11.11.30


Japp, onsdag idag. Min jobba sent-dag:-( Har ni någon advents/jul känsla där ute i stugorna?? Även om vädret gör att man inte får den känslan då det fortfarande är väldigt varmt ute för att vara nov, men hemma hos oss har vi allt lite adventskänsla, och vi har redan haft två adventsfikor och druckit upp en flaska glögg. Ikväll eller imorgon ska jag sätta på julmusik för första gången också=) Och julbaka ska jag också göra, myysss!!

I dag kör jag naturligt i ansiktet och stora lockar, till det världens skönaste, långärmade tröja från by Malene Birger.

Marni för H&M.

Nästa gästdesigner för H&M blir Marni, och DET ser jag fram i mot. Kommer nog bli mycket mönster och färg. Kommer finnas i butik den 8 mars 2012.


Detalj.

Dagens detalj blir mitt stora blingiga halsband från hm, i love it!!! Två timmar kvar, sen tar vi helg:-)


Snart första advent.

I går adventsstädade jag hemma. Hängde upp adventsstjärnor och ställde fram adventsljusstakar i våra fönster. Vi ska till Köping över helgen så på söndag när vi kommer hem är det bara att tända stjärnorna! Ska försöka hinna att ta mig en sväng ut i skogen och plocka mossa och få med mig lite granris som jag tänkte linda med en ljusslinga på balkongen. Viktor anordnar klubb på Hotellet i Köping ikväll och på lördag är det 40+ kväll på hotellet och då stannar vi kvar och festar till det med hans föräldrar och deras vänner. Ska bli skit kul=)

I går kväll åkte jag hem till Malin och åt supergod middag. Vi satt och pratade och hade supermysigt. Pratde massor med bebisgrejer=) I februari kommer lilla Lilou♥ Jag tror katten Felice kommer bli lite svartsjuk när bebisen kommer, hon tror redan att barnvagnen är hennes säng oh hoppar upp och lägger sig precis hela tiden, haha!

Slängde precis upp mitt headset på skrivbordet, efter fem minuter såg jag att ena luren hamnat i min kopp med te. Fan, det va det headsetet. Crap.


Pappa Alex gosar med lilla Lilou i magen.. sötaste!


Felice vill också gosa lite..

Svampen.

"svampen" har i dessa juletider förvandlats till en svamp! Haha


Helgen.


Jag på Himmelen där till.


Viktor och Henke på Sollan.

Nästan hela förra veckan var jag sjuk. Vissa dagar mådde jag riktigt dåligt faktiskt. Till helgen blev det lite bättre men istället tappade jag min röst. I lördags, HELT! Men WTF, något kul kan man väl göra för det, jag är inte den som är den, haha! Jag och Viktor började med middag och vin hemma, sedan mötte vi upp tre kompisar på Himmelen där till (skybar på söder). Där drack vi drinkar, champagne och shots. Några av oss drog sedan vidare till Solidaritet och mötte upp lite andra vänner. As kul kväll! I fredags hade jag och Viktor världens mysigaste kväll, 3 rätters LCHF middag. Yes, hörde ni, lchf dessert, den ni. Så jäkla bra! Äta dessert och gå ner i vikt liksom. me like! Och så drack vi bubbel till det! Sen gjorde vi musiktävlingar till typ 4 på natten, jag och mitt hjärta=)

I går lagade vi brunch hemma, slappade lite sen drog vi en snabb repa på stan och efter det drog vi och åt middag hos Malin och Alex. Vi tittade på 3D ultraljudet, jag gosade med katten och Malins mage som börjar bli såå stor!!! Mysigt! Igår var det "premiär" för all julbelysning i Stockholm, shit pommes var fint det är nu. I love "american style" julkänsla och på vissa ställen va det lite dom vibbarna.

Nu ska jag springa och köpa Yakiniki till lunch! Min favvo!


Stockholmare?

När blir man Stockholmare? Eller blir man någon gång det som inflyttad till huvudstaden? Nu känner jag mig nästan lite som en stockholmare när jag sitter här och tittar på derbyt Djurgården-AIK med en djurgårdshalsduk runt halsen och blev just lite förbannad när AIK gjorde mål! Nä, hur länge jag än bor här så kommer jag alltid känna mig mer som Göteborgare än Stockholmare!!


