Saftcravings.

Kollar på Norska hollywoodfruar, som förövrigt är skit dåligt, svenska är såå mycket roligare. Fick saftcravings så nu sitter jag här i soffan och dricker saft. Funderar på att gå en promenad, det är fortfarande ljust ute, så skönt.

Sveriges yngsta fashionista.

Här ser ni nog Sveriges yngsta fashionista och nästa IT-girl. Hon är söt som socker och redan som 11 åring har hon en garderob som många bara kan drömma om. Hon är ingen mindre än Nathalie Schutermans dotter Chloé Schuterman.


Skön söndag.

Nu är vi hemma från en helg på landet. Underbart väder idag. Vi har njutit och bara haft det härligt. Klippt gräset, plockat blommor, solat, ätit trerätters middag med grillad oxfilé. Firat lite morsdag och Viktors pappa som fyller år nästa vecka. Tråkigt att åka hem. Hoppas ni haft en trevlig helg!

Köpingsyra.

Hallå!
I helgen är det stadsfest i Köping, och Viktor jobbar som DJ där. Under tiden som han jobbar så har jag fikat, umgåtts och shoppat med hans mamma Carin, träffat på lite andra släktingar och tittat på Viktor såklart. I går kväll var jag på fest med svärföräldrarna och deras vänner, lika kul som vanligt=) Ikväll blir det nog lungt, tror jag. Viktors pappa håller på att laga fisksoppa, ska bli riktigt gott för Viktors pappa är GRYM på att laga mat.
Idag har jag haft på mig: Tunika Tiger, Armband från Marc by marc jacobs, Efva Attling och Piece by piece och Prime boots.

God Morgon.


God morgon allihopa!
Väskan är packad, naglarna är nylackade, mitt humör är på topp (tillskillnad från igår) och snart drar jag till Köping, ska bara jobba lite först.

Idag har jag på mig: Skjorta Gina tricot, Halsband Top Shop, Gina??(fan, minns inte), Armband Piece by piece(systers märke) och Efva Attling.

Mys med mig själv.

Viktor har åk till Köping. Jag åker imorgon. Måste bara jobba lite först. Nu har jag sminkat av mig, satt upp håret i en boll, satt på mig mjukiskläder, äter passionsfrukt och kollar på melodifestivalen. Sveriges bidrag var precis, heja heja Anna Bergendal.

100525.

Hejsan!
Sitter på jobbet och betalar räkningar och shoppar loss på internet. Lyssnar på den här låten och gråter lite, fantastiskt. Över 20 miljoner har lyssnat på den. Tänker på min syster som ska gå på studentbal idag, hon kommer vara såå fin! I dag ska jag till skolan, sista gången på den här kursen. Sen ska jag hem och tvätta, tvätta och tvätta. Älskar att ha allt rent och ordning och redan. Fint ska det bli hemma innan vi åker till Köping över helgen. Ciao

Yolanda.

Min goda zucchinilasagne med mozzarella

Tjenare. Blev svin glad när jag öppnade lönespecifikationen idag=)=)=) Det firar vi med superduper god mat lagad av mig. Nej, jag skoja, men idag blir det faktiskt väldigt god mat, zucchinilasagne med mozzarella, mums! Jag byter alltid ut lasagneplattorna mot zucchini som jag hyvlar med osthyvel, för ett nyttigare alternativ. Viktor är på träning och jag ska äta min middag i soffan framför Norska hollywoodfruar(!). Innan dess går den här låten på repeat på högsta volym. Lätt bästa låten just nu! (lite enformig men sjukt bra)

Söndag.

Så jäkla tråkigt att jag aldrig har några bilder från våra utekvällar, och det är bara för att våran lilla kamera har gått sönder. Har bara min systemkamera och det är inte så kul att släpa på när man ska gå ut, inte på dagen heller för den delen om man bara ska ta något enstaka kort. Så nu bestämde vi precis här att vi ska köpa en ny, nu när sommaren är här och allt=)

Igår kollade jag iaf på Viktors fotbolls match med några andra flickvänner till några killar i laget, super trevligt hade vi i den stekande solen. Sedan började vi kvällen med middag på balkongen. Älskar vår balkong, den är full av blommor och nya dynor till balkongmöblerna. Sedan åkte vi till Viktors kompis så ville alla killarna kolla på fotboll. Sedan tog vi taxi till Stureplan, dansade och drack champagne på Solidaritet till kl halv 5 på morgonen.
I dag sov vi väldigt länge och nu har vi precis kollat på en bra men annorlunda film. Snart får man väl ta och styra upp någon slags söndags middag också...
Brukar ha ångest när jag är sliten efter en galen utekväll när jag bara ligger i soffan en hel söndag, men i dag är det tvärt om, underbart att inte göra någonting. Har det underbart i soffan med min älskling, balkongdörren är öppen och vi hör hur det regnar utanför. Mys!

Lördag.

