Vapiano.

Nu drar jag ner på stan och äter middag på Vapiano med älskling, svärföräldrarna och Klara. Trevlig lördag!

Mina två köp.


Dessa två plagg fick följa med mig hem igår. Den rostfärgade skjortan kommer nog att bli en riktig favorit. Hittade båda två på Åhlens city.

Sol.

Nu drar jag och Mikaela ut i det underbart soliga vädret vi har här i Stockholm! Ha en underbar dag allihopa. Kram

Tisdag.

Idag har jag haft en dag på stan med Johanna. Vi har ätit thai och fikat, länge. Johanna och hennes kille Robban har ju flyttat hit till Stockholm och nu håller dom på att buda på en jätte fin lägenhet på Birger Jarls gatan,  jag håller tummarna för att ni får den=) Det blev två köp för mig idag, dock ingen lägenhet men två andra små ting som gärna ville flytta in i min garderob, jag visar senare eller imorgon om någon vill se;)
Handlade tacos på vägen hem så tänkte börja förbereda maten lite nu så det är klart tills Viktor kommer hem från sin träning. Viktor kom hem med en jätte stor vinkyl idag som min pappa har beställt, as coolt. 100 flaskor får plats. Schtek! En liten vinkyl, inbyggd, vill jag ha i mitt kök när jag köper lägenhet!!

23.18

Känner mig så otroligt glad. Kanske för att jag är nöjd över att ha jobbat 14,5 timma idag och sen kom jag hem till världens underbaraste kille. Han är så fantastisk och jag kommer aldrig önska mig någon annan än honom. Han är bäst helt enkelt. Nu ligger jag och kollar på Svenska Hollywood fruar på tv3play och äter en supergod chokladcupcake som jag har bakat själv. Har bäddat upp med massor av kuddar och varma, fluffiga, nybäddade duntäcken i sängen medans Viktor kollar på fotboll i vardagsrummet. Mys.
Jag och min vackra underbara kille. Jag älskar dig

Robban och Johanna.


Johanna, Robban och Jag i Brisbane, Australien 2007. Dom blev tillsammans där, precis som jag och Viktor.

Fick världens bästa besked för några dagar sedan. Robban och Johanna som jag och Viktor lärde känna i Australien flyttar till Stockholm. Så jäkla kul. Robban har fått jobb och började idag, nu letar dom bara lägenhet och jobb till Johanna. Det blir fika med söta J i morgon, mys=)=) Välkomna till hufvudstaden godingar, åh va kul vi ska ha!!

V.

Jag inne på V. (Ser inte så värst glad ut men det här var dom enda korten jag hade från kvällen)

Sturecompagniet från balkongen på V.

Efter att vi varit på Norra brunn mötte vi upp några vänner och tog en drink på ett ställe vid Skeppsbron precis vid Gamla stan. Runt midnatt tog vi taxi till Stureplan och gick till V. Det blev en riktigt rolig kväll.

Norra Brunn.

På Norra Brunn vid Odenplan kan man kolla på standup varje dag. Stället är oerhört populärt och dom tar dit alla kända komiker. Vi var där och tittade och drack lite vin i fredags och då var bla Andre Wickström från Parlamentet och Roast på Berns där och han var grymt rolig. Vi kommer garanterat att gå dit snart igen.
Igår var vi och tittade på en jätte fin bil. Vi ska sälja våran och köpa en ny, vi har en jeep nu och vill ha en lite mindre bil. Hoppas hoppas vi får sålt våran snart så vi kan köpa den här, den är såå fin! Nu blir det shopping följt av en liten sväng på köpcentret som ligger alldeles intill där vi bor, sen drar vi till Köping och byter till vinterdäck på bilen.

Varför nöja sig med det näst bästa när man kan få det bästa?

Jag älskar blommor, speciellt att ha dom i mitt hem. Jag försöker att köpa hem blommor så ofta som möjligt. Att se dem på köksbordet, vardagsrumsbordet eller på tvbänken gör mig typ, LYCKLIG! Sååå vackert! Igår köpte jag liljor som just nu pryder mitt vardagsrum. Nu ska jag sätta igång och städa innan Viktor kommer hem, för det behövs nu när jag varit borta en vecka. Ikväll blir det middag hemma först, sedan ska vi till Norra Brunn där min kompis Mikaela jobbar, där ska vi kolla på Standup show. Efter det kanske det blir en drink någonstans.
Nu ska jag sätta på hög musik, ta en kaffe, städa och byta lakan. Äntligen fredag. Btw, det snöade imorse och den ligger fortfarande på marken på vår innergård, weird.

STOCKHOLM.

NY tröja Ginatricot, NYA Byxor Ginatricot, Fodral HM, Stövlar Acne.

Nu är jag tillbaka i Stockholm efter en underbar vecka hos mina föräldrar i Onsala utanför Göteborg. Jag har huinit med att njuta av kvalitetstid med familjen och umgås med mina underbara vänner. Det känns skönt att vara hemma igen nu hos min underbara pojkvän och mitt liv i Sthlm. Idag vaknade jag upp och mådde sådär, försyld och huvudvärk men nu har jag ryckt upp mig och ska ner på stan och möta Mickis för en lång fika och kanske e liten runda på stan. Ikväll blir det middag med darling. Dags för mig att dra, hon börjar bli lite otålig där borta, jag är ju inte känd för att vara den snabbaste direkt. Trevlig Torsdag!!

Bästiskväll.

Idag har jag mått sådär, fick jätte ont i halsen igårkväll och det har hållt i sig. Så idag har jag tagit det lugnt, bara fixat lite här hemma och bakat. Nu ska jag åka in till min bästis Pauline. Har inte sätt hennes nya lägenhet och inte hennes stora mage på länge. Hon är nämnligen gravid i 30e veckan. Hon har lagat middag till oss och jag har köpt nötter, choklad och bakat äpplepaj till henne, så det blir världens myskväll. Så sover jag över där också, mys! Nu ska jag dra mig! Puss

Sociala familjen.

Så här ser det ut i mitt vardagsrum just nu. Pappa, syrran, och syrrans kille Kristoffer och jag, med varsin dator. Haha sociala vi är. Fast vi snattrar ganska mycket samtidigt faktiskt. Sen blir det The Event på SVT1.

Soliga söndag.

Kom precis hem från en långpromenad på 1,5 timma med mamma. Vi gick en lång underbar väg längs med vattnet som vi brukar gå. Hösten är så underbar när det är så här fint väder och vackra färger ute. Regnar och blåser det är hösten riktigt förjäklig. Nu ska jag dricka lite kaffe, ikväll blir det skaldjur till middag.

Vacker höstdag.

Vilken underbar dag det har varit. Strålande sol, men riktigt kallt. Sitter med ett glas vin och kollar på tv med mamma och pappa, så skönt att bara vara hemma och vara.
Pratade med en gammal kompis häromdagen som har flyttat till Halmstad pga kärleken. Där har hon nu börjat som assistent hos en designer som heter Angela Alexandersson. Kul! Alla har väl hört talas om IKEAs omtalade designertävling Garderob. Dom är med och tävlar. Gå in och rösta vettja! Dom har även en blogg och den hittar du HÄR.

Idag hade jag på mig: Jacka Weekday, T-shirt Zara, Kjol Kosmika (köpt på TARA för ca 4-5 år sedan), Skor Scorett, Solglasögon Chanel.

Breakfast.

Gick upp jätte tidigt idag. Körde Elin till jobbet sen åkte jag inte till stan så jag var där vid 10. Hämtade min syster och Maj så gick vi ner till Café Fröken Olssons och åt deras supergode frukostbuffé. Så jäkla mysigt att gå ut och äta frukost på helgerna tycker jag. Maj drog till jobbet men vi satt länge och pratade, sedan blev det en runda på stan. När vi hade gått runt ganska länge drog Anna och mötte sin kille Kristoffer och jag åkte till Kungsbacka och handlade mat med mamma. Ikväll har jag, mamma och pappa gjort massa tapas och druckit gott vin. Nu ska jag ut och joina dem framför tvn. Det blir en riktigt lugn och skön helg. Skönt!

Min fredag.

Tja! Kom hem för ett tag sen, har varit med Linnéa hela dagen, så jäkla mysigt, vi har lunchat, kollat i butiker och bara tjattrat massor. Nu har jag köpt hem thai och ska snart sätta på Idol. Syster Elin kommer snart hem från jobbet och om nån timma kommer Jonna hit. Det var såå längesedan vi sågs så det ska bli superkul att träffas, prata massor och ta ett glas vin! Mysig fredag. Ciao

Workout.

Gick upp tidigt imorse, typ halv 9. Riktigt skönt att komma upp i tid och inte sova bort hela dagen. Här hemma hos mamma och pappa har vi ett litet gym med springband och lite maskiner. Så jag drog på mig träningskläderna, sprang 20 min och körde lite styrka. Sen blev det frukost som bestod av naturell yoghurt med hallon och vindruvor, 4 skivor skinka och ett ägg. Vid två blir det lunch med min vän Linnéa. Efter det ska jag kanske på stan med syster Anna, båda har stora cravings för inredning just nu, typ det enda jag tänker på, haha.

Vardagslyx.

Finns i butik nu. Bla på Grace i GBG

Kommer i butik till våren

Nu ligger jag i sängen hos mamma och pappa. Skönt! Sov hos min storasyster inatt. Blev väckt av hennes dotter Mica kl halv 7 imorse av att hon låg och gurglade och försökta prata mellan oss i sängen. Helt underbart! Saknar dom små barnen så mycket när jag är i Stockholm så det var fantastiskt att gosa med dom idag.
Var på ansiktsbehandling idag. 1,5 timma med ansiktsmask, ånga, portömning och massa mer. Min hy känns otroligt ren nu, så skönt. Man är verkligen värd sån lyx ibland. Var på ansiktsbehandlingar mycket oftare förr, får bli bättre på det. Ska nog även boka in massage för både mig och Viktor när jag kommer tillbaka till Stockholm.
Sprang upp på min systers kontor efter behandlingen, innan jag mötte upp min andra syster och pappa, för att titta på en bil och luncha. Uppe på kontoret hade dom fått in massor med nya skinnjackor. Hittade två favoriter som jag bara MÅSTE ha. En finns i butik nu och en kommer till våren. Märket är muubaa. Dom är helt fabulous!

Destination bästkusten.

Sitter på X2000 mot Göteborg. Nu är vi i Skövde, tro fan att det är blött ute på gatorna bara för att jag lämnade ett Stockholm med strålande sol, klarblå himmel och frisk luft. Hoppas verkligen på fint väder i Göteborg. Åh va jag ska ha det mysigt där hemma, jag ska hitta på massor med kul!
Har ätit en super god sallad och druckit en apelsinfestis, ångrar att jag drack upp den så fort, för jag har så jäkla ont i huvudet men har inget att svälja ner en huvudvärkstablett med. Orka gå till bistrovagnen, haha! Kollar på Sex and the City 2. SATC är kanske det bästa som finns. Perfekt att kolla på när man är ledsen, glad, utråkad, ja närsomhelst och det är alltid bäst! Jag tänker på mitt tjejgäng när jag kollar på SATC. Allt kul och galet vi gjort under alla år. Hur lika man var, för man visste ju inte vad som väntade där ute i livet. Idag bor vi alla i olika städer och länder och befinner oss i olika stadier i livet. En av tjejerna ska till och med ha bebis i december. Det är helt amazing! Men när vi väl ses så är vi dom gamla bästisarna som aldrig kommer lämna varandra! Vi kommer att vara BEST FRIENDS FOREVER♥ Nu ska jag direkt hem till min älskade Big sis. Som jag har saknat dem små kidsen.

Rimowa.


