Amsterdam.

Imorgon börjar min 5 veckors semester, weeiii, sååå härligt ska det bli. Jag har massvis med roliga saker inplanerat och först på schemat är Amsterdam. Vi åker imorgon direkt efter jobbet. Vi ska bila ner och på vägen ner hämtar vi upp min syster Elin och Hampus. Nu ska jag snart springa från jobbet, har sjukt mycket att göra idag, det ska packas upp efter midsommarhelgen, packas ner igen, tvättas, städas och göras fint för på tisdag nästa vecka när vi kommer hem kommer en av mina bästa vänner Linda och hälsar på mig. När man får finbesök ska det också vara fint hemma. Fast ska jag vara ärlig så har jag och Viktor nästan alltid städat och fint hemma, det är då jag trivs som bäst, men när vi ska resa till och från olika ställen kan det lätt bli lite kaotiskt bland alla käderna. Just det ja, jag SKA hinna köpa en kamera idag också, och så måste vi köpa vita tygskor också, både jag och Viktor, annars kommer vi inte in på sensation WHITE.. Åhhh va kul det ska bli! Aja hoppas jag hinner med allt. Om vi inte hörs över helgen så ha en fin helg allihopa!

Myggfuckingbett.

Efter helgen på landet så fick jag otroligt mycket myggbett, hela benen är fulla av kliande myggbett. Men värst av allt, jag har fått typ 15-20 små jäkla f*cking bett i ansiktet. Det ser fruktansvärt ut. Värst är det i pannan, men jag har på ögonlocket, under ögat, vid tinningen, i hårbotten och på hakan och kinden också. I går skulle jag möta en kompis på stan men sa att hon fick komma hit hem till oss istället för att jag inte ville visa mig bland folk. Idag övertalade Viktor och Micke mig att följa med till Mosebacke en kort sväng (Söders bästa ställe med den bästa utsikten). Jag gömde mig under mina stora solglasögon och snelugg hela tiden. Ursäkta men det ser förJÄKLIGT ut. Jag skäms så fort jag lämnar kontorsrummet på jobbet. Nu bönar och ber jag att dessa förbannade bett försvinner innan helgen när vi åker till Amsterdam.
Det ser typ tio gånger värre ut i verkligheten än på bilden.
Någon som har något tips mot bett i fejan??

Midsommarafton.




Eftersom min och Viktors lilla kamera har gått sönder så har jag aldrig några bilder från olika fester mm. Jag har en systemkamera men den orkar jag sällan släpa med mig om jag ska bort. Därför tar det alltid flera dagar av tjat innan jag får några bilder. Nu har äntligen min syster skickat några från midsommarafton som vi firade på landet utanför Köping. Det var det mysigaste ställer ni kan tänka er att fira midsommar på.
Först åkte vi långt ut på landet bland ängar, åkrar och små röda hus. Sedan kom vi fram till en stor kanal med massor med vass och näckrosor i. Där blev vi hämtade i en liten eka och så rodde vi över till andra sidan där Viktors kompis Tobbes sommarstuga låg. Dom hade styrt upp allt väldigt bra med stort partytält, lekar, musik, grillning, öppen eld och gitarrspelande. Det var en fantastisk dag och kväll med många trevligt människor. I slutet av kvällen tog vi av oss skorna och dansade barfota resten av natten i gräset brevid midsommarstången. Underbart!

Min syster Anna och hennes kille Kristoffer var ju också med och firade midsommar i Köping. Dagen efter så fyllde han 25 år så vi började dagen med champagnefrukost, sen hängde vi hos Viktors föräldrar vid poolen hela dagen. Viktor hade med sig DJ bänken och spelade hög paty musik. Det var fantastiskt härligt. Senare på kvällen bjöd hans föräldrar tillbaka alla gäster som hade varit där på midsommarafton så körde vi alla en klassisk "tvådagars".

Det var tråkigt att åka tillbaka till Stockholm på söndagkväll. Men nu är det bara 4 dagar denna veckan kvar. På torsdag åker vi till Amsterdam. Efter det väntar 5 veckors semester. Hur härligt?

Haircut.

I dag har jag varit ledig, såå skönt! Har fått gjort massor av saker. Jag har varit och klippt mig, shoppat, städat, packat, och lite andra ärenden. Nu drar vi till Köping för att fira Midsommar på landet. Anna och Kristoffer kommer också upp. Kul=)

Juni 23.

I gårkväll blev det mer grillning och rosé. Det är verkligen helt underbart att sommaren är här. Älskar såna här kvällar med god mat och dryck mitt i veckan.

