jimmy choo for HM.






Lite godbitar från Jimmy Choo for HM. I butik 14:e november.


starbucks.

Jag i när vi bodde i Australien 2007

Nästa år kommer det första Starbucks att öppna i Sverige, på Arlanda flygplats. Nice tycker jag, förutom att det ryktas om att kaffet kommer att vara väldigt dyrt, i Danmark kostar en latte 66 svenska kronor...

köpa, eller icke köpa...?


silver.

  
 
 
 

fashionology


mumma.




Just fucking give me...


scrub.

 

Visst känner man sig alltid blek på hösten? Inte nog med det, när man är blek så tycker jag att man ser minsta lilla ojämnhet i huden och på benen kan man se lite "gropig" ut ibland. Mitt bästa tips till det (utan dyra behandlingar) är riktigt mycket peeling. Peelinghandskarna från bodyshop är riktigt bra. Peelar man några minuter några gånger i veckan och smörjer in sig med bodylotion varje dag blir det faktiskt skillnad.


finbesök i storstan.

Jag shoppade på Acne.

Idag har jag, Viktor, lillasyster Anna och hennes Kristoffer sprungit runt på stan, vi shoppat och lunchat. Nu är jag och Anna hemma och förbereder middagen medan Viktor och Kristoffer är kvar på stan och jobbar, dom bygger ner scen, dj bord och massa ljus på Metro Fashion Days i Gallerian.

C.






foto: Pavel Maira

Har glömt att visa dessa bilder från en plåtning i somras. Min snygga kompis Charlotte var i Stockholm och plåtades av Pavel Maira. Jag stod för stylingen med mina privata kläder och smycken. Visst blev det snygga bilder??

enkelt och snyggt från H&M.


Sko 399kr


Mocka sko 599kr



paris fashion week - ann demeulemeester.









cheap monday.





Tre jeans från Cheap monday som finns i butik och att beställa på nätet nu. Dom första är riktigt snygga!

den här klänningen.


Har verkligen alla rätt. Den är så otroligt snygg! Är det någon som sett någon liknande???? Måste ha en klänning till om två veckor, för då vankas det fest=)

today.

På jobbet idag har jag gått klädd i stor mysig kofta hängandes lite slarvigt över axlarna, gummistövlar och knut på huvudet.

stockholm fashion market.


Idag och imorgon är det Stockholm fashion maket. Det är ett stort modearrangemang som inte bara är för speciellt inbjudna utan vem som helst får komma. Hela 87 märken, modeutförsäljning, konstutställningar, djs, dansuppvisningar, artister, champagne och mingel. Låter det kul tycker jag du ska dra me dig ett gäng till Gamla tryckeriet i Alvik. Pris, 65 kr vid förköp (sthlmfashionmarket.se) 120 kr i dörren. Ålder 18 år.

idol-nicklas.

Jag har stenhårt följt Idol under alla auditions och kval i år. Sjukt vad alla är duktiga. I kväll är det jag som kommer sitta bänkad framför tvn med godisskålen och jag kan ju säga att jag kommer inte att heja på någon annan än våran Onsala kille Nicklas Hocker. Jag har nog alltid vetat att han är lite musikalisk av sig, men så här bra visste nog inte många att han var. Har ju alltid vetat vem han är då jag gick i samma klass som hans äldre bror som liten, och tvillingarna gick i samma klass som Nicklas och Elin var "ihop" med honom(haha) Så man har allt sett honom uppträda på några kabaréer när småsyskonen gick på lågstadiet. Men då var det inte riktigt på samma nivå som nu.


Nicklas uppträder med en KISS låt på mitt gamla dagis Maneten.

Ikväll är det club tema i Idol och Nicklas kommer att uppträda med låten Get the party started med Pink.
HEJA HEJA HEJA HEJA!!!!!!


balmain spring 2010.







Damn va snyggt!

klockren.

Vår kompis Micke, så jäkla ball, jag dog av skratt!!!


lördag kväll.



Lördag kvällen började jag och Viktor med en underbart god middag med förrätt och gott vin. Sedan mötte vi upp ett stort gäng härliga människor på ett ställe på Kungsgatan. Vi gick sedan vidare till Ambassadeur, som jag här och nu klassar till Stockholms sämsta nattklubb. Konstiga människor, dyr entre, alldeles för ljust, på tok för hög musik(trodde jag skulle spränga ännu en trummhinna) etc. Jaja, men då vet ni det iaf!

Trevlig måndag!

lördag på ett regnigt söder.

Jacka, HM
Stickad tröja, Zara
Skinnbyxor, HM
Skor, Scorett
Idag har jag hängt på söder med Elin och Fanny. Drog ner på stan när solen sken, men sen kom regnet!
Trevlig lördag kväll!

pimp my shoes.

När jag var hemma hos mina föräldrar sist så hittade jag ett par jätte gamla skor som jag hade för flera flera år sedan. Tänkte att jag skulle pimpa till dom lite, så jag satte på massa nitar och taadam, här har ni dom! Är riktigt nöjd faktiskt!

RSS 2.0