Nu drar vi på lite fest, är redan sena, taxin står utanför. Tjingeling!

Running.

Kom precis hem efter en lång springrunda (nästan en timma). Är helt jävla slut och knall röd i ansiktet. Riktigt skönt  att gå upp lite tidigare en lördag morgon och ge sig ut att springa i detta underbara vädret. Nu är jag lite stolt=) Nu ska vi äta en stor frukost på balkongen jag och Viktor, sen ska jag nog sola lite! Trevlig lördag på er!

Första dagen i shorts.

Shit va varmt det har varit idag, första dagen i shorts=)

Kartell.


Någonting jag verkligen vill ha, iaf till nästa lägenhet, är 4 st Kartell stolar i genomskinlig plast, och en lampa även den i genomskinlig plast. Blir ju ganska dyrt för stolarna då dom kostar ca 2000 kr styck. Första köpet blir nog lampan isf, kostar ca 2200 kr.

Halsbandet.

När min syster var uppe i Stockholm förra veckan hade hon köpt det här halsbandet i silver/turkost. Hittade det i guld i dag och slog till direkt.

Nytt vardagsrums bord.


Det här soffborde har vi beställt och det kommer v.25. De är stilrent och enkelt, har ingen skiva under som bara samlar damm och annan skit som man inte vet vad man ska lägga så man lägger det där. Det är det värsta jag vet, hatar saker som bara ligger framme och ser fult ut. Kommer bli perfekt i vår lägenhet.


Sommar.

(Ursäkta dem dåliga mobilfotona)

Gick en långpromenad i Äppelviken i dag , ett underbart vackert område här i Stockholm. Jätte stora, vackra gamla hus ligger efter varandra ända ner till vattnet. Just nu är det som vackrast när alla äpple och körsbärsträden blommar för fullt. Jag mår som bäst när jag kan gå i bara linne, plocka blommor och känna doften av vår blommor och nyklippt gräs.

Fashion against AIDS.







I morgon släpps kollektionen Fashion against AIDS på H&M. Här är några favoriter ur kollektionen som jag absolut kommer att spana in.

Ät ej gammal mat.

Jag misstänker att jag har ätit gammal yoghurt. Så jäkla äckligt. Jag mår fruktasvärt illa, asså så illa så jag på riktigt snart kräks. Hur fan kan man äta gammal yoghurt, må så här illa utan att märka att den va gammal, den va ju liksom skit god!! Min favoritsmak också, kommer typ aldrig kunna äta den igen, Fan.. Jag som alltid är skit nojig med gamla grejer, slänger typ mjölken 1 dag Innan den går ut i vanliga fall. Så jäkla dum är jag som tar det sista ur förpackningen som låg i kylen på jobbet när det var en vacka och en dag sen jag va här sist. BLÄÄ! Nu är det lunch också, fy, kan inte äta...!  Kommer jag att dö?

Glass i stora lass.

Då va dagens prov avklarat, nu är det bara del två kvar i morgon. När vi var klara gick jag och några från klassen till Kungsträdgården och åt glass, shit vilken värme det har varit idag. Minst 25°C. Sedan blev det like shopping också=) Nu har jag precis ätit en god middag med Viktor, nu ska han på fotbollsträning och jag ska plugga lite, sen kanske kolla på Hollywood fruar, eller kommer det idag??
Det hade varit så jädrans kul att vara i Oslo idag och fira Norges nationaldag. Jag och Viktor bodde ju i Oslo i nästa ett år, och jag måste medge att man saknar staden lite när sommaren närmar sig. Fast det går inte att jämföra med Sthlm. Jag älskar Sthlm.!!!

Sunny.

Har precis ätit en stor brunch och pluggat lite, nu ska jag in till skolan och skriva prov hela dagen. Wish me luck! Det är klarblå himmel och strålande sol, så det blir klänning, solbrillor och en kofta på armen. Ciao

Vilken dag!

Klänning H&M, Skor Belle, Skinnjacka Asos, Solglasögon Chanel.

Underbar dag idag. 24°C och strålande sol. Jag och Viktor var på en liten shopping runda idag, dock handlade vi inte kläder som jag oftast brukar göra utan vardagsrumsbord, blommor och krukor till balkongen, dynor, täcken, gardiner, och nya kuddar. Sedan mötte vi upp Viktors föräldrar som var i stan med sina vänner för en drink på restaurangen Koh Phangan, mycket trevligt. Nu har vi precis ätit grekisk hämtmat i soffan och ska strax sätta på Sagan om ringen trilogin ( som Viktor inte sett än, ha)

My day.

