Dagens.


Byxor Zara - Top H&M - Väska H&M - Skinnjacka Asos - Halsband Bjørg - Raybans - Primeboots

Testar att mobil blogga för första gången med den efterlängtade blogg.se appen:-)

Tog en snabb fika med Mikaela förut innan jag drog till jobbet. Shoppade även upp halva apoteket, 700 spänn på apoteket, kul liksom.. Mycket jobb nu, 11 dagar i rad, och innan det jobbade jag 10 dagar i rad! Men det är bra, haha:-) längtar hem till min kille som är sjuk men jobbar ändå, stackarn! Vill bara mysa med honom ikväll! Trevlig helg allihopa:-)


Moroccan Oil.



I helgen när jag och tvillingarna sprang på stan så köpte jag den omtalade Moroccan oil. Har hört jätte mycket bra om oljan, att den gör håret helt fantastiskt mjukt och fint. Ska bli spännande och se om den är lika bra på mig. 350 kr kostade den och jag köpte min vid Fridhemsplan men jag har sett att det är många frisörer som fått in den nu, innan har den varit lite svårare att få tag på, förutom nätet då.


Helgen.



Den här silvertröjan från Zara är så jäkla snygg. Jag vet inte varför jag inte köpte den. H&M har också gjort några silvertröjor, men ingen lika snygg som denna! 559 kr kostar den.

Nu sitter Anna, Elin och Kristoffer i bilen på väg hem igen. Har varit såå mysigt att ha dom här. Helgen gick alldeles för fort och jag vaR inte redo för måndagmorgon i morse kan jag säga. Blev mina nya sneakers och osminkat idag, yey!

I helgen har det varit kanonväder. Vi tjejer strosade runt på stan hela lördagen, shoppade presenter till våra killar, åt en låång brunch och bara njöt av att dom äntligen var här, för vi har längtat såå. När vi kom hem hade vi handlat med oss middag och Viktor kommit hem från sin fotbollsmatch och Kristoffer kommit upp med tåget från gbg. Vi lagade middag och lyssnade på Lars Winnerbäck, drack vin och hade supertrevligt. Tanken var att bara gå till Story Hotel och ta en drink men vi blev ju as taggade så vi drog till Solidaritet och mötte upp massa vänner. Vi dansade, drack drinkar och shots och hade svin kul!

I går var tanken att vi skulle gå på mässa, Antikt, vintage och retromässan för hem och samlare. Men nej nej, jag hade kollat fel och den är nästa helg. Fansen va besviken jag blev för nästa helg kan jag nog inte gå=( Så det blev en liten sväng till Nacka forum istället för lite shopping och lunch. På kvällen lagade vi tacos och kollade på film, mys!


En doft av sommarens sista dagar.

Skinnjacka Muubaa - T-shirt Filippa K - Byxor KappAhl - Skor Acne Track - Sjal H&M - Väska H&M


Så här såg jag ut igår när jag skulle hem till söta Emelie på kvällsfika=) Nu är dom bästa här hos oss. Rättare sagt, Anna, Elin och Kristoffer. Vi tjejer har gått på stan hela dagen, shoppat lite och ätit en lång mysig brunch! Har varit väsrldens finaste väder idag och igår. Nu lagas det mat för fullt, vi dricker vin med massor av tända ljus och tittar i bakrunden på Tack för musiken, med Lars Winnerbäck. Han är grym! Hans musik har betytt mycket för mig. Väldigt mycket. Nu ska jag njuta av mitt sällskap. En liten del av världens mest underbara familj!

Längtar redan till nästa sommar.

Älskade sommar. Den är alldeles för kort i detta land.
Jag är verkligen en sommar människa. Har haft en så fin sommar det här året. Längtar tillbaka efter vin på dagen på strandbryggan, AW, grilla, sola och bada. Jag längtar redan tills nästa sommmar, men det är låångt kvar. Hösten och vintern är ju såå lång. Det jag gillar med höst och vintern är alla mysiga höstplagg och att man kan "klä sig" lite mer, och så julen. Jag tokälskar julen. Har liksom redan börjat planera hur min julgran ska se ut i år, haha. Något som min kära kille INTE kan förstå, men sån är jag, älskar att planera, och inredning=) Är inte så mycket för mycket snö och absolut inte kyla så annars kan det gärna vara sol och sommar året om för min del.

