Dopparedagen.

Jag och bästa Jonna.


Det är helt fantastiskt att vara hemma i Onsala. Jag har umgåtts mycket med familjen men också träffat alla mina underbara vänner. Härom dagen var jag hemma hos Jonna på morgonkaffe innan hon började jobba och innan jag drog in till stan för julklappsshopping och fika med Markus och Rikard, och Victor som kom förbi och sa hej. Dom är så söta killarna när dom behöver hjälp med julklappar till sina flickvänner. Det är svårt att hinna med många vänner på kort tid, men ska försöka klämma in några fikor till innan jag åker hem till Stockholm på måndag.
Idag är det julafton och julstämningen hos oss är på topp. Det luktar jul, brasan är tänd, under granen trängs alla julklappar, vi sjunger med i julmuskiken och snart kommer hela vår stora familj, då börjar vi med att dricka glögg runt brasan ute på gården. Perfekt jul.
GOD JUL!

Mera julstök.

Nellie fixar polkagrisen=)

Anna bakar pepparkakor..

Pernilla sköter knäcken..

Och så här fina blev pepparkakorna, hihi!
I går var jag hemma hos min bror Daniel och hans tjej Pernilla. Jag lämnade julklappar till hans dotter Nellie för hon ska fira jul med sin mamma i år. Åh vad jag saknar dom små liven när jag är i Stockholm... Men nu fick jag leka av mig rejält. Vi hade super mysigt och bakade pepparkakor och knäck. Sen dansade vi typ hela kvällen, brottades, kramades och gosade.
Idag har jag och bästa pappa handlat dom sista julklapparna. Många julklappar handlade vi. Vi åt lunch på Palace, jag åt världens godaste fisksoppa, sedan gick vi upp till övervåningen och drack kaffe i loungen. Det är riktigt, riktigt mysigt att gå på stan med pappa när han är på shoppinghumör=)
Ikväll har vi haft uppesittarkväll med bingolotto och paketinpackning. Massor med paket! Nu ska jag fylla på mitt vinglas och sen kolla solsidan med familjen! God Jul!

Lördags.

Några bilder från världens trevligaste syskonkväll i lördags. Nu drar jag till stan och handlar dom sista julklapparna med pappa! Kram

The cake.

Nu befinner jag mig hos mina föräldrar i Onsala. Julstämningen är på topp och idag har vi handlat julklappar hela dagen och sedan klätt granen. Världens finaste gran. Det har varit fullt upp alla dagar sedan i fredags natt när vi kom hit. Viktor var med över helgen men är nu tillbaka i Stockholm. I lördags fyllde tvillingarna år och vi hade kalas på dagen. På kvällen hade vi syskonmiddag med respektive hemma hos min storasyster. Efter mycket god thaimat, vin, shots, champagne från 1975 och massvis med prat och skratt drog vi till peacock en sväng och röjde. Sedan traskade vi hem till Linda igen och sov där, jag och Viktor, dom andra hem till sig. På söndagen åt vi frukost på bästa Le pain francais och strosade runt genom Haga, mys! I måndags hade jag världens mysigaste kväll och middag med bästa Pauline och Linnéa. Pauline ska få en bebis om ca en vecka, sååå mysigt=) Hon är såå tjock nu och det är så mysigt att ligga och gosa med magen, hihi!
Huur fin var inte tårtan som vi hade på kalaset?? Dottern i en familj som är goda vänner till våran familj har det som "intresse" att baka tårtor i den här klassen. Riktigt coolt!

Bästa ever.

Jag och mina underbara syskon i ett nötskal!

Om två timmar åker jag och Viktor till Göteborg. Äntligen. Jag har längtat såå. I morgon är det tvillingarnas födelsedag och det ska självklart firas! Vi ska ha middag alla syskonen med respektive hemma hos storasyster Linda och hennes Henrik. Det kommer ätas god mat och drickas vin och annat gott. Ska bli sååå jäkla kul!!! Sen blir det utgång=)
Småttingarna blir hela 19 år imorgon, wow! Tvillingarna är födda på 90talet, jag och Macke 80talet och Linda och Daniel på 70talet. haha! För några år sedan så fyllde vi 100 år tilllsammans. Sånt där tycker pappa är kul att sitta och räkna på, haha!

