snow.

så här såg det ut igår morse när jag vaknade. Fast idag va allt borta, va väl tur det, lite väl tidigt för snön tycker jag!





norskt stickat & levi's

Köpte dessa två plagg på second hand igår. Den norska, supervarma koftan kommer  värma mig skönt i den kalla vinter kylan, shortsen ska slitas och klippas av till sommaren.





mum and my twins.

Har haft mamma och tvillingarna på besök här i Oslo. Älskar när ni kommer och hälsar på mig. Vi var ute och åt på vår favorit restaurang igår. Idag gick vi runt på stan hela dagen, fikade och åt thai mat, mys..

Btw, idag har jag köpt världens mysigaste och finaste pläd =) och lite annat smått och gott...














saturday.

I lördags hade vi förfest hemma hos Jessica, Robin och Elvira. Nytt folk, bra stämning, gott vin. Vidare till Stravinski, där befann sig Viktor & co. Längesedan jag hade så här kul både fredag lördag. YEAH











friday night







Söta Marthe kom direkt från halloween fest utklädd som ballerina...






Jag hade så kul igår, vi alla hade så kul. Vi gick ut ganska sent, till Yatzy. Ett ställe med väldigt blandad musik. Galet kul=)
Ska städa våran lägenhet lite nu sen ska jag ut på stan och leta efter en ny klänning tills ikväll=) Det vankas fest. Man måste ju fira när man för fösta gången på väldigt länge är ledig både lördag och söndag! 

Cheers

dansa.





igår dansade jag hela natten lång....


kate moss






bästa låtarna





monday.

Ja då va man tillbaka i Oslo efter en super helg i Stockholm. Vi gick på stan hela lördagen, lunchade i gallerian på värsta goda thai resturangen, det blev sushi till förrätt, pad thai till huvudrätt och så ett glas rött på det. När butikerna stängt tog vi ett glas vin på Sturehof innan vi gick hem till Calle och Malin (som vi hälsade på) för att ha förfest och äta massor med gott tilltugg. Efter en trevlig förfest gick vi till ett ställe som jag inte minns va det hette, ett stort faktist riktigt bra ställe på Kungsgatan. När vi köat ett tag för att hänga in jackan och jag äntligen skulle få min drink, vem springer man inte rätt in i då på väg till baren, jo Alexander Scherdin, haha, det va såå otippat! En lyckad helg trots tajt med tid.



I bilen på väg till Sthlm



Calle och Viktor




Jag och VIktor på Sturehof


mums..


Malin och jag


sthlm


God morgon! Väskan är packad. Jag drar till Stockholm nu.
Hade bra, vi hörs

Ciao


Hervè Leger









Vem har egentligen missat Hervè Legers underbara klänningar..? Fodral klänningen som tydligen ska göra alla kroppar helt perfekta.. Många kändisar bär dom och jag själv hade inte bangat för en. Kostar ca 12 000 kr.


Imorgon åker jag och Viktor till Stockholm. Blir hälsa på hans mor och far, shopping och fest!

dreams





Här ser ni min dröm lägenhet. En fet våning mitt inne i NYC, utsikt: Central Park. WANT IT!!

God natt, jag ska drömma vidare.....

fash flash.






" breda axlar och syndig spets. ljuva volanger och tajt syntet. höstens hippie är en artificiell bohem"






rutor.



Idag har vi ätit bagels och druckt färskpressad apelsinjuice, gott.


14.10.08

Har precis kommit hem från en låång promenad. Finns ett område här i Oslo som heter Frogner, ligger precis brevid där jag bor. Har gått och åkt igenom och förbi många gånger, men aldrig riktigt utforskat området, om ni förstår vad jag menar. Det är värkligen mysigt där, gamla vackra hus och masso r med små unika butiker. Idag gick jag runt flera timmar på olika tvärgator och små kvarter, o shit va mycket mysiga butiker jag hittade, MASSOR! Ska nog gå runt där och strosa imorgon också.. Hittade en helt underbart fin plånbokfrån från sonia rykiel som jag bleb helt förälskad i, Vill ha vill ha!! Nu måste jag rusa till jobbet!

Ciao

Take me to NEW YORK.



Roses.



Dom här vackra rosorna fick jag av V i fredags när jag hade legat sjuk hemma hela dagen. Han är ju bara helt underbar!

zipper & leather



Dessa sjukt snygga byxor fanns att köpa på den kollektionsutförsäljningen jag va på för några veckor sen. Jag tycker dom är grymt snygga, skinnbyxor är grymt snyggt nu och så dragkedjor och allt, mm..
Kommer från Fornarina LTD.

Nu har V äntligen tagit sig upp ur sängen. Nu blir det en mysig söndags frukost.

//Em

Saturday evening.

Tog mig ut på en liten promenad i det vackra höst vädret idag, trots snuva, hosta, huvudvärk och halsont, men det va faktist skönt!





