01.59am

Klockan är snart 2 och jag har ännu inte gått och lagt mig, okej det är fredag, men sitta uppe ensam vid datorn medans pojkvännen sover djupt i sovrummet e inte så roligt. Jobbade till kl 12 idag, sen traskade jag hem och nu sitter jag här. Ska sova nu, imorgon blir det shopping sedan utgång. Har redan börjat ladda, det ska bli såå kul!!


God Natt gott folk,

and sweet dreams


Nya Kjolen

Dagens:





h&m- cc skye-handgjort-budskap-aussie

Fynd på H&M

Ska lägga upp lite bilder på mina fyra senaste köp=)
Jag är nöjd!!!


Jackan


Toppen


Kjolarna


//Em


snabb blogg

Idag har jag varit ledig på dagen. Power walkade ner på stan, gick förbi V på hans jobb och pussade lite på honom, sen gick jag och köpte jackan som jag så himla gärna ville ha. Fick även med mig en rå snygg skinn kjol hem=) Jag är såå nöjd. Jag ska lägga ut bilder på dom snart, men Viktor har slarvat bort batteriet till kameran så just nu har jag ingen kamera, men det ska fram ikväll!!!!

Ikväll kommer Matilda och Sara till Oslo, ska bli så kul. Jag träffar dom först imorgon.
Ikväll: Jobb.





M-K Olsen


Vanessa Triana, Nicole Richie, M-K




Nu ska jag kolla ett avsnitt Prison Break ( är så besatt) Sedan ska jag ut på power walk=)

// Em

Kvälls shopping

När jag åkte ner till stan förut för att möta min kära pojkvän (som inte har någon mobil) hade han åkte hem för att möta mig fick jag reda på av hans jobbar kompis. Så störande att inte kunna få tag på varann, då Viktors mobil blivit stulen. När vi tillslut fick tag på varandra (genom skype, haha) kom han ner till stan och vi gick till ett köpcentrum som är öppet till 22.00. Det blev lite shopping på den lilla tiden, med tanke på att vi tillbringade den mesta tiden i en telefonbutik, för att jag inte kunde bestämma vilken telefon jag ville ha, så jag fick gå hem utan. Ska tänka några dagar sen vet jag nog vilken jag vill ha! Viktor därimot gick hem med en super fin ny mobil! Blev lite kläder också, byxor och tröja till Viktor och en super fin kjol och en spets tröja till mig.

Nu ska vi äta kyckling och kolla prisonbreak innan sängen kallar!



Den perfekta mobilen för Viktor, himla fin tycker jag=)


Har hittat världens snyggaste jacka som jag måste ha, jag ska köpa den på onsdag=)=) weeiii!

God natt

Äkta kärlek

Finns det någon bättre känsla än när man är nykär? när det riktigt killar i magen?
 Har bott ihop med min älskade pojkvän ett tag nu, vi har gjort mycket tillsammans, han är den männsikan som jag har upplevt mest saker med. Vi har gått igenom mycket, både lycka och sorg. Vi klarar det alltid, för vi har varandra. 

Det kan fortfarande pirra i magen när jag äntligen får träffa honom efter en hel dag. Han är mitt livs kärlek.

Kommer alltid älska dig



Vi har alltid kul ihop jag och min Viktor

sköönt

Idag är jag ledig. Jag har fixat och trixat lite hemma idag, ska snart gå till en jätte rolig secondhand butik som ligger precis runt hörnet där jag bor. Där har man gjort lite fynd kan jag juh berätta. Senare ska jag ner på stan och möta min man, vi ska gå på stan och köpa mobil, båda ska ha varsin ny. Vi skulle köpa iphone, men allt bara strular med det, går inte att beställa om man inte är norsk verkar det som, så nu ger vi upp den, har ändå tröttnat på den känns det som. Vi får se vad vi hittar idag!

Vill köpa en ny perfym också, nån som vet nån god doft???

Till helgen kommer Matilda hit och hälsar på, ska bli så roligt gumman!

