Längtar...

Hejsan=)

Nu är det bara två veckor kvar till Viktor får lov. Det ska bli så kul. Hans familj kommer hit den 21:e dec, stannar i några dagar i Brissy, sedan bär det av mot Noosa, Byron Bay, Great Barrier Reef mm över hela julen och nyår. Jag längtar såå..

Här några bilder från Great Barrier Reef... Nice va????


image48



image49




Saknar mina vänner där hemma så mycket, och det kommer kännas så jobbigt att inte fira jul med familjen och nyår med alla vänner.. men jag överlever nog, jag har ju värmen och den bästa här=)

Ciao
/Emelie

Snart Jul=)

Nu är det 6:e dec och julen närmar sig, man får mer och mer julkänsla för varje dag som går. Har lyssnat på jul låtar hela dagen. Åkte nog världens mest jul pyntade buss idag, ska lägga upp en bild på det snart!

Pratade precis med familjen där hemma i 42 min, så missade lite av den franska fimen jag hålle rpå att kolla på, men det gör inget. Det va riktigt skön att prata lite med mamma och lillasyster.

I morgon ska min as sköna kompis Dominc ha avskeds BBQ, han lämnar vårt älskade Aussie på lördag för att återvända till Germany. Tråkigt tycker jag=(  Men kul har vi haft iaf=)
Sedan blir det nog utgång med Karl, Robin och lite killar från Särö som har kommit ner på besök, ska även fira Johanna som blir 20 år på lördag!

Nu ska jag nog gå och lägga mig, ladda för en ny dag i morgon med nya möjligheter!!!
Nu ska jag väcka Viktor, han ska plugga, haha, det ska bli riktigt skönt att få min skönhets sönm nu.. =)



Grym låt.. Kan både somna och bli grymt party sugen.. har redan många minnen från denna låt...





Good Night

/ Em.

RSS 2.0