Vår i luften!

I dag mår jag riktigt bra=) Står här på jobbet och är väldig glad för att jag slutar redan kl 15. I dag är det verkligen vår i luften, I morse åkte brillorna på, men dock lite kallt med endast jeans jacka, min nya halsduk som mormor stickat till mig åkte också på, gillar evrkligen den!
Fick precis beröm av en kund för mitt urläckra, mörkt blodröda nagelack som jag målade på igår.

Efter jobbet blir det nog en kort shopping sväng. Ska hälsa på syster på bodyshop, där jag nog ska köpa en ny bodylotion med doften Granatäpple, luktar såå gott. Ska även boka tid för ansiktsbehandling, blir nog en djuprengöring med massage=)

Igår köpte jag min urläckra sminkväska i rött lack. Är så nöjd. Hann även med att besöka solhuset. Vill ju inte vara blekast på beachen på Bali. Viktor solar som aldrig förr, det är säket bara för att han vill vara mycket brunare än mig på Bali.. morr...

Mitt nästa köp är en ny skinnjacka! Är trött på min gamla. Måste även inhandla mer vår och sommar toppar, som jag även kan ha på Bali.


Nu måste jag back to work, ska städa och fixa färdig lagret som jag höll på med igår, blir nog ett bra resultat=)


Cheers!
/Em.

Drugs

Såg precis en skrämmande dokumentär på tv om droger. Enligt forskare i Storbritanien är alkohol farligare än tobak. Av dom 20 farligaste drogerna kom alkohol på 6:e plats, tobak på 7:e, kokain på 2:a och heroin på 1:a. I Storbritanien dör 114 000 varje år av tobak. Det är skrämmande många som använder droger. Hade alkohol varit en ny drog, uppfunnits på senare år, hade det varit olagligt, så farligt är det. Man kan väldigt lätt dö av En tablett ecstasy!!

Jag fick mig precis en stor tankeställare...
Frågan är, är det värt att dricka så mycket alkohol som man gör???

Take care!
/E

Jag är en man som älskar muuusss

Så jävla ball, jag höll på att dö av skratt!






trött

Igår hade jag och Linnea världens mysigase och trevligaste kväll. Den började jätte bra hemma hos Linnea. Vi drack vin och hade jätte kul. Då vi blev grymt party sugna åkte vi in till mingel, hann vara där ca 30 minuter, och det va grymt tråkigt!

Imorgon väntar jobb, inte bara imorgon, hela veckan=(

Nu vill jag ha vår!!!



Grym låt!


Nu ska jag nana, är sjukt trött.
Kram!

good charma

Kom på idag att smyckes märket Good charma tillvärkas på Bali=) Jag älskar verkligen märket och kommer lätt handla på mig ett eller annat smycke när jag kommer dit. Borde vara grymt mycket billigare där, dom är ju så satans dyra här hemma, här får du räkna med att punga upp 3000 spänn för ett litet armband!


Ikväll blir det The Killers kväll hemma hos Linnea med god sallad och vin. Det ska bli så mysigt. Har köpt en jätte fin blomma som Linnea ska få=) hihi!
image81
Good Charma bracelet





Ciao



Blond????

Förut stod jag vid datorn på jobbet och kollade kalendern. Jag frågade Sara när hon fyllde år, och hon svarar 31 mars. Då sa jag, i år fyller jag år fredag den 13:e. Sara: VA! Jag har aldrig fyllt år fredagen den 13:e..!!!
Jag: Nää men konstigt när du är född den 31:e.
Hahahahah jag fick mig ett gott skratt!!!!!!!!


Cheers!!

läggdags

ska snart krypa ner under mitt varma dun täcke och sova, är riktigt trött. Jag, Linnea och Andreas har varit hemma hos Markus en sväng ikväll och spelat guitarhero, så himla kul.¨

Åå va det ska bli skönt med en ledig helg att göra inget-speciellt på. På kvällen imorgon ska jag och Linnea hitta på når kul=) Andy drar till Canada imorgon, så nu har jag Linnea för mig skälv en hel vecka=)

Nu måste jag sova så jag orkar jobba imorgon, ska passa Nellie innan jobbet också...!


image80
Haha, jag på jobbet idag=)


Ciao!
Em

My fair lady

Igår va jag och tvillingarna och såg My fair lady på GöteborgsOperan. Grymt bra va det! Älskar att gå på musikaler och sånt, så kul! Igentligen ville mamma också gå, men hon har redan sett den 2 gånger, så bra tyckte hon den var, haha!