Klänningar för NYÅRSAFTON.

Vi kör sista collaget med klänningar som är fina nu till julen. Kategori NYÅRSAFTON. Själv skulle jag kunna döda för klänningen i mitten från märket Adam och den guldiga från Alexander Mcqueen. Finns på Net-a-porter. Somsagt är några riktiga dyrgripar, men perfekt inspiration.



Dagens önskan.

Hallå allihopa. Vaknade med en jäkla huvudvärk imorse så jag var tvungen att somna om och nu känns det lite bättre. Ska dra och träna nu sen ner på stan och köpa julklappar. Ikväll ska jag och Viktor träffa min storasysters kille Henke och ta ett glas vin och kanske äta eller nåt. Efter det ska vi hem till oss tillsammans med Calle och Jenny och dricka lite glögg, mys!
Imorgon ska jag på julfest och sen måste jag börja packa för på fredag åker vi till Göteborg=)
Och vet ni vad, i går bokade vi resa till Åre över nyår... Kommer bli så jäkla kul och helt galet=)=)
Önskar att jag kunde gå klädd ungefär så här idag... men det blir nog en tjock jacka och UGG som dom senaste veckorna. Det är mysigt med vinter men så himla tråkigt när man ska klä sig...

Allt du behöver är kärlek. Kärlek är allt du behöver.

Fredag, bästa dagen ever!

Träning och myskväll.

I dag har jag varit en liten runda på stan där jag skulle kolla lite julklappar men kom bara hem med en grej till mig själv. Efter det drog jag till gymmet och körde ett riktigt tufft pass. Känner att jag kommit in i träningen riktigt bra nu och nu jäklar kör vi beach 2011. Har gjort ett schema på vilka dagar och vilka kroppsdelar jag ska träna vilken dag, hänger fint på kylskåpet nu=) Bra att få in rutiner och här finns inga bortförklaringar=) Nu har jag precis ätit middag, Viktor är på julfest med jobbet idag så jag myser till det här hemma med tända ljus och Ladies på Östermalm på tv:n. Mys! I morgon ska jag och Klara dricka bubbel och kolla på Idol finalen. Men imorgon är även Nobelmiddagen och den missar jag inte. Så det får bli lite zappande=)

Christmas tree.

Det här hände hemma hos oss igår. Först bakade jag och Mikaela lussebullar på dagen, (premiär för våran Kitchenaid bakmaskin), dom blev supergoda=) På kvällen när Viktor kom hem satte vi upp julgranen. Eftersom vi åker hem till våra föräldrar över jul (jag åker redan den 17:e) så ville vi sätta upp den i tid så vi hinner njuta lite av julkänslan tillsammans jag och min älskling. Det var även därför som det blev en plastgran som jag egentligen HATAR, för annars är den väl död när vi kommer hem igen. Den blev faktiskt väldigt fin, den blev finare än vad vi trodde. Så nu är julkänslan på topp här hemma!

Klänningar för JULAFTON.

Här kommer lite mer klänningar som passar bra nu till jul. Vi kör kategori nummer 2, JULAFTON.




Fakefur.

Fuskpäls i kort modell. Kommer att bli hur perfekt som helst till våren.

Lördagskvällen.

Spenderade vi först på Hotellet sedan på ett överbefolkat men alltid lika trevligt Solidaritet. 2:a advent firar vi i myskläder i soffan med film och pizza.

Hotellet.

Jag och Anna

Victor med hans Anna.

