Sista dagen pa Bali

Nu borjar det bli lite stressigt, taxin till flygplatsen kommer om ca 45 minuter och har sitter vi pa internet, har precis atit middag och har inte ans fixat fardigt med packningen.
Ikvall aker vi tillbaka till Kuala Lumpur. Antagligen ska vi mot Krabi efter en natt i KL. Pa flygplatsen ska vi mota robin som flog 3 timmar fore oss fran Bali, och i Krabi ska vi kanske mota Elin, en tjej som vi traffade pa Bali!


Tiden pa Bali har varit grym tycker jag. Har slappat mycket, aven festat lite! Pa stranden mots man av ett tiotal manniskor som forsoker salja all mojlig skit till dig, massage, smycken, frukt, pilbagar, haha, hemmagjorda grejer och mycket mycket mer. Lite jobbigt ibland, men anda lite kul. Det galler aven att halla i sina grejer, igar pa vag hem fran krogen gick vi pa en lite gata for att ta nagot att ata innan vi gick hem, da kommer det en moppe korandes valdigt fort, samtidigt som han ar i sid led med oss rycker han planboken ur handen pa en tjej vi gick med och korde ivag! Kul liksom.

Vi har aven fatt besoka polisstationen for tredje gangen pa denna resan da Vikotr tappat sitt bankomatkort. Men att han tappade kortet va inte det varsta, det va att nagon aven tomt kortet!!!! sa javla trakigt.

Fruktansvart fattigt i detta land. Hela natterna springer barn runt pa stan och forsoker salja armband, heromdagen pa vag hem hade vi nog 15 ungar och mammor med spad barm i famnen efter oss som tiggde pengar!

Men vi har faktist haft det jatte bra, aven om jag bara berattat daliga saker nu. Vi har traffat massor med manniskor, surfat, solat och badat, festat och haft det underbart!

Ska snart forsoka lagga upp kort fran resan, det har inte hunnits med!

Horde hemmifran Goteborg att varen har kommit och att solen skiner! Men rapporten hemmifran Viktor lyder Sno!!!!!!!!
Sa hur ar vadret hemma???????


Nej nu maste jag rusa!

Ha det underbart!

Pusss

Kommentarer
Postat av: Anna

Åh vill med vara utomlands :)är så kallt här i sverige :(

2008-04-10 @ 14:29:20
URL: http://annnni.blogg.se/
Postat av: Linnea

Fan va trakigt att Viktors konto tomdes! Annars verkar det som om ni har en toppen resa! :) Miss you!

2008-04-14 @ 20:33:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0