sorry.

för dålig uppdatering det senaste. Men jag har ju fått ännu ett nytt jobb. Jag fick först ett jobb, men det var inte heltid, så när jag nån vecka efter hittade ett annat jobb, så sa jag upp mig från det första. Så nu jobbar jag mån-fre(GÖTT) som assistent åt en kille som jobbar på social styrelsen. 

Från det ena till det andra, imorgon kommer hela ligan hit till Stockholm (Mamma, tvillingarna och Maj). Dom stannar hela helgen och på lördag ska vi (inte mamma) gå på COLDPLAY!!!!!!! Jag har längtat såååå mycket sen jag bokade biljetterna för typ ett halvår sen! 
Så nu håller jag på (i sista sekund, jag har ju faktiskt ett jobb, och inte hemma fru längre,haha) att städa, tvätta, bädda och färga håret samtidigt. 


GAAAAAAAAAAA... Jag hade verkligen bestämt mig för att köpa ett par skor jag har hittat. Så efter jobbet åkte vi till skärholmens center och skulle köpa dom, tror ni inte att dom är slut i min storlek då, jag blir så förbannad, och det var inte bara där dom var slut utan typ hela sthlm.. PSYK!!!!!!!



Coldplay, Stockholm Stadion 22 augusti 2009


50 års fest.



Igår va jag på 50 års fest och det är ju alltid kul. Nu sitter jag och äter frukost och ska snart bege mig in till stan till min syster. Föresten, hennes bebis ska heta MICA. Så himla fint tycker jag!!! Later!

i måndags på berså.













Ja, det blev som sagt en sjukt trevlig kväll. Nu väntar fika med Nathalie. Ciao.

måndagsklubben.



Sitter hemma hos lillasyster och dricker drinkar. Ikväll blir det måndasklubben på Berså här i Göteborg. Klippte mig idag, huuu..

härliga fredag.



Låg och solade lite under dagen..



Sedan mötte jag upp Viktor och gick på stan en sväng..



Mina nya skor från scorett, 999 kr

Nu har vi precis ätit thai mat och druckit ett glas vin på balkongen. Nu ska jag peela mig i ansiktet och fixa naglarna, kanske blir det fotbad och en kopp thé på det också, sen mys i soffan framför Dirty sexy money.

I morgon blir det stranden, sedan åker jag till Viktors föräldrar i Köping. På söndag ska jag åka med dom till Göteborg, hem och hälsa på syster Lindas lilla bäbis..=)

Har jag sagt att jag fått ett jobb?? =)=)

Ciao

just nu läser jag.


Italienska Vogue och Fashion Shows fall/winter 2009.  Kan bläddra i dem båda hur länge som helst och bara få mer och mer insperation varje gång...


babygirl.

Idag blev jag moster till en liten tjej!!! Åhhh va jag är glad att allt gick bra, och va kul att det blev en liten flicka=)=)=) Vill bara hem och gosa med henne NUUU..... Åker antagligen hem på söndag och jag längtar såååååååååå!!!!!




idag.

är en sån dag när jag önskar att jag hade mina bästa vänner och mina syskon här hos mig, och mamma och pappa.. Ibland är det svårt att bo 50 mil ifrån sina nära och kära.....

yellow-red.




Så här såg jag ut en kväll i Milano. 

Kjol från HM
Linne från Filippa K
and red lips.

i butik.



Riktigt snygg kavaj i matt paljett från hm. Skynda fynda.










more pics from milano.


Vi strosade runt mycket i små gränder med mysiga butiker och caféer...



Åt underbart god mat..



Gick ut på kvällarna och åt ännu mer god mat och gott vin såklart..



Mitt fina hjärta som gav mig denna underbara resa som födelsedagspresent när jag fyllde 21..



Vi shoppade och tittade i alla exklusiva butiker... man blev ju helt galen och ville ha allt..



Ännu en kväll..



Vi på en trevlig restaurang..


Så där, där kom det lite mer kort från Milano. Viktor drog precis på fotbolls träning och jag ska ut och springa.

Later



one night out in milan.


Viktor och hans kompis spelar tv spel i vardagsrummet. Alla vet ju hur det låter när killar har tävling i fotbolls tv spel.. Ligger här i min sköna säng med datorn, har nu för tiden en tv i sovrummet också, så ligger och kollar på MTV också men snart ska jag nog sova. Natti.


milano.



Nu är vi hemma från en riktigt underbar resa till Milano. En stad jag verkligen älskar. Så vacker, dom bästa butikerna, godaste maten och vinet, härligt klimat och balla Italienare . Tack igen älskling för en oförglömlig resa med dig. Mer bilder kommer.

Ciao.





RSS 2.0