Waste.

H&M har gjort en kollektion av alla rester som blev kvar från Lanvin kollektionen. Kollektionen heter Waste och var väl ingen jätte hit om ni frågar mig. Men cred till H&M som tar vara på tyget som blev över=) Kanske något för dig som aldrig hann köpa ett Lanvin plagg??

Träning med Johanna.

I dag har jag äntligen köpt nytt träningskort, har inte tränat på typ en månad. Så i morse drog jag mig mot Kungsholmen så körde jag och Johanna ett pass på gymmet. Efter träningen gick vi och handlade och sen hem till henne och gjorde en stor sallad till lunch, såå god och såå mätta blev vi. Sen myste vi i soffan med en kopp te innan jag drog mig hemåt. Nu ska jag ta och gå och lägga mig, i morgon blir blir det mer träning. God natt

Formex vår 11.

Viktor är i Åre och i helgen har jag hängt med Mikaela. Vi har varit hemma hos mig och druckit vin, lagat middag, pratat och haft det supermysigt både lördag och söndag. I lördags så åkte vi till Formex mässan som ägde rum i Älvsjömässan i helgen. Formex är den största inredningsmässan för nordisk design och har ca 800 utställare. Det fanns såå mycket fint. Mycket i Chabby chic stilen, som inte riktigt är min stil, men mycket annat fint också. Det fanns en del kläder, väskor och accessoarer också. Mässan är ju inte för privatpersoner egentligen utan för inköpare som är där och gör inköp till butiker. Blev helt galet sugen på att ha en liten butik och få göra massor med roliga inköp och åka runt på mässor världen över, åh va kul!
Tog några bilder, men inga riktigt bra men här har ni två iaf.
Det fanns många väldigt fina montrar..

Fick med mig några tidningar hem, dom är alltid så billiga på mässor. 10, 20 kr eller gratis =)

Golden Globes.

Färger som dominerade mest på röda mattan på Golden Globes var utan tvekan beige och korall. Här har ni några av mina absoluta favoriter.
Emma Stone var en av dom absolut snyggaste i en klänning från Calvin Klein. Hon matchar med en riktigt snygg väska.
Leighton Meesters

Heather Morris


Heidi Klum i Marc Jacobs

Angelina Jolie, snygg som vanligt. Här i klänning från Versace


Anne Hathaway var riktigt snygg i klänning med bar rygg från Armani

Bilder från posh24

110120.

I dag har jag ägnat dagen åt att städa vår lägenhet, riktigt ordentligt. Trodde man var två om den saken när man är sambo, men nej nej. Får nog vänja mig vid att jag har en kille som helt enkelt inte kan eller vill städa. Men vem fan vill det egentligen? Vad är grejen med killar och hålla ordning, det går verkligen inte ihop. Tur att han är bra på andra saker iaf min kille=)
Skönt med helg i morgon, har inga planer alls och det är riktigt skönt. Viktor åker till Åre på lördagnatt med sina kompisar. Lite läskigt med alla lavinvarningar som varit det senaste där, då blir man ju såklart super nojig som flickvän, haha! Jag och Malin har gjort lite regler för killarna, haha. Inte åka offpist och inte gå hem själva från krogen. Är ju livrädda för att någon av dom ska somna i snön på vägen hem.. Nej, men vi har faktiskt väldigt uppstyrda killar, så det ska nog gå bra!
Nu har vi precis ätit middag och ska hem till Malin och Alex och kolla på handbollen och spela Monopol.
Kram

Lördagen.

I lördags firade vi Alex som fyllde 27 år. Vi började hemma hos honom och Malin där det bjöds på super god plockmat som Malin hade gjort. Vid halv 12 tiden åkte vi in till Café Opera där Alex hade bokat bord. Där drack vi drinkar, champagne och hade jätte trevligt. Lite senare ville vi dansa till lite bra musik, då det tyvärr inte spelas så bra musik på Cafét så vi drog vidare till Solidaritet. I söndags mådde vi riktigt bra, så vi drog till Alex och Malin igen, åkte och handlade, gjorde jätte god tapas, kollade Solsidan och spelade spel tills klockan var halv 2 på natten. Mys.
Jag på Cafét

Malin och Alex

Micke och Simon kom också dit

Alex och Viktor

Micke


Friday.

I går gick jag en långpromenad med bästa Johanna. Är så glad att dom äntligen har flyttat till Stockholm efter tre års studier i Australien. Dom har köpt en jätte mysig lägenhet på Fridhemsplan, så vi gick en promenad runt Kungsholmen och längs med Norrmälarstrand och avslutade med lunch på det bästa bagelstället. Efter det så blev det lite mys i Johannas soffa sen skyndade jag mig hem, mötte Viktor så åkte vi till hans föräldrar i Köping, åt god mat och hade det mysigt i soffan hela kvällen. I dag åkte vi tillbaka till Stockholm, vi stannade i Eskilstuna på vägen hem och jag köpte mig en klänning=) Så nu åker den på, sen vankas det 27-års fest och sen Café Opera.

Stockholm är så underbart vackert..


Cos öppnar i Sverige.

Blev så glad när jag läste i början av veckan att Cos öppnar i Stockholm till sommaren, äntligen!



Elin Kling for H&M.

Japp, då var det måndag. Skönt och förjäkligt på samma gång. Dagens modenyhet blir idag att Elin Kling är nästa gästdesigner för H&M. Kollektionen släpps i 10 butiker i februari.

Åre.

Här kommer lite mer pics från vår nyårshelg i Åre. Kan fasen inte beskriva med ord hur kul vi hade. Bästa helgen och bästa nyår på länge. Bästa älskling, bästa killarna och bästa italienarna. Tradition?
Vi drack champagne och åt ostbricka på champagnebaren på nyårsdagen innan...

..vi drog ut på Bygget och bästa vipen bibblan.

Vi gick till after skin

killarna i bergbanan upp för backen till Fjällgården för after ski.

sen blev det ett jäkla röj..

Vi köpte pulkor och åkte heela vägen ner från Fjällgårdens afterski.
Nyårsafton innan middagen.

Vi fick åka bandvagn upp till restaurangen där vi åt nyårssuppé med massa vänner, fantastisk mat!

Afterski på nyårsdagen..

Antonio..

Älskling och jag

Viktor på champagnebaren


Thank you guys for the best weekend ever!



Mitt nyår.

Jag hade en helt fantastisk nyårshelg, med dom bästa människorna. Vi har haft helt galet kul och vad vi har skrattat. Den här resan till Åre över nyår kommer jag aldrig glömma.
I går blev det ett glas vin på Grill, och sedan vidare till Soapbar en sväng. I dag har jag haft världens längsta fika med fina Johanna som äntligen är tillbaka i Stockholm. Nu ska jag slänga ihop lite pestopasta som mannen har önskat sedan blir det att möta upp italienarna och gänget idag igen för en sista drink innan dom åker hem igen efter att ha firat nyår i Åre med oss.
Nu är det nytt år med nya tag. Detta året ska bli ett riktigt bra år och jag har lovat mig själv att jag ska göra mer saker för min skull och att jag ska få ut mycket av MITT liv. Till världen välkomnar jag även världens underbaraste och mest fantastiska lille Alfons som kom till världen igår kväll kl 23, den 3 januari 2011. Stolt mamma är min underbara och BÄSTASTE vän Pauline. LOVE YOU!
Fler bilder kommer.

RSS 2.0