ARMAND VAN HELDEN

Hej Sverige!!

Nu sitter vi här och laddar för Arman van helden, han spelar på The Family ikväll. Det blir nog riktigt bra,  tror Viktor iaf.

Igår köpte jag O.C dvd boxen, Complete fourth season.
Nu ska det tittas dom närmaste kvällarna istället för att göra massa annat bus, hihi!

Igår inköptes det äve lite jul pynt och lite anrda grejer som vi inrädde rummet med=)


Titta så fint det blev

image45


image47



Snart ska vi ta fram en flaska vin, lite vindruvor, kex, ostar och vitlöksmarinerade räkor, vilken lyx förfest, mums!
Det gillar vi...=)



Ciao!


Hola!

I dag är det onsdag och gänget har varit lediga=) det tyckte jag va kul, haha

Igår gick jag, Viktor, Elin och Naida en sväng till ett ställe som heter Down Under, stans största backpacker ställe, ganska risigt men också typ det enda stället med drag som är öppet på en tisdag, riktigt trevligt  hade vi med lekar och grejer..

I söndags åkte jag och ett gäng svenskar och en tysk på road trip, först åkte vi till en stad som heter Nimbin, en stad som fastnade i utvecklingen på 70-talet. Så det va som att åka tillbaks i tiden. Massor med hippies.. skumt tycker jag. Sedan åkte vi vidare till Byron Bay där vi låg på stranden i några timmar. Sedan åkte vi till en stor fyr och tittade på solnedgången.. såå fint..

Nu är klockan läggdags, om inte mer, den är halv 2..

Natti natti
/ Em.


ändrade planer

Hejsan..

Nu blev det ändrade planer, efter middagen, som blev kyckling, vankas det  förfest på Genesis, