VISBY.

I går kom vi hem från Visby. Shit va galet kul vi har haft, heeelt bananas. Här är lite bilder från första kvällen. Middag på Wisby strand för ca 60 pers. Folk stod på borden innan ens förrätten var uppäten. Den här middagen var bara uppvärmning för middagen som var på fredagen, dagen efter. Oh lord, roligaste helgen på länge med det härligaste gänget, åh saknar alla redan!

Schlagerparty.

Jag på väg till förra årets schlagerparty=)

Kom från Västervik hem till Viktors föräldrar i Köping för några timmar sen. Har precis gjort i ordning mig inför kvällen och snart kommer det massor med folk hit på fördrink, sedan ska vi allihopa på det årliga schlagerpartyt hos grannarna. Kan bli galet=)

110722.

Befinner mig strax utanför Västervik sedan 5 dagar tillbaka. Här har det bjudits på både det värsta åskvädret och strålande sol. I dag var jag in en sväng till Västervik och strosade på stan och åt lunch. Väldigt mysig liten stad. Eftermiddagen spenderade jag i solstolen och i vattnet. Har tränat varje dag sen jag kom hit. Sprungit eller gått powerwalk och yoga på bryggan=) Samma gäller idag, nu blir det en löprunda sen ska jag börja med middag, idag blir det oxfilé och nyplockade kantareller. Creme brulee och massa egenplockade blåbär till efterrätt, mums.
Så fruktansvärt med bomben i Oslo. Helt sjukt tycker jag... UCH!

Viktor 25 år.

Igår firade vi min älskade killes 25årsdag ute på landet hos hans föräldrar. Vi började med sång vid sängen, sedan champagnefrukost, på eftermiddagen kom lite släkt på jordgubbstårta och kaffe. På kvällen åt vi trerätters middag. Viktors pappa är så duktig i köket och igår bjöds det på gravad oxfilé till förrätt, helstekt oxfilé med knytte av rödbetor, chevré och honung, en mostopp och rödvinssås med en lite touch av choklad. Till efterrätt blev det maräng med lakris i, färska hallon och grädde med smak av lemoncurd. Viktor öppnade även sin vinflaska av årgång 1982 som han fick när han föddes. 28 år gammalt vin som lagrats i hans föräldrars vinkällare. Smakade helt ok=) Helt fantstisk dag=)
Viktor fick bla en saxofon som han önskat sig=)
Alla fina paket han fick=)
Ikväll är jag, Viktor och Robin här ute i huset och grillar och dricker vin=)
Härliga semester!

Gårdagen.

Efter en massa sol och bad i poolen med mamma, Pernilla och Nellie igår åkte jag in till stan och grillade i solnedgången med utsikt över Liseberg med Anna och Kristoffer och några vänner till dom. Så sjukt god mat grillade Kristoffer. Det fanns ALLT. Nu ska vi snart åka på marknaden i Kungsbacka, sen ska jag inte till stan och kolla lite.
I morgon kommer Viktor=)
Förra veckan köpte jag nya Minnetonkas som jag invigde igår=)

Tjejkväll.

Västkusten bjuder på strålande sol och dagarna spenderas med att sola, bada, grilla och umgås med vänner och familj. Jag har haft riktigt tur med vädret sen jag kom till Onsala för lite mer än en vecka sen. Strålande sol och jätte varmt alla dagarna. Hoppas verkligen att det håller i sig tills Viktor kommer på fredag.
Igår hade jag och alla tjejer grillkväll hemma hos Linda. Så kul att ha alla tjejer samlade. Några fattades och fler har tillkommit, syftar nu på lilla Alfons som självklart var med och fick lyssna på vårt kackel=). Vi åt såå ggod mat och drack gott vin. Tack tjejer!

 

Nu ska jag ut och lägga mig vid poolen lite till. I kväll blir det kanske en sväng in till stan och titta på Linnea och Rikards nya fina lägenhet. Sen kankse middag med sis. Vi får se hur det blir. Bra har jag det iaf, riktigt bra=)

Dagens.

Idag hade jag på mig, tunika som är present från Viktor från Zara - Shorts H&M - Skor Acne - Ray ban, också present från Viktor. =)

Vilken underbart vacker dag det har varit. Sol och jättevarmt. Vi har badat och solat hela dagen. Hela familjen var samlad utom Anna som har varit i Tyskland på festival denna veckan. Annars var vi alla syskonen. Är stolt över brorsan som kom hem i dag från Peace and Love i Borlänge där han har spelat med sitt band, grymt ju! På eftermiddagen drog jag och mötte upp Linnéa för en iskaffe och massa prat. Sen satte vi oss vid Hamntorget och sedan gick vi till Karma och delade på en morotskaka och drack cola light.
När jag kom hem kollade vi på Metallica konserten som är på Ullevi ikväll på tv. Tyckte mest det lät som dom spelade samma låt hela tiden, haha. Jag mamma och Linda satte oss på balkongen istället och drack lite vin.
Nu ska jag nana, imorgon ska jag till tandläkaren. suck!

Livet.

Sitter med min älskade lillasyster Elin och dricker vin och har ätit iddag nere vid poolen. Jag mår så fruktandvärt bra just nu! Jag har gjort så mycket roligt sen jag kom hem till Onsala. Jag har omgåtts massor med min andra syster Linda och hennes underbara barn och kille. Satt med henne i timmar och pratade om livet och drack vin och åt middag igår. Har shoppat med dem idag, shoppat med mamma och mormor igår. Lunchat på ett vackert värdshus. Badat i vår fantastiska pool. Spederat en heeldag och natt med mina BÄSTA Pauline och Alfons. Åh vad jag älsakar dem alla. Varit i slottskogen och druckit vin med mina tvillingar och vänner och haft det underbart i solen. Västkusten äger på sommaren!!!! Finns nog inget som slår det!
JAG MÅR SÅ JÄKLA BRA=) Jag älskar semester=)
Saknar min Man bara som just nu är och spelar på en nattklubb i Olso. Han är bäst. Önskar jag var där och röjde.
NU drar vi på fest i Draget=) Hemmafester, när dom är som bäst på sommaren;)

RSS 2.0