090930.





Klänning, HM
Kavaj, Monki
Skor, Carin Wester för Weekday

Här kommer en sen outfit från helgen. Vi var ett gäng härliga tjejer som började kvällen med vin, tilltugg och efterrätt, sedan bar det av till Berns. En jätte trevlig kväll!



Är hemma själv ikväll för Viktor jobbar med sitt event han håller på att ordna. Efter jobbet var jag på ett hårt träningspass, sedan gick jag hem och lagade mat och kollade på Idol, och jag måste bara berätta för er, att när man är ensam hemma kan man ju laga sin absoluta favoriträtt. Precis det gjorde jag ikväll och OMG, det va så jäkla gott!


Pasta och tomatsås med räkor, crabfish, mossarella, tomat, basilika och vitlök.

hösten är här.






Bilder från sist när vi var hemma hos Viktors föräldrar på landet. Hösten hängde i luften, solen strålade och vi plockade massor med svamp!

fredag kväll.


pic: fashiontoast

Hösten har knappt landat och jag längtar redan bort till varmare breddgrader. Jag hoppas att vi åker på någon weekend resa i höst till något varmt ställe. Då kommer jag att gå klädd så här!!
Just nu sitter jag hemma i soffan, inlindad i en filt med datorn och ett glas vin, och kollar på idol! Måste erkänna att jag gråter när jag ser hur jäkla lyckliga dom som går vidare till kvalet blir, shit vad glada dom blir! Snart kommer V hem från sin match, då ska vi beställa grekisk mat och mysa ner oss i soffan! Länge leve fredags mys!!!


wang.



Snyggaste frisyren just nu.

baby sis.


Jag och lillasyster Elin


Elin är yngst av 6 syskon så hon är vår lilla baby sis, haha!!!

I fredags slutade jag redan kl 1. Det passade mig väldigt bra då jag hade massor med ärenden att uföra på stan. Men det bästa av allt, min lillasyster var i stan. Hon var på väg till Gävle för att hälsa på några kompisar, men stannade i Stckholm några timmar för en lunch med mig. Super trevligt!!


lördag.



Jag hade på mig:
Tröja från Monki
Lack tights från Lindex (tror jag)
Boots från Prime
Armband från piece by piece och Efva Attling+ massa olika halsband



Viktor!
Igår förmiddag var jag och Viktor iväg och fick massage, 1 timma var! Åh så skönt det var, sådan vardagslyx borde man verkligen unna sig oftare. Sedan åkte vi till Viktors föräldrar på landet utanför Köping. Där möttes vi av en charmig fördrink och tilltugg till det, sedan satte vi oss till bords och bjöds på hummersoppa och champagne till förrätt. Till huvudrätt blev det oxfile med potatis, jätte god sås och grönsaker. Åhh, det var så gott, vi blev så mätta (jag är typ fortfarande mätt) så ingen orkade desseren! Nu ska jag springa ner och hjälpa till med frukosten.

ciao

det finns tre filmer jag väldigt gärna vill se.


COCO BEFORE CHANEL. Biopremiär idag!

FLICKAN SOM LEKTE MED ELDEN. Biopremiär idag!

Jag längtar fruktansvärt mycket tills SEX AND THE CITY THE MOVIE 2 har premiär. Då ska jag styra upp ett tjej gäng och bara ha en girlie girlie dag och kolla på filmen tillsammans när den har premiär, är ju tyvärr ett tag kvar..

influence.


Just nu ligger jag och bläddrar i Mary-Kate och Ashley Olsens bok Infuence. Har velat ha den sen den släpptes men aldrig köpt den, men så i helgen fick jag den av min Viktor. Från och med nu börjar min samling till min bokhylla jag någon gång ska skaffa. Tycker egentligen att det är skit fult med en bokhyllor, men detta ska inte vara en "vanlig" bokhylla, den ska ha stil och bara vissa böcker kommer att få en plats i den.

Viktor spelar match så jag har hela lägenheten för mig skälv, vilket ibland är ganska skönt. Då kan jag spela vilken musik jag vill eller kolla på vad jag vill på tvn, som jag tex ska göra nu. Svenska Hollywood fruar!!!!!!


coldplay at stockholm stadion.

Vi var ju på Coldplay för några veckor sen, men först idag fick jag bilderna vi tog på den oförglömliga konserten. Här kommer några. Eller a, några från innan konserten då kameran dog i första låten =( Kul hade vi i alla fall.

sun on a saturday.

Lördag och solen strålar som aldrig förr, kan det bli bättre? Har precis duschat, rockar loss till KIDS med MGMT samtidigt som jag gör mig i ordning. Jag och Viktor ska ut på stan och äta brunch och vem vet, kanske shoppa lite..! Vi firar något alldeles speciellt idag=)
Igår tränade jag, det betyder träningsvärk idag, Aj!

minerals.

Fick detta kit med mineral puder, borstar och spray från märket id av min underbara mamma i helgen när jag var hemma. Älskar mineral puder och har använt det i flera år nu, men inte från märket id. Har lånat av min mamma och alltid tycket att det vart super bra, så nu fick jag ett eget=) Tycker om smink som täcker riktigt bra, fast att man inte ser så jätte sminkad ut samtidigt som det inte är så spciellt dåligt för hyn. Passar mig perfekt!


kräftskiva.

I torsdags efter jobbet åkte jag och Viktor hem till mina föräldrar på västkusten, Onsala för att gå på TIESTO som spelade på Trädgårn i Göteborg. Det va sjukt bra=) Förra helgen vankades det stor kräftskiva här hos mamma och pappa, eftersom vi missade den så hade vi en till igår. Mamma och pappa, jag och Viktor, och tvillingarna med sina killar. Efter alla kräftor kollade vi allihopa på filmen män som hatar kvinnor, GRYM film! Nu har jag precis lagat en grym middag till min man, tvillingarna och deras killar. Nu ska vi kolla på fotboll, sedan drar vi in till stan för att antagligen gå ut. Vi har även hunnit med att kolla på massor med bilar (vi tänkte köpa en bil) idag, och så var vi ute med båten och fiskade. Åh vad jag älskar havet och vårt älskade västkusten, men Stockholm är inte dumt heller. Men man uppskattar allt här så mycket när man väl kommer hem, det är det som är så bra=)

Nu fotboll Sverige-Ungern.

new shoes.

Mina nya pjucks som jag dansade runt i på white room i helgen, dinsko 499kr





Jag har bloggat om dessa underbara sjalar förut, kommer från märket PLOMO O PLATA. Tror att dom finns eller snart kommer att finnas i butikerna FIORUCCI och RAGLADY i Göteborg, i Stockholm vet jag inte.

Älskar min stoora med "djungel" mönster
Dom lite mindre och smalare med dödskallar är också en favorit.

RSS 2.0