Kram

Thunder

Vilken natt asså. Vaknade mitt i natten av att himlen öppnade sig, har aldrig skådat så mycket regn. När jag tänkte, nu måste det snart sluta blev det bara värre. Regnet verkligen dånade ner, gick inte att sova. När jag till slut trodde att jag skulle kunna somna om började åskan. Det blixtrade och det  åskade  så högt att väggarna skakade. Jag var livrädd.
Men imorse när jag vaknade hade vi sol här i Oslo, skönt det iaf.
Idag är det fredag, såå skönt, älskar helgen. Det bästa av allt, jag är ledig imorgon=)

Min älskade pojk har fixat Prison Break seson 2 till mig, åh I love it. Ska forsätta kolla lite nu innan jag ska vandra till jobbet!
Ha en underbar dag allihopa

Ciao

Torsdag!

imorse vaknade jag i panik, trodde att jag hade försovit mig för jag hade inte ställt klockan, men jag vaknade perfekt i tid. Var egentligen ledig idag, men snäll som man är ställde jag upp för laget när en av tjejerna ville ha ledigt. Så idag jobbar jag från 12- 8. Det kommer vara grymt mycket folk och hela dagen kommer att kunna beskrivas med ett ord, STRESS. Hösten is back, det märks på Tullin's då vi haft en lungn sommar!

Nu måste jag rusa, ska hinna in på H&M på vägen till jobbet!

Idag har Jonna namnsdag, även min gudson John=) Grattis
Läs jonnas blogg här.
www.metrobloggen.se/jonjon

ps. Idag skiner solen=)

Ha en underbar dag!

Kram

Tisdag= vinkväll

Igår, tisdag när jag slutat jobba kl 7 gick jag och handlade lite mat, mötte Viktor och vi gick hem och åt, mums! Sedan gick vi ner till Rust, ett trevlig litet ställe som inte ligger så långt ifrån där vi bor. Såklart hade dom andra redan kommit dit eftersom vi alltid är segast, haha! Där satt vi hela kvällen och drack gott vin, hela gänget, jag Viktor, Sömsta, Tim, Aleksander, Chris, Samira, Jessica och Jacqueline. Mycket trevlig kväll=)

Idag börjar jag inte förens kl 5, sköönt! Så nu ska jag äta frukost och kolla på dom två sista Sex and the City avsnitten (då har jag kollat hela boxen, hihi) sedan ut på en promenad, ner till stan och möta mitt hjärta och lämna lite saker som han har glömt hemma..! Sedan får vi se vad som händer.


Jag är förälskad, helt besatt, vet inte vad jag ska ta mig till, kan inte sluta tänka på detta ting, den måste bli min. Kärlek! Det är en väska som jag bara måste ha, det är mitt mål just nu, det var kärlek vid första ögonkastet mellan oss, och den bara måste bli min!!!
Jag säger vilken jag menar och visar bild om det blir vi två, hehe!!!!


ps. Hösten kommer närmare och närmare och snart är den här på riktigt. Laddad? Det är jag=)


Ha en underbar dag
Kram

Back in Oslo

Ja, då va man till baka i Oslo, tillbaks till verkligheten. I fredags tidigt på morgonen åkte jag hem till Sverige, pga av en anledning, nämnligen att min bästa vän Linda hade 20 års fest. Det roligaste av allt var att hon trodde att jag inte kunde komma, jag sa att jag var tvungen att jobba hela helgen.. haha! Men ikke,  jag fick ledigt och bestämde mig för att överraska. Och jag kan bara samanfatta allt med ett ord, Lyckat. Hon blev så överraskad och vi hade riktigt kul=)
Jag hann även med ett besök hos frisören, ett läkarbesök, en shopping tur på ikea, en hel dag på stan, en kräftskiva, liten roadtrip, bakismys med McD mat hos Nathalie, lååångt balkong snack med Pauline, blev stannad av polisen och fick blåsa ( det gick bra=) och mitt första besök på systembolaget och lite till.

