New years eve.

Igår träffades jag och älsklingen efter 2 veckor utan varandra. Vi hade en liten minijulafton och gav varandra våra julklappar och åt god middag. Detta fick jag av honom, ett armband från J Dauphin och en clutch från Marc Jacobs. Tack hjärtat!!
Här hemma pågår städning för fullt. Det nya året ska nämligen firas in hemma hos oss med våra vänner, sedan ska vi vidare till Village. Gott nytt år!!!!!

hemma i göteborg.


Kavaj Monki, Top Topshop, Lårhöga stövlar Scorett, Fuskpäls H&M

Igår träffade jag två av mina bästa vänner, vi drack rödvin och pratade om allt.. helt underbart! Sedan gick vi ut och dansade lite.. Ikväll ska hela vårt tjejgäng träffas, vi ses väldigt sällan allihopa då nästan alla bor på annan ort och sällan är hemma samtidigt. Men nu är alla samlade. Så nu ska jag slänga mig i bilen, hämta Matilda och bege mig till Linnea där alla tjejer väntar!

18 år.

  
Fyller tvillingarna idag! Det firas med fest och utgång på Nivå i Göteborg! GRATTIS!!!

let it snow, let it snow, let it snow.

Shit vilket snökaos vi har här i stockholm, det har snöat som bara tusan hela natten och dagen. Nu hoppas jag bara att det kommer lite i Göteborg också och att det håller sig kvar till julafton, det hade varit så mysigt. Dagen har gått ganska fort idag, några möten och ett seminarium om bröstcancer på Karolinska Institutet, och så har jag vaccinerat mig, eftersom jag är väldigt spruträdd så har jag dragit ut på det men nu är det gjort och jag är väldigt nöjd.

Idag kommer Johanna och Robban til oss, det ska bli så jäkla kul. Ska nog styra upp en riktigt god middag med lite vin och massor med snack ikväll.. åh jag längtar. Dagarna bara springer iväg och på torsdag ska jag på julfest sen är det fredag och då åker jag hem till Göteborg för att fira mina tvillingsystrars 18-årsdag, där jag stannar ända till dagen innan nyårsafton då jag åker tillbaka hem till Stockholm igen.
Nu ska jag fixa naglarna snabbt och sen börja dra mig hemmåt.
Trevlig tisdagskväll!!

lucia.

Igår hade vi två en riktigt mysig hemmakväll. Vi lagade först världens godaste mat, fiskfilé och potatismos med vitvinssås och handskalade räkor (som jag skalat) och så ett supergott vin till det. Vi har haft en så himla mysig helg jag och Viktor, lugn och skön efter förra helgens festande både fredag och lördag.
Idag är det Lucia och det ska jag fira med att baka lussebullar och spela julmusik. Glad Lucia på er!!

julmys på stan.

Fuskpäls H&M, Jeans Weekday, Skor Scorett, Väska Chanel (farmors gamla)

Idag har jag och Viktor sprungit på stan hela dagen i jakt på kulklappar, det gick dock inte som jag tänkt mig då jag bara hittade en julklapp... Har ju en del att köpa till och börjar känna lite stress för jag kommer inte att ha så mycket tid innan jul att springa på stan. Har ju en stor familj med fem syskon, två föräldrar, pojkvän, tre syskon barn och mor och far föräldrar.. många som det ska handlas till men det är kul och jag älskar min stora familj!! När vi gick på stan och det precis hade blivit mörkt började det snöa, så mysigt!

tröttnat eller inte.


Jag är lite trött på nitar just nu, men vissa saker funkar absolut fortfarande. Tycker tex att dessa från modekungen är riktigt snygga med små nitar. 699kr.

lördagens outfit.


Klänning Acne och skor Dinsko

Så här såg jag ut i lördags när vi var på födelsedagsfest på söder. Kvällen slutade på Whiteroom, sjukt trevlig kväll. I dag ska jag på julbord på Skansen med jobbet och jag måste bara säga att det ska bli så jäkla gott med julmat..

fredag.


Jag och Viktor på Soap Bar

I fredags var vi på överrasknings middag. Ett gäng på 15 härliga människor och en grymt överraskad Micke åt en jätte god middag på Friday's. Sedan gick vi vidare till Soap bar. Det var en grymt rolig kväll. På lördagen var det själva födelsedagsfesten som hölls av födelsedagsbarnet själv. Mer bilder kommer.

sonia rykiel.


Det kan mycket väl hända att jag slår till på bhn till vänster och bodyn i mitten idag då Sonia Rykiels underklädes kollektion för H&M släpps i butik.

knööö(göteborska).


Den här nitbodyn skulle jag vilja ha på mig i morgon ifall man träffar på någon som skulle behöva en lite knuff!!!

RSS 2.0