Jag och Anna satt och pratade medans killarna grillade. Älskar att ha Anna och Kristoffer på besök!

Vi grillade kyckling och grillspett med scampi, halloumiost och tomater, mums!



Ballen.


Jag älskar att ha balkong. Jag har planterat massor med fina blommor i balkonglådorna, vi har massa krukor med blommor, tomater och kryddor. Nya fina dynor och ljuslyktor har jag också köpt. Det är ju inte världens största balkong men jag älskar ändå att någonting man kan gå ut på, äta frukost på i morgon solen, ta ett glas vin på i kvällssolen och där man kan ha blommor mm. 

Det roligaste av allt är att här i Stockholm kallas balkongen för Ballen, jag dog av skratt första gången jag hörde det. Alla säger det här, men jag har aldrig någonsin hört någon hemma i Götet säga ballen.

Ikväll blir det grillning igen sen kanske det blir ett glas på "ballen" med tända ljus.. Nej, nu får klockan ta att bli 5 så jag kan gå hem!

Add some color.


Jag är så jäkla sugen på färg, speciellt färgstarka skor. Har letat efter ett par snygga ganska länge nu. Dom här i mocka från Topshop ser ganska perfekta ut.

Grillning i kvällssolen.

Vi har precis grillat i kvällssolen, jag, Viktor, Anna och Kristoffer. Himla gott var det, det tackar vi kockarna för. Vi smider planer för midsommar och vår resa till Frankrike i sommar, vi kollar på VM, provar kläder och dricker rosé. Jag älskar att ha någon av mina systrar på besök, mys.

19 juni 2010.


I lördags, dagen då vår Kronprinsessa Victoria blev En med sin Prins Daniel hängde jag i Humlegården hela dagen med Viktor, Mikaela oc Hjalmar. Vi drack rosé, åt cecarsallad, viftade med sverigeflaggor, hade på oss metrokronor i papp, åt bröllopsmasariner, gosade med chihuahuor och hade det underbart skönt i solen. Mikaela har alla bilderna vi tog och jag hoppas att jag får dom idag, tillsdess bjuder jag på den här bilden på hur jag såg ut dagen till ära.

Efter Humlegården åkte vi hem till oss för mer vin och lite mat. Sedan blev det förfest på Östermalm och därifrån gick vi till Gustav Adolfs torg där det var en stor utomhusfest, Eric Prydz och Basement jaxx mm stod på den Kungliga Operans balkong och spelade. Då det tyvärr liknade Gothia discot fast det var åldersgräns 20 så gick vi vidare till F12. Dagen efter kollade jag på reprisen av bröllopet på tv och grinade som ett barn. Ja tror inte jag är den enda som drömmer om mitt eget bröllop nu...

Svart fodral Monki, Randig kavaj H&M, Halsband H&M, Kilklackar Din Sko, stumpor Weekday.

Måndag.


Kom precis till jobbet. Segt med måndag, men den här vecka jobbar jag bara mån, tis och halva ons, så det ska bli grymt skönt. I dag kmmer lillasyster Anna och Kristoffer upp till Stockholm, mycket trevligt! Nu ska jag äta min frukost och drucka upp mitt kaffe. Hoppas ni får en bra måndag.

Ljusa jeans, randig paljett tröja från Vila, låga converse och skinnjacka till det.

Prinsessbröllop.

Vi har suttit på balkongen på förmiddagen och druckit rosa bubbel. Nu har vi gjort oss i ordning och ska precis åka ner på stan och "gå på bröllop" haha. Ska möta lite kompisar och sätta oss i Berzelii park och dricka vin och hoppas på att man får se Kronprinsessan och hennes Prins Daniel på kortegen.

Fredag.

Min dag har bestått av jobb, shopping på stan med Klara, middag, vin, goda frukter, färgade underkläder, en fin älskling i fotbollskläder. Nu ska vi göra oss fina för varann, sen ska vi ha skoj!

Torsdagskväll med fam. Jebsen.



Vi har finbesök i Stockholm, familjen Jebsen (Viktors familj) är här för gå på konsert, titta på Victorias bröllop på lördag och bara umgås. I går var Viktors föräldrar och tittade på Rod Stewart i Globen. Jag, Viktor och hans syster Klara åkte till Barkarby för att hämta vårt nya vardagsrumsbord som hade kommit. Sedan köpte vi med oss sushi hem och efter det mötte vi upp deras föräldrar (bästa svärföräldrarna Carin och Jeppe) för en drink och osttallrik på söder. Mycket trevlig kväll. Kom hem efter kl 01.30 tror jag, så man va lite trött imorse när klockan ringde kl 6, men det var det absolut utan tvekan värt!!

Nu blir det snart lunch och efter jobbet ska jag möta upp Klara på stan så ska vi shoppa skor. Sen blir det att kolla på Viktors fotbollsmatch, grillning, och vin. Äntligen helg!

Elins student.

I helgen åkte både jag och Viktor till Göteborg för att fira syster nr 2s student från skolan med det mäktigaste namnet, Göteborgs högre Samskola. Vi hade inte lika tur med vädret som helgen innan när Anna tog studenten, men det var uppehåll när dom sprang ut iaf. På lördagen hälsade jag på min bästis Linda som var med om en olycka förra helgen då hon fick ett basballracket i huvudet och skadade sig rejält och fick färdas med ambulans från Växjö till Göteborg mitt i natten. På kvällen blev det räkor med familjen sen lite vin hemma hos syster Anna och Krisoffer, på söndagen fyllde jag år så då blev det födelsedagsfirande innan vi åkte hem till Stockholm igen. Underbar helg och jag önskade jag kunde stanna lite längre, men snart är det semester och då kommer jag igen=)
Dom är väldigt traditionella på Samskolan och alla sjöng tillsammans, tillskillnad från Lindälvskolan där klasserna springer ut till varsin låt dom valt själva med den högsta volymen och högsta basen.
Jag och min lillasyster Elin
Jag och min Viktor

Sötnosen
Storasyster Linda och hennes dotter Mica
Kajsa, Filippa och mina tvillingsystrar Elin och Anna

Efter sången på skolgården blev det inte så traditionellt längre, eller jo, en ny tradition: Allt bubbel som går att få tag på på Göteborgs systembolag skall sprutas ut, haha
Det var gaaalna flak
Man fick skydda sig men paraply för att inte bli blöt av champagne
När dom åkt flak en stund så möts dom upp på Götaplatsen längst upp på Avenyn och så badar alla i Poseidon.
Dom såg ut att ha sjukt kul iaf och man blev ju lite sugen på att ta studenten igen.

Passport.

Nu springer jag och min starbucks kaffemugg iväg till tunnelbanan för att fixa nytt pass. Tjing

22 år idag.

Igår åkte jag och Viktor hem till min lillasyster och hennes kille i Göteborg, vi drack vin och firade min födelsedag lite grann eftersom jag fyller år idag!!! Vi planerade även våran semester som vi ska tillbringa tillsammans på franska rivieran i sommar.
Igår fick jag dom snygga byxorna jag har på mig i en tidig födelsedagspresent av min pojkvän. Jag stod här hemma och svor att jag inte ville ha på mig nån sommarklänning när det ändå bara regnar. Då tog han fram ett paket och i låg dessa supersnygga byxor, precis sådana jag ville ha. Tack älskling. I dag på morgonen har jag fått massa mer paket och jag kommer att visa några av dom för er senare. I kväll åker vi tillbaka till Stockholm. Ha en trevlig söndag allihopa, det ska jag ha!
Jag har på mig, byxor Zara, spetsjacka HM divided exclusive, skor Bianco.

Maxiklänningen.


Jag tycker att en svart maxiklänning är ett riktigt säkert kort i sommar. Snyggast blir det med massor av smycken, helst i guld. Mönstrat är också riktigt snyggt.

Alors on danse.

Sitter hemma i soffan och kollar på Grey's, det är såååååå spännande. Väskan är snart färdigpackad, imorgon åker vi till Göteborg. Den här helgen är det min andra lillasyster som ska ta studenten. Efter jobbet idag tränade jag mitt favoritpass på gymmet som vanligt, älskar verkligen det passet, älskar att ta i så man får blodsmak i munnen.

Måste tipsa om en jäkligt bra låt också. Nu ska jag fixa det sista här sen försöka få min kille att komma till soffan och mysa lite med mig, han sitter vid datorn med nått jobb. Sen blir det sängen. Natti.


Guld-Silver-Brons.


Här är den underbara toppen som låg i paketet från Viktors föräldrar. Jag älskar den! Tack tack tack=)

En underbar dag.