Står här på jobbet nu, väldigt dött här nu innan löning. Dagarna börjar gå mot helg, som betyder Ledig för min del, såå skönt!

Efter jobbet idag ska jag hem och passa Brors dottern Nellie. Världens sötaste unge! Då ska vi gå till lekplatsen=)

Är så trött på min mobil ( fast jag har använt den i ca 3 veckor bara) så jag vill ha en ny, vet bara inte vilken jag ska köpa!! Idag kommer min lillasyster att få sin nya mobil Samsung P520 Armani hem levererad till dörren och ska personligen ta imot den, det är fan inte illa. ( mobilen finns inte att få tag på i Sverige)


image78
Såå bra..



Nu måste jag kila,
Ciao/ Emelie

Jobba jobba och jobba!

Innan jag åker till Bali kommer det att bli ganska mycket jobb. Man måste ju försöka jobba ihop resan liksom! Kommer att jobba alla veckodagar och ibland helg. Väldigt skönt att vara ledig helger faktist, även om det är då man tjänar bra och det är då det är mycket folk och mycket att göra. På vardagarna är det nämnligen inte mycket folk, så det blir låånga och sega dagar. Tur att jag har Sara som oftast är här när jag jobbar. Idag jobbar jag därimot ensam från halv 1 till 19.00, för att Sara skulle till tandläkaren eller nåt. Men men, då har jag ett perfekt tillfälle att blogga lite som jag annars inte är så bra på.. !

Dagarna kommer att gå så himla långsamt denna månaden, för jag längtar så mycket efter Viktor och Bali, och nu är det inte långt kvar. 31 dagar för att vara exakt! ååå vad jag längtar!

Efter en månad på Bali och i Thailand ska vi hem till Sverige igen för att packa väskorna igen och denna gången bege oss till Norge för jobb. Det är ett sälj jobb för rädda barnen, och vi kommer antagligen att resa runt mycket. Det ska bli så kul att få vara så mycket med Viktor, weeiiii.

Även om det låter som jag har mycket planerat så har jag panik för vad jag ska göra efter sommaren, asså jag har ingen aning vad jag vill mer än att få en egen lägenhet. Ska jag jobba, plugga, plugga upp betyg, eller resa??? Jag har ingen aning. Men nöjd är jag bara jag får vara med Viktor, inga distans förhållande här inte, no more.


Back to work..

Take care

Ciao/ em.

Helgen!

Nu är det söndag kväll och jag och min syster Elin som precis har kommit hem från en galen vecka i Val Thorens (avundsjuk) har suttit nere vi havet och tjatat skit med Anna och Filippa. Har varit en seg dag då baksmällan kom från både fredag och lördag. Har varit hos brors tjej, ex??? I don't know, som fyllde år.  Med en väldig huvudvärk fick jag ju andå ställa upp och leka med Nellie ( brors dotter) som var väldigt glad för att jag hade kommit hem från "andra sidan jorden".

Fredagen spenderade jag och syrran på stan, helt underbar dag med strålande sol. Vi fyndade några plagg i en second hand butik i Haga!
På kvällen var vi hemma hos Nathalie och Jessica, hade lite avsked för Jessica som flyttade till Norge i lördags. Sedan blev det utgång på Mingel, vi hade faktiskt väldigt kul.


image72              image74



                    
                                     image75
Syster och jag på stan



Lördagen fick jag inte mycket gjort, låg typ och sov framför tv:n halva dagen. Sedan hade vi grymt rolig förfest hemma hos Boel i hennes nya lägenhet, riktigt kul. Utgången därimot blev inte lika kul. Som vanligt, som det alltid har varit, samma människor mm. Trött på Kba!


Imorgon väntar jobb, har inte jobbat på jätte länge! Börjar två, skönt! Blir nog lite träning innan jobbet, måste ta tag i det. Igentligen är jag sjukskriven för träning och jobb, men men skit samma!