Retromässan.

Befinner mig just nu på Retromässan på Münchenbryggeriet. Trodde först inte att jag hade möjlighet att gå men nu hann jag till den sista timmen! Här kan jag gå runt själv flera varv och bara titta och inspireras. Fullkomligt älskar såna här mässor!


11.11.11



11e november 2011. 11.11.11. Så jäkla coolt datum tycker jag. Hade jag haft några år till på nacken, bättre framförhållning eller en mer romantisk pojkvän blablabla hade jag velat, gifta mig, förlova mig eller vad fan som helst på den här dagen. Bara kunna säga om 30 år, det där gjorde jag den 11.11.11. Det är mååååånga år kvar innan vi får ett datum med likadana siffror igen, inte ens dina barnbarns barnbarns barnbarns barn kommer uppleva det. Om det nu är så mycket att uppleva, haha! Jag tycker det är häftigt iaf! I stället för något minnesvärt på denna unika dag ska jag jobba till 22 ikväll och sen åka hem och sätta mig ensam i soffan! Kul? Not.


Yeeeey.




En Svensk Tiger.



I går var vi och kollade på när min brorsas band En Svensk Tiger hade spelning på Musslan i Stockholm. Jag tycker dom är skit duktiga!! Dom är ute på en lite turné nu och i veckan ska dom vidare till bla Örebro, Skellefteå och Uppsala. När spelningen var klar drog alla i bandet, deras "bokare", jag och Viktor vidare till en rockbar. Vi hade svin kul=)


Details in our home.


Gårdagens.


Skinnjacka  Muubaa - Tröja Weekday - Halsduken har mamma stickat

Nu är helgen slut och att det är måndag igen känns sådär... Vi hade min bästa vän Pauline, hennes Erik och deras son Alfons på besök i helgen. Åh det var såå mysigt. Vi har ätit middag, kollat Idol och spelat spel. Vi har busat och lekt massor, gått på stan (turistat i min egen stad) käkat middag, spelat buzz, ätit långa frukostar, druckit vin, pratat, skrattat och haft jätte trevligt. Tiden gick fort men vi fick ändå mycket gjort tycker jag! Längtar redan tills ni kommer nästa gång!!

När den söta lilla familjen satt sig i bilen på söndagen för att åka tillbaks mot Göteborg åkte jag och Viktor en sväng till Sickla för att kolla på bord, skor, reklamera en högtalare och storhandla! Sen myste vi ner oss i soffan med god fisksoppa och kollade på EMA. Såå kul=)


Detaljer.

Dagens detaljer när jag springer på stan med Mikaela. Slarvigt instoppat, färgglatt halsband och rufsig fläta! Ciao

Missoni.

Vad som gömde sig i NKpåsen förra veckan var dessa kuddar från MISSONI. Jag har funderat på dem jätte länge, men i somras tog dom slut i butik och nu har dom äntligen fått in dem igen. Åh jag älskar dem, ser genast lyxigare ut i sovrummet. För det är precis den känslan jag vill ha i ett sovrum, lyxig känsla. Även badrummet vill jag ska kännas lyxigt. Just nu är vårt badrum inte så lyxigt, men i en framtida bostadsrätt när vi kan välja kakel, handfat mm själva, dåå=) Nu försöker jag så gott jag kan med handdukar och fina tvålpumpar=) Käpte nya fräscha, vita lakan igår också, så nu är det finfint och nybäddat med ett stoort duntäcke i sovrummet.
-
Vi har köpt så mycket nytt till lägenheten i veckan. Ännu mer, haha! Vi kände för en stor uppdatering och vi känner att vi hittat vår stil och vi kommer överräns om allt. Skönt med en kille med bra och smak och att vi gillar samma saker. I veckan har vi köpt ny soffa och ny fåtölj. Härnäst väntar nytt vardagsrumsbord, ny tvbänk och Viktor vill ha en ny bättre tv eftersom "vi nu har ett så jäkla grymt surroundljud måååste vi ha en gryyyym tv" men det tycker inte jag, jag tycker vi kan köpa nån svindyr design lampa eller nåt istället ;-)

RSS 2.0