Fullspeckad helg

Söndag, kl är 18.56 och det är fortfarande sjukt varmt ute. Vilket väder det har varit i helgen asså, så fint! Vi har legat på olika stränder och åkt båt ut till en ö flera dagar i rad! Jag har varit ledig denna helgen och det var otroligt skönt. Det var fest både fredag och lördag. Fredagen började med grillning i parken sedan dunderförfest hos oss och sedan Livingroom. Lördagen sol på stranden hela dagen, på vägen hem köpte vi räkor på akerbrygge, det va förfest på vår innegård med drinkar, champagne och räkor! Kvällen slutade på ett väldigt lite befolkat Cosmo. Men kul hade vi=)

Lite bilder från i lördags på Cosmo









Idag kom Jonna hem till mig kl 10 och väckte mig, hon fick upp mig och vi drog till stranden, åt jordgubbar och vattenmelon och snackade om våra problem, som inte är problem längre, för vi skiter i det, ( hahahah)
Viktor är på möte på jobbet, när han kommer hem ska vi laga middag, eller kanske blir det hemtmat och en film( har lånat 7 st av Jonna idag)

När jag kom hem idag hade Viktor stadat hela lägenheten och det var kliniskt!! Så glad blev jag!!

Lite bilder från idag vid havet



Jag är bakis efter 2 dagars hårt krök..





Vackra Oslo...



Ha en riktigt trevlig söndags kväll allihopa!!


Ciao



Sommar i köping

Den bästa tiden på året tycker jag är i juni. Det är oftast underbart väder, jag fyller år, haha, skolan slutar och man har hela sommaren framför sig. I början av juni åkte vi hem för att fira Klaras student.
Här kommer två sommar härliga bilder

 

Viktor, jag och V's lillasyster på hennes student

En underbar dag

Igår hade jag och Jessica vår helt egna dag. Jessica kom hem till mig på morgonen och vi åt frukost på balkongen. Sedan gick vi lite i dom fina butikerna på min gata, handlade en flaska rosé på vinmonopolet, och väntade 30 minuter på att en thai restaurang skulle öppna. Vi mötte Jacqueline och hon följde med oss till parken nån timma innan hon skulle på jobb. Vi solade,  åt vår utsökta thai mat ( Fried rice with chicken såklart, va annars?) drack vårt goda rosé vin, kjedje rökte och pratade om ALLT! Vi gick hem till mig, gjorde oss iordning, drack mer vi på balkongen och sen begav vi oss mot Odeon, som är det bästa stället på tisdagar i Oslo. Vi, sena som vanligt orkade inte köa, så vi mötte våra boys på ett annat ställe. Jag hade verkligen hur trevligt som helst. Jessica, nästa gång ska vi ut i tid, och det är snart! Du är grym gumman!!!




Jag och tjejen med den coolaste kjolen i stan=)



På min balkong



Dessa skor satt på mina fötter igår...







När  jag och Jonna gick på stan härom dagen hittade jag nåt som jag har letat efter ett tag, en sak som är helt perfekt för mig och mina älsklingar!!!!



Så perfekt, ska köpa en för halsband också!  250 NOK


Älskar våra nya handdukar från Lexington som vi fick av mamma när vi fyllde år! Nu fattas bara lakan, men prio ett är en ny säng!
Snart får vi nya soffor och en platt tv=)=)=)





Ciao




Lovely Sis




Back to business

Jaha, då var det måndag igen. Vet inte riktigt hur jag ska säga att helgen varit, jag har jobbat nätter, som både är roligt och tråkigt. Man träffar mycket folk, men oftast fulla människor som ibland inte riktigt förstår att man faktiskt jobbar! Segt att vara hemma vid halv 5 tiden på morgonen och inte orka upp tidigt på lördag för att ta vara på dagen! Annars hade jag en underbar helg med V. På fredagen tillbringade jag dagen på stan med Jonna, sen blev det några glas vin på hennes underbara balkong, så mysigt.

I veckan var även Mamma, Pappa och syster A på besök, och det va sååå kul! Jag ville verkligen inte att dom skulle åka hem!  Vi gjorde massor med roliga saker, bara njöt av det underbart vackra vädret och att bara vara med familjen. Dom var och åt middag på mitt jobb ( Viktor kom efter jobbet), det tråkiga var att jag jobbade så jag inte kunde sitta så mycket med vid bordet, men men. Dagen efter var jag ledig=) Vi började dagen med god hotellfrukost, sedan bar det ut på stan. Vi lunchade och drack rosé vin på ackerbrygge, sedan drog jag och Anna iväg själva och hade så kul! Lite shopping och massa gossip. Sedan gick vi hem, gjorde iodning oss och tog ett glas vin, sedan gick vi till ackerbrygge igen och mötte mamma, pappa och Viktor. Vi firade Min, Mammas och Viktors födelsedag ( som alla har fyllt år) med paket utdelning och en utsökt middag. Vi avslutade kvällen längst upp på radison hotell med en cosmopolitan. Så underbar dag. Tredje och sista dagen gjorde vi lite turist saker, haha, kollade på operan mm. Det var så kul att ni var här familjen=)
Elin kunde inte följa med, hon roade sig i Båstad och på seglarveckan. Du saknades sis.

Lite pics på mig och Anna i Osla, haha



 













/Em



Göra själv= kul och unikt

För ett tag sendan köpte jag massor med pärlor och gjorde armband. Så roligt tycker jag, och riktigt fina blev vissa av dom=) Jätte rolig affär som har pärlor i mängder, jag ska dit snart igen och köpa mer. Mycket roligare att göra egna smycken tycker jag, du är juh garanterat ensam om dom.
Hemma i Sverige har jag även massa tyg jag köpt som jag skulle sytt kjolar mm av, men jag hann inte innan jag flyttade till Norge. Inte lika lätt nu, för nu har jag juh ingen symaskin,=( haha!

          


Är så nöjd med min hatt jag köpte på rean, jag har bara inte fått tillfälle att använda den än. Nästa soliga dag är det jag och hatten som ska ner på stan=)



och en liten outfit...!





ciao






Hey guys!

Måste bara börja med att säga, Äntligen har vi fått internet!!!! Anledningen till att jag inte bloggat något det senaste har just varit den, vi har inte haft nåt intenet.
Förövrigt har vi det sjukt bra här i oslo. Jobbar mycket, men vi har kul också!
I söndags va det Viktors B-day. När jag jobbat klart och V kommit hem från sverige firade vi med paketöppning, champagne och världens godaste middag på världens bästa restaurang. Vi hade såå trevligt=)





Outfit



I dag har jag jobbat och slitigt, kom just hem. Jag och V ska till en jobbar kompis till honom och dricka vin=)
Imorgon kommer mamma, pappa och syster hit=)

/Em

RSS 2.0