Vackert

image98

image99

image100

Panik

Nu är det måndag och jag börjar få panik, för jag vill verkligen komma iväg till Norge. Allt strular med vårat jobb. Det va tänkt att vi skulle jobba på ett företag som heter face 2 face, där jobbar man i resande team som säljare för rädda barnen. Jobbet verkar verkligen kanon, as bra lön och gratis boende på hotell, när man jobbar i Norge tjänar man mycket mer än i Sverige, men där imot kostar det skjortan att leva där. Så det va det som va så bra med det jobbet, att det ingick boende och mat. Men nu lutar det åt att vi ska åka till Oslo och söka jobb där, jobb är nog inget problem att få, därimot nån stans att bo! Vi ska försöka åka nu i veckan, men samtidigt vill jag åka nästa vecka för till helgen får vi i Göteborg finbesök från Åmål, Gävle, Köping, Stockholm och även Australien. Det är Johanna och Robban som vi träffade i Australien, sen kommer Viktors kompisar från Köping och Stockholm och Lindas syssling Dean från Australien som vi bodde hos dom första veckorna i Sydney! Så det hade vart såå kul att vara hemma då, men pengarna måste in nu, efter 9 månaders götta!

Igår visade jag Viktor den fina utsikten över Göteborgs stad från Ramberget, åh va mysigt det va!

Jaja, idag har jag och Viktor vart på stan hela dagen. V har köpt en ny as snygg laptop, och jag köpte mig en vrål snygg klänning, är så nöjd.

Nu ska jag en sväng in till RumpanBar, snacka om helgen som varit med tjejerna, jag och Linnea med respektive hade en trevlig helg här hemma, medans Linda va i New York och Matilda i Norge och firade 17 maj! Så nu ska det skvallras, haha!





Dagens outfit:

image97
Foto: V Jebsen


Skinnjacka Asos.com
Top Gina Tricot
Kjol Filippa K
Blommiga tyg skor Jouels, från Raglady by TARA
Väska Balenciaga
Halsband från Thailand och ett har jag gjort själv
Massor med armband


Helgen

Söndag är här, vet inte vad jag tycker om söndagar igentligen, oftast gör man ingenting vettigt ( som denna söndagen) fast endå är det skönt att inte göra nånting alls. Fast jag föredrar nog att ha saker att göra än att inte göra något alls!

I fredags var jag, Viktor, Linnea, Andreas och Markus hemma hos mig! Vi drack mängder av vin, rosè, cider och öl, vi spelade spel, och bara hade trevligt till ca halv fyra tiden då några av oss deckade, haha!
Lördagen tillbringade jag på stan med V, Anna och en fruktansvärd huvudvärk. Ännu jobbigare blev det av alla människor som trängdes i stan, alla avstängda gator mm, detta pga Göteborgs varvet. Vi käkade bakismat och hängde på Röda korset och Myrorna. Ville ha lite kul på kvällen trots bakfylla så jag kilade in på ON OFF och köpte mig ett Guitar hero. När jag kom hem överlycklig för mitt nya spel fungerade det inte i min dator. Blir man förbannad eller??? Så det blev hyr film och saft istället.

Nu ska vi ut på en liten road trip=)


Fredagens outfit:

image96

Klänning Rabens Saloner
Väska Åhlens City
Gladiator sandaler Din Sko
Armband från New York, Australien, Raglady och Efva Attling


Ha en fortsatt trevlig söndag!

Ciao

Onsdagsmys

Nu ska jag och min älskling mysa ner oss i soffan med en film och en kopp te, mm va mysigt.
Idag har vi ätit middag med mrs Jebsen som var på besök i Sveriges vackraste stad, Göteborg! Världens godaste fiskgrateng åt jag, mums.

Jag är grön av avundsjuka att Linda är i New York just nu och hälsar på våran Linnéa. Hoppas ni får en helt underbar helg tjejer, tänker på er!

Ciao

Vill alltid ha sommar

Åh vad jag älskar detta sommar väder! Man kan ju nästa säga att jag har mitt sommarlov nu, har ju varit ledig nu i två månader, en månad i Thailand och så kommar man hem till denna underbara värmen och får ledigt en månad till, jag kan säga att det är så skönt. I sommar blir det inte mycket ledigt jobb 6 dagar i veckan i Norge, så jag njuter allt jag kan nu.
I söndags va vi på Liseberg jag, Viktor och syster A. Jag är ju lite av en fegis så jag åkte ju inte så mycket, men A och V gick på dom läskiga grejerna, uch! Godis vann jag iaf, det tyckte jag va kul, haha!

Igår kväll åkte jag och V till golfbanan och slog en hink, jag kände att det va ett tag sen sist. I veckan ska vi ut på en 9 håls bana, så jag undrar hur det kommer att gå, men det ska bli kul iaf!


image94
Syster och jag på Liseberg


image95
Den finaste


Nej, nu vill jag ut i solen=)

Ciao


Valborg

Tänkte berätta lite snabbt om valborg som vi firade i Uppsala. Åka till Uppsala över valborg är verkligen något jag rekomenderar, såå kul hade vi det! Vi var uppe redan vid 6-7 tiden på morgonen, åkte gjorde vi runt 9 kanske. Man måste vara i god tid för att hinna med champagnegaloppen som är redan på förmiddagen. Jag, Viktor och Carl åkte iaf till Stockholm för att hämta Calles tjej, Malin,  vidare till Uppsala för att festa, träffa kompisar, träffa vänner från Australien och bara ha sjukt kul=) Incheckning på Uppsala hotell, sedan va det bara att skynda sig ut bland alla människor. När vi kom dit va det redan packat av människor och jag trodde att jag hade hamnat på en festival utan tält. Vi slog oss ner bland tusentals människor på våran rutiga filt och festen hade börjat, haha! På kvällen gick vi ut på ett ställe som heter Saluhallen, så kul hade vi.



image92  image93



Home sweet home

Då var man hemma igen, i hemstaden på västkusten, och det är helt underbart i detta härliga vår väder. Är väl hemma 1-2 veckor innan det bär av igen, denna gången inte riktigt lika långt bort, men iallafall till ett annat land, grann landet Norge=)
Här hemma har vi mest umgåtts med familj och kompisar, gått lite på stan, och suttit och njutit av vårsolen på uteserveringar=)


Nu tänkte jag lägga upp några bilder från vår underbara resa i Thailand och Bali 21 mars - 24 april 08.

image82
Viktor och Robin


image84
Jag och Viktor


image83
Mitt hjärta


image85
Vi i solnedgången i Krabi


image86
Jag i solnedgången på Koh Samui


image87
Packning för två! Jag i väntan på buss mot Krabi i Kuala Lumpur


image88
Så här såg killarna ut efter våran moppekrasch!


image89
Vattenfestival, galet!

image90
Älskling, du gjorde resan helt underbar, du är bäst.


RSS 2.0