Pioner.



Nu skulle jag vilja ha en stor bukett med rosa pioner på mitt bord hemma. Såå underbart vackert! Jag blir lyckligare med ett harmoniskt hem!


Gårdagen.

I går blev det grillning med massa god mat hemma hos Malin och Alex, sen kollade killarna på fotbollsmatchen och vi tjejer satt i köket, drack vin och pratade massor. Sedan blev det en sväng till Solidaritet. Riktigt, riktigt trevlig kväll var det.

Trevlig helg!

Trevlig helg allihopa. Nu pyser jag på middag hos Alex och Malin.

The perfect couch.


Tags.

Har rensat lite här hemma, plockat och ändrat om i skåp mm. Hittade en skokartong från Fornarina där jag la alla tags från alla kläder jag köpte när jag bodde hemma under gymnasiet. Tyckte det var kul att spara dom tagsen som var lite extra fina. Finns en del fulare också och en hel del som har blivit slängda. Shit asså, jag handlade så mycket kläder under gymnasiet.. galet! Nu blir det möbler, mat och toapapper man köper istället, haha. Nej, det blir allt ganska mycket kläder nu också=) Det är ju trots allt det bästa jag vet=)
Nu ska jag nana!

Fredags.


Underbart vackra Norrmälarstrand


Fina Malin och jag

Jobbade många timmar förra veckan, så det var riktigt skönt att ta helg i fredags kl 5. Hann med en PW i den strålande solen längs Norrmälarstrand i fredags, riktigt skönt. Man hinner koppla av, tänka och bara njuta av vädret. På kvällen åt jag middag med Viktor, sedan mötte jag upp Malin och så kollade vi på när våra killar spelade fotbollsmatch på kvällen. Dom är så duktiga och vann såklart. Vi satt på en filt och drack vin och åt melon. När matchen var slut åkte vi hem till oss några stycken, bjöd även över grannarna. Vi hade jätte trevligt med drinkar och musikquiz.

Helgen som jag hade sett fram imot enormt mycket slutade inte riktigt som vi tänkt oss. Men det berättar jag en annan dag.


Äntligen.




Nu har både ALDO och COS öppnat i Stockholm, äntligen. Längtar tills jag ska besöka båda butikerna. Aldo hittar ni på Sergelgatan 11 och COS i korsningen Biblioteksgatan/Mästersamuelsgatan.


Inredningsinspo.



Har gjort ett litet inredningskollage med saker jag har eller skulle vilja ha hemma. Gardinerna som jag hittade på Sköna Hems hemsida för ett tag sen är min dröm. Fodrade sidengardiner och riktigt högt i tak vill jag ha=) Jag pryder gärna mitt hem med modeböcker eller andra fina böcker om intressanta saker. Tillsammans med modemagasin i högar på bord eller golv eller varför inte i fönstret. Snygg tycker jag.

Det känns som julafton idag, så förbannat skönt ska det bli med helg om några timmar. Har jobbar sjukt mycket dom senaste dagarna..


Middag.



Gjorde den godaste salladen till middag igår. Blev sallade med tomat, rödlök, melon, stekta champinjoner, stekt halloumi och bresaolalindad sparris i ugn. Såå gott blev det, och nyttigt.


För någon helg sedan.








Hade en så jäkla kul helg för nån vecka sen. Mötte upp dessa tjejer på fredagseftermiddagen på Strandbryggan. Vi drack rosé, skrattade och hade supertrevligt. Efter någon timma blev det en liten tripp med killarna vid bordet brevid och deras båt. Så jäkla kul att bara glida iväg på världens fetaste båt som låg "parkerad" på Strandbryggans egna båtplats. Vi dansade och hade svin kul verkligen till as hög musik. Älskar båtar med bra ljudsystem=)

Vi hade svin kul tills vi la till i en hamn ute på Djurgården för att sitta i båten och ta ett glas vin och hoppa av båten och kissa. När vi tjejer gjort vårt och var tillbaka till båten är det en av tjejerna som var med på båten men som vi inte kände som blivit aspackad undertiden vi åkte som ramlar i vattnet(!), tyckte så synd om henne, det var verkligen svin kallt ute, tänk då hur det var i vattnet. En av killarna var jäkligt snabb på att hoppa i efter och resten av killarna drog tillsammans upp henne sen. Man får en liten tankeställare att man kanske ska ta det lite lugnt med alkoholen när man är ute på sjön. Själv hade jag bara druckit ett glas vin (nöjd) (okej, typ två klunkar ur flaskan på bilden också då då, haha). Allt gick bra tillslut och vi tog taxi tillbaka till stan sen.


Lördagen.

