Purple.

Dessa ursnygga batikmönstarde byxerna finns just nu i butik. Jag kommer absolut spana efter liknande i NY.
Nu sitter vi på flygplatsen och ska alldeles strax gå på planet till Bryssel där vi ska vara ett dygn, blir lite shopping, god mat och stros på stan. Imorgon bitti flyger vi till NEW YORK.

Holiday.

Har precis sprungit 5 km i solen längs Norrmälarstrand bl.a. Riktigt härligt! Nu tar jag helg, eller föresten, nu tar jag semester:-)


Dagens.





Jacka Weekday | Byxor Zara | Skor Minnetonka | Väska H&M | Tofsring H&M | Raybans |Päls Present från Viktor

I dag har jag massor att fixa. I morgonbitti åker vi till Bryssel, stannar där ett dygn för att sedan åka vider till New York i en vecka. Jag har typ packat färdigt, hade bestämt mig för att packa väldigt lite. Men nu tycker jag det är så lite att jag undrar om jag verkligen kommer shoppa så mycket så jag får kläder för alla dagar, haha! Nej, men jag ska faktiskt inte packa mer, tråkigt om man hittar saker man vill ha så får de inte plats.

Jag har ingen resefeber direkt men har lite smått panik för att jag tycker jag har så mycket att fixa innan vi åker tidigt imorgon, och så lite perfektionist på det;) Måste iaf växla pengar, till hm och köpa småfaskor, pads mm, skriva klart en grej som jag skrivit på hela veckan, deklarera, har två väldigt viktiga saker jag måte få rätsida på på jobbet innan jag tar semester, fixa i ordning hemma då jag inte kan resa bort från ett stökigt hem, hämta ett paket på posten, jag ska ut och springa, fixa naglarna, laga middag ikväll, bla bla bla... Nu måste jag jobba på! Ciao

Btw, kom åt nån jäkla knapp så jag måste skriva med fet stil, hummmm, mycket märkligt...


120426.

I dag har jag varit på gymmet och kört spinning och core. Efter träningen träffade jag Mikaela för lunch. Nu är jag hemma och chillar lite, borde egentligen sätta fart och packa men har fastnat lite framför TVn. Ska skriva lite på ett arbete sen kommer nog Viktor snart och då ska vi packa, alltid så svårt att packa tycker jag.

Rimowa.

I veckan så köpte jag och Viktor tre nya resväskor från Rimowa. Jag hade en stor champagnefärgade sedan tidigare, så jag köpte till en cabinväska i samma färg. Viktor köpte både en stor resväska och en cabinväska i mattsvart. Jag är superglad, tycker det är viktigt med snygga resväskor, extra snyggt är det ju när vi har våra egna väskor som matchar men även att mina matchar Viktors. Nu kommer vi resa med stil till NYC=)

Tips Tips Tips.



Min syster har idag och imorgon utförsäljning i deras showroom på Kyrkogatan 36 i Göteborg. Vill du fynda skinnjackor från Muubaa, verkligen supersnygga boots från by Koah, vrål snygga jeans från November eller kläder från Was (panterbyxorna jag skrev om för ett tag sen kommer från Was) och mycket mer så är mitt tips att skynda dit och fynda. Öppet idag torsdag och imorgon, fredag!


Ikväll.

Tja!! Vi sitter hemma hos oss och jobbar. Jag Viktor och Micke. Vi satt hela kvällen igår också, med jobb, arbeten, deklarationer och ansökningar. Nu sitter jag och skriver på ett arbete och killarna deklarerar för sina företag. Stackarna, det är skitsvårt... Nu ska jag skriva på innan DH börjar, för det missar jag inte!!

Helgen.

Vi har haft en fantastisk helg, men vart tog den vägen? Har gått superfort. Har haft massor av besök av familjen. Viktors föräldrar på snabbesök och så lillsyrran och Kristoffer. Vi har lagat goda middagar, druckit vin och bubbel, pratat, sett film, lekt lekar, gått på stan, shoppat, lunchat, kollat på Viktor när han spelade fotbollsmatch och bara haft det superbra, trots katastrofalt väder. Alltid lika tråkigt när ni åker hem igen. I veckan blir det jobb, träning, packning, ska skriva på ett arbete och tokladda för New York!!





Lady Gaga.



Vi är ett gäng på 5 tjejer som ska på Lady Gaga i augusti. Så jäkla taggad är jag, ska bli grymt kul. Vi har även en biljett över så om någon är intresserad, hojta till=)=)

Project hall.

Gaaaaaaaa, jag har hittat DEN! En fin, väldigt fin sak som skriker Emelie och som skulle göra hela min hall. Jag  går nämnligen i tanker hela tiden om vad jag ska göra med vår hall. Den har en jättefin grund men känns jätte tråkig. Vi har en stor spegel från golv till tak, den vill jag kasta ut och ha ett hallbord  med fina tavlor över och lite korgar under och blomma, doftljus mm på bordet. På en mindre vägg mittemot vill jag ha en smalare spegel. Vår klädhängare/hatthylla ville jag skicka ut för tre år sedan men vi har liksom inte hittat någon som känns perfekt. Förens nu. Den här klädhängaren är så jäkla perfekt. Åh va jag vill ha den, gaaa!!! Inte så praktisk men det skiter jag i, tänk va snyggt med några boxar snett under, och nån korg där man kan ha sjalar, mössor mm. Fan att den ska vara så satans dyr. Min kära kille kommer aldrig gå med på detta. Han vill hellre köpa nya datorer och annan elektronik... Hummm, innan det blir projekt hall kanske jag måste jobba lite på projekt övertalning.



