Västkusten.

Jag är nyduschad, väskan är packad och allt som ska fixas är fixat. I morgon vid lunch åker jag hem till Göteborg, på torsdag kommer Viktor dit. En lång underbar helg med massor planerat har vi framför oss. Ser mest fram i mot middagen med mina bästa vänner på lördag. Nu ska jag sova. God natt godingar.

Blue hall.

Servitörerna går ner för trappan med desserten.
Dukning för 600pers.
Här har ni två suddiga bilder från när jag var i stadshuset och åt middag i Blå hallen med jobbet, efter middagen var det fest i Gyllene salen. Jätte trevlig kväll med en utsökt middag och kanon underhållning. I helgen har vi varit i Köping. Vi har ätit massor med god mat (som vanligt när vi kommer till Köping), Viktor spelade match och jag tog det lungt, plockade påskris och gjorde en dörrkrans (sånt man bara gör när man är på landet). När jag inte  provar och sorterar i min garderob eller springer i höga klackar på stan så älskar jag ju att hoppa i stora gamla gummistövlar och någon gammal jacka och gå ut i skogen hos Viktors föräldrar, haha.
Nu ska jag städa, packa och sen plugga lite. På onsdag åker jag hem till Västkusten, Göteborg, Onsala. Love=)
Har bokat en resa till Amsterdam också, härligt!

God morgon.

Idag blir det en låång dag, men förhopningsvis ganska rolig. Nu ska jag till folkets hus. Ikväll är det middag i Blå hallen på Stockholms stadshus, ni vet, där Nobelmiddagen hålls. Nu måste jag rusa. Ciao

Mönstermix.

Jag har inga ord att beskriva denna dagen med, den har liksom varit, tom. Min älskling gör mig glad iaf, och solen, och så har jag pratat länge med Pauline idag, hon gör mig också glad=) I morgon ska jag till skolan=) God natt!

Saturday night.

Igår kväll lagade jag, Viktor och hans kompis en jätte god middag hemma hos oss och drack ett glas vin. Sedan åkte vi ner på söder och satte oss på ett litet, men grymt ställe och drack sommardrinkar och bubbel. Min kompis Mikaela som jag inte träffat på jätte länge kom också förbi. Idag är jag rätt trött, men det är dåligt väder ute och då känns det på något sätt mer ok att vara seg och stanna inne hela dagen än om det hade varit sol, haha. Killarna kollar på bandyfinal, och ikväll blir det nog hämtmat och film=) Som en söndag ska vara helt enkelt..=)

Powerwalk.

Idag var vi uppe i ottan. Viktor är på fotbollsträning och jag drar ut på powerwalk i solen. Sen ska jag duka upp en stor brunch lagom tills Viktor kommer hem. Härlig start på lördagen.

Fancyfriday?



Hade världens bästa morgon idag. I vanliga fall sover Viktor när jag går men idag hade jag lite sovmorgon så vi var uppe och gjorde oss iordning tillsammans. När jag skulle klä på mig imorse så tänkte jag ska jag köra på fancy stil eller slappt?? På fredagar brukar jag antingen klä upp mig lite eller så kör jag fullt ut på en mer avslappnad stil. Då sa Viktor, jag ska fan bara vara skönt klädd idag, så då körde jag me på det. Allra helst hade jag nog velat se ut som Olivia Palermo, men kommer nog inspireras lite mer av bilden ovan om jag tar mig ner på stan imorgon istället. Nu blir det snart lunch. Äntligen fredag!

MARC JACOBS.

Jag älskar bocker som ger inspiration, tex modeböcker eller fotoböcker som består av fotoshoots mm. Älskar att pryda mitt hem med vackra böcker och dom är perfekt att bläddra i om man behöver inspo. Just nu läser jag en bok om Marc Jacobs, from whiz-kid extraordinaire to international fashion superstar (den på bilden) som Viktor köpte till mig i Paris.


Goddag.

Tjena. Inte mycket med mig idag. Är typ fortfarande seg efter den intensiva helgen. Jag somnade vid 8 tiden både söndag och måndag, haha, men snart ska det nog ordna upp sig. Sitter och planerar min nästa trip hem till Götet. Ser ut som det blir över påsk, för då jag är ledig tors-mån, weiiii.
Printad tröja från weekday, diadem från H&M och Nagelack även det, H&M.

Edward?

Kolla vem jag hittade på frukosten i söndags, Edward Cullen från Twilight.. Haha, skoja, det är bara min Viktor som blev jävligt lik honom på den här bilden, eller vad tycker ni?

Afterski by Prime Event.

I lördags arrangerade Prime Event afterskifest på hotell Sheele i Köping. Det var mycket blandat folk, allt från goa gubbar från götet, stekare från Stockholm till lokalbefolkning och pistvakter, hahaha! Det var den roligaste kvällen jag haft på länge. Grymmaste coverbandet, Viktor som vände plattorna, jägershots i provrör och champagne i pjäxor resulterade i en galen och helt fantastisk kväll.