Jag har en lååång "To do" lista framför mig idag. Jag har pluggat lite grann nu på morgonen, nu ska jag hoppa i mina träningskläder och jogga bort till gymmet, träna 1,5 timma och sen jogga hem. På vägen ska jag sätta på en tvätt maskin. När jag kommer hem ska jag STOR städa, köpte nya skrubborstar igår så nu jäklar ska det bli rent. Sen är taken att det ska finnas några timmar kvar innan Viktor kommer hem där jag tänkte plugga ännu mer, men vi får väl se hur det blir med det, tidsoptimist som jag är. När Viktor har fotbollsmatch ikväll tänkte jag laga en god fredags middag. Får ju inte glömma det roligaste av allt, beställa en väska på internet ska jag ju också göra=)
Blir nog en härlig fredag. Skönt att vara ledig!!!!!

Mamas and tapas och Sturehof.

I går efter en underbar dag i solen åkte vi till Kungsholmen och åt middag på mamas and tapas och drack sommar drinkar. Sedan tog vi en taxi till Stureplan och mötte upp lite kompisar och satte oss på Sturehof's uteservering. Sen gick vi upp till O-baren (En liten "klubb" typ inne på Sturehof) Nu har Anna och Kristoffer åkte hem till Göteborg, jag har pluggat lite och nu ska jag och Viktor gå på bio. Känns som söndag fast det bara är torsdag, skönt att man är ledig 3 dagar till=)

I vårt soliga Stockholm.

Shit vilken underbar dag! Strålande sol och sjukt varmt i solen. Jag, syster Anna och Kristoffer har suttit i solen på en uteservering i Gamla Stan hela dagen, ätit sallad och druckit rosé. Nu är vi hemma och fixar till oss lite, snart drar vi ut på stan igen och äter middag på någon uteservering innan solen går ner. Ha en trevlig onsdags kväll allihopa=)

Soool idag.

Nu drar jag in till skolan för en stor redovisning, iklädd b-friends tisha från Marc by Marc Jacobs. Har varit ledig idag och är det resten av veckan också, weiii=) Vilket underbart väder vi har idag=)

SM i UF.

Systers företag, High on Life UF hade en en av dom finaste montrarna.
Åkte till Stockholmsmässan efter jobbet igår där min lillasyster är med och tävlar i SM i UF (Ung företagsamhet). Shit va mycket snygga montrat och bra produkter det fanns, sjukt! Beställ deras ur snygga kläder på majoanna.blogg.se

Details at home.

Lite detaljer från mitt hem. Snart kommer min lillasyster och hennes Kristoffer till oss i Stockholm. Så jäkla kul. Nu ska jag laga sen middag! Bye!

100505.


Jag har svin ont i huvudet samtidigt som jag håller på att slå knut på hjärnan för att jag ha så mycket att plugga samtidigt som jag jobbar. Håller mig vaken av kopp efter kopp med kaffe, längtar efter träningen i eftermiddag, mitt favoritpass på onsdagar som vanligt, inget får mig att missa det;)

På bilden ser ni mitt senaste köp. Har länge velat ha ett par beiga klackar. Är fruktansvärt trött på alla svarta skor nu, vill byta ut alla allt svart till färgglatt hemma på vår skohylla nu när våren äntligen är här.
Tillbaka till plugget och nu måste jag verkligen fokusera!!

Dom 3 bästa.

 
Brorsdotter Nellie

Systerson/mitt gudbarn John

Systerdotter Mica

Jag trivs verkligen jätte bra i mitt Stockholm och här känns som hemma nu. Nackdelen med att flytta 50 mil från sin hemstad är självklart att man saknar sina vänner och familjen. Vuxna människor kan man prata med på telefon, internet mm, jag pratar med mina vänner och familj några timmar i telefon varje dag. Men, mina små syskonbarn som jag saknar varje dag så det svider i hjärtat kan man ju inte göra det med, så det blir en annan saknad. Dom första jag besöker när jag kommer hem till Göteborg är dem. Det värsta som finns är att säga, åh, va stor du har blivit, för då känns det som man inte varit hemma på jätte länge. Jag önskar jag kunde leka, busa och gosa med er flera dagar i veckan...

New in.

Älskar min ny t-shirt som passar till allt, jeans och converse, klackar eller mys i soffan.

Memories.

För någon helg sedan var vi ute på Solidaritet (ett uteställe i Stockholm). Det är ett grymt ställe som spelar grym house musik, men jag och Jenny dansade även igenom det "blandade" dansgolvet. Då kommer den här låten på, och det finns nog ingen annan låt som påminner mig så mycket om någonting som just denna. Ni där hemma vet nog också, HEMSEDAL RESAN i 9:an!!!!! Haha Shit asså, hade typ helt glömt av låten, men gud va den väckte minnen. det va en jäkligt rolig skolresa, eller hur?


1:a maj.

Jag och min vän Rikard.
Det var lika galet som vanligt på Hotel Scheele igår. Tack killar för en grym kväll. Jag tycker det är så jäkla kul att alla grabbar hemmifrån Göteborg jämt åker dom långa 35 milen hit vare gång min älskling bjuder på fest! Igår var dom hela 7 stycken partytaggade killar som kom=)
Nu ska vi snart hem till dom bästa svärföräldrarna på middag!

RSS 2.0