Dressed for autumn.

Så här ser jag ut idag. Hade en lång supermysig frukost med tjejerna imorse innan dom åkte hem till Göteborg igen och jag drog till jobbet, fortfarande hög på energi av Lady Gaga konserten:-) åh så bra det var! Skulle lätt vilja gå ikväll igen! Btw, fy fasen vilket regnväder det var idag då, ush! Hoppas på liite sol i helgen iaf! Trevlig helg:-)


GAGA.

Lady Gaga igår var heelt awesome!! Tack för en grym kväll tjejer:-)


Muubaa.

Här ser ni en utav mina två nya jackor från Muubaa. Den här är jätte tunn av det finaste, mjukaste lädret, perfekt nu innan det blir jättekallt. Den är sååå fin irl. Jag älskar den och har redan använt den jättemycket. Ska du köpa en nya skinnjacka nu till hösten så tycker jag verkligen att du ska spana in Muubaa, dom har såå fina jackor i mjukaste lädret. Här kommer du till Muubaas hemsida.
Nu är tjejerna i bilen på väg till Sthlm. Vi är såå taggade för LADY GAGA ikväll=)=)=)
 
 
 
 

120829.

Idag har jag både hunnit med morgonmys med familjen Ahlin/Eriksson som sov hos oss inatt, lunch och fika med Linnea och Rikard som är på besök i Sthlm och så jobb. Riktigt härlig dag med strålande sol dagen till ära också:-) Imorgon dundrar ett tjejgäng på 5 st in i Sthlm för att bo hos mig och imorgon kväll ska vi gå på LADY GAGA, Shit vad jag längtar!!!!!!


Måndag.

Måndagar är ju såå sega. Men i måndags träffade vi en gammal kompis från Oslo och hans tjej. Vi gick till Caliente vid St Eriksplan och åt tapas och drack lite rött. Riktig trevlig måndagskväll!


Gucci.

Här kommer ett till kanonköp från spmmaren. Jag har ju levt i mina rayban wayfarers och aviator de senaste åren så kände för ett par nya solglasögon. I Frankrike hittade jag dessa, enkla, stilrena med lite lite cateyekänsla från GUCCI. Svinfina på:-)


Måndag.

Ush vilket ruggigt väder det var imorse, blåsigt, regnigt och svin kallt. Nu har dock solen tittat fram och regnet är bortblåst. Idag kör jag enkel tshirt med ett statement halsband till, för att pigga upp denna annars ganska trötta måndag. Snart tar jag av mig bootsen och sätter på mig ett par klackar och går ut och käkar middag med ett par vänner!


Louis Vuitton wallet.

Jag är såå seg på att visa mina köp från sommaren men här kommer ett från när vi va i Frankrike. En plånbok från Louis Vuitton, modellen Sarah. En tidlös, klassisk plånbok som jag kan ha livet ut! Jag älskar den:-)


Sommaroutfit.

Klänning GT - Väska YSL - Skor Köpta i New York - Solbrillor Rayban - Jacka Muubaa - Ring YSL Arty

Här kommer en gammal härlig sommaroutfit från Göteborg. Det var en underbar dag som vi hade tillbringat vid poolen. Sen åkte vi in till stan, stan var fullproppad av folk för att Bruce Springsteen spelade. Vi åt en god middag på Locatell, jag Viktor och mina bästa kompisar och Rikard. Efter middagen blev det en galen utekväll på Push och Peacock men nya och gamla vänner=)
Nu har jag städat lägenheten, har även fixat med lite nytt i hallen, ni ska få se bild snart, väntar på lite mer saker som är kvar i Göteborg som jag får i helgen, bla en spegel och en jätte vas/urna som jag ropat in på aktion. Nu ska jag hoppa in i duschen sen åka bort till Mikaela. Ciao

Forfex.


Hur coola är inte Viktors nya skor som han fick med sig från syrrans kontor när vi va i Göteborg. Kommer från Forfex och du hittar dem på bla Fiorucci och W19 i Göteborg. Forfex gör så snygga sneakers i massa olika mönster och modeller. Riktigt hett i höst=) Finns för både tjej och kille=)

Den underbara sommaren, är den verkligen slut?

När man sitter inne på ett kontor, det ser ut att börja regna ute vilken minut som helst och höstbootsen sitter på fötterna, ja, då är en sak säker. Jag MEGA saknar dagar som dessa på västkusten. Stekande sol, grym musik, kallt rosé och fina vännr. Livet!








Home inspo.

Holy madre mia vilken inspiration jag fick på en blogg jag hittade idag. Sååå mycket fina hemma hos bilder att man döör ju. Nu vill jag flytta, till en sekelskiftslägenhet med stooora fönster, stuckaturer och ett badrum i marmor. Jag vill ha kristallkronor, persisk matta och wegner stolar. Himmel! Nu ska jag hem från jobbet och pyssla, städa och fixa lite saker i min egen lägenhet, mys!







Idéverkstan



Paket.

 

 

Jag var precis på posten och hämtade ut ett paket som jag såg att min syster skickat till mig. I våras beställde jag massor med grejer så jag blev sååå nyfiken va det var som hade kommit=) Blev sååå glad när det var mina två jackor från Muubaa, weeiiiii! Båda är från AW12 men en går att använda redan nu=)=)=) Åker kanske på ikväll när jag ska ut med mina kollegor och äta middag!! Ni får se hur de ser ut i ett annat inlägg=)=)

 


Bildregn från sommaren i Göteborg!

Här kommer världens bildregn från mina veckor hemma i Göteborg. Har inte tagit så mycket bilder den här sommaren då minnet i telefonen har varit fullt och jag har verkligen inte orkat göra något så enkelt som att sätta sladden i datorn och föra över alla bilder. Men här kommer ett gäng iaf=)=)=) Grym sommar=)=)


Lycka att hämta Viktor på flygplatsen i Göteborg.


Spa med mina bästa tjejer


Galen kväll på PUSH med bästa killarna


Hotellfrulle när den är som bäst=)


Jag, Andreas och Viktor på PUSH


Middag med bästa vänner på Locatelli


BÄSTA bigsis och världens goaste Mica


DJ by night


Poolparty=)


Kvällssol i Göteborg


Det blev många vinkvällar med storasyster på balkongen..


Syrran och Henke måste ju också få ha lite kul ibland så då får man ju såklart ställa upp som barnvakter=)=)


Middag hos syster med deras vänner


Viktor skjuter pistol med pappa


Jag och Rosen på hotellet i Tylösand. Galet rolig kväll=)


3-års kalas för Mica. Sötunge!


Jag och lilsis Elin i Skåne


I Danmark


Vackert i Skåne


Helsingör, Danmark


Basta pappi och lilsis äter förrätt=)=)


Viktor och pappa fiskar dagens middag


YSL arty.

Förra hösten när jag och Viktor firade fyra år tillsammans sa han att han ville ge mig en YSL arty ring. Jag fick inte tag på exakt den jag ville ha i Sverige så nu nästan ett år senare när vi var i Monaco så fanns exakt den ringen jag ville ha i deras YSL butik. Åh så glad jag blev, den är sååå vacker och jag älskar den!
 


Sista helgen.

Semestern är slut för den här gången och den avslutades på absolut bästa sätt med några av mina bästa vänner! Det blev en riktig långpartyhelg kan man säga. Det började med grym fest i Tylösand med Micke och Krichan. När vi kom hem styrde killarna grillning och sedan blev det utgång och likadant blev det dagen efter! Hade galet roliga dagar och nätter sista tiden på västkusten. Nu är man tillbaka till verkligheten med lite smått ångest och hemlängtan!


RSS 2.0