utgång i gävle.


top - fifth avenue shoe repair
kavaj - monki
sjal - plomo o plata
byxor - gina tricot
stövlar - acne

Nu: ut i solen
Sen: Vin kväll hos Jenny =)



landet.









Nu har jag varit på lander hos Viktors föräldrar i tre dagar, underbart skön. Två dagar med kanon väder också. Vi har grejat och donat, gjort massor med blom kransar och uppsättningar och planterat smultron. Bakat har jag också gjort. Ikväll bär det av mot Gävles skärgård för midsommarfirande med Robban och Johanna. Underbart!

GLAD MIDSOMMAR!!


plomo o plata.





Dom här helt fantastiska sjalarna har min storasyster tagit in till Sverige. Dom kommer snart att komma i butik. Jaq kommer att beställa typ allihopa, älskar dom. Det kommer även massor med fina armband, designade av min syster. Märket på armbanden heter piece by piece.


Kommer bli lite dålig uppdatering här nu. Vi har beställt ett nytt internet och får det inte förens om nån vecka. På fredag åker jag hem till Götet och firar min födelsedag som är på lördagen den 13 juni. weeii!!

See ya.

6 juni.

Vi har precis ätit lite pizza jag och Viktor, eller lite och lite, det va typ den största pizza jag sett. Nu ska vi kolla på matchen, Sverige vs Danmark. Spännande.

Igår var vi på Café Opera, Jag, Viktor, Micke och Maj. Så jäkla grym kväll. House tåget var där och spelade och shit va bra det va. Får ni chansen, se dom, ni kommer inte att ha tråkigt kan jag lova. Det blev en lång kväll igår, med jag mår ovanligt bra och är sugen på att hitta på nåt kul ikväll också. Vem vet, kanske firar lite om Sverige vinner ikväll.


Bild: finest.se



Hahahaha, tittar på matchen nu, och såg precis det roligaste av allt. En Dansk i publiken höll ett stort plakat där det stod:

Vi vill ha Skåne tillbaka.
Zlatan är dansk

Hahahaha


grillkväll.







Så vad gör man denna regniga dag?? Det spricker nog upp snart, då blir det nog en runda på stan och kanske en lunch.

Ciao.

stockholm igen.

Så va det måndag igen, efter en underbar helg som tillbringades på landet. Det har säkert varit 30 C. Såå skönt. På lördagskvällen det ju stadsfest med öl tält och hela köret, ett litet mini Götebors kan man säga, jätte trevligt. På söndagen åt vi en god frukost i solen, sedan solade vi, jag plockade blommor, spelade fotboll, spelade golf, åt en underbar middag och bara hade det hur skönt som hellst. Då vill man ju bara inte åka tillbaka till storstaden. Jag Anna och Maj har legat i parken och solat hela förmiddagen. Nu ska vi in till stan och göra lite ärenden. Ikväll blir det till att inviga nya grillen.

Later.

RSS 2.0