

Home.

Henrik och jag i bilen..=)
Nu är jag äntligen hemma i Göteborg. Jag har tillbringat kvällen hos min storasyster, jag har myst med mina syskonbarn, ätit tacos och efter att barnen somnat har vi druckit vin och skvallrat. Älskar att vara hemma! Åkte med systers pojkvän från Stockholm, skönt att slippa åka hela vägen själv. Imorgon kommer Viktor hit också. Nu ska jag sova. Natti.

RSS 2.0