sånt här gör mig glad.

När den jag älskar mest kommer hem med rosor en fredags kväll...

brunch på söder.

Nu sitter jag med Viktor och Micke på ett cafe på söder, äter as god brunch, perfekt lördags förmiddag! Grabbarna planerar sitt nästa event med Viktors företag Prime Event och jag ska snart ut på stan en sväng.. Shit både jag och Viktor börjar bli sjuka, har mått jätte dåligt inatt.. Kanske ska leta på min bror Markus sen också som är i stan!! Trevlig lördag

snart är det slut på veckan, det är dags för fredagsmys!!!!!!!!

Den här helt underbart fina berlocken fick jag av min fina lillasyster i julklapp. Man ser inte så tydligt på bilden men det står STORA SYSTER på hjärtat. Så gulligt!

make your own kind of art.


Hade inte lust att lägga massa pengar på dyr konst så jag kladdade ner lite själv och ramade in och så dumt blev det inte ändå, ganska så enkelt och stilrent. Passar perfekt över vår underbara säng!
Jag har skrivit en låttext på tavlan, en låttext som är jäkligt bra och sann. Nämnligen Michel Jacksons - Man in the mirror. I dag köpte jag en ram till nästa tavla jag ska knopa ihop. Och så lite tyg också=)

I'm starting with the man in the mirror 
I'm asking him to change his ways 
and no message could have been any clearer 
If you wanna make the world a better place  
take a look at yourself, and then make a change 

I've been a victim of 
a selfish kind of love 
It's time that I realize 
that there are some with no home 
not a nickel to loan 
could it be really me 
pretending that they're not alone?


EGO WOMAN.


Igår började jag läsa Carolina Gynnings bok Ego woman. Den är rätt underhållande och jag har snart läst ut den, på några timmar, det är typ rekord för mig. Jag mumsar samtidigt geishachoklad och dricker kaffe, det hjälper mot ont i magen tror jag=) haha!

våren, var är du?


Just nu försöker jag putsa mina boots med tvål och varmt vatten. Det var behövligt... måste skaffa mig skokräm också..

Min morgon började inte så bra. Vaknade sent och han inte sminka klart mig (rätt skönt ändå utan smink), sen joggade jag till tunnelbanan typ, när jag kom fram va det något fel så jag fick vänta ute i ca 20 min vilket resulterade i att jag höll på att frysa ihjäl och kom sent till jobbet. Nu är jag trött på denna kyla, längtar efter sol, klänningar, sandaler, bara ben och uteserveringar. Har också fruktansvärt ont i magen. Tycker det är orättvist att just vi tjejer ska få utstå denna olidliga smärta en gång i månaden, uch! Längtar till mitt träningspass ikväll. Älskar att jag äntligen kommit in i träningen=)

la familia.

När jag var hemma över jul bjöd lillasyster Anna och hennes Kristoffer mig på middag och drinkar på Heaven 23 i Göteborg. Restaurangen ligger på 23:e våningen i Gothia towers med utsikt över hela Liseberg mm. Så trevligt. Dom är kända för sina enorma och utsökta räkmackor.

Jag bor 50 mil från min stora familj och vänner, och ibland så får jag verkligen sån där dunder längtan hem till dem. Jag bor i hop med min underbara pojkvän, har vänner här i Stockholm, trivs jätte bra i vår lägenhet så jag klagar verkligen inte.. men ibland önskar jag att det var lite närmare hem så man kunde åka till mamma och pappa och få lite "riktig" hemlagad mat, kolla på tv och bara vara, åka hem till någon av mina bästa kompisar, helst vill jag ha alla samlade i en soffa, bakis en söndag och bara ligga och prata och skratta åt allt som hände kvällen innan.. Träffa mina syskon och leka med mina syskonbarn som är världens bästa. Jag har en stor familj, 5 syskon, alla har pojk/flickvän, och 3 syskonbarn 6 och 3 år och så en liten sötnos på 6 månader, så jag är van vid att det alltid händer mycket och man har aldrig behövt känna sig ensam. I helgen kommer min bror hit och ska spela med sitt band, på sportlovet kommer en av tvillingsystrarna hit med sin kille och i februari kommer min storasyster och lilla Mica. Så jag har mycket att se fram imot och får jag hemlängtan så är det tur att man alltid lätt kan boka flyg eller x2000 biljett hem. det är trots allt bara 50 mil.
Nu ska jag snart sova, är trött efter en lång dag. Credd till mig som gjorde tacos och bakade hemmagjorda semlor till Viktor och Calle idag =)
Natti

söndag.

Jag och min Viktor

Lillasyster Anna hade kvällens snyggaste klänning. (Hon har köpt in kläder och säljer dom inom kort på en hemsida)
Min lillasyster Elin, Viktor och jag
Några bilder från invigningsfesten i Göteborg förra helgen.
Idag har varit en slapp dag, men vi har endå fått mycket gjort. Har legat med migrän halva dagen men vi har också fått en hylla, en lampa, en stor tavla och lite krokar upp skruvade! Fast det arbetat stod Viktor och hans pappa mest för om jag ska vara ärlig. Nu har vi precis ätit middag som Viktor lagat till oss och nu ska vi kolla film sen ska jag försöka sova bort min huvudvärk. ciao

100121.

Packning och flytt pågår förfullt här på kontoret. Som tur är har jag inte så mycket att packa ner som vissa andra som samlat på sig massor med skit (viktigt arbete,haha) under 15 års tid. Den som har flest har nog uppåt 30 flyttkartonger, haha!! Några har gjort iordning en liten Energistation, där finns mängder med godis, massor med exotiska frukter, juicer, läsk och mineralvatten att hämta så man ska orka med hela dagen. Efter jobbet idag ska jag träffa min kära vän Jonna som är i Sthlm över dagen på ett möte, ska bli så kul=) Sen får jag nog åka hem och pyssla om min man som är sjuk, tyckte så synd om honom inatt, han mådde verkligen dåligt! Måste också rekomendera att gå och se Snabba cash, såg den igår med Viktor, Calle och Jenny. Den var grym. Nu ska jag fortsätta packa och innan lunch åker datorn ner i en kartong! Ciao


Bästkusten nästa.

Ja då ska man snart bege sig till Göteborg, bara 30 minuter kvar på jobbet. Så kul ska det bli, vi ska bla på invigningsfest i morgon. Var nyss på mingel för en ny enhet här på kontoret. Där bjöds det på rött och vitt vin, och snittar i massor. Det blev jätte mycket över så nu har jag fått med mig snittar med lax, parmaskinka, avocado och brieost, loka-citron och en halv box med rödvin som jag och Viktor kan mysa med i bilen på väg ner till Göteborg, åtmindstonde jag kan mysa med ett glas rött då Viktor kör, hihi=)
Nä, nu får klockan allt ta och slå 5, jag vill bara komma iväg! Trevlig helg!

Ny bil.

God morgon! Sitter på jobbet och äter frukost, läser modetidningar och avnjuter mitt morgon kaffe. Måste berätta att jag är otroligt glad=) Det är för att jag och Viktor ska köpa ny bil. Det är inte helt säkert, men 99,9% säkert. Antagligen får vi den innan fredag då vi ska åka till Göteborg=) weeiii.. Den är jätte fin, en mörkblå stadsjeep!!!!

Sitter och tittar ut genom fönstret och det är fantastiskt vackert ute, som ett vinterland i en saga med all frost på träden.... Glad torsdag på er!

Mac.


Jag har bestämt mig för att innan den här månaden är slut så ska jag köpa mig en MacBook Pro. Jag har sista tiden bara använt Viktors Mac (då han spillde rödvin på min pc så den slutade funka) och jag fullkomligt älskar Mac och kan inte tänka mig något annat själv.

dream away.

Shit det är -18° idag.. fattar ni hur kallt det är, -18°? Så är jag lite sjuk på det också, inte kul. Ikväll ska vi njuta av vår näst sista lediga dag. Vi ska äta pizza, dricka rödvin och spela kort med vänner! Jag är fruktansvärt avundsjuk på min lillasyster som åker till Thailand med hennes kille på torsdag, när jag själv ska börja jobba. Jag vill också bara fly härifrån just nu. Vill bara ta med mig Viktor och hänga med dom. Nästa gång, nästa gång Anna och Kristoffer, räkna med oss!
Jag och älskling i Thailand 08.

nytt år, nya möjligheter.


Viktor, jag och Elin

bild lånad av finest.se
Här kommer några bilder från vår grymma nyårskväll. Den sista är tagen när jag kom hem kl 05.30, haha. Glömde ta en bild innan vi gick ut.. så jag ser ganska så sliten och trött ut vilket jag var efter måånga timmars festande! Tack alla för en super trevlig kväll!! Nu tillbaka till film och mys i soffan!

RSS 2.0