Franska Rivieran.

Nu är vi på Franska Rivieran, vi bor i den fantastiska orten Menton. Idag åkte vi till Monaco. Åh vad jag älska Rivieran. Det kommer bli dåligt med uppdatering här då vi inte har så mycket tillgång till internet! Men, vi hörs när vi hörs. Här mår vi iaf:-):-)


Midsommarafton.

Midsommar har vi firat på landet hos Viktors föräldrar. Malin, Alex och lilou, Anna och Kristoffer och massor av vänner till familjen Jebsen! Underbart varm och vacker dag och galen kväll som alltid! Tack alla!!! I em bär det av hem till Sthlm och imorgon bitti åker vi till Rivieran:-)

Här är två bilder från i torsdags innan middagen här i Norrgården!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/321592/images/2012/pic_207205933.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/321592/images/2012/pic_207205933.jpg" class="image">


Min sista dag på jobbet.

Tjoooho! Idag jobbar jag sista dagen innan semester, fyyy satan va nice:-)

Vi hade en sååå mysig helg. I fredags kollade vi på matchen hemma hos oss och i lördags var vi tre par och lilla Lilou som åkte till Malins föräldrars lantställe utanför Norrtälje och sov där till söndag. Vi var på loppis på dagen, killarna fiskade, vi åt god lunch, grillade på kvällen, vi spelade kort, spel och drack vin. Åh så trevligt och avkopplande det var! Det får vi göra om snart igen:-)

Imorgon kommer min lillsis hit, weeiii!






New in: blue.

I dag sportar jag mina nya batikjeans från HM, mitt nya armband från Marc by Marc Jacobs och nya Ray Ban Wayfarers (armband och brillor födelsedagspresent från älsk) tillsammans med jacka från Muubaa, armband Efva Attling, the perfect tee från Gina, skor Bianco, väska Michael Kors.

Nu ska jag springa och köpa thaimat sen längtar jag tills den här arbetsdagen är slut, för ikväll ska vi såklart kolla sverigematchen, sååå kul när Sverige spelar tycker jag! 3 arbetsdagar kvar. Sen tar jag semester BIG TIME!!!!


Fågelbebisar

Utanför fönstret på jobbet så har vi ett fågelbo. För en vecka och fyra dagar sedan kläcktes äggen! Fågelungar växer sjuuuuukt fort. Kolla här. På en vecka och 4 dagar har dem blivit så här stora, stört!


Min födelsedag.

Idag fyller jag år:-) 24 år!! Shit, åren går ju så foort!! Imorse fick jag sång, paket, frukost och champagne på sängen av min man! Söt!

 

Tack för alla grattissamtal, sms och mail mm. Blir såå glad och det uppskattas verkligen!

Nee, innan denna dagen är slut för iår så ska jag allt dricka ett glas bubbel till och trycka i mig några fler jordgubbar fast än jag är suuuupermätt från den goda fisksoppan jag åt till middag! KramKram

 


Pics.


I fredags fick vi spontanbesök av svärisarna,Klara och Patrik kom också förbi och vi åt massa charkisar och annat gott.


Sedan gick vi till världshuset och drack en drink, jag och Klara drack Rasberry mojito, mums!


Så tittade vi lite på fotboll men pratade mest=)


På lördagen spelade Viktor match och publiken bjös på grillad korv och öl till de som ville ha. Seadn åkte jag hem till Alexandra där vi hade tjejförfest. Sååå trevligt
 

I väntan på taxin och på väg till Skyddsrummet på Södermälarstrand där vi skulle möta upp våra killar och gå på en releasfest som en kompis till dem hade för att han har släppt en låt. Skit kul=)


Haha, bilden får tala för sig själv men vi hade kul=)=)

Topshop.




Jaa, va säger man. Perfektion. Jag måste nog haffa ett par av dessa skor. Så fina att jag dör. Topshop.


Lindex and Missoni.



Angela och dottern Margherita Missoni


I går släppte Lindex nyheten om ett samarbete med det italienska modehuset Missoni som stödjer bröstcancerforskningen. Riktigt kul att det inte bara är ett vanligt samarbete utan att det faktiskt ligger en viktig tanke bakom. Att de kommer stödja just bröstcancerfonden glödjer mig något otroligt. #fuckcancer

Kollektionen lanseras den 25 september.

Vad tycker ni annars, gillar ni fortfarande alla dessa samarbeten mellan kedjorna och designers eller har ni tröttnat?


RSS 2.0