Jag måste köpa en ny resväska. Helst vill jag köpa en cabinväska, en mellanstor och en stor resväska, i samma serie. Men först och främst behöver jag en mellanstor. Gick och kikade på NK för ett tag sedan på lite olika väskor. Helst av allt vill jag verkligen en Rimowa väska, men dom är så satans dyra så jag tänkta att det får nog vänta. Så det får väl bli en såndär fruktansvärt tråkig Titan i nån skrikig färg som alla andra har. Blä! MEN, igår i en liten butik på Östermalm såg ja den här skylten i fönstret. Dom har hela sortimentet i alla färger, weeiiiho! Det blir nog en Rimowa, MEN VILKEN FÄRG?? Finns massor!



Dom 3 bästa åren i mitt liv.


Igår hade jag och min älskling varit ihop i 3 år. Dom tre bästa åren i mitt liv. Vi har redan hunnit göra såå mycket ihop, tex bott tillsammans i tre olika länder och vi har hunnit med ganska många resor ihop, och mer blir det vill jag lova!

Igår kväll var jag och Viktor på vinprovning. Vi provade röda viner och det var otroligt lärorikt och jätte kul. Riktigt mysig grej att göra ihop om man inte bara vill göra vanliga saker som att gå på bio, gå ut och äta mm. Efter provningen som var vid Karlaplan så tog vi en promenad genom Östermalm och ner mot Stureplan. Vi gick till den mysiga resturangen Italiano och åt en god middag och drack lite mer vin. Sedan åkte vi hem, jag packade inför Göteborg som jag åker till idag. Sedan myste vi ner oss i sängen, min älskling och jag. Jag älskar dig mer för varje dag som går.

Perfect.


Så sjukt jäkla snyggt! Sådär riktigt vardags-lyx-snyggt. 10 poäng! Håret. PANG! Och vääääskan!!! En Birkin innan 40 SKA JAG HA!

Nu drar jag ut i det underbara vädret och köper lite lunch. Sallad blir det, as usual!


101010.

Hade en riktgigt grym kväll igår, tänk om alla utekvällar kunde vara så perfekta! Vi började med champagne och drinkar hemma hos oss. Sedan tog vi taxi ner på stan och mötte upp fler vänner och gick tillsammans till VIP klubben V som ligger inne på Sturecompagniet. Det var grymt bra tryck och efter mycket dans på det härligt blinkande dansgolvet drog vi vidare till Solidaritet och mötte upp bästa Malin och Alex. Vi dansade lite till och sen blev det äcklig kyckling kebab på Kungsgatan. Nu kom vi precis hem från en mysig kväll hos Malin och Alex. Jag och Malin lagade världens godaste Langos medans killarna spelade fotbollsmatch (hur orkade ni?) Vi åt allihopa tillsammans och nu är jag proppmätt och super trött. Blir jobb mån-ons, sedan drar jag till mitt älskade Göteborg. God natt!!

Randigt.

Jag, Viktor och Jacob sitter hemma hos oss och dricker champagne och fruktiga drinkar och lyssnar på house. Jag passar på att blogga lite när killarna (båda dj's och housefantaster, haha) tittar på youtube klipp som två små barn från sensation i Amsterdam som vi var på i somras. Vi får se vart kvällen tar oss. Det kanske blir V inne på Sturecompagniet. Va gör ni ikväll?

Outfit.

Igår hade jag och Viktor super mysig middag hemma med god mat och rödvin. Sedan åkte jag och mötte upp Elin och Jenny. Vi drog till Mamas and Tapas på Kungsholmen och beställde in lite smårätter och lite rödvin. Sedan åkte vi vidare till en skybar som ligger i skrapan på söder. Världens vackraste utsikt över Stockholm. Vi snackade massor med tjejsnack, skrattade, och skrattade ännu mer. Viktor var och tog en öl med Calle. Calle skulle vidare då kom Viktor förbi oss så tog vi en taxi hem tillsammans.
Nu äter vi en god frukost framför reprisen av Idol, snart ska vi iväg på Viktors innebandymatch. Trevlig lördag!