Du hittar dem här.

Tonfiskröra.



Jag har nu gått på ganska så sträng LCHF-diet i 7 veckor. Jag tycker det funkar super, jag mår jättebra av det och har inga planer på att sluta. Känner mig mätt länge, är jätte pigg och orkar träna mycket. Och det bästa är att maten jag äter är supergod. Här har ni min nya favorit jagorkarintelagamat-rätt, haha. Tonfiskröra. Åt det till middag i fredags när Viktor var borta, till lunch igår och idag=) Svin gott!!!

Jag blandar bara ihop 1 burk tonfisk i olja, 1 dl cream fresh, hackad rödlök, hackat ägg, salt, peppar. Vill man ha lite mer smak så kan man ta i kapris. Så pressar jag massa citron på och har tomat eller avocado till.


Världens bästa påskhelg.

När jag var hemma i Onsala/Göteborg under påsken hade jag grymma dagar. Alla i familjen var samlade och åt påskmat, jag lekte och busade massor med mina älskade syskonbarn, såg lyckan i ögonen på dem när vi hade påskäggsjakt, tränade i mam och pas gym, sprang på springbandet när det regnade, sprang ute med solbrillor när solen sken, förfestat med syrran och fina tjejor, festat på bästa Hamnkrogen i Onsala, träffat mängder av gamla vänner, fått en drink av kära gamla vänner från andra sidan baren, fikat på EH, hämtat barnen på dagis, besökt syrrans showroom och beställt kläder och skor, gosat med bebis Vendela och kontorschihuahuan Leo, ätit middag med en kär gammal vän, bakishängt med Elin på Karma, spelat rumble, spelat ännu mer rumble, fikat med finaste mormor, köpt nya solbrillor och ätit bästa tapasen på Mañana md tvillingarna och deras killar.

Det var lite av vad jag gjorde under påsken. Hade en sååå grym långhelg=) Det var med en tår i ögat som jag satte mig på tåget tillbaks till Sthlm. 8 dagars jobb och snart väntar lite lediga dagar, skönt  









WAS jeans.

Har inte bloggat på ett tag. Det är för att blogg.se appen har krånglat för mig. Hoppas den funkar snart igen=)

I fredagsnatt var det total snökaos i Stockholm. Men idag måndag är snön borta och vi har strålande sol. Nu åker snart vinterkläderna bort och jag vill klä mig i tunnare material och ljusare färger. Jag har hållt in på shoppingen rejält nu i början på våren. Jag sparar mig nämnligen till vår New York resa=) Inte långt kvar nu. När jag var i Göteborg under påsken kunde jag dock inte hålla mig från att beställa en del godsaker när jag besökte syrrans kontor/showroom. Blev ett par ur snygga boots i färgen camel, svart, tunn jacka i finaste mjukaste lädret, och tre par brallor.  Dock kommer det mesta till hösten men jag hoppas på att få ett par jeans i beige panterprint innan vi drar till NYC! Kommer från märket WAS. Sååå snygga.

Lite pics.




Was jeans. http://www.bymcl.se/blogg/

Långfredagen i Onsala.

Igår kväll vid 10-tiden landade jag i Gbg. Flög vid 9 från Bromma, såååå skönt att vara framme på 50 min. Hade inte pallat att sätta mig på ett tåg eller i bilen för jag hade redan kört bil 6,5 h igår under dagen... Min syster kom och hämtade mig på flygplatsen, så jäkla grym är hon som tog körkort förra veckan. Stolt!! Idag har vi haft påskmiddag här hemma med familjen! Alla syskon var här:-) älskar när alla i familjen är samlade! Har lekt som sjutton, letat påskägg med karta, lekt kurragömma, jage och allt möjligt hela dagen/kvällen med mina älskade syskonbarn John och Mica:-) nu blir det snart god natt! Pusss

 

 


I'm coming home.

Helgen som var va grym. Mys med Alex och Malin på fredagen och på lördagen åt jag middag och drack bubbel med Mikaela. Vi hade så trevligt och ännu roligare hade vi när vi dansade hela natten. Fram på morgonkvisten trillade vi, asgarvandes in hemma hos Mikaela.. Söndagen tillbringades i hennes soffa tills Viktor kom och hämtade mig och vi köpte grekiskt och la oss sedan i våran soffa, haha! Nu ska jag försöka mig på 3 vita veckor. Vi får se hur det går med det... Lite träning nu i början på veckan och idag kan jag knappt gå ner för trappor. Träningsvärk deluxe efter ett intervallpass igår! Igår packade jag väska och sedan fick vi besök av Lilou, M och A. Imorgon flyger jag till bästkusten och stannar hela påsken, ända till onsdag! Halleluja!!!


RSS 2.0