Fredag kväll.

Vi hade en jättemysig fredagskväll med Malin, Alex oxh Lilou igår. Vi åt tacos, drack lite bubbel och spelade spel. Lilou sov så gott medans vi skrattade och pratade, men hon var vaken stor del av kvällen också och då hoppade hon från knä till knä. Så otroligt söt är hon, man vill inte sluta titta på henne. Lilla hjärtat!! Hon är så lite.. Av oss fick hon en ljusrosa klänning från Ralph Lauren med volanger längst ner, och matchande trosor, såå sött. Det passar nog fint till sommaren=) Och en leksak fick hon också såklart!
Lilou satt så mysigt hos Viktor...
Tills hon kräkte ner honom, hahahah.. sötisen

Kolla sötnosen, och dom söta strumporna, jag dör va fin..

Pappa Alex

Bra start.

Kunde inte börja min lördag bättre än med frukost med hjärtat och sedan ett härligt pass på gymmet. 5e passet den här veckan. Nu kör vi:-)


120330.

Har kört ett grymt pass på gymmet med Sandra idag=) Nu har jag käkat lite lunch och ska precis åka till Arlanda och hämta Mikaela. Hon har varit i Sydafrika i 2,5 månad. Ska bli såå kul att hon äntligen kommer hem. Ikväll blir det middag hos Malin och Alex, och gos med Lilou. I morgon blir det middag och vin med Mikaela, har massa att catcha up=)=) Måste dra! Ciao

Prommis.



Har precis gått en härlig långpromenad i solen runt Essingeöarna. Det börjar verkligen bli vackert ute nu. Vår! Ser mer och mer knoppar på träden för varje dag som går. Nu ska jag på en kurs, och ikväll blir det hårdträning! Ciao.

Söndag och sol.



Japp, då var det måndag igen. Åh va trött jag är efter helgen + att vi ju ställt fram klockan. Vilken hälig dag det var igår. Strålande sol, lite kallt i skuggan dock. Viktor spelade math på dagen, då åkte jag inte till stan och promenerade runt och kollade lite butiker. Sedan mötte jag upp Viktor i Vasastan så käkade vi sallad ute i solen, Viktor åt pannkakor till efterrätt=) Efter det mötte vi upp Viktors föräldrar som satt och käkade på Vapiano, där tog vi en kaffe med dem och så kom Klara förbi också. Så mysigt att träffa familjen Jebsen=)=)

Har haft en jättebra helg verkligen, hoppas på en bra vecka också med fint väder och mycket träning=)

Gårkvällens outfit.

Päls H&M | Byxor Zara | Skor Whyred | Halsband GT

Så här såg jag ut igår när vi träffade Viktors föräldrar på en drink. Vi var först på ett fullproppat Och himlen därtill, sedan vidare till en sunkig lite bar och tillslut en sista drink på trevliga Malmen. Jätte trevligt kväll=) Solen skiner ute och jag ska strax ta på mig träningskorna och ta mig ner på stan. Ska spana på lite saker sen tänkte jag powerwalka till Vasastan och möta upp Viktor för en sen lunch efter hans match. Trevlig söndag!

Kvällens frisyr.

Ikväll kör jag fokus på frisyren. Blir mörkgröna byxor och svart transparent top till det. Enkelt. Snyggt. Så jag trivs bäst!

Gårkvällen.

I går va en bra dag. Riktigt bra. Bra dag på jobbet, riktigt härligt väder, go pw i solen, köpte mig en jättefin prydnadsbuddha. Mötte upp Jenny vid 5 tiden så handlade vi middag. För det var det som var planen för kvällen. Överraskningsmiddag för våra män för att dom är bäst=)=) hihi!

På vår grymma ica kvantum får man alltid provsmaka på massor med god mat. Igår bjöds det på gravad lax och ostron vid fiskdisken. Flott ska det vara! Självklart slurpade jag i mig ett;)
När killarna kom hem vid 8-tiden fick dom ett glas bubbel och förrätten som bestod av ungsgratinerade kräftor.
Huvudrätten som ser riktigt tråkig ut här på bilden var gudomligt god. Halstrad tonfisk med blomkålspure och lite sallad. Dom andra hade ungsbakade rödbetor till också. Men icke jag som äter lchf=)
Till dessert fick dom sin favorit, cheescake. Viktor var helt lyrisk, haha. Det var dom båda över hela middagen. Så kul när man verkligen märker att det uppskattas och att dom tyckte maten var så god. Jag åt turkisk yogurt med färska bär=) Mumsi!!
Efter maten drack vi mer bubbel och hade musiktävlingar.
Sedan åkte vi till Obaren och tog ett glas vin, sedan drog vi vidare till solli och dansade natten lång. Tack Jenny och killar för en fantastisk kväll, jag hade grymt kul.
Nu ska jag och älsk ta ett glas rött här hemma och lyssna på lite skön musik, sedan ska vi möta upp svärisarna för en drink på stan=)

Pw.