Här kommer lite bilder från i lördags när jag och mina vänner satt i solen på Scandic Rubinens takterass och drack rosé och öl hela dagen. Helt underbart var det. Vi satt säkert där i 5 timmar, haha. Det var mycket prat och mycket skratt. Så härligt att umgås med bara killkompisar ibland. Efter en heldag i solen åkte vi till Ica Focus och köpte mat, sedan mötte vi upp min lillasyster och hennes kille+kompisar. Vi satte oss och grillade i gräset utanför systers lägenhet i Örgryte med utsikt över hela Liseberg och Ullevi. På Ullevi hade Green Day konsert och vi hörde musiken enda bort till oss.

Vi hade fantastisk utsikt från takterassen utöver heela Avenyn.




Det är alltid lika kul att träffa min bästa killkompis Markus.


Efter en stund kom Andy förbi.


Markus hade det skönt solen.


Markus, John och Rikard.


Höjdpunkten på dagen var när mina och Viktors kompisar Robban och Johanna kom förbi och sa hej. Vi träffade dom när vi bodde i Australien. Dom har flyttat tillbaka dit för mer plugg men har pluggat på distans från Sverige en termin. I helgen hade dom åkte till Göteborg från Gävle och Åmål.


Världens finaste Johanna.



Förskottspaket.


Sist vi var hemma hos Viktors föräldrar Carin och Jeppe fick jag en tidig födelsedagspresent. Jag fyller år på söndag och kommer inte att träffa dom innan det. I paketet låg en helt underbar fantastisk top. Jag lägger upp en bild på den imorgon.

Solig söndag i GBG.


Skjorta från Gina tricot, Shorts från Zara

Jag åkte inte tillbaka till Stockholm förens kl 9 på kvällen i igår (söndag) så jag hann bla med att möta upp Anna, Elin och Kristoffer på Barsidan. Vi åt en god räksallad och dom drack rosé (jag körde). Så jäkla trevligt att bara sitta i solen med dom bästa människorna, god mat och dryck. Det är så jag gillar mina söndagar!!

Dom perfekta shortsen.


Missselfridge.com

Annas student.

I helgen har jag varit hemma för att fira lillasyster Anna som tog studenten. Jag hann med att göra massor av andra roliga saker under helgen men här komemr lite bilder från studenten.

Det va sjukt varmt men riktigt härligt.

Det var fruktansvärt mycket folk på skolgården så vi fick hålle hårt i dom stora syskonbarnen. John tyckte att alla med vita hattar va tokiga och ville också prova den.

Lilla söta Mica fick sitta i vagnen.

När Anna hade sprungit ut och fått massor med blommor och champagne skulle klassen åka flak.


Efter flaket kom hon springandes till oss där vi stod och väntade med bilen färdigpyntad och så åkte vi hem till oss där släkten och vänner väntade.

Jag körde bilen, spelade as hög musik och tutade som fasen.

Buffén var supergod, och till efterätt blev det små söta jordgubbscupcakes.


En underbart lyckad dag och framförallt, Anna hade superkul. Jag hoppas det blir lika bra väder nästa helg när syster Elin tar studenten, men det sägs att dt ska bli regn... Hoppas hoppas hoppas på soooool!! Nu är det snart lunch dags, hej så länge!

Apocalypto.

Vi kollade på filmen apocalypto häromdagen. Känns som att det var en sån film man måste ha ett. Shit va den var hemsk, asså inte "skräckfilms läskig" utan hemsk för det var så mycket tortyr. Men den var samtidigt väldigt bra och spännande. På något sett så inspirerade filmens alla kläder, smycken, kroppsmålningar och fjädrar mm mig. Tycker mest att det är äckligt med "piercingar" i ansiktet, men allt det andra som dom hade på kroppen, huvudet mm är ju as coolt. Det är ju mycket stora halsband, fjädrar och även faketatueringar som gäller nu. Tänk att få vara med och klä alla skådespelarna och alla statister till den filmen, häftigt!






Flower.






Köpte en ny bikini igår. Vet inte ens om jag gillar den. Ser den för puttinuttig ut? Men jag tror endå att den kommer bli snygg på en brunbränd kropp på riviäran, med en snygg strandväska, kanske sandaler i guld, lite armband och solbrillor, och en stråhatt kanske? Den kommer från H&M.

Going Home.

Halloj!
Vad gör ni denna soliga onsdag? Själv gör jag inte mycket! Sitter och kollar på ett klipp på youtube, alla har nog sett det vid det här laget, det är så jäkla roligt så jag tror att jag skrattar ihjäl mig varje gång jag ser det, haha, nu vet ni det! Klicka här för att de det.

