New in.

Blev ägare till dessa godingar i helgen. Riktigt snygga, enkla, stilrena men endå speciella tycker jag. Dom kommer från Bianco och kanske inviger jag dom i helgen när vi ska till Köping där Viktor håller i ett event på Hotell Scheele. Gänget från Göteborg kommer som vanligt!
Kom precis hem efter ett hårt träningspass. Löpning i 30 min sedan övningar på matta och gymmet i en timma. Hade ny musik på min Iphone också, springer mycket bättre om jag lyssnar på bra och peppande musik. Viktor är på innebandyträning och jag softar i soffan. Ingen matlagning idag, Viktor ville ha pizza idag, så det blir pizza för honom och sallad för mig. Ikväll är det idol, både jag och Viktor älskar idol=)

Håller alla tummarna för att dom hittar försvunna Elin Krantz i Göteborg som försvann på Hisingen i lördags natt. Det är min bror Markus flickväns kompis. Tänker på er båda!

Make up.

Köpte ett nytt rouge och ett läppstift på make up store i helgen. Rouget heter ginger och läppstiftet china red. Nu hoppas jag bara att det är riktigt fint på.

Söndag med svamp och solrosor.

Allt det här hittade jag på ca 2 timmar, Carin lika mycket!

Så underbart vackra solrosor.

I Köping igår gav jag och Carin oss ut i skogen för att plocka svamp. Vi hittade jätte mycket trattkantareller och på vägen hem gick vi förbi ett stort fält av solrosor, dom är ju såå vackra så jag var tvungen att knycka några i kanten. Det är så mysigt att vara ute i skogen, ett lugn på något sett. Nu är vi tillbaka i Stockholm. Mikaela kommer snart hit och vi ska kanske åka till gymmet, gå en promenad eller bara hänga hos mig. I eftermiddag blir det lite jobb.
Ha en bra dag allihopa, speciellt min bästa vän Pauline som fyller år idag, älskar dig hjärtat<3

Flyr stan.


Viktors föräldrars hus på landet utanför Köping.

Nu lämnar vi storstan för dagen, kvällen och morgon dagen på landet. Jag och Carin ska plocka svamp=) Förutom det blir det nog goda middagar, vin och skön avkoppling. Mysigt. Klara kommer också=)

Idag har jag shoppat skor, klippt mig och kollat lite på Viktors fotbollsmatch.

Trevlig lördag!


For my home.


Här har ni några saker som jag absolut kommer att skaffa till mitt hem inom närmsta året.

1. Lampa - Kartell
2. Skor - Louboutin
3. Blender - KichenAid
4. Lampa - Svenssons i Lammhult
5. Hylla - Mio (där ska det ligga fina böcker och ett par röda sulor ska få pryda ett av hyllplanen, snyggt)
6. Bakmaskin - KichenAid
7. Litografi - Carolina Gynning

Torsdag på stan.

Haft en supermysig dag på stan idag med Klara. Vi har shoppat litegrann, kollat på massor med saker vi väldigt gärna skulle vilja shoppa, ätit sushi, druckit chailatte (det var inte igår), och bara pratat massor med tjejsnack. Underbar dag i solen helt enkelt. Har hunnit med att jobba en sväng på kvällen också och nu är jag hemma. Imorgon blir det jobb hela dagen och på kvällen kanske ett glas vin eller två. På lördag drar vi till Köping till bästa svärföräldrarna. Nu ska jag sova, god natt!

Idag hade jag på mig, skinnjacka Asos - top By Malene Birger - kjol HM - väska Nine West - boots Prime

God natt.

God natt allihopa, nu ska jag nana! Hoppas ni haft en bra dag.

Söder.

Haft en jätte mysig dag idag. Mötte upp Viktors syster Klara i morse och tog en lång fika på söder. Vi kollade lite i butiker sedan åkte hon till jobbet och jag åkte ne rpå stan där jag hade lite ärenden att göra. Nu är jag hemma och har fixat lite, Viktor hämtar upp mig strax, vi ska till söder igen för att titta på skor. Ikväll blir det nog mys framför tvn när Viktor tränar innebandy.

Girls night out.

Jag och Jenny lagade hemagjord pizza igår, supergott!
I taxin på väg till Berns.



Jenny och Maria på Berns.


Jag, Jenny och Maria.

Här är lite mer bilder från vår utekväll på Berns igår..

Berns.

Körde på en väldigt enkel outfit igår, med knallblå skor och röda läppar.

Hade världens mysigaste kväll igår. Jenny kom till mig vid 5 tiden, då åkte vi och handlade sen hem och lagade mat och drack vin! Efter några timmar och lika många glas ringde vi en taxi och åkte ner till Berns och mötte upp några andra tjejer! Sen åkte vi hem till mig och sov. Jenny har åkt och jobbat och jag sitter hemma och myser, tittar på tv och pratar barnvagnar med Pauan, längtar såå tills hennes bebbe kommer=) Längtar också tills Viktor kommer hem, han har varit borta sen igår med fotbollslaget. Vi ska ha myskväll och valvaka. Visar lite mer bilder från igår lite senare.

Sensation.

