En solig dag förra helgen.

Så här såg jag ut förra helgen när jag och hjärtat shoppade inredning. Underbar dag. Det är ju såå fint ute nu, helt guldigt när solen skiner..


Min nya läder/mocka väska


En liten rosett i håret piffar ju alltid upp..


Nya bootsen jag skrev om förra veckan. Kommer från by Koah.

Some more shopping.

Vad jag köpte idag gömmer sig i påsen. Vad det var får ni se en annan dag!

Min lediga dag den här veckan, är idag. Jag tog sovmorgon, sen har jag städat hela dagen. I lördags var jag och hjärtat på inredningsshopping. Vi köpte lite allt möjligt, bla nytt gryyyymt (enligt Viktor) surroundsystem, en stor byrå, krukor och blommor, en as cool ljusstake och lite andra grejer. Så det har blivit lite stökigt här hemma av allt monterande och alla lådor som grejerna kom i. Så idag har jag städat rejält och sorterat och rensat i alla våra garderober. Jätte skönt när man väl är färdig tycker jag. Älskar att se resultat. På eftermiddagen mötte jag upp min fina vän Malin på stan och så shoppade vi lite mer inredning. Vad jag köpte idag gömmer sig i påsen=)

Åh, finaste vännerna Malin & Alex väntar barn. Detta har vi vetat sen innan midsommar men nu syns det rejält. Jag tycker det är fantastiskt vackert med gravida kvinnor och Malin, shit va fin hon är nu med sin mage.. Åh så kul=)

Vilken sekund som helst kommer min man hem från träning, så nu blir det mys!

Localgraphics.

Jag har länge tyckt om dessa tavlor från localgraphics som finns med alla olika stadsdelar i Stockholm.





Men, till alla ni där hemifrån i Göteborg, och alla i Malmö och alla andra, NU finns även tavlorna med Göteborg, Malmö och Stockholm!



Girls night out.



Vi hade en grym utekväll, jag och mina tjejer i fredags. Spenderade hela dagen med Pauline och Alfons i deras nya, fina hus. Åt middag och så gjorde vi i ordning oss när pappsen Erik kom hem och tog Alfons.. Sedan mötte vi upp Linnea för vin och Idol, massor med snack och skratt. En underbar kväll tjejer. Jag lever länge på sådana här kvällar när man bor 50 mil bort och inte bara kan ses spontant för lite vin och snack.

Muubaa.


Jag kom ju inte hem helt tomhänt från Göteborg såklart. Med mig hem hade jag den här helt underbara skinnjackan från MUUBAA. Jag älskar den svartbruna färgen och fårskinnskragen. Nu är det ju dock snart för kallt för den men några gånger ska jag nog allt hinna använda den innan vintern kommer. Till våren kommer jag nog att bo i den. Det här är min andra muubaa jacka och enligt mig gör Muubaa dom absolut snyggaste OCH skönaste skinnjackorna. Helt fantastiskt mjuka i lädret. Det ska vara skönt att ha på sig en skinnjacka, inte stelt och obekvämt. HÄR kan du köpa Muubaa jackor. Fick även med mig ett par grymt snygga boots hem, dom får ni se en annan dag=)


Lördagen i Göteborg.

I lördags åkte jag hem till syster Linda och Henke. Lekte massor med barnen som jag hade saknat sååå. Vi åt lunch och sen drog vi till Ikea, jag, Linda, John och Mica. Barnen var helt sjövilda inne på Ikea, dom skrattade, lekte och kollade på alla grejer. Vi åt glass och sen åkte vi och handlade middagen till mig och Linda. När vi kom hem igen läste jag godnattsaga för Mica och sjöng säkert 15 olika sånger tills hon somnade. Åh finns det något mysigare än att ligga brevid världens goaste unge och sjunga, hon ligger helt tyst och bara lyssnar, ibland sjunger hon med eller gör rörelser med händerna. Åh söta barn!

När båda hade somnat tog vi fram vinet, lagade en underbart god fiskgryta a la Linda och satt och pratade i timmar tills vi var helt slut. Kvällarna när vi äter middag och dricker vin efter en hel dag med lek och bus när jag är hemma på besök är helt underbara.

På söndagen åt vi lång frukost och sen bakade vi muffins med barnen. Jag målade mina naglar med blått chanel, sen traskade jag ner på stan och tog en fika på avenyn med Jonna i solen. Sen kom mamma och pappa in till stan så käkade vi en trerätters middag på La Gondola innan klockan närmade sig sex och mitt tåg skulle ta mig tillbaka till Sthlm. Fantastiska dagar har jag haft. Bild kommer från fredgen också=)








Mot Göteborg.

Nu sitter jag på tåget till Göteborg! Äntligen, det var längesedan sist. Hoppas det är lika fint väder i Gbg som det varit det senaste i Sthlm.. Jag har kommit halvägs med tåget till Skövde och här skiner solen iaf! På centralen ska jag möta upp mamma och syster så blir det en heldag med dem! Imorgon blir det en heldag med mina tjejer, åh vad jag längtar!

Tog en lång powerwalk igår i solen, men nu börjar det bli riktigt kallt! Älskar hösten när det både är kallt och soligt!!


4 år med dig min älskling.



I dag har jag och Viktor varit tillsammans i 4 år. 4 helt fantastiska år. Bilden ovan är tagen när vi hade varit tillsammans i ca 1 år tror jag.


Black and white.



Skjort-klänning H&M - Kavaj BikBok - Stövlar ACNE - Armband Present från fina Klara

Så här såg jag ut i lördags kväll. Älskar detaljen att knäppa knappen ända upp på skjortan=)

 Sitter på jobbet och är helt slut. Var på jobbet kl 07.30 imorse som vanligt men idag slutar jag nog inte förens närmare 22 tiden. Suck. Jag vill hem och packa och fixa till min lilla resa till Götet på torsdag morgon. Ska bli såå roligt, har planerat in alla dagar i detalj med mina vänner och familj;)

Min lördag.

I lördag hade jag en heldag men min kille. En underbar dag hade vi. Vi började med en stor bruch på Foam på Karlavägen, Östermalm. Sedan strosadevi runt på tan och träffade Viktors föräldrar en snabbis. Vid 4 tiden hade Viktor fotbollsmatch och medans dom värmde upp tog jag en kaffe med Mikaela. Dom vann matchen med 7-0 och när den var slut var jag helt iskall. Det var soligt och fint på dagen men nog den kallaste dagen efter sommaren

Till kvällen hade jag fixat champagne och små skagensnittar som Viktor ääälskade. Vi tog en taxi in till Story Hotel vid 20-tiden och tog en fördrink, sedan hade min fina kille bokat bord på Grodan på Grevturegatan. Vi åt fantastisk mat och sedan mötte vi upp våra vänner och  gick på premiär av en liten klubb inne på Berns. Vi dansade och drack drinkar i mängder! En väldigt fin dag!

I går umgicks vi med bästa Alex och Malin och käkade thaimat och sushi, mums!


Jag, mätt och belåten efter en god brunch


Jag och Mikaela hittade detta mysiga cafet


Champagne och skagensnittar, mums


Goda drinkar på Story


Världens godaste fiskgryta=)


Today.

Älskar mina nya leo stumpor som sticker upp ur skorna som en liten detalj ;-)
Så skönt att ha varit ledig idag! Gick upp när Viktor åkte till jobbet 7:45. Vad mycket jag fick ut av dagen. Började med frukost framför tvn, sen tvättade jag och bäddade rent i sängarna, vek ännu mer tvätt, sen kom Mikaela och hämtade mig så åkte vi till Ikea och handlade lite, vi lunchade och åkte hem till henne. Sen åkte jag och handlade lite, köpte höstblommor till balkongen, sen åkte jag hem och bakade bröd=) Nu sitter jag i soffan och fixar naglarna och väntar på Viktor. Han är på träning. I morgon är det fredag, fantastiskt=)

Blue.

Har precis kört ett pass på gymmet, i mina nya snygga skor! Älskar färgen! Tycker det är vrålsnyggt med sneakers till vanliga kläder också, så kan man traska på lite fortare om man går på stan så får man lite extra motion.

I dag när jag städade och plockade undan lite hemma skulle jag diska min nya stora ljuskupa eller vad det nu är. Så välter en satans kastrull över den så den ramlar och får en stor spricka och går sönder. Den fina, fina som jag har titta på varje dag sen jag köpte den och tyckt att den är såå vacker. Så gör jag sönder den. Vissa dagar kan jag vara riktigt känslig, som ibland när man har mens typ, idag var en sån dag. Så jag blev så ledsen på mig själv att jag inte kunde sluta gråta över min ljuskupa!! Faan! Men nu blev jag precis lite gladare över en sak här:-)

Har jobbar 11 dagar i rad nu men nu väntar långledigt i helgen! Ska fixa hemma, gå på stan, umgås med vänner och min fina kille!


RSS 2.0