Imorgon åker jag jag till Göteborg, mina tvillingsystrar tar studenten och den första är på fredag, ska bli jätte kul!Jag åker tåg ner (X2000), det enda som är bra med tåg är att det går hyfsat fort, ca 3 timmar, och att det finns internet i första klass! Annars hatar jag att åka tåg, föredrar bil eller flyg. När både jag och Viktor ska till Göteborg åker vi alltid bil, men åker jag själv föredrar jag att flyga. Dom två senaste gångerna har jag lyckats med att missa tåget och köpa fel biljett två gånger, haha!

Nu ska jag skriva listor på allt jag ska packa med mig ikväll och allt som ska fixas. På torsdagskvällen när jag kommer fram ska jag även gå på ett coctailparty med Sex and the City tema och dricka  cosmopolitan. Kul! Så ska nog planera in en liten outfit till det också. Jag får väl typ byta om på tågtoaletten eller något, glamouröst!


Självkänsla.

Nu ska ja vara väldigt personlig här. Jag har länge haft ganska dåligt självförtroende. Det är absolut ingenting som jag vill ha och det är ofta väldigt jobbigt. Många saker kommer och går och ofta är det fokus på en eller två saker som jag är missnöjd med just för tillfället.

När jag gick i 7:an fick jag reda på att jag skulle få tandställning för att det fattades två tänder i min mun, jag blev jätte ledsen och skämdes (fast två tredjedelar av skolan hade tandställning, många även där nere och mycket längre tid än mig). När jag hade tanställningen (ca 1år) tänkte jag hela tiden, att den dagen jag ta ut den kommer jag ha dom finaste och rakaste tänderna och bli världens lyckligaste människa, jag kommer längre inte att ha några problem. Dagen kom och tanställninge åkte ut, visst jag fick fina tänder, men ett nytt komplex växte fram. Jag hade finnar. Jag mådde så dåligt och ville inte gå till skolan. Jag träffade en hudläkare som gav mig salvor och tabletter, och allt försvann. Blev jag världens lyckligaste? Nej, nu hade jag ju fått små ärr och röda partier som aldrig ville gå bort. det är något som jag fortfarande mår dåligt över idag, och jag tänker ofta att den dagen jag tar bort det med laser kommer jag att må fantastiskt bra. Visst, med vad kommer jag må dåligt över istället?

Jag vet inte hur många gånger jag har tänkt, att om jag går ner 5 kilo i vikt så kommer jag att lyckas bättre i livet. Jag kommer att få ett bra jobb och tjäna mycket pengar. Helt jävla ärligt, vart fan hänger det ihop? Om jag ser en människa med perfekta ben, perfekt hy, långt glansigt hår eller kritvita tänder har jag alltid tänkt att hennes liv måste ju vara helt perfekt. Så tror jag knappast att det är.

Jag tror att man kan träna fram bra självkänsla. En tjej som har bra självförtroende och självkänsla och tror på sig själv, vad det än handlar om, skola eller utseende, jag tror att det är dom som lyckas bra i livet. Jag tycker man ska sluta må dåligt och gnälla över småsaker. Jag tror att, om du mår dåligt av ett litet problem som du själv förstorar upp, kommer det bara komma fler sen. Bantar du 5 kilo och är nöjd med det, vad kommer näst? Sne näsa, rynka i pannan, för små bröst, för tjocka ben? För fan, det finns dom som inte ens kan gå på sina ben!!!

Jag ska i fortsättningen försöka att inte tänka på det lilla som är mindre bra med mig, utan lyfta fram allt bra istället. Jag vet att jag är lyckligt lottad som har en underbar familj, underbar pojkvän och fantastiska vänner. Det finns dom som har det sååå mycket värre. Jag hoppas att fler, speciellt tjejer kan lära sig att en liten finne i pannan är inte så farligt, den försvinner, och istället tänka på allt positivt man har.

Jag tror att, med bra självkänsla, det är då man blir perfekt!

Jag på en uteservering på Strandvägen förra sommaren.

A yellow sea.


Det är en sån underbar känsla att komma ut på landet när man bor i en storstad. Jag kommer ju från landet kan man säga och när det är fint väder och sommar får man lite lätt panik här inne i stan. Men i Onsala där jag kommer ifrån är inte lika mycket landet som där Viktors föräldrar bor, okej, jag vet att jag hade gnällt om jag hade vuxit upp så långt utanför stan och 1 mil till närmsta busshållsplats men nu när man är lite äldre så är det helt fantastiskt när man väl kommer dit, speciellt på sommaren.

När vi åkte hem till Stockholm i söndagskväll stannade vi och tog lite foton i den vackra miljön. Såå vackert.

RSS 2.0