Första gången jag va hemma nu på ca 3 månader. Under den tiden hade familjen där hemma hunnit tömma mitt Stoora rum (väldigt eftertraktat av mina syskon)  Så när jag är hemma på besök har jag ett inte riktigt lika stort rum längre och inte lika personligt, men det va riktigt mysigt!! Men det gör inget, har inga planer på att flytta hem igen direkt.. men jag måste erkänna att det va lite sorgligt när mamma berättade att jag hade fått nytt rum!! hahah, nej nu blev det löjligt, hahah.

Det va så roligt att träffa alla tjejer från Australien, har saknat er!!!



Emma, Josephine, Madde, Linda, Elin, Josse och Jag hemma hos Linda





Blev så glad precis, satt hemma och deppade i soffan så ringer mobilen, och det är ingen mindre än Linnéa!!!!
Blev så glad när jag fick prata med dig gumman, åh vad jag saknar dig..

Har inte träffat min äkskade vän på över ett år nu. Jag åkte till Australien 9 agusti 07, när jag kom hem i februari 08 hade hon precis åkt till USA och kommer hem i ferbuari 09. Hur överlever man?????
Du är saknad ska du veta...


Idag ä det fredag och jag har inte gjort nåt vettigt på hela dagen, jag börjar jobba 8 ikväll och slutar kl 4 i natt. Om jag har tur är jag hemma innan 5. Upp och jobba kl 12 på lördag, men på kvällen väntas det modevisning och FEST, med Jonna, vi kommer ha såå kul, sista dagen på Oslo fashion week.
Längtar också tills på söndag kväll, efter jobbet ska jag ut och äta och gå på bio med min älskling, äntligen lite tid för oss själva, har varit på tok för mycket jobb det senaste.


Nu ska jag städa lite...

Ha en trevlig helg allihopa!
Ciao

Fredag är ändå den dagen som känns bäst!

Imorgon är det fredag, jag har längtat hela veckan, för jag älskar fredagar=)

Idag har jag vart på stan, i jakt på en sak som jag inte hittade=(
Hela morgonen spenderade jag hemma i min lägenhet, hoppade runt och dansade till jätte hög musik... såå skönt att inte tänka på nånting, ingen stress, ingenting, bara jag och mina tankar...

Idag var jag bara skönt klädd i svarta byxor och pojkvännens tisha..









Oj, nu blev det många bilder, jaja, enjoy!!

/Em

Vackert...


Emilio Pucci


Jean Paul Gaultier

Den här västen är ju bara såå rätt.


Nu har jag precis ätit frulle, ska hoppa in i duschen nu sen springa till jobbet. Ikväll ska vi kanske till Ikea.. Ska lägga upp kort snart på vår lägenhet så ni får se hur vi ha det, haha

Är ganska glad att jag jobbar idag, för det regnar lite ute..
Ha en underbar dag=)

Ciao

01.18 am

Ligger i min säng och kan inte sova, jag längtar lite hem till Sverige...
Ligger och tänker på vintern, snart är det höst och sen är vintern här. Missade både höst och vinter förra året ( va i Australien) så jag tycker det ska bli så kul med alla höst kläder. Just nu snurrar päls i mitt huvud, päls och väst. Jag vill ha en päls, kankse som kappa eller som väst definitivt en mössa.. humm jag vet inte, men jag ska ha en iaf. Äkta eller fusk, spelar ingen roll.


Nu ska jag springa runt på en grön äng i en vit sommar klänning, möta min prins på sin vita häst, se blod sprutande drakar slåss mot varann, i drömmarnas värld.

God Natt..

just love it

I dag har jag varit ledig, dagen har jag tillbringat åt städning. STOR städning. Snart kommer Viktors mamma, pappa och syster hit och hälsar på, så det måste juh vara lite fint=)

I helgen var vi i Köping, vi hade kräftskiva och umgicks med familjen Jebsen, så trevligt=) Hade även visning och flyttade ut det sista ur Viktors gamla lägenhet!




Hårband HM, Tröja Filippa K




GRATTIS Linda på din 20 årsdag=)


RSS 2.0