köpingsyran.

Igår satt jag, Anna och Maj på en uteservering på Djurgården hela dagen, vi drack rosé och åt räksallad i det underbara vädret. Nu sitter jag, Viktor och min vän Jenny på tåget till Köping. Det är någon stadsfest där i helgen som vi ska på så det ska bli kul. 

bilder från igår.







onsdag.



T-shirt - Filippa K
Kjol - HM
Kavaj - See by Chloé
Skor - Acne

Igår va vi ett gäng som möttes upp på en restaurang vid 6 tiden och tog en drink. Sedan förflyttade vi oss till en fotbolls pub för det var ju Champions league final. Vi tjejer tröttnade ganska snabbt och gick till en mysig restaurang och drack vin och åt pizza istället, så hookade vi upp med killarna efter matchen sen. Trevlig kväll.

coco before chanel.

I september har filmen Coco before Chanel premiär i Sverige. Den handlar om den legendariska Gabrielle "coco" Chanel's unga liv i mode branschen. Karl Lagerfeld är han som ska återskapa Coco Chanels kläder till filmen. 


Audrey Tautou spelar Coco Chanel i filmen. 


I år är det 125 år sedan Coco Chanel föddes. 

Jag längtar så tills filmen har premiär, tror den kommer vara tok bra! Kl fyra ska jag ner på stan och möta  lillsasyster och Maj, dom bor hos mig i två veckor för att dom praktiserar här i Stockholm. Vi ska gå på fotoutställning på Beyond Retro. 



i sommar.

finns det några säkra kort. 

1. DENIM



Gärna så slitet som möjligt. Gör det enkelt hemma med sandpapper eller köp dessa på Bikbok.


Jeans shortsen passar till allt, och känns så rätt i sommar. En dag på stan med bekväma skor, en utekväll med skyhöga klackar eller med sandaler på stranden.

2. OVERSIZE KAVAJEN. (gärna med stora axlar)


3. KLACKAR


Klä upp dig mer på vardagarna, med tex höga klackar och din tråkiga vardag kommer kännas så mycket roligare. Ett par höga skor klär upp en enkel outfit som jeans och en randig top.

RANDIGT.







onsdag.

Blev en trevlig liten förfest hemma hos oss i onsdags. Imorgon kommer familjen Jebsen och hälsar på, sen ska jag och Viktor till Ikea. 

Ciao



stockholm.

Yes, nu bor vi äntligen i Stockholm. Lägenheten är huur fin som helst. Jag är så nöjd och vi kommer få jätte fint här när allt är färdig ordnat. Jag ska visa massa kort sen. Nu ska jag fortsätta fixa med alla våra kläder sen kanske det blir en runda på stan, vem vet! 

Är det någon som har ett jobb till mig?????

Ciao

tjolahopp.



Inte bästa bilden, men ni får nöja, haha!

T-shirt - hm
Jacka - hm
Byxor - Filippa K
Skor - DinSko
Nitskärp - Gekås (!)

Min dag har mest bestått av sortering och rensning av saker som ska med på flytten, sparas här eller slängas. Har tittat på när mamma har sytt kuddar till mig, klippt av ett par levi's jeans till shorts och fikat med Markus! Blir nog tidigt i säng ikväll.

Ciao.

today.



Tunika - Lois
Skinn jacka - asos.com
Boots - Prime

Idag har jag glidit runt på stan. Köpt garn som mamma ska sticka en tröja av till mig. Jag har fikat och druckit kaffe. Jag saknar min Karl Viktor så mycket så jag har köpt lite grejer till honom också, som jag tänkte att han kunde få när vi flyttar i helgen. Jag älskar att köpa presenter och göra någon glad, så vi får hoppas att han blir det=)

Ikväll - Melodifestivalen med fruktsallad.

Ciao.

britney spears to sweden.


Idag kl 9.00 släpptes Britney Spears biljetterna till konserten i Globen den 13 juli. Enligt mig är Britney en av världens bästa sångerskor, därimot kommer jag inte att gå på konserten. Har prioriterat Coldplay före (22 augusti, stockholm stadion),  och vill över allt annat gå på U2, (Ullevi 31 juli)

Jag hade verkligen velat se Brittan live, tror det skulle vara en fantastisk upplevelse. Hon äe ju gryyym.

Någon annan som ska gå??????

emme och pauan på galej.



Igår hade jag och Pauline en jätte trevlig förfest i bara varandras sällskap. Det var en dunder lyckad kväll och jag hade verkligen jätte kul=) Idag är det en riktig äkta slappar söndag med film och mys.

ciao
/em.

etthundratjugo.



Idag har jag varit i ullared. Har nog aldrig shoppat loss så mycket där innan i mitt liv, haha. Hittade allt möjligt. Köpte bla tre skärp för 40 kr styck. 120 spänn liksom.

rand.


 
Tröja - Gina
Jeans - hm
skinn jacka - asos
converse


jeeeeehooooooo. stockholm nästa.

Vi har fått en lägenhet och jag är överlycklig. En 3:a med balkong och hela skiten. Flyttar 17e maj! YES!

fredag med min älskling och bästa vänners sällskap.


På mig hade jag skinn byxor från h&m och blus från Hankydory






♥Jag, Viktor, Markus, Linda och Pauline ♥

RSS 2.0