Så här såg jag ut när vi åkte på middag i Täby.
Sebbe bjöd på bubbel när vi kom
Gissa vad alla dessa sex killar står och kollar på?? Jo, GRILLEN!! Vad är det med killar och att grilla?? Gulligt tycker jag=)=)


I lördags var vi bjudna hem till Sebbe i Täby på middag. Han hade ordnat en grillbuffé med MASSOR med god mat som man gjorde sitt eget grillspätt av. Fanns mycket tillbehör och såser, böd mm också. Så jäkla gott blev det! Vi 12 tiden tog vi taxi till Debaser vid Slussen. Vi hängde på deras enorma uteservering ett tag sedan gick vi in och dansade till konstig rock, haha! Vi tröttnade efter ett tag när vi hade kommit in så vi bestämde oss för att dra till Sollan. När vi väl kom dit var det helt fullt och en enorm kö. Så vi drog till Berns. Kl är nu alltså halv 4 och det var bara klubben 2.35:1 nere på Berns som var öppen. Jag har blandade åsikter om detta stället. Ibland är det så jäkla kul, och ibland katastrof. Vip klubben två:an(!) som ligger innanför klubben 2.35:1 var vi in på en vända. Inte många ställen som spelar så bra och tung House musik som dom gör där. Men, stället är lågt i tak, smalt och avlångt, jätte mörkt, varmt och trångt. Ja, jag har aldrig satt min fot på ett mer oglamoröst och osmakfullt ställe i hela mitt liv. Ja det skulle väl vara en svartfest jag var på en gång i Gbg då... Eller Nej, detta stället slår fan det. Synd att ett stället är så vidrigt med så konstigt folk när dom spelar så bra musik. Men det spelar ingen roll, det dåliga väger liksom upp och jag har inte kul där inne!
Jaja, vi va där en stund iaf, sedan blev vi trötta och drog hem.
Söndagen spenderade vi med Alex och Malin hemma hos oss med middag och VM matchen.

Liljekonvalj och äppelblom.

I går på väg hem från jobbet, när det precis slutat regna och solen hade kommit fram igen, såg jag att det hade kommit upp lite liljekonvaljer ute i Äppelviken. Jag var såklart tvungen att stanna och plocka några. Såå fina och doftar ljuvligt. Plockade även några äppelblomkvistar. Nu ska jag dra ut på en PW och sedan kolla Viktors fotbollsmatch och ta en kaffe med Mikaela i solen. Ikväll ska vi på grillning och fest ute i Täby i Sebbes hus. Kul=)

Oskar Linnros - Genom eld



En grym remix på Oskar Linnros - Genom eld som Viktor och hans kompis har gjort. I dag läggs den även upp på housebloggen http://yesyes.se, kategori blogg.
Skit kul tycker jag! Ni måste lyssna, den är super bra!


Gårdagen.



I går hade jag en heldag på stan med Klara som alltid på torsdagar. Så mysigt att vi fått in det som rutin för att båda är lediga då. Vi började i alla fall med att kolla lite i butiker, sen traskade vi upp mot café 60 där jag åt lunch. Vi fyndade skärp på gina tricot och efter det blev Klara hungrig, så då satte vi oss i solen på Utecompagniet där hon åt cesarsallad och jag tog ett glas rosé. Kl 7 mötte vi upp Johanna och gick på ett event i Västermalmsgallerian på den nyöppnade butiken Muse me. En klädbutik med kända designers blandat med inredning och konst. Själva eventet var väl inte jätte mycket att hurra för men vi hade trevligt och det var lika mysigt som vanlig att träffa Johanna, och dom fruktiga drinkarna som serverades var riktigt goda!


I kvällssolen.

Jag kom precis hem. Har jobbat, druckit smoothie med Mikaela i solen och handlat mat. Nu sitter jag i kvällssolen på balkongen, har precis planterat en pelargon, lyssnar på musik och dricker ett glas rosé. Jag ska snart laga middag och vänta in min man. Livet är bra härligt!

En dag i början på maj.

 
Lukta på blommorna... haha

 
Middagen..


Häromdagen hade vi en fantastisk dag i solen. Jag, Viktor, Micke, Mikaela och Hjalmar började med att grilla korv i Vitabergsparken på Södermalm. Vi satt på våra filtar i den stakande solen, drack lite rosé och pratade i några timmar. När solen försvann bakom ett träd gick vi till ett indiskt ställe som fortfarande hade sol på sin uteservering och drack en Cola light. Sen blev det en snabbvisit i Hjalmars lägenhet som låg på samma gata för ett glas cider. Vi blev hungriga så efter det gick vi till ett ställe som jag glömt namnet på och åt middag, mycket god mat.


Sol på terassen.


Fina utsikten från jobbets takterass. Den är liksom mycket större och närmare i verkligheten, men ganska fint på bilden också;)

Har suttit ute på takterassen på jobbet och solat lite en stund i dag, riktigt varmt. På takterassen är det världens finaste utsikt över Västerbron, Norrmälarstrand, Södermälarstrand och Rålambshovsparken, riktigt vackert! Nu har jag precis ätit min favvo Yakiniku till middag och nu blir det träning!