Har varit ute på en powerwalk längs norrmälarstrand fram och tillbaka, och så en liten sväng till på Kungsholmen. Köpte med mig en sallad till lunch, så nu är jag mätt och belåten. Det är så fint väder, går man i solen så är det riktigt varmt. Folk joggade i t-shirt och shorts...! Jag älskar att det är fredag=) Trevlig helg=)=)

VÅR.


Jag, Malin och Lilou njöt i solen igår..

Det är sååå underbart väder ute. Idag är det strålande sol och ska bli upp emot 15 grader. Det blir ju inte sämre känsla i kroppen av att det är fredag heller. Ett riktigt vårteckan förutom alla krokusar och andra små blommor som börjar komma fram nu var att igår, flög det in en jättestor humla i vår lägenhet, då är det VÅR! 

Ikväll kommer bli en grym kväll och jag längtar så till klockan fem, då ska jag möta upp bästa Jenny!  

Träning, nya fönster och bebismys.

Igår bytte dom fönster i vår lägenhet. Jag trodde inte att det var så mycket jobb och framförallt inte att det skulle skita ner så mycket som det gjorde! Det stod på lappen vi fick, ta bort blommor och gardiner och flytta möbler ca 2 m från fönstret. Jag skulle snarare skrivit, täck över allt i hela lägenheten för det dammar som faaaaan!!! Aja, nu har vi fina fönster iaf och eftersom jag var hemma sent från jobbet igår så hade Viktor städat det mesta när jag kom hem! Det värmer i hjärtat då jag inte är jätte van vid att få hjälp med städningen;-) När jag kommer hem ska jag bara svabba golven för 3:e gången (jäkla byggdamm som inte försvinner) och bädda rent, älskar renbäddad säng!

Idag tränade jag core, shit alltså, hade vikarier och hon klickade ass, såå grym var hon. Känns redan as mycket i magen och det brukar det inte göra så fort! Efter det träffade jag Malin och Lilou, vi satt vid vattnet i solen och pratade som har blivit en liten rutin för oss nu;-) såå mysigt:-) Lilou är den sötaste lilla bebisen. Efter att hon föddes har hon varit sjuk länge men nu hoppas jag hon är på bättringsvägen så man får gosa med henne på riktigt!!


120320.

En outfit från typ förra veckan. Min übersnygga jacka har min grymma syrra köpt till mig. Hon visste att jag letade efter en militärjacka så när hon såg den så tänkte hon på mig och köpte den. Kommer från vintageavdelningen på weekday tror jag. Pälsen fick jag av Viktor i julklapp och på fötterna sitter mina älsklingar från Acne.
-
Va har hänt med min lilla kamera? Den tar suddiga bilder och sen vet jag inte varför dom blir små i datorn, aja... Måste börja ta mer bilder med min systemkamera. Sitter hemma i soffan nu och har precis kollat på mina absoluta favoritprogram Top model och DH och ätit en supergod middag som (hör och häpna) Viktor lagat, det hör nämnligen inte till vanligheterna på vardagar. Jag hjälpte såklart till lite i pauserna och sa hur länge saker ska koka och så.... haha! Tränat ett hårt pass i på gymmet idag. 25min cardio och sedan mycket mage, biceps, triceps, lite rygg och rumpa! Jag ska köra så jäkla hårt med träningen nu i vår. Är så pepp och känner att det är går riktigt bra och är svinkul=)=)
Imorgon är det upp tidigt som gäller fast jag har sovmorgon, kommer hantverkare hit kl 7.00 och ska sätta in nya fönster!
Ha det fint!!!

April.



Måste tipsa om det snyggaste nagellacket, från Chanel, färgen 533 April. Det lacket har suttit på mina fingrar i helgen och jag älskar att det inte är rosa, och inte riktigt rött heller utan bara helt fantastiskt fint!

Trevlig helg!!!

Gårdagens.



Gårdagens outfit! Nu ska jag ut i solen på min vanliga PWrunda. Har träningsvärk i rumpa och baksida lår efter ett monsterpass på gymmet igår. Men inte ligger jag på latsidan för det!


Celsius.



Den här goda drycken bränner tydligen kalorier. Låter ju kanon. Jag prövar!!