                                                  image76      
                                       

Jag och Hanna på förfest

  image77
Alla Brunetter=)




Kvällens mest spelade låt: Lazee - Rock away


Nu ska jag glo lite på Elle galan=)

Puss!




Hej igen

Det blev en lyckad kväll trots att min älskling inte var hemma på alla hjärtans dag. Vi var på Ester och åt ikväll, jag åt väldigt god oxfilé med parmalindad sparris och grönsaker, mums va gott det va=)

image68
Nathalie, Jessica och Emelie




Nu är resan bokad och klar till Thailand och Bali, Älskling Here I come...=)=)
21 mars bär det av från Stockholm. En månad är vi borta, kommer hem igen 24 april. Ska bli såå kul och helt underbart!



image62  image63  image66


Idag är det Viktors graduation i skolan, sedan har han en veckas lov sedan 4 veckors praktik, sen ses vi i Thailand=) Hoppas det går bra för dig idag, Jag tänker på dig!


Imorgon ska jag och min lillasyster Anna nog hitta på något kul tillsammans:-)

Nu är jag trött, nu blir det sängen
God natt

Puss!

  

Happy Valentine

Idag åkte stygn och bandage bort, sååå skönt! Men jag är fortfarande sjukskriven, nån mer vecka, fast jag börjar nog jobba endå på månda, tror jag kan det!

Tog även en sväng till Lager 157 idag. Hittade inte så mycket fint, men kom hem med en klänning ett linne och en tjocktröja.

Nu väntar middag med Nathalie och Jessica, ska bli såå mysigt! Det är ju trots allt alla hjärtans dag!



Viktor jag saknar dig här hemma, hade velat ha dig här nu, på alla hjärtans dag!!!
Du är den finaste


image71




Puss Emelie<3


Tjabba Tjena Hallå!

Hej!

Nu har presis ätit världens godaste spagge med ksås, som jag själv lagade till min familj, mums!!

Idag gick jag upp tidigt, pratade ett tag med Viktor på telefon. Sedan åkte jag till min syster i Vasa, käka lite, och drog ner på stan. Idag köpte jag mig ett par skor, en ur läcker väska, blå tights och ett linne från H&M Organic Cotton=) Mycket nöjd med dagens köp. Måste även tillägga att jag köpte en väldigt fin jacka igår=)

Imorgon väntar sjukhuset i halmstad, kul att jag måste dit på torsdag också, på själva alla hjärtans dag! Så nu ska snart alla 14 stygn bort=) Äntligen slipper jag se ut som ett fån när jag går på stan!!!

Under tiden jag var i Australien öppnade Efva Attling en butik i Göteborg, idag hittade jag ett armband som jag nästan skulle kunna döda för! Vill ha, vill ha!!



Nu är snart resan till Thailand bokad=)=)=) sen blir det Bali!



Nu Gossip girl hos Nathalie.


Ciao!
Em


Hola!

Kom precis hem från Pauline, haft lite mys kväll och bara snackat! Mys!
Är nu riktig nervös för min operation i morgon, ska inte bli kul=( Önskar jag hade min älsklings fysiska stöd...
Kommer inte kunna sova inatt, men det hade vart rätt skönt eftersom jag ska upp väldigt tidigt imorgon, ska ligga på operations bordet kl halv 7 morgon bitti.. Det tar nog ca 4 timmar, sedan ska jag ligga där helt ensam och må dåligt hela torsdag och fredag=(
Sedan väntar sjukskrivning i 2-3 veckor!

Sen blir det jobb igen på Fornarina i en månad! Efter det bär det av till Bali, ska bli såå kul att få vara med min älskling igen, en hel månad på Bali=)

Nu ska jag och mitt bakterie dödande medel hoppa in i duschen, sedan ska jag bar krypa ner under mitt varma dun täcke=)



Linnéa, jag saknar dig fruktansvärt mycket, du saknas verkligen här, jag är inte hel utan dig! hoppas du har det helt underbart i NY... Love you<3









Sakanar dig älskling..
/Em

....









RSS 2.0