Nytt.

Har hjälp min syster i dag med att packa och hänga upp en hel kollektion med kläder i hennes showroom. Snart kommer inköparna och köper in för SS13. Ett helt nytt märke som min syster tagit in med sååååå fina grejer:-)

Fick även med mig lite grejer jag beställt, 3 par brallor från WAS, ett par vaxade i mörkt rött, vaxade i svart och snakeprintade. Även ett par cognacsfärgade boots från by Koah hade kommit. More to come:-)


Semester.

Jag har semester och då drabbas även min blogg av semester. Egentligen är det ju då jag har som mest bloggmaterial men jag har verkligen inte haft någon lust alls att sitta vid datorn. Men grymma veckor i Göteborg och Onsala, det har jag haft kan jag lova. Har MEGA ångest för att börja jobba på måndag! Här får ni en outfitbild från nån vecka sen, innan det fantastiska vädret kom som vi hade förra veckan! Vi har spenderat rätt många timmar vid poolen i solen med en paraplydrink i handen kan jag lova;-)


Underbar dag.

Idag har vi haft en helt fantastisk dag, jag och mina bästa tjejer!! Vi gav till Linda i examenspresent, en heldag med spa, poolbad, middag och mys! Sååå kul att träffas vi fyra och bara prata. Fantastisk dag:-)

 


Båstad.

Här kommer en outfit från när vi var i Båstad.

Kjol Bershka - Tröja HM - Skärp GT - Solglasögon Gucci - Väska Michael Kors - Converse


Minisemester.

Har haft det underbart på minisemester med familjen. Vi har varit i Helsingborg, Helsingør, Margretetorp och Båstad. Verkligen underbart att bara umgås familjen ett tag:-)


LV.

När vi var i Cannes så shoppade jag inte bara till Viktor inne på LV. En liten godbit till mig fick också följa med! Ni ska få se snart:-) Jag är såå nöjd:-)


Min älsklings födelsedag.

Jag hade planerat lite fel i år med semester och jobb, så jag råkade vara borta på jobb på Viktors födelsedag, men det gick nog ingen nöd på honom;-) han hade grabbfest hemma och sedan utgång! Jag hann fira honom med middag och paket innan jag åkte iväg! Han blev såå glad för paketen som innehöll ett par byxor, en tröja och ett skärp från Louis Vuitton.


Monaco.

Så här ser jag ut idag i Monaco! Det är söndag och allt är stängt, det är lite molnigt men olidligt varmt så vi strosar runt i stan och nu sitter vi och dricker ett glas och äter oliver framför casinot och tittar på allt vackert folk (och bilar). Vi ska strax åka upp till gamla stan och slottet här i Monaco. Jag har spanat ut lite shopping så i veckan åker vi tillbaka:-) vi har det heelt fantastiskt här på Rivieran, igår hade vi en heldag i Nice, underbart!


RSS 2.0