Recept.

Hej allihopa! Åh va skönt det är med fredag, och jag är ledig idag också. Gick upp ganska tidigt och ut på en långpromenad, handlade lite på vägen hem och gick förbi posten för att titta om ett par skor hade kommit som vi beställt till Viktor av min storasysters kille som jobbar på Nike. Men icke. Dom skulle komma efter kl 4. Nu har jag bakat världens godaste typ chokladbakelserna/muffins, fast mycket godare än muffins, haha. Jag är egentligen inte så förtjust i kakor, bullar och bakverk, men dom här är super goda och Viktor älskar dom också. Så jag tänkte att jag skulle dela med mig av det superenkla receptet till er.

Du behöver:
100g smör
2 ägg
2,5 dl strösocker
1,5 dl vetemjöl
0,5 dl kakao
1,5 tsk vaniljsocker
1 krm salt

OBS. Jag gjorde dubbel sats, det blir ca 15 st med dubbel.
1. Smält smöret.
2. Vispa upp äggen och sockret
3. Häll i det smälta smöret
4. Blanda de torra ingredienserna
5. Blanda ihop alltihopa till en smet
7. Häll upp i söta formar. (inte för mycket i varje, då väller det över i ugnen.)
In i ugnen i ca 15 min i 175 C.
På sommaren toppar jag med en klick kelda vanilj och skivade jordgubbar. Men jag tycker att det kan bli lite mycket och dom är minst lika goda utan=) Din pojkvän kommer att älska dig, hahaha=)
Lycka till!

Outfit.

Kom precis hem från en fika på stan med Johanna. Super kul att träffa henne för det var så längesedan nu. Johanna och hennes kille Robban träffade vi i Australien, sedan har dom flyttat tillbaka till Australien igen för mer plugg. Idag var Robban på arbetsintervju här i Sthlm, så nu håller vi alla tummarna för att han får jobbet, för då flyttar dom till Stockholm=)=) Nu ska jag laga middag och mysa med mitt hjärta!

Idag har jag haft på mig: Kavaj HM, Byxor HM, Skor Bianco.

Prime Event 1 år.

Körde på en väldigt enkel outfit men röda läppar och knallblå skor, me like!

Min snygga syster

Jag och söta Malin

Jag och min älskling

Vi skålade med bubbel.

Syster Elin och Malin. Så fina!

Vi hade en super kul kväll igår,  hela festen var väldigt lyckad och det kom jätte mycket folk, nästan fullt. Vi kollade på killarnas fotbollsmatch i Stockholm på förmiddagen igår och sedan åkte hela laget och några flickvänner till Köping.
Nu sitter jag och min syster Elin på hotellet där festen ägde rum och väntar på Viktor som jobbar med resultaten av eventet igår. Ibland har Viktor teman på sina event som han håller på hotel Scheele i Köping, denna gången var det 1 års jubileum för hans företag Prime Event. Nu längtar vi bara hem till soffan i Stockholm. Vi ska stanna och köpa massa godis och sånt, mums! Elin följer med oss hem, ska bli såå mysigt. Heldag på stan i morgon blir det nog=) Bra styrt Micke och Viktor.

Fredag morgon.


Satan va kallt det var i morse, typ 0C,. Fick skrapa bilen, haha! Meen vilken vacker morgon, man riktigt såg i luften hur kallt det var när jag körde över Tranebergsbron till Kungsholmen. Så fint med vattnet, alla vackra hus, dimman och så solen som strålade rätt i mina ögon. Blir nog riktigt fint väder i dag! Började dagen med ett seminarium med jobbet på Karolinska Institutet om Sexuellt våld mot kvinnor, mycket intressant! Ikväll blir det en lugn kväll hemma med Idol och god mat. Härlig fredag!


TÄND ETT LJUS i ditt fönster 1/10 kl 20 för ELIN KRANTZ och för allt oprovocerat våld.

RSS 2.0