Afterski festen är igång!!!!!!


Mint.

Har precis lackat naglarna i den här underbara pastellfärgen. Jag vet en som hatar, men jag älskar! Fredag idag och efter jobbet bär det av till Big town of Köping, ikväll blir det middag hos Viktor underbara föräldrar och kanske lite kalas för vår vän Calle som fyller 26 år idag. I morgon väntas den stora festen, längtar! Nu ska jag springa och köpa sallad. Trevlig fredag på er!

Torsdag.

Älskar att solen har hittat till Stockholm. Solbrillor Gina Tricot

Jag har sjuk träningsvärk. Tränade mitt stenhårda favoritpass igår efter några veckors uppehåll pga förhinder. Så jäkla skönt var det. Jag mår riktigt bra när jag tränar, blir gladare och mår bättre helt enkelt. Nu är den här arbetsdagen snart slut och vi närmar oss helgen. Helgen blir fullspeckad som vanligt (minns inte när jag hade en lugn helg senast, alltid massa planerat). Viktor har ett event i Köping i helgen, med afterski tema. Så på lördag blir det skidutstyrseln för hela slanten!! Mina älskade tvillingsystrar + b-friends kommer och joinar, och min vän Mackan=)
Sitter nu och skriver mina "to do" listor, vad som ska göras hemma ikväll innan vi åker imorgon, lista på lite saker jag ska panikshoppa på stan innan jag går hem, och vad jag ska ha på mig, hur jag ska sminka mig, ha håret och så vidare på lördag. jag vet, jag är helt galen med mina listor. Men jag älskar listor och gör dom jämt, haha=)


Långrandigt.

Jag älskar ränder på längden, och jag bär det gärna tillsammans med ränder på brädden, i samma plagg.

Tiesto käkar korv på Stureplan.

Har glömt att berätta att förra helgen när vi var på Ambassadeur såg vi självaste DJ TIESTO mingla runt. Har sett honom spela 2 gånger, en gång i Bangkok och en gång Göteborg. Runt 3-4 tiden på natten såg jag honom käka korv på Stureplan, haha!

Söndag.

I dag är jag klädd i jeans och boyfriends jeansskjorta. Jag vill inte att helgen ska vara slut än....!!

Helgen.

Jag har haft en helt fantastisk helg med mamma. Vi har hunnit med massor. Lagat underbar middag,mysiga frukostar med vårkänslor, shopping, massor med shopping, lunch på fresco, tittat på film, promenerat hela djurgården runt i solen, gått på nordiska museet och tittat på utställningen "Mode makt, 300 år av kläder", lunchat på uteservering med solen i ögonen, haft aftershop och ätit en utsökt middag på StureHof och tillslut somnat i soffan till filmen Coco Before Chanel. Jag missade dock min underbara vän Jennys födelsedagsmiddag och utgång, Grattis igen gumman
Snart åker vi ner på stan för lunch och lite span i butiker, sen lämnar mamma mig för denna gången, och min darling kommer hem från Paris.

God morgon.

Ny top från Zara
Det är strålande sol ute, jag slutar tidigt, mamma är här och jag har nya solbrillor, Katching!!!

ICE.

Är hemma och vänder. På bilden ser ni istapparna utanför mitt sovrumsfönster.

BESÖK.

Snart kommer min mamma till stan. Så himla glad är jag för det. Vi ska göra massor med kul, vi ska ha den bästa helgen helt enkelt. Vi börjar vi med att se teatern PygmalionKungliga Dramaten ikväll. Är lite avis på Viktor som lämnade snörusket för PARIS i morse, men väderguden har iaf lovat sol i Stockholm till helgen, kom vårkänslor, kom!!!
Klänning Acne, Kofta Zara, Skärp HM.

MIRANDA KERR.

Snyggare tjej än den Australienska Victoria's secrets modellen finns nog inte.

1:a mars.

Nu är den här arbetsdagen snart slut och det är jag ganska glad för. Har gått runt osminkad i min mysiga kofta hela dagen och längtat efter soffan och bröllopsfotografen som vi ska se ikväll. Jag och Viktor ska dra till gymmet efter jobbet, hoppas på att bli människa igen. Tjingeling

want summer.

Oslo, akerbrygge 08. Jag längtar såå till sommaren..

I helgen hade vi besök av norrmannen Tore Endre. Det blev galen fest både fredag och lördag, Ambassadeur och Solidaritet. Jäkligt bra på Solidaritet. Pizza och film i söndags kväll. Nu ska jag börja mitt nya liv då jag känner mig lite lätt förgiftad. Igår regnade det och idag snöar det ännu mer, får snart krupp på vädret asså. Vill ha SOMMAR OCH VÄRME, solbrillor, rosé på en uteservering, hämtmat och vin på en filt i en park, ljusa och varma nätter... Åh vad jag längtar...

RSS 2.0