30 years of evil.


"Emelie Magnusson med vän" haha!


Jag och min älski





Det var tävling vilket bord som dansade mest och gjorde mest beställningar, vårt bord måste ha vunnit, haha!


Dansen bakom draperiet ägde!


På hemsidan hade denna bilden undertexten:
Om ett pris fanns för de som dansade mest så skulle dessa fyra få varsitt pris!



Fina bästa vänner! Madeleine är gravid och var så himla fiin=)



Bilder lånade från festens hemsida

Jag har massor med bilder från min kamera också så det kanske kommer upp ännu fler=)

Det är svårt att beskriva hur jäkla kul det var på 30 årsfesten med Bond tema vi var på i helgen. VILKET DRAG. Det var längesedan jag var på en så bra fest och jag tror alla hade lika kul som mig. Tack för en helt fantastisk kväll med god mat, underbara människor och ett jäkla bra drag. Bra styrt Micke, Markus, Johan och Martin. Grymt bra var också konferenciererna Robert och Calle.


Första advent.

Herre jösses vad kul det var igår. Vilket drag, från början till slut. Ska visa lite bilder i morgon. Idag har vi varit lite halv sega. Skönt att bara vara hos Viktors föräldrar på landet och ta det lugnt i deras urmysiga hus. Dom har det såå fint nu när allt julpynt har åkt fram, loove it. Jag och Viktor var ute en sväng och hämtade ved och jag letade lingonris och mossa under all snön, och shit var kallt det har varit idag. Var rejält frusen så när vi kom in drack vi glögg och så la jag mig en stund framför brasan, åh va mysigt det var, kunde somnat på 2 sec. Nu är vi tillbaka hemma i Sthlm och ska mysa med årets första julmust, en liten marsipantomte och med första ljuset i adventsljusstaken tänt till en bra film.
Mysig söndagskväll på er!

Bond.

Dagens: Tröja Monki, Skjorta HM, Byxor HM, Skor med glitterkilklack HM.

Halloj! Shit vilken stressig dag det varit. Vi har haft massor att fixa med. Viktor spelar innebandymatch och jag håller på att packa här hemma nu. Jag ska strax åka hem till Viktors föräldrar och göra mig i ordning för i kväll. I kväll ska vi nämligen på 30 års fest med James Bond tema. Lite halv svårt tema men ändå kul. Som tjej är det väl helt enkel bara att se så snygg ut som möjligt, haha! Viktor kommer i en annan bil efter sin match. Det är 4 st killar som fyller år som har festen tillsammans. En av dom är Viktors kompis Micke som han brukar hålla i fester tillsammans med på Hotel Scheele i Köping, det är även där festen ikväll ska vara. Det kommer ju typ bara folk från Stockholm så alla kommer typ bo på hotellet, så det blir kul=)
Inbjudan till festen var så jäkla cool, det var en video som killarna hade gjort själva. Ni måste bara se den. Kunde inte lägga upp den i bloggen, men ni kan se den
----->HÄR<-----
Ha en trevlig lördag allihopa!

Leo.

Nu drar jag ut och möter upp älsklingen på stan. Vi ska kolla lite kläder till honom. Sen blir det middag på nån restaurang. Hej svej!

Huvudvärk.

Jag mår inte så jätte bra. Det här är tredje dagen jag går med konstant huvudvärk, börjar undra lite vad det kan bero på. Jag har migrän (väldigt sällan) och väldigt ofta spänningshuvudvärk, men det här gör ont på ett annat sätt. Jag har tagit bort alla doftljus som jag vanligtvis har här hemma och försöker ha det så tyst som möjligt när jag bara är hemma. Men det verkar inte vilja gå över. Det är mitt absolut värsta att lägga sig med huvudvärk och vakna upp dagen efter med precis lika ont.
.
Idag har jag iaf städat balkongen och satt upp en ljusslinga, såå mysigt. Det kom ca en halv meter snö på balkongen igår. Jag vill sätta fram ljusstakar mm, kan typ inte hålla mig, men jag ska nog faktiskt vänta tills i morgon.
.
Ne, nu blir det lite lunch sen ska jag hoppa in i duchen och försöka dra mig ner på stan. Skall hämta e väldigt efterlängtad och fin sak som jag har beställt. Sen ska jag möta upp älsk så ska vi gå lite på stan.

Lanvin ♥ H&M.

