dagens details.

Axelvaddar, stora korta halsband och naturligt hår


Påsydda lappar på knäna gör gör ett par tråkiga tights mycket roligare.

Det bästa är att allt detta är superlätt att fixa med själv. Axelvaddar kan man tex köpa för 20-30 kr i sybutiker och sy i en tröja du tröttnat på och det blir genast en helt ny look. Samma sak med tights, skinndetaljer är riktigt snyggt.

basic black.

Kappa HM, Halsduk Gina tricot, Väska Filippa K, Skor Scorett

Igår sprang jag och Viktor på stan en snabbis innan vi stressade hem för middag och sedan en bjudning hemma. Riktig trevlig kväll med bubbel, lekar och massor med bra musik. Snart ska vi beställa pizza från Stockholms absolut bästa pizzeria som ligger jätte nära där vi bor, sedan ska jag hem till Jenny på adventsfika (hur gullig är inte hon?) medans Viktor har grabbkväll med fotbollstittande. Trevlig söndag och första adventskväll på er!

lördags.


I helgen var jag hemma i Göteborg. På lördagen var jag och Viktor, Anna och Kristoffer, Elin och Hampus på BLVD. Det var en jätte trevlig kväll, dock inte jätte sen då vi skulle på dop dagen efter. Jag ska visa ett kort sen på lilla Mica Leonie som döptes. Sötunge!!! Nu ska jag fixa lite sen ska jag nog ut på stan, är ledig idag, eller nej jag jobbar hemifrån kan man säga, eller a, eller nej, haha! Vinka av bästa mamma som har varit på besök ska jag också göra. Later

lady gaga.




Det är ingen mindre än Lady Gaga som bär dom omtalade MacQueen skorna i hennes video. Otippat? Nej. Go Gaga..

mot bästkusten.




Idag är det fredag, weeiihoo. Efter jobbet ska vi åka till Göteborg, ska bli så jäkla nice. Ska bli nice att åka bil i 5 timmar typ så att jag slipper röra mig, jag har nämligen den värsta träningsvärken i mina ben jag någonsin varit med om. Just nu sitter jag på kontoret, dricker kaffe, målar naglarna och bläddrar i senaste Elle (ansträngande jobb, haha). Snart blir det lunch, jag tror det blir fisksoppa, mums.

lindex kan.


Riktigt snygg klänning från Lindex 699kr.

wedding.

Halloj! Har haft en jätte bra helg verkligen. I lördags var vi på bröllop, Viktors kusin gifte sig. Ett jätte fint bröllop med jätte rolig fest. Shit vad jobbigt det var att gå upp i morse, varför skapade gud måndag morgon kan man fråga sig ibland. Nu ska jag titta lite på tv sen ska jag hoppa ner i sängen. Natti!

louise goldin.




Louise Goldin for Topshop. Här har ni resultatet. Galet snyggt är min åsikt.


red or red.

fr vänster, baslack från Maybelline, knallrött från Depend, mörkrött från Face, glittrigt rött från Yves Saint Laurent, mörk rött-lila-brunt från Supré (köpt i Australien)

Idag är det fredag, det är nu kväll och jag har äntligen intagit min soffposition efter 12 timmars jobb. Viktor har tv-spels kväll med killarna på hans jobb så jag har en hel godisskål för mig själv, haha. I morgon ska vi gå på bröllop så i kväll ska jag passa på att måla naglarna och plocka ögonbrynen mm. Jag ska ha en beige spets klänning och tänkte ha röda naglar, men jag kan verkligen inte bestämma mig vilken röd nyans jag ska ha... världens i-landsproblem, jag vet, men ändå, haha Nu ska jag fortsätta kolla på idol. Ciao

tomorrow.


Skor 799kr

Jumpsuit 599kr

Zebraväska 799kr


IMORGON SMÄLLER DET! Jimmy Choos kollektion för HM släpps i utvalda HM butiker kl 10:00. Var berädda på Kaos, så va ute i god tid. Är du bland dom 160 första får du ett armband med ett speciellt klockslag då du får komma in i butiken och shoppa. Kollektionen släpps samma tid på hemsidan.

Dom utvalda butikerna i Sverige är:

GÖTEBORG:
Kungsgatan 55-57
Östra Nordstan

MALMÖ:
BK-huset.

UPPSALA:
Svartbäcksgatan 4

STOCKHOLM:
Drottninggatan 56
Gallerian
Hamngatan 22
Kista Galleria
Sergelgatan 1
Täby Centrum 

 


jacob källner at hotel scheele.




Min lillasyster Annas pojkväns företag Hyrljudet stod för högtalare och den häftiga lasern..


Min goda vän Markus kom ända från Göteborg..


Det kom mycket folk..


Min klänning kommer från Acne.

Viktor har nyss startat ett event företag och för någon helg sedan så ägde den första festen rum, i hans hemstad Köping. DJ:n Jacob Källner som har spelat på bla Café Opera stod för house musiken som spelades under kvällen. Det blev en riktigt lyckad kväll med över 500 gäster som alla såg ut att ha riktigt kul.
Nu blir det lunch, thai mat=)

now we talking.

Idag har jag köpt mig ett par nya skor. Åkte till Karlaplan efter jobbet och raffade åt mig dom sista 36:orna. Jag är sjukt nöjd. Dom perfekta vardagsskorna som ändå är lite "finare". Från Scorett, 1100kr. Köpte även en jacka till min fina b-friend, hur snäll är inte jag?? haha!

sicksicksick.

Jag ligger hemma och är sjuk. Inge kul, speciellt inte när internet bestämt sig för att vara super segt, bloggen krånglar och det går absolut ingenting bra på tv. Längtar tills helgen för då ska vi på Bröllop, helgen efter det ska vi till Göteborg och gå på dop, kul=)
Jag är så jäkla pyssel sugen, vill bara sy, klippa och vara lite kreativ med gamla kläder, det är så kul. Nu ska jag krypa ner i soffan igen och se på Oprah eller nåt. Ciao

acne I want.

Shit asså, kan jag bli frisk någon gång.. Har varit sjuk hela helgen och i torsdags och fredags. Dags att stanna hemma från jobbet kanske så man frisknar till, men det är ju så tråkigt och bara ligga hemma.. Jag har en glad pojkvän iaf för Djurgården vann precis sin match och får stanna i allsvenskan. Nu vill jag ha godis, och lite nässpray och hostmedicin, och så ska jag titta på Johan Falk filmerna. mys.

nude nytt.


Från vänster: 10 feet, H&M trend, ginatricot

gråmelerat.



I lördags när jag sprang runt på stan hittade jag denna jacka som jag tycker är helt perfekt i höst. Har letat länge efter en gråmelerad jacka så jag slog till. Från Weekday. Efter shoppingen drog jag och mötte upp Viktor och Micke på Sturehof, där drack vi vin sedan blev det fest, sen en drink på ett ställe på Odenplan.

RSS 2.0