Hahaha, så jäkla ballt. Vi var ju på Sensation White i Amsterdam i sommras. Nu har dom släppt en trailer till nästa sensation som är i Polen. Och vi är med i videon, hahahah!! Man ser mig ,Elin och Viktor efter 1:06 min och mig efter 1:12 min. Hahaha! Tryck här för att titta.
Idag har jag tränat, stenhårt. Nu ska jag snart åka bort och titta på Viktors fotbollsmatch. Sen kommer Alex som också spelar i laget och hans Malin hit så ska vi spela spel och drick vin. MYS!!

Fredag.

Jag när jag röstade igår. Har ni röstat än?

God morgon! Sitter och äter frukost framför ett avsnitt av the hills. Ska snart traska bort till Mikaela. Vi ska mysa lite och sen träna. Sedan ska jag kolla på pojkvännens fotbollsmatch efter det kanske det blir ett glas vin med lite vänner. Härlig fredag!

100916.

I dag har jag städat och fixat här hemma. Nu drar jag till gymmet och tränar! Ska springa på springbandet tills jag kräks!!! Efter träningen får älsk hämta mig så ska vi dra och rösta och kanske kolla lite butiker.  Glöm fasen inte att rösta. Vill du inte rösta på något parti så rösta ta mej fan blankt. Det är ens skyldighet att rösta tycker jag. Gör man inte det så kan man fasen inte gnälla sen heller. Jag röstar stolt på Moderaterna.

New in.

Mina nya shorts från Zara är bara såå Fab!!! Älskar att dom ser sådär riktigt gamla och slitna ut. Perfekt!

Lite bilder från vår weekend i Amsterdam i somras.


Fredag.

Nu drar jag in till stan för en fika med Mickis. Mys! puss!

Pinsamt.

Asså, OMFG. Pinsamt av er Kanal 5. Först skånefruar. Okej Hollywoodfruar, men Skåne fruar var ju bara pinsamt och löjligt. När man tror att något vettigt ska börja på tv, nä då visar dom Kungarna av Tylösand. Inte direkt bra marknadsföring för Tylösand. Jag har ett ord att beskriva programmet med, Patetiskt. Helt jäkla sjukt hur kanal 5 kan vilja visa ett sånt här program. UCH!!

Lunchplugg.

Nu sitter vi och pluggar på ett mysigt ställe vid St Eriksplan. Det är bajs svårt. Men men, solen skiner iaf och det gör mig glad! Hej så länge!!

Plugg.

Nu ska jag gå på ett museumbesök, sedan ska jag och en tjej jag pluggar med sätta oss och göra lite uppgifter och plugga. Ska bli mysigt!

Måndag.

Har jätte bråttom. Ska till skolan på föreläsning, sedan jobba!
På mig har jag Byxor Zara, kavaj, HM, Skor HM.

God morgon.

God morgon.  Shit va trött jag var igår. somnade i soffan efter en halv film. Vi har hittat en bil vi gärna vill ha, vi var och kollade på den för tredje gången igår. Igår la vi ett bud, går det igenom så tar vi den. Vi får se på måndag=) Jag hoppas verkligen för den är såå snygg! Efter det så åkte vi till Djursholm och myste runt lite i det fantastiska vädret, det är otroligt vackert där. Vattnet, små fik och alla slottsliknande 20 miljoners hus. Där ska jag bo!! På vägen hem stannade vi till på ikea och handlade lite, åt köttbullar och kanelbulle=) I dag är det söndag, Viktor sover, jag ska plugga lite sen blir det nog lunch på stan. Ha en bra söndag allihopa!

Södermalm.

Va hände igår???? Det blev svin kallt. jag tog på mig pälsväst men höll på att frysa ihjäl på kvällen ändå.

På övervåningen på stället vi var på var det nästa inrätt som om man var hemma i någons vardagsrum, super mysigt!

Igår var jag var jag malin och Denise och drack vin på söder. Ett jätte mysigt ställe som heter Bara Vi. Killarna kollade på Sverige matchen hemma hos Malin och hennes kille. Vi mötte upp dom senare på ett annat ställe. Vi skulle ta det lungt igår, men det blev några glas vin och vi åkte hem ganska sent. Tiden går så fort när man har roligt, haha! Idag har vi varit rätt sega. later.

YES!

Woohhoo!!! Japp, då va man numera student på Stockholms universitet!! Det jag skulle berätta om det gick bra (som det gjorde) var att jag har kommit in på utbildningen Modevetenskap på Stockholms Universitet. Jag är såå glad! Shoppade böcker för 1000 kr idag och nu sitter jag och har 150 sidor på hyfsad(!) svår engelska att ta igen tills imorgon. Första föreläsningen är imorgon, weeiii. Kul=) Nu måste jag återgå till plugget, inget Fångarna på fortet ikväll inte. Ciao

100901.


Tjenare!! I dag är det onsdagen den 1:a september. Även om solen fortfarande skiner varje dag så känns det väldigt friskt och höstigt i luften, ganska skönt tycker jag. I dag ska jag iväg på en grej, jag är spänd, förväntansfull och lite nervös. Jag berättar vad det är förnågot om det går som jag hoppas. Nu ska jag jobba lite, kl 11 drar jag från jobbet. Kram

RSS 2.0