I'm off

Nu är jag förbannad! Igår hade jag en helt underbart härlig dag. Jag och Jessica bestämde oss för att vi skulle ha en ännu bättre dag idag eftersom vi är lediga. På schemat stod, frukost tillsammans, take away kaffe, mys i parken bland alla löv, uteserveringar, shopping och bara gå runt på stan i solen. Men va faan vaknar man till?? jo, REGN!
Igår va jag såå nära på att skriva i bloggen att, jag älskar Oslo för här är det alltid sol, fattar inte hur jonna kan tycka att det alltid regnar, vi lever inte samma dygnsrytm antar jag!! Bara för dom tankarna kom pissvädret.

Vill bara sätta på mig mina uggs och springa ut i parken och hoppa  runt och sparka i alla gula och röda höst löv, åh underbart...



btw, mina uggs är kanske dom skönaste och mysigaste ever. (dom är svarta, inte grå)
Köpte mina i Australien förra året. Nu vill jag ha ett par låga beiga också.

Ha en bra dag=)

Ciao

Underbara höst

Denna höst har än så länge varit helt underbat. Fantastiskt väder varje dag. I love it. Just nu är det som vackrast ute, nästan alla löven är gula och solen lyser. Har precis kommit hem från en skön promenad. Köpte en ny kofta också. Den får ni se imorgon. Ojj, nu har jag jätte bråttom till jobbet!

See ya.


friends forever

Just nu sitter jag och myser i min soffa med massa kuddar och mitt duntäcke. Jag kollar på Gossip girl och drömmer mig bort. Är ju som sagt ensam hemma ikväll, min man har lämnat mig i två dagar. Idag har jag gått runt och tänkt på vad jag känner för att göra av kvällen, det är endå lördag liksom, men jag kunde inte komma på något alls. Kände inte för att hänga med alla party människor ut inte kolla på film med någon, men heller inte vara ensam hemma ( är ju fortfarande lite ensam-mörk rädd), va gör man då liksom? Jo man går till 7 eleven och köper chips och går hem och kollar på Gossip girl!! En ensam kväll som denna känner jag en enorm saknad till mina bästa vänner som befinner sig lite var stans i världen, ingen i samma stad. Jag saknar verkligen er, vänner är det bästa som finns och man klarar sig inte utan dom. Ni vet vilka ni är och ni är det bästa i mitt liv. Saknade är stor efter er. Jag är inte hel utan er. Vill bara ge er alla en stor lång kram på samma gång, NU!!! Jag älskar er!


GRATTIS PAULINE PÅ DIN 21 ÅRS DAG, HOPPAS NI FÅR EN UNDERBAR KVÄLL, ÖNSAR JAG VAR DÄR!!!
    


The One

Igår när min älskade Viktor kom hem efter jobbet fick jag ett paket. Det är andra paketet jag får på en och en halv vecka nu + tio röda rosor. Små paket och överraskningar bara så där är det bästa som finns, blev så himla glad. Han är världens bästa på att vara helt underbar. Älskar dig så hjärtat.

Vad gömmer sig i paketet??




En parfym och shower gel från Boss femme och en body lotion från Burberry =)




Förra veckan låg det en ansiktskräm från Chanel i paketet =)




Han är nog världens mest underbara. Förutom att han lämnat mig ensam hela helgen för jobb i sverige eller nåt. Saknar dig.

Ha en undrabar lördag allihopa

Ciao

Hello there gorgeous

Kollektionsutförsäljningen jag skulle på förra veckan va inte förens dena helgen. Det va ganska stort faktist, mycke större än utförsäljningarna jag jobbat på. Det fanns ganska många märke, bla Fifth avenue shoe repair, Alexsander Mcqueen, See by Chloé, Whyred, Replay, Fornarina, Nina Jarebrink, Shoe the bear mfl. Ca 70 % på allt! weeiihoo




Dom här skönheterna fick följa med mig hem



Kort kavaj från See by Chloé. Pris: i butik 3600kr, nu 1100kr.




Linne från Fifth avenue shoe repair. Pris: I butik 2000kr, nu 600kr





Det va rätt kalt på morgonen så tjocka vantarna och halsduken åkte på.
Jacka - asos
lång topp - velour
spets tights - h&m
boots - prime
vantar & halsduk - Lindex

Nu ska jag ha lite morgonmys i soffan, sedan ut på promenad.

Kram


marc by marc jacobs - h&m



Sist jag va hemma i Sverige så va jag på VIP kväll på butikerna TARA och Raglady. Efter stägning hade dom öppet längre, det va 20 % på allt i butikerna och det bjöds på snittar, frukt, godis och vin. Mycket trevligt, och denna smink väska fick följa med mig hem. Hade bara norska pengar med mig, Klant säger jag bara, för det fanns mycket annat jag velat köpa, men men.


Dessa underbart helt amazing snygga skor blev mina igår. Skinn/mocka från h&m för endast femhundra lappen. Jag är lycklig.
Snodde syrrans bild(!)


Love, Em

you look amazing little sis




www.highonlife.devote.se


Saknar redan mina tvillingar...


M-K


Här är MK bara helt insane snygg...



fall.

Kom precis hem från jobbet, är helt slut! Jobbade natt igår till kl halv 5 typ, låg i sängen kvart över 5. Upp igen kl halv 9 efter 3 timmars sömn. Möte kl 10 sedan jobb. Men nu är jag äntligen hemma! Ikväll blir thaimat framför tv:n, sen ska jag poppa popcorn också ;)

Igår va det verkligen underbart höst väder. Jag tvingade med Viktor på en promenad fast att han var hur bakis som hels. Solen sken, fast det va ändå lite små kallt. Så himla underbart!

