acne.

Idag börjar acnes kollektions utförsäljning. Den pågår från tors-sön. Jag ska strax åka och klippa mig, sedan åker vi in. Acne är ett av mina personliga favorit märken så jag hoppas på många fynd. Utförsäljningen äger rum på Östra hamngatan 16 i macforums undervåning.



the dress.



Denna klänning fyndade jag på Beyond Retro för 349 kr. Kap! Den är helt perfekt. Lagaom lång, djup i ryggen, den har axelvaddar och framförallt, paljetterna.


made by myself.


Så här såg kavajen ut före, inte speciellt vacker. Jag har aldrig använt den och varit riktigt nära att slänga den flera gånger.



Tadaamm..!!! Se så fint resultatet blev....
(dock inte helt färdig ännu)







Ikväll har jag varit ute och ätit med mina tjejer. Åh va det är underbart att ha nästan alla samlade.. Ni är mitt liv girls♥


ciao

250209.

Hallå allihopa!!! Nu sitter jag här vid frukost bordet hos mina föräldrar. Jag äret yogurt med smaken fläder/vanilj och shit va god den är. Jag har svin ont i huvudet och egentligen jätte bråttom. Men först måste jag bara berätta. Hade min egen lilla sy stuga här igår, jag älskar att sitta och pilla och sy. Ni skulle sett hos oss vid jul, då va det tomte verkstad kan jag lova. Ja, hur som helst så håller jag på att göra om en kavaj, och jag tror att det kommer bli riktigt bra! Jag ska förbi Knapp Carlsson senare opch köpa lite mer grejer, och jag hoppas den blir klar tills ikväll.
Jag visar resultatet senare!

Ciao

älskade göteborg.

Idag har jag spenderat dagen med mina underbara tjejer. Vi började med lite ärenden i Kungsbacka, jag, Linnea och Matilda. Sedan åkte vi till Göteborg och lunchade, det blev thai, mums. Vi mötte upp 2 tjejer till, även dom med namnet Linnea och en Matilda och hade en lång mysig fika. När fiket stängde drog vi hem till Linnea i Majorna och drack te och pratade om allt. Vi hann även med en pytte runda på stan. Det bästa av allt, BEYOND RETRO har öppnat i Göteborg, det kanske är den bästa butiken som finns. Där inne kan jag lätt slå ihjäl ett par timmar. Jag ska in imorgon också=)





Jeans skjorta - h&m
T-shirt - weekday
Kjol - h&m

God Natt..

visit.

Anledningen till att jag är hemma i Sverige och hälsar på är att min bästa vän Linnéa har kommit hem från New York där hon varit i ett år. Bara veckan efter att hon hade åkt till New York kom jag hem från Australien där jag varit i 7 månader. Vi missade varandra precis. Så det innebär att jag inte sett min bästa vän på 1 år och 7 månader. Fattar ni??? Jag trodde aldrig jag skulle klara det, men så, tiden gick fort och nu är vi här tillsammans igen. Känslan jag hade i magen dagarna innan jag skulle åka hem asså, för att inte snacka om bil resan hem, fy f*n vilken nervös klump i magen jag hade. När vi väl träffades sprutade glädjetårarna. Dom nästan två veckorna jag är hemma i Götet ska vi tjejer även hinna med en resa till vår bästa vän Linda som pluggar i Växsjö, så på fredag bär det av och det ska bli grymt kul. På söndag åker jag tillbaka Oslo igen, Linnéa åker med och stannar till Onsdag.



Det blev utgång i fredags. Jag och Linnéa


Det blev en ganska enkel outfit, men svinrygg till frisyr.
Paljett tights från bik bok.

Nu ska jga in till Göteborg och luncha med tjejerna, jag hoppas att det blit thaimat=)

Ciao

söndags mys med frugan.



Nu ska jag dra in till Kungsbacka och söndags kvälls fika med min älskling Linnéa.
Så här ser jag ut.

later.

the best of oslo fashion week s/s 2009.

Eftersom jag just nu är bosatt i norge sen nio månader tillbaka tyckte jag att det var riktigt kul att få se vad Norge har att bjuda på när det gäller mode. Jag kunde tyvärr inte närvara på alla visningar, men 6 stcken hann jag med iaf. Jag fastnade direkt för märket Pling och här kommer lite bilder.
















dear‏.


RSS 2.0