Efter det mysiga julbordet i går som ägde rum ute på Skeppsholmen på Moderna museet tog jag taxi till Stureplan och mötte upp min underbara vän Victor. Han kommer också från Göteborg och i helgen var hans söta flickvän Anna och hälsade på så det blev extra trevligt=) Vi gick till Hotellet som ligger på Linnegatan. Så jäkla trevligt ställe, finns massa olika barer och på övervåningen är det lite lugnare med fåtöljer och mer barhäng. Där nere är det bra drag, grym musik och massa drinkbord. Det är gratis och gå in och det stänger kl två, så det är ett perfekt förfestställe.
Nu sitter jag hemma och kollar på Så mycket bättre och dricker lite rödvin. Ska snart välja kläder för ikväll, det blir nog en sväng till Hotellet ikväll igen, men sen går vi nog vidare. Micke fyller 30 i morgon så det blir nog att fira honom någonstans vid 12 i natt.
Vad gör ni ikväll?

Brunch.

Idag sov vi ut här hemma riktigt länge. Sen drog vi ner på stan för en brunch vid Fridhemsplan. Älskar sånt mys man kan göra på helgen tillsammans! Sen kollade vi på lite kläder till Viktor, han köpte en t-shirt från Acne som han har på sig i kväll. Han är med sitt innebandylag och ska bowla och grejer. Jag kanske möter upp dom eller lite tjejkompisar på stan lite senare, först ska jag äta något och mysa lite i soffan, jag frös sååå mycket idag, är nästan fortfarande kall. Just det ja, jag gjorde världens fynd idag, ska visa er senare.

Acne Track.



Dessa skor är så jäkla perfekta. Blir lite knäsvag. Det var kärlek vid första ögonkastet när jag provad dem första gången. Känns som ett sjukt mycket bättre alternativ än Acne pistol. Har velat ha Acne pisol sedan dom kom i den låga modellen för några år sedan nu, men det blev sådan hets kring skon och snart sprang halva stan runt i dem och dem blev helt sönderbloggade. Men jag har liksom inte kunnat släppa dem och hela tiden ångrat mig lite att jag inte köpte dom från första början. Tills NU. Acne Track är snäppet snyggare och jag måste bara ha dem. Dem här har inte alla andra iaf, för det är fasiken inte kul när man lägger så mycket pengar på något så har alla andra likadana. Det ju nämnligen den lilla detaljen också, 3500 spänn kostar dom. Värt? I think so.


Första julbordet.

Nu drar jag iväg på julbord på moderna museet med jobbet. Kommer nog bli riktigt trvligt. Vi får se vad som händer efter det. Kramar på er och trevlig fredagskväll.

Chloe Schuterman.

bild från Chloes blogg

Sveriges yngsta (och i särklass sötaste) fashionista Chloe Schuterman har börjat blogga. Fastän hon bara är 12 år så tvivlar jag inte en sekund på att hon kommer ta bloggvärlden med storm. Med en mamma som äger den absolut exklusivaste butiken i Stockholm är det inte så konstigt att hon är en av dom snyggaste och bäst klädda på röda mattan ibland Stockholms kändiselit. Räkna med att få se mer av Chloe i framtiden.

Klänningar för JULFESTEN.

Tänkte visa er lite klänningar som passar bra till julens alla festligheter. Många av klänningarna är lite dyrare men perfekta att inspireras av. Jag har valt 3 olika kategorier och vi börjar med JULFESTEN.




Julkänsla.

Jag älskar julen. Den är helt underbar. Alla är så glada och allt är så vackert. Det är såå fint ute just nu. Träden är helt frostiga och snön bara glittrar ikapp med alla ljusslingor utomhus. Hemma är det också så mysigt, allt julpynt, I love it! Nu ska jag nana, jobb tidigt i morgon, innebär upp klockan 6. Natti natti.
Plockade mossa ute hos Viktors föräldrar och gjorde 1,2,3,4 själv av kartong och folie. Voilá

Den här fina misteln i rostfritt fick vi av Viktors föräldrar i helgen, såå fin!

Viktor har självklart fått en chokladkalender av mig, haha. Han blev as glad, sötisen..

RSS 2.0