I fredags hade Viktor bokat bord på La Belle. Vi förade hos oss, och kvällen blev kanske hur kul som helst=)



La Belle









Nu är det höst





Nya chinos från monki






Back in Oslo

Då var man tillbaka i Oslo efter ca en vecka i Sverige. Har hunnit med att göra riktigt mycket faktist, har varit hur kul som helst!
Igår innan bussen gick från Göteborg till Oslo var jag och beställde lite kläder från märket Lois spring 09, fanns väldigt mycket fint. Klädernar får jag först i Feburari. Spanska märket Lois var väldigt populärt för många år sedan och är nu tillbaka.
Fotade lite av det jag beställde.



Super snygg jeans jacka, tror sten hårt på jeans jacka i vår.



Så fin klänning! (dock inte jag på detta kort)




På kontoret fanns hela kollektionen.





Väldigt mycket färg till våren..

Det beställdes även massa toppar, jeans och jacka!






På morgonen innan resan började hade jag lite morgon mys med Pauline vid havet. Pauline hatar att vara med på kort, så jag fick äran=)





Nya koftan köpte jag hemma i Göteborg!
Shoppade massor när jag var hemma=) weiii


Nu ska jag ner på stan, ska på kollektions utförsäljning innan jobbet!

Kram på er alla<3

7 år sedan...



Bonjour

Förra veckan hade jag och Jessica ledigt samma dag. Då hade vi en Emme och Jess dag=) Vi började med frukost hos Jessica, sedan gick vi ner på stan och shoppade. Vid lunch tid satte vi oss på vårt nya favorit ställe och åt kankse världens godaste lunch. En flaska vin blev det också, och några glas till + massor av tjej snack.
Så himla mysig dag.

Igår slutade både jag och Viktor ganska tidigt (ca4-5) Vi tog en runda på stan och fick handlat ganska mycket faktist=) Vi åt middag på samma ställe som jag och Jessica var på förra veckan, fast igår blev det svärdfisk burgare, mums!
Vi avslutade kvällen med att kolla på fotboll och dricka vin med Jessica och norska idol vinnaren Aleks!!!

Idag öppnar jag på jobbet, skönt att sluta tidigt, efter ska jag hem, städa och packa. På fredag bär det hem till Sverige!



Våran goda lunch


Ha en undrabar dag.
Kram


Hey mr Dj







Han är så fin min älskling

Sitter hemma och väntar på Viktor nu. Han jobbar snart ihjäl sig tror jag. Idag var han på jobbet kl 07.30 imorse. Nu är kl 23.00 och han är inte hemma än, han kommer nog om 20 minuter ungefär. Detta var en väldigt lång dag, men snacka om långa dagar...

//Emme ( som dom kallar mig på jobbet=)

Le Partié

Blogg torka i min blogg beror på att min dator har bråkat lite med mig i några dagar, men nu är det fixat=)
I lördags va det en tjej på mitt jobb som hade hyrt ett helt ställe nere i stan, vi ville självklart dit och vi styrde upp en förfest hos J&J och Robin P. Det blev en sjukt trevlig kväll.




Några söta jenter från jobbet!


Jag och Jess


Jag och Nina

Idag fick det bara vara med tjejer på kort, haha!

Nu ska jag äta lite frukost och sedag ska jag ut och göra lite ärenden, sedan blir det jobb 13.00-21.00.
Ha en dra dag=)

//Em

Voss Water from Norway

Det finns trender i mer saker än kläder, inredning och prylar. Det finns även i dricksvatten. Vill du vara lite extra glamorös som många kändisar, investera i Voss Water. Ca 200 kr/liter. Ska tydligen vara väldigt väldigt gott. Håll med om att det vore väldigt fint att pryda en hylla i köket med några flaskor? Jag ska skaffa mig några!! Finns både vanligt och sparkling water.




Bubbles





Foto: Harley Weir Stylist: Aldene Johnson


Kino

Snart ska jag iväg och möta Viktor, vi ska gå på bio, eller Kino som det heter här i Norge.
Det har vart en halv seg dag på jobbet och det är skönt att äntligen vara hemma!!

Igår när Viktor kom hem hade han med sig dom här till mig. Vem blir inte glad för några tidningar=) Det blev jag iaf. En av tidningarna e grym The ultimate catwalk magazine from british elle. Tack älskling!



//E.

Måndag 1 september 2008

Idag är det ny vecka, ny månad och även nu årstid. Nu är det verkligen höst. I helgen har det varit strålande väder ute, men man andas verkligen höst när man är ute, så himla mysigt tycker jag!
I fredags hade vi en super lugn kväll, efter jobbet åkte jag bara hem, sköönt tyckte jag.
I lördags åt jag och Viktor frukost på bagel & juice, mums va gott, sedan mötte jag tjejerna på stan och Viktor gick till frisören ( mycket bra resultat må jag säga). På kvällen vankades det förfest hos mig, jag , Matilda och Sara. En riktigt trevlig förfest, men riktigt tråkigt ute på Cosmo asså.
Söndagen va nog den lugnaste dagen ever. Mys, film, serier, pizza, fanta,digestive kex och en underbar pojkvän.

Ikväll ska vi kolla Batman



Frukost: Bagels, kaffe och smoothie






Jag och tjejerna på stan






Nu ska jag gå och handla.

Kram på er alla









RSS 2.0