Jag fick testa Viktors nya skateboard som han är sååå nöjd över. Jag va sjukt grym!!!

Denna lördag kväll tillbringar jag i soffan hemma i min lägenhet, jag och dvdboxen Lost. Vad gör ni denna ljuva kväll??

Ciao

Mina vänner.

Dessa ting var mina bästa vänner igår. Orken igår va på sin höjd att resa sig upp ur sängen för att ta några sprut med nässprayen. uch. Mår lite bättre idag, men inte bra!





sick.

Viktor har legat sjuk här hemma nu i 4 dagar, och nu är det tydligen min tur. Hade jätte ont i halsen igår kväll och det va inte bättre idag inte, utan mycket mycket sämre. Orkar inte bli sjuk, inte nu i helgen, och inte idag, jag som ska på personalfest ikväll!
Viktor har lämnat mig en stund, eftersom han är teamleader så måste han kolla så säljarna gör sitt jobb fast han är sjuk. Själv ska jag kolla på lost och äta gröt innan jag hoppar in i duchen och sedan ger personalfesten en chans, det blir nog hårt.

Ciao

Lördagen

I lördags va det viktors företag som hade hyrt ett ställe i Oslo som heter Tiger Tiger. Vi var där redan halv 9, så det blev en tidig förfest hemma hos oss. Vi hade jätte kul, och det blev självklart en galen kväll när det var SGS som stod bakom kalaset!
















Sunday

Det har verkligen varit en riktig mys söndag idag. Började med att jag inte kunde jobba idag. Jag halkade nämnligen i en trappa igår och slog mig, AJ! Åt frukost på ett cafe med Viktor, Jonna och Maths. Sedan har vi bara varit hemma hos oss, vi har kollat på entourage och Batman - The dark knight och ätit thai mat, och jag har haft ont i rumpan och armen=(
Igår va det en riktigt lyckad kväll, berättar mer om den imorgon.

Nu blir det snart sängen. God natt.



Angel eye

Denna låt är till min lillasyster Anna, när vi va små (hon va kanske 2-3 år) var detta hennes absoluta favorit låt. Hon skrek alltid att hon ville lyssna på 2:an. Ingen annan låt dög. Låten va med på Yabba dabba dance 6 (kommer ni ihåg? haha)
HIttade precis låten och kunde inte låta bli att lägga ut den. Love you sis..<3




louboutin.

Vi hade så mysigt igår jag och Jonna. Hon lagade jätte god middag, lax, mums. På lördag ska vi ha ännu roligare gumman, då blir det fest! Idag på morgonen var jag och Jonna nere på Kamikaze, vår älsklings butik som ligger här ute på Bogstadveien precis vid mig. Vårt ärende var att prova skor, Christian Louboutin skor. Vi har bestämt oss, vi ska ha varsitt par. Det fanns tyvärr inte våra storlekar nu, så vi satte upp oss på "kundvänte lista" och dom blir förhoppningsvis våra i november=) Jag längtar!!!!
Antingen blir det dom här i svart skinn (inte lack), eller med uppen tå i svart skinn, tror det blir med uppen tå, känns så.






En glad Jonna igår kväll




Nu ska jag kolla på entuorage

ciao

Frukost.

Har precis vart och handlat massor med frukt. Nu ska det ätas frukost med jogurt och massa frukt, yummie..



pälsvästen.



Nu ska jag ut på stan och göra massor med roliga saker. Sen hem till jonna på middag=)

Ciao

Gucci spring 2009 ready to wear

  

   


Igår fick jag massor med bra tips på second hand butiker av en söt tjej jag träffade på jobbet, ska gå och spana in dom nu! Hittade en bra herom dagen, med ett plagg jag ska köpa, visar er snart=)
Ha en bra dag! Kram

CHANEL



Fastnade stenhårt för den här bilden när jag såg den för ett tag sedan.. Det är bara sjukt snyggt..


God Natt

P.s. I love you

Kollade precis på P.s. I love you. Den filmen var hur bra som helst. När det gått ca 1 minut av filmen lipade jag mig igenom resten av den. På nått sätt fick filmen mig verkligen att tänka. Att ta vara på den man älskar, säga det till den presonen, varje dag. God, jag gråter än.
Saknar tiden då jag brukade kolla på romantiska och sorgliga filmer med mina tjejer, då va det mycket tårar.. Miss you!




leaves

Dagen igår blev inte så dålig endå, inget regn under hela dagen. Vi hade en riktigt bra dag. Efter en heldag på stan gick jag hem till Jonna, vi åt smörgås och choklad kaka som hennes hendiga kille hade bakat, och bara snackade massor..
Köpte en svart basic kjol med hög midja igår, dom kan man inte ha för många av.. Är ledig idag, eller jag ska bara jobba 3 timmar ikväll kl 21.00-24.00, såå, vad ska man hitta på idag????








Världens mysigaste kofta


RSS 2.0