Nära att missa planet.

I söndags när jag och Viktor skulle flyga hem från Göteborg körde Henke oss till flygplatsen. Jag vill alltid vara ute i ganska god tid så man slipper stressa jätte mycket men nej nej, vi skulle absolut inte åka allt för tidigt enligt dessa två herrar. När vi väl kom iväg skulle vi stanna till på Henkes kontor på vägen för att Viktor skulle få ett par skor (Henke jobbar på Nike). När vi parkerar på flygplatsen är kl 17.35 och planet går 18.00. Vi går in, checkar in, innan säkerhetskontrollen står värsta sportiga mercan som killarna måste kolla på lite, men sen säger jag att nu måste vi gå in. Vi bokade våra biljeter strax innan bara och hade inte tänka att flyga egentligen så vi hade inte tänk så mycket på bagaget, bara att vi inte hade så mycket så vi kunde resa med bara handbagage, fast vi hade liite för mycket. När vi stått i kö ett tag kom jag ju på att jag har mitt superduperbraiga och ganska dyra sminkborttagningsmedel i väskan som jag fått av mamma, och hårspray och en parfym och då kommer viktor på att han har ju också en parfym, och hårvax och a, PANIK. 10 min kvar till planet lyfter, 5 minuter efter sista bording.

Upp med grejerna, ner i påsar, ringer Henke och ber han komma och hämta det vi inte kan ta med oss. Av med skärp. Upp med dator, jag tappar mitt älsklingsörhänge, men hittar det. Då ropas det ut ur högtalarna, VIKTIGT MEDDELANDE: EMELIE MAGNUSSON OCH VIKTOR JEBESEN, VÄNLIGEN GÅ TILL GATE 12 SNARAST. Jag sprang igenom kontrollen medans Viktor gick där i godan ro. Jag tänkte att nu struntar jag fan om alla andra glor och tittar på oss och tänker herregud när jag ryter till till min pojkvän. Men då blev jag fan förbannad och sa med min strängaste röst(haha) nu får du faan rappa på. Men Viktor kan ju typ inte skynda sig även om man håller på att missa ett plan och det är på riktigt väldigt frustrerande. Jag roffade åt mig alla våra grejer och sprang upp för trappan. Jag skrek URSÄKTA och alla flyttade på sig och jag kutade förbi. Viktor vet jag fan inte var han var. Jag sprang iaf det fortaste jag kunde till gaten, där står en bitter tant och säger i sin walkie talki: Nu kom en av dom springandes här. Så säger hon till mig: Jag skulle PRECIS stänga här. Kommer han den andra?? Jaaa, han är i trappan säger jag. Ser vi inte honom inom 5 sek så MÅSTE jag stänga. Nej, han är verkligen på väg, säger jag. När 15 sek har gått säger hon Nu stänger jag. Jag såg ingen Viktor och tänkte att jag har ju flugit här 100 gånger innan och vet precis vart man ska gå men det visst ju inte Viktor så jag höll tummarna att han skulle gå rätt. Jag lyckas underhålla tanten i kanske 0.5-1 min sen kom han, joggandes runt hörnet. Va fan spring, ropar jag, hahaha! Thank god!!

Vi hann med planet och det va fan på håret alltså. Vi snackar 5 sec!!!!!! Jag var lite småsur på att Viktor inte hade ansträngt sig när vi hade så bråttom men det kunde inte han förstå. Vi hade ju faktiskt hunnit med planet, tyckte han. Det roliga är att om han hade varit själv hade han aldrig hunnit;)

Jag sa bara till Viktor: Jag hoppas du drar slutsaten: att man lär sig av sina misstag!!!!
Men vi får ju se hur det blir med det. Jag tvivlar! Han kan ju tacka sin hetsiga flickvän att vi hann med planet iaf=) Sen var vi goa och glada och hade världens mysigaste söndagskväll efter en grym helg tillsammans och med min familj=)=)


Fin utsikt från planet..