Idag drog jag och Mikaela till lanseringen av Lanvin for HM. Vi var där strax efter kl 8.00 i morse när dom öppnade. Dom körde på samma system som sist, att man fick ett band runt armen med ett klockslag. På det klockslaget fick man komma in på det inhägnade området och shoppa max en av varje plagg i hela(!) tio minuter.
Jag köpte faktiskt ingenting. Det var kul att vara där och så men det har varit sådan hysteri runt den här kollektionen och jag kände inte att det var något jag verkligen ville ha. Men i den stoora påsen fick jag med mig en fluga till Viktor från herrkollektionen. Dom första som handlade fick en goodiebag som bestod av en jätte söt tygpåse och en lila lite tjockare sjal. Jag köpte mig ett par skor och ett par byxor, men från vanliga HM.
Imorgon ska jag advents städa lite och på torsdag åker adventsljusstakar, stjärnor och belysningen på balkongen fram, åh va mysigt.
På lördag ska vi på en stor fest, berättar mer om det senare.
Kram

Nya träningsskor.


Gud va snygga mina nya träningsskor är som bästa Henrik beställt åt mig (syrrans kille). Nu är han i Las Vegas och har fått en fet inköpslista av typ hela familjen (och den är inte liten) på massa i.d smink som är mycket billigare i USA. Nu måste jag bara köpa ett nytt träningskort också, haha!


Veckan som gått.

Jag och Mio på Norra Brunn






























Jag, Mikaela och Mio
David Batra på Norra Brunn

Det var ett tag sen jag bloggade nu, jag har haft fullt upp dom senaste dagarna. Mamma har varit på besök, Jag och Viktor har köpt en ny bil, jag har umgåtts med underbara tjejer, jobbat, sen har jag också handlat massor med julsaker och ny matta till vardagsrummet, kul.

Det var underbart att ha mamma här, bara jag och hon i 3 dagar, vi har gått och gått i vårt vackra Stockholm. Från Södermalm genom gamla stan och upp genom hela Östermalm, vi har fikat, ätit ute, lagat middag hemma, shoppat och druckit vin på kvällarna. Underbara mami♥

I går, lördag, jobbade jag, simmade, åkte lite i vår uber snygga bil (haha), åt sushi med Viktor och hans vän, träffade Mikaela och Mio (som är här på besök), vi gick till Norra Brunn där Mikaela jobbar och kollade på stand up. David Batra var där och han var sjukt bra! Sen gick vi vidare till ett ställe som heter Storstad, där mötte vi upp massor med annat folk. Hade en super trevlig och rolig kväll men runt tvåtiden bestämde jag och Viktor oss för att åka hem, skulle egentligen gått vidare till Solidaritet men vi blev sega och så skulle jag jobba en stund idag. Skönt med en tidig utekväll!

Nu ligger jag och min man hemma och myser, vi har ätit take away mat och kollar på film. Massor med tända ljus också.

Hoppas ni haft en trevlig helg=)

Mamma.

Här har ni dom två senaste tillskotten i mitt och Viktors kök. En bakmaskin och en blender, båda från mäsker KitchenAid. Bakmaskinen har enligt mig den snyggaste färgen av alla dom som finns att välja mellan och jag tror inte att den här färgen finns att köpa i butik i Sverige, bara på nätet. Jag tror att dom kommer komma till bra användning. Jag och Mikaela ska baka lussebullar nästa vecka, mums.
Nu ska jag städa lite sen skynda mig ut på stan för att köpa en klänning som jag ska ha på en stor fest jag ska på nästa helg, sen ska jag skynda mig hem igen för min älskade MAMMA kommer på besök i eftermiddag. Weeiii!

Blue and orange.

Så här såg jag ut i lördags kväll. Tröja GT, halsband och ring HM, päls HM, skor Scorett, sjal köpt i Venedig (present från Viktors pappa)

Igår var jag på lätte trevlig middag hemma hos Jenny. Det var jag, Jenny och Elin. Super gott och super mysigt. Vi drack rödtjut och snackade massvis. Som alltid=) Sen drog vi till ett ställe som heter Hotellet. Hade aldrig varit där innan, men kommer absolut att gå dit igen. Riktigt bra! Nu ska jag mysa ner mig i soffan efter en låång dag. Ska tända massa ljus och bara mysa. På onsdag kommer mammsen hit, åh va kul det ska bli!
Trevlig söndagskväll på er!


En guldig, glittrande stjärna och röda skor.

Har haft en super mysig och lugn dag med Mikaela. Vi åkte till Nacka forum (ett köpcentrum) och sprang runt där typ halva dagen. Jag hade shoppingförbud, men kom självklart hem med fyra påsar ändå. Men den här gången var det inte bara kläder som det brukar vara, utan julgransbelysning, julgransstjärna, första julkappen, lite sminkborttagning, och så, ett par skor=) Mötte upp Viktor efter så åkte vi och provkörde en bil, kändes riktigt bra där.. så vi får se om det bli affär. Sen beställde vi hämtmat och har bara varit hemma och kollat på tv. Nu ska jag hoppa ner i sängen. God natt på er!

HM vs YSL.


Dom röda skorna från HM finns i butik nu för 399kr. Helt klart ett grymt budget alternativ till klassikerna från YSL.


Snöstorm.


Lisa Larssons Lucia tåg.

Åh vad jag längtar till julen nu. Jag tycker att det blir lite jobbigt om det kommer föör mycket snö och om det blir alldeles för kallt, som tex förra året då man fick stå ute i en timma kl 7 på morgonen i -28C och vänta på en extrabuss för att tunnelbanan var inställd i flera dagar. Nja, inte riktigt min grej. Men snö och ca 5 minus får det gärna vara=) Vet inte vad ni där hemma på västkusten har för väder, men här i Stockholm är det riktig snöstorm ute idag. Inget mysigt väder alls, utan mer snöblandat regn som verkligen piskar, sällan det blåser så här mycket i Stockholm.

Jag tok älskar julen. Allt är så himla mysigt. Alla är så glada. Jag har redan köpt julgran, nya julkulor, adventsljusstake, och en ny ljusstake till fönstret, och mer skall det bli. Älskar julpynt och vi kommer få det såå mysigt hemma hos oss. Myyys!

En favorit när det gäller julpynt är Lisa Larssons luciatåg. En perfekt sak att samla på och önska sig i julklapp. Blir lite dyrt om man vill ha alla samtidigt då dom är ganska dyra, tror dom ligger på över 400 kr styck, vet inte exakt. Jag har lucian och tärnan som jag har fått av min storasyster. Kommer bli såå fint hemma när jag har allihpa sen=)

Har ni börjat förbereda inför julen än?


Mixer från Kitchen Aid.

Idag har vi beställt den här mixern från Kitchen Aid. Jag tycker den är supersnygg att ha framme i köket men framförallt tror jag att den kommer vara kanonbra. Kommer ju att hålla typ föralltid också. Kanon=) Perfekt till allt julbak och middagar nu innan jul. Den är riktigt snygg i matt svart/grå som vi beställt. Perfect=)

Lördagen.

Här är lite bilder från i lördags kväll. Jag, Viktor, Alex och Malin lagade tre rätters middag här hemma hos oss. Det blev riktigt riktigt gott. Sedan sjöng vi singstar och hade musik tävling som Viktor höll i, han är grym på sånt, hitta på musikrebusar och sånt. Nu ska jag ringa Mikaela så får vi se vad vi ska hitta på idag..

Cerise.

Tjooo! Började dagen med en lång powerwalk, så härligt  Jag och Viktor har precis varit och stor handlat inför middagen vi ska ha ikväll. V och hans kompis Jacob sitter hos oss och gör musik, jag städar och donar lite samtidigt som en hembakad pizza ligger i ugnen, är super hungrig. Nej, nu måste jag fixa färdigt här. Trevlig lördag på er.
Tröja Ginatricot, Skinnjacka Asos, Skinnbyxor HM, Skor Scorett, Väska Modekungen.

Min fredag.

Port du soliel i somras

Idag och vi gjort allt annat än att festa. Jag tog sovmorgon sedan gick jag på stan och fikade med Mickii. Hon köpte present till hennes b-friend som fyller år idag. Jag fick också med mig en fin sak hem=) Visar tomorrow. Åkte sedan hem och lagade en god middag till mig och Viktor lagom till att han kom hem från AW och lagom till Idol, vårt favvo! Sen har jag bara legat i soffan och läst några kapitel i min nya bok, Elsas värld och druckit ett glas vitt. Viktor somnade i soffan för 2 timmar sedan. Nu ska jag väcka min skatt och krypa ner med honom i vår säng, jag och han. Det bästa jag vet. God Natt.

Äntligen fredag.

Så härligt med fredag!! Soligt är det också! Ska ut på stan nu och fika med Mickisen. Fredagsfika, mys! Köpte den här ringen igår, såå fin är den! Trettiokronor på HM. Kap.

Outfit.

Dessa skor fyndade jag idag på Dinsko för 200 SPÄNN(!) Snacka om fynd. Perfekta är dom. Precis sådana har jag letat efter, svarta, enkla, stilrena pumps utan platå. Jag har stl 36 och det finns nästan aldrig kvar på rean. Men idag hade jag tur. Skinn är det också=)
Outfit: Top Gina tricot, byxor HM, skor Dinsko

Torsdag.

Har så jäkla ont i huvudet idag. Somnade med huvudvärk igår, och vaknade med ännu mer huvudvärk idag. Gick upp vid halv 7, åt, gick ut, duschade, gick och la mig igen och försökte sova bort värken, men icke. Så det blev en stor kaffe och en huvudvärkstablett för jag tänker då inte bara sitta hemma idag, men det var första gången på väldigt länge jag tänkte, måste det vara så soligt just idag. Gjorde bara ännu mer ont av solen som lös in genom fönstret. Så nu möter jag upp Mikaela på stan! Puss.

Fint från Svenskt Tenn.



Någon av dessa brickor från Svenskt Tenn skulle passa perfekt i mitt annars ganska så svart-vita kök. Åh så fint.


RSS 2.0