Vackert.





I går var jag ute på en eftermiddags PW. Mitt favorit ställe att promenera på är runt Långholmen. Såå fint där. Jag gick från Kungsholmen över Västerbron (som ni ser på bilden) över till Långholmen. Där finns så mysiga skogspartier med bänkar och en gammal dansbana. Det finns bra vägar upp på berget och ner till vattnet. Jag stannade till nere vid vattnet i går och bara tittade ut över vackra Stockholm. Härifrån ser man hela Norrmälarstrand (Kungsholmen), Rådhuset och ända bort till Centralbron. Jag som är från Västkusten älskar ju vatten och jag är så glad att det finns mycket av det i Stockholm, så vackert. Ta med sig en kaffe eller lite vin och sitta vid havet, det är något jag kan göra i timmar och bara prata (gjorde jag och mina vänner alltid när jag bodde hemma, sommar som vinter). Älskar kontrasten med den lilla lilla sandstranden och alla vackra byggnader i bakrunden!

 

Nu ska vi snart äta sen middag. Jag ligger i soffan och kollar på Idol. Har fått jätte jätte ont i min hals. Jag håller alla tummar för att inte åka på någon dunder försylning nu. Faan, jag som ska jobba aset av mig nu framöver, pallar inte att vara sjuuuuk då! ps. har hittat min drömlägenhet. Åhhhhh jag vill köpa den med mitt hjärta!!!!


Tips.


Varje år när hösten närmar sig är jag på jakt efter den perfekta stickade tröjan. För 2-3 veckor sen sprang jag på den. Den perfekta blå färgen, den finaste kragen och den gick nedanför rumpan, precis så jag hade tänkt mig. Och vet ni vad den kostade? 199 spänn. Ni hittar den på H&M och den finns även i några andra färger. Den är nog inte så varm sen när det blir kallare eftersom det är akryl men jag vill inte ha den för varm nu på hösten, vill hellre kunna ha en skinnjacka över också. Jag hoppas att det kommer nån varm dag till så jag kan använda den till bara ben.. Snyggt!


Fredag.



Tjaaa! Längesedan nu. Inte haft så mycket att skriva sen sist, mest jobbat bara. Sitter på jobbet nu och har precis ätit frukost. Fil med apelsin i. I går lyssnade jag på en grym föreläsare, Bob Hansson. Någon som hört honom? Shit va bra han var! I dag är det frdag, åh va härligt. Veckans absolut bästa dag. Längtar tills ikväll när jag får spendera kvällen med min älskade kille, en god middag och ett glas vin. Älskar fredagarna under hösten, så mysigt med tända ljus i hela lägenheten och bara mysa ner sig i soffan.

Hoppas ni får en grym fredag och helg!!
Ciao


Gårkvällens.

Så här såg jag ut igår när vi firade Malin med middag på Döden i grytan i Vasastan. En Italiensk restaurang med supergod mat. Vi satt och åt och drack gott i flera timmar. Dom flesta åt trerätters, men jag var helt proooooppmätt efter förrätt och huvudrätten. Efteråt åkte vi till Grill och tog en drink. Med två gravida i sällskapet och en pojkvän som hade samling till match kl 8 på morgonen idag blev det tidig hemgång kl 1. Superskönt.
Tack för en fantastiskt trevlig kväll=)

Tips.

Nu har pressbyrån pressat pris på en del internationella magasin. Jag slog till på ELLE UK igår som jag bläddrade i samtidigt som grabbarna kollade på fotbollen här hemma igår. Nu blir det en sväng på stan med Klara.

Det är okej att känna.



Tjejen på bilden är min kompis, världens finaste Johanna. Vi bodde tillsammans i Australien. Nu bor vi båda i Stockholm. Killen som är på bilden hon håller i är hennes bror Wiktor. Han bodde också i Australien när vi bodde där. Han hade heela sitt liv framför sig när han drabbades av cancer vid 23 års ålder. Det är så fruktansvärt och jag kan inte ens i närheten föreställa mig hur man som familjemedlem, flickvän eller kompis känner när någon i sin närhet drabbas av cancer, eller framförallt hur man själv skulle känna om man blev drabbad.

Glöm aldrig att det är ok att känna. Precis vad som helst!

Titta på den här videon och sprid den vidare!


RSS 2.0