Spontanhelg

I lördags fick Viktor den briljanta idén att spontant åka till Göteborg, äta middag och kolla på melodifestivalen hos mina föräldrar och sedan överraska min lillasyster och Kristoffer. Nej, nej, sa jag och hade inte alls lust att tillbringa min lördag på ett tåg. Men efter lite övertygelse så va jag helt på=) Jag älskar ju spontana grejer så varför inte=) Hoppade in i duschen och packade ner kläder för kvällen och sprang till tuben. Middag hos mamma och pappa med storasyster och hennes underbara ungar och kille, och moster och hennes man. Vi hejade fram rätt låt i mello och fick sedan skjuts till stan. Vi knackade på hos Anna och Kristoffer som trodde att vi var hemma i vår lägenhet i Sthlm med vänner. Kristoffers min när han öppnade dörren, hahah. Han ba, heeeeeeej (och världens smile) sen tog det typ några sekunder innan han säger, men va faaaaaaan och ser ut som att han inte fattade någonting. Man liksom såg hur hjärncellerna fick jobba för att koppla ihop va fan vi gjorde i Göteborg och utanför deras dörr, hahah! Jag hoppade in i vardagsrummet och där möttes jag av en likadan reaktion av Anna, haha! Så roligt att överraska=)

När vi förfestat lite så drog vi till Yaki-da och efter det vidare till Peacock där våra kompisar från Sthlm som också var i Gbg över helgen mötte upp oss. Det var på tidiga morgonkvisten vi traskade hem med ömma fötter och ett litet stopp på 7:ans gatukök på Vasagatan för två korvar utan bröd innan vi kom hem till min storasysters lägenhet som vi hade för oss själva då dom sov kvar i Onsala hos mamma och pappa.

Dagen efter blev det frukost på La pain francais med sis, henke och barnen, sedan blev det lite häng och massa lek hemma hos dem innan det var dags att åka tillbaks till Sthlm. Tack för en grym spontanhelg min fina familj.

Älskade ungar!!!!!


Kollar melodifestivalen, spelar spel och hoppar mellan mosters och favvo-Viktors knä=)



Busa...

Lilla snäckan!

LCHF-bröd.

I går var jag hurtig. Tränade spinning, core och lite övningar i gymmet på förmiddagen, handlade på vägen hem, bakade supergott nyttobröd när jag kom hem och sen lagade jag supergod middag till mig och Viktor. När han drog på träning myste jag ner mig i soffan framför top model på webbtv som jag missade i tisdags.

Mitt bröd då rå, blev as nöjd när jag hittade detta lchf-bröd när jag googlade. Smakar helt ok, faktiskt väldigt bra med smör, massa ost och grönsak på. Blev ganska dyrt att köpa alla ingredienserna men nu har man ju nästan allt hemma tills nästa gång=)





Jag använde:

3 dl linfrön
0,75 dl hasselnötter
0,75 dl mandel
1 dl fiberhusk eller fibrex (det hittar du i den glutenfria hyllan)
1 dl sesamfrön
2 krm bakpulver
1 msk brödkryddor (jag använde fänkål och anis)
Salt

50 g smält smör
250 g keso
1 dl cream fraiche
6 ägg

Blanda alla nötter, kryddor och torra ingredienser i en mixer till "mjöl"

Blanda ihop smör, keso, cream fraiche och ägg. Blanda sedan ihop det med "mjölet". Lägg bakplåtspapper i en brödform och häll över allt. In i ugnen på 175 grader i ca 70 min. Låt brödet svalna, skär upp i tunna skivor och frys in. Super enkelt =)


Fredag.

 Bästa dagen. Därför ska jag ta vara på den här dagen på absolut bästa sätt. Efter jobbet ska jag möta upp fantastiska min kille på ica, gå loss i charken, köpa en flaska champagne, åka hem tillsammans och göra mig fin. Jag ska sätta på mig en fin klänning och har håret och sminket precis så som jag känner mig snyggast i. Jag har gått en promenad i solen längs vattnet, jag har målat mina naglar i lila chanel och ikväll ska jag umgås med kompisar och skåla för livet, för att jag tror att våren är här, att dom börjat sopa gatorna, att jag såg den första krokusen imorse och för att Stockholm är fantastiskt en dag som denna.


I dag såg jag första krokusen.


Körde lite matchy matchy igår på gymmet med blått linne och blå skor. Nike från topp till tå, favvomärket all time=)

Igår var jag ledig. Tränade core och ett styrkepass på förmiddagen, städade lite hemma, lagade en supergod tomatsoppa mer räkor och halloumi till (min favoriträtt, och det bästa av allt, jag har tomatsoppa i lunchlådan=), hade lite mys med hjärtat och just ja, fick ny hårfärg igår också. Eller a, ny och ny samma som alltid, haha! Supersnyggt=) Jag började dagen med att försova mig idag, gör typ aldrig det. Solen skiner och det är fredag, min absoluta favoritdag så jag klagar inte. Längtar tills klockan närmar sig fem, man är lite småseg efter en veckas jobb men ändå supertaggad inför helgen. Den bästa känslan som finns.

Trevlig helg allihopa!


RSS 2.0