Solig helg utan röst.



Hallå! Äntligen är det fina vädret tillbaka. Igår grillade vi på vår innergård, eller Viktor grillade och jag planterade blommor till balkonglådorna och till några krukor. I går förmiddag städade jag även hela balkongen så nu är den superfin=) Har känt mig lite sjuk hela helgen, jätte ont i halsen, förskyld, febrig på nätterna och bara allmänt hängig, och igår tappade jag rösten helt. Den är fortfarande borta men får hoppas den kommer tillbaka under dagen.

Har ni haft en bra helg?


070511.



Nån mer timmas jobb sen drar jag till Strandbryggan för sen AW. Kanske blir en sväng till V senare ikväll, men det blir en lugn kväll för mig, men det är alltid kul att träffa vänner och ta ett glas när man slutat jobba och det äntligen är fredag!

Blir samma kläder ikväll som på jobbet idag! Matchade med converse på dagen men ikväll byter jag om till klackar.

Blus 10 feet - Ring HM - Väska HM - Minksvans Dolce & Gabbana - Guldigt nitskärp (som man inte ser, haha) har jag fyndat på myrorna för 15 kr.

Trevlig helg!


Ashley Olsen.



style.com

Hur snygg var inte Ashley Olsen på Costume Institute Galan på Met i New York förra måndagen??? Så jäkla snygg med svartvit kläning med riktigt stora puffärmar. Klänningen sticker ut riktigt mycket men blir ändå ganska stilren i färgerna och hon ger ett ganska så preppy intryck. Grymt snyggt!!

Thursday, FAB.

Älskar torsdagar, för då är både jag och Klara lediga och brukar långluncha och gå på stan, såå mysigt! Jag åt min favvo soppa idag igen, mums! Blev lite shopping också =) Jag mötte upp Viktor senare, då hittade jag dom läckraste shortsen, shit asså, kommer bli grymt! Förra veckan hade vi sommarvärme, i förrgår började det snöa jätte mycket på morgonen och nu är det bara svin kallt. Va fan, jag trodde verkligen att det hade blivit "sommar" (ok, vår iaf), städat undan alla vinterkläder och köpt sommarblommor till balkongen, haha! Jaja, hoppas det blir liite varmare snart iaf.

Idag klädde jag mig verkligen efter vädret. Lite tråkigt men hade fasen ingen inspiration alls imorse.

Riktigt nice att ha varit ledig idag, min enda lediga dag typ 10 dagar, i helgen blir det jobb för hela slanten, haha!

Snart kommer hjärtat hem från träning, jag längtar! MYYYYSSSS!!!

Céline luggage tote.

Jag har blivit helt tokförälskad i Célines väska Luggage Tote. Jag skulle näst intill kunna döda för att få ha den hängandes på min arm i vår. Den finns i en drös olika färger och färgkombinationer. Hade jag köpt en så hade jag gått på en gjordnära färg som passar till det mesta såsom svart, beige, cognac eller möjligtvis svart-vit.


Såg att Zara har en väska som går lite i samma stil som Célineväskan men absolut inte är en kopia av den. Jag vill inte ha en väska som är kopierad rakt av utan en som går i samma stil och är lite mer preppy. Dom spelar ju absolut inte i samma liga men den är absolut ett alternativ om man vill ha ett billigare alternativ. Jag ska absolut ta och spana in väskan på Zara, deras vårkollektion är verkligen fab!


Valborgshelgen.


Underbar tapas på Mañana.

Jag har haft den bästa helgen på länge. Har hunnit med såå mycket saker. Ett mycket viktig tandläkarbesök, mysiga grillkvällar på altanen med min fantastiska familj, fika och thai med bästis och Alfons, fika med mamma, big sis, John och Mica, picknick med hela familjen (inkl farmor och pappa i kostym;) i trädgården med bullar och saft, handlat glass i glassbilen, shoppat, köpt balkongblommor, varit på finaste dopet för Alfons, druckit rosé i stekande sol med syskon, fina vänner och en underbar pojkvän på en filt i Vasaparken, kollat på cortegen, lekt med finaste syskonbarnen man kan ha, ätit godaste tapasen på Mañana, förfestat i Jonnas nyköpta lägenhet på Kungshöjd, festat till klockan 4 på Push, träffat en bardomsvän jag inte träffat på år och dar fast det kändes som det var igår, gått vidare till Park Lane för mer fest, druckit drinkar, shots och champagne, skrattat så kindbenen värkte när jag vaknade på söndagen.

Livet är ju underbart. Jag ska bildbomba er senare!

Ciao


RSS 2.0