Jag vill ha vår och fjärilar i magen.

Den här bilden är tagen i Göteborg. Första gången Viktor var hos mig i Göteborg. Det var på våren när vi kommit hem från Australien. Det är tre år sedan, jag var 19 år och väldigt lycklig.

290311.

Några bilder från när jag träffade min fina vän Linda i Göteborg förra veckan. Så kul att äntligen få träffas då vi inte setts på sjukt länge eftersom hon pluggat i Österrike. Känner mig inte alls på topp idag. Känner att jag bara vill dra täcket över huvudet och aldrig gå upp. Skulle vilja lägga mig i fosterställning, ha någon som kramar om mig och säger att allt kommer bli bra. När livslusten går ur en totalt och verkligheten kommer som ett slag i magen så är det nog bara att blicka framåt. Kan det inte bara bli sommar, NU! Man blir så jäkla depp över detta vädret. Nu snöar det också. I dag är min enda lediga dag den här veckan, och den ska jag nog tillbringa på att göra ingenting!

Lördagen.

I lördags var det som sagt födelsedagsfirande för Calle och Jenny! Det var hatt-tema och Anna hade ju lätt den coolaste hatten, jag var såklar tvungen att låna den och ta ett kort, haha! Efter en supertrevlig fest som både innehöll en liten brand då ett ljus satte eld på en hushållspappers rulle och lite till, och att Jenny blev inlåst på toaletten där hon fick sitta nästan en timma innan låssmeden kom och bröt upp låset, så gick vi vidare till Fasching. Inget fascinerande ställe om ni frågar mig, haha!
Söndage spenderade jag och Viktor hemma hos Micke där vi lagade mat och spelade spel. Mys!

Göteborg.

Är egentligen inte riktigt redo att åka hem till Stockholm än. Vill stanna lite till i underbara Göteborg. Men men, några fantastiska dagar har jag haft med dom bästa. Fika och myskvällar med vänner, äventyr med mamma, skaldjur, ostar, gott vin och sällskapsspel med familjen, stros på stan med mina systrar och mycket mer. Nu ska jag dra mig mot tåget, en lång resa mot Stockholm väntar. Segt när det är så fantastiskt väder ute. Ne, nu måste jag skynda mig, ska köpa ny dammsugare på vägen också, haha!
Ikväll väntar det födelsedagsfest hos Calle och Jenny med hatt tema. Kul=)

Me, Jo and Emelie.

Vi är hemma hos Johanna, vi har gjort ansiktsmask, målat naglarna, gjort iordning oss, spelat musik på högsta volym och haft hur trevligt som helst. Nu ska vi gå ut och äta italienskt här vid Fridhemsplan, sen blir det mer förfest och efter det Solli. Bästa Mickisen möter också upp=)
Trevlig lördag

color.

Älskar verkligen färg just nu. På kläder, naglar och läppar, allt. Så här snygga var mina och syrrans naglar förra veckan. Dom gula är mina och dom lila är Annas. Nästa köp blir ett knalligt läppstift, piffar upp en tråkig outfit hur lätt som helst. Nu: en löparrunda innan det blir mörkt och Viktor kommer hem.
Kram

KitchenAid.

I dag var jag på gymmet kl 07.45. Sjukt stolt över det=) Så skönt, nu har jag hela dagen framför mig att göra vad som helst. Handlat till middagen har jag också gjort. Men det blir nog inte så jätte mycket skoj idag, mest lite städ och fix här hemma. Ska kanske iväg på stan en lite sväng, ska köpa en blomma och göra lite ärenden. Kanske ska ut och springa sen också, första rundan i år isf=) Men vi får se. Längtar efter min kille såå, vi sågs inte på hela dagen igår och dagarna innan det hade han träning + match och kom hem jätte sent, och dagen innan det jobbade jag kväll. Så ikväll har jag planerat tacos och massa mys.
.
Sitter och surfar runt och kollar lite inredning. Nu har jag fått för mig att vi ska beställa något mer från mitt favvomärke KitchenAid. Funderar på en brödrost och ett våffeljärn, Viktor vill ha ett våffeljärn. Modellen på våffeljärnet är gammaldags och riktigt coolt tycker jag. Ni vet väl att det är våffeldagen nästa lördag, så det passar ju perfekt=)
.
Men det stora problemet, VILKEN FÄRG?? Kan inte bestämma mig. På våran bakmaskin och mixer har vi grå, typ betong liknande, men det vill jag inte ha på dessa två. Funderar på vit eller svart.
Vad är finast?


A few things.

Ett litet stilleben på saker som ligger framme och som jag gillar extra mycket nu. Ipaden som jag jag fick av pappa för ett tag sen blev snabbt en favorit, lika så iphonen som jag köpte dagarna efter att den släpptes (tack vare min prylgalna kille som absoluuut var tvungen att få tag i två st till oss under dagarna då den släpptes) har jag inte ångrat en sekund att jag köpte. George Jensen skålen som jag fått av Viktor är så vacker tycker jag så den står alltid framme. Ljusstaken är en present från mamma och senaste numret av Plaza Interiör bläddrar jag just nu i om kvällarna. Som ni vet älskar jag blommor, kvistar av alla slag är ett enkelt och billigt sätt att få det lite vårfint hemma. Kommer bli så fint när körsbärskvistarnas rosa blommor slår ut på köksbordet.

Lördagskvällen.

I går hade jag och Anna en super härlig dag på stan i solen. Det blev shopping och lunch på Kungsholmen sen drog vi hem och fixade i ordning lite snittar och la vinet på kylning. Vid halv sju kom Viktor och Kristoffer. Vi såg början på melodifestivalen och drack ett glas vin sedan tog vi taxi till Mamas and Tapas på Kungsholmen (vårt favvo ställe) och åt massor med god mat. Det blev även lite efterrätt och en stawberry daiquiri, mums! När vi var riktigt mätta och belåtna drog vi vidare till Hotellet på Östermalm. Vi gillar det stället, det är bra drag där=) Vi träffade några vänner där och även några kompisar till Anna. Vid 2 tog vi taxi hem och sov. Lagom och helt perfekt kväll.
I dag blev det lite inredningsshopping för min och Viktors del. Vi har monterat och grejat här hemma på kvällen, sen blev det pizza, Solsidan och Bröllopsfotografen.
Anna och Kristoffer har varit och käkat middag på Vapiano med Kristoffers bror som också var i Stockholm. Nu kom dom precis hem men det roligaste av allt var att det har ramlat snö från taket på vår balkong (trodde vi). Vi fattade ingenting och trodde först att grannen under skottade balkongen nu, sen att det smälte snö från taket sen så sa Viktor: det är fan någon som kastar snöbollar på vårt fönster. Då var det Anna och K som stod nedanför med urladdade telefoner och ingen nyckel till den låsta porten och hade kastat snö i 20 min. Haha!
Hoppas ni haft en bra helg, min har varit helt fantastisk. Kram

The perfect friday.

Syrran är är äntligen här och vi har ätit en lång och god frukost och är nu äntligen klara för att dra ut på stan. Vi tänkte strosa runt på Kungsholmen och sen in mot stan. Det blir ju inte sämre när det är helt underbart väder. Så idag blir det tunnare jacka och solbrillor. Jag hoppas på att hitta en najs uteservering i solen också=)
Kram

Today's detail.

I dag gick jag upp tidigt, åt en härlig frukost och städade lite hemma. Sen promenerade jag mot Mikaela så gjorde vi lite ärenden på stan. Jag handlade mat och lunch så åkte vi hem till mig och åt världens godaste wrap. Jag har tvättat samtidigt som vi fotat Mickisen för fulla muggar då hon ska sälja kläder på tradera. Nu ska jag hämta sista tvätten sen bädda nya lakan i sängarna och börja laga mat. Snart kommer bästa sis.

Alla rätt.



Kate Bosworth backstage at calvin klein a/w 2010

Klänningen, HÅRET, skorna. Bara så snyggt. Den stilrena klänningen i en stark kulör känns så rätt. Den här bilden kommer jag att ta med mig nästa gång jag ska till frisören. Perfektion.


Lindex.






Detta halsband kommer jag absolut att lägga vantarna på när det kommer in på Lindex 27 april.


Today.

Vilket väder vi har! Underbart! Det snöar tydligen i Gbg, håller alla tummar att det inte kommer mer snö här i Sthlm nu. Nu ska jag dra mig mot jobbet, ska promenera halva vägen tänkte jag! Längtar tills imorgon, först blir det en heldag med Mikaela med träning och annat skoj. På kvällen kommer my lovely sister!
Ha en bra dag allihopa!

Vårkänslor.

Blommor i hemmet är det bästa jag vet. Speciellt nu när det verkligen börjar bli vår. Okej, kanske inte riktigt än men solen strålar iaf som aldrig förr, all snö smälter i rasande fart och det blir ju vad man gör det till så nu är här fullt med tulpaner och körsbärskvistar i både vardagsrummet och köket. Det måste ju vara fint tills min älskade sis kommer på torsdag också=) (gaaa, längtar) Och Kristoffer såklart som kommer på lördag! Love it! Nu blir det lite fix här hemma sen gymmet. Kram

Damn.

Modekungen 1499kr


Tjugoåtta år.

Nu drar jag mig hem till finaste Jenny på födelsedagsmiddag.
Ciao bella

Por favor.

ZARA

Mys med bästa Johanna.

Är hemma hos Johanna och myser till Melodifestivalen. Vi har lagat våfflor och Johanna hade bakat muffins, mums! Härlig lördagskväll=)

Bistro Boheme och Obaren.

I går mötte jag upp Johanna, Johanna och Ellen på Bistro Boheme (blev inte East). Vi hade supertrevligt, drack rödvin och tjattrade på om allt mellan himmel och jord. Vid 21-tiden gick jag och Johanna till Obaren på Sturehof och dom andra tjejerna drog hem. Vi drack drinkar och hade supertrevligt, som jag alltid har med dig gumman! Snart blir det lunch och en promenad i det fantastiska vädret som Stockholm bjuder på idag.

AW.

Nu drar jag ner på stan och möter upp lite fina tjejer för AW på East. På mig har jag svart polotröja och vit kavaj, svarta byxor, svarta klackar och korallfärgade naglar. Kör på väldigt sotade ögon också. Känns helt rätt för en after work. Trevlig fredagskväll på er.

3 mars.

Solen strålar in genom mitt fönster. Nu känns det att våren är på väg. Äntligen. I dag har jag suttit i min soffa, druckit mitt morgonkaffe och ätit min frukost. Jag har fixat och donat lite här hemma också. Det är mysigt tycker jag. Ska packa upp mitt nya porslin som jag fått ärva kan man säga, utan att någon dött. Blå eld från Rörstrand. Me like. Snart kommer Viktor hem, han jobbar halvdag idag för han ska resa bort över helgen, till Madrid. Jag är avis, för där finns nog Zara Home, och säkert hur mycket bra shopping som helst. Men men, jag ska allt hitta på lite roligheter jag med här hemma i Stockholm. I dag är min lediga dag, den enda lediga dagen den här veckan, mys. Sen ska jag gå lite på stan och träna. Kramar

Världens finaste Alfons.



Åh så söt han är lilla Alfons när han sover. Den beiga filten sydde min mamma till den lilla skatten. Jag köpte lite kläder men köpte lite större storlekar så han har lite att växa i.


Förra torsdagen när jag var hemma i Onsala spenderade jag hela dagen med min bästaste Pauline och äntligen fick jag träffa lille Alfons. Så efterlängtad och helt underbar. Världens finaste. Det var jobbig att säga hej då och veta att nu ses vi inte på några veckor igen.

Jag måse tyvärr boka in en akut tid hos min tandläkare i Halmstad nästa vecka. Det enda positiva med det är ju att jag kan träffa lille Alfons samtidigt eftersom jag nog stannar över helgen. Jag ska definitivt spendera en kväll hos storasyster, Henke och barnen också. Kanske en utgång också, men det är sista prio. Älskar att bara komma hem till mamma och pappa och bli lite ompysslad med god mat och bara mysa.

Nu hoppas jag på att min hemska huvudvärk snart försvinner för jag har några timmar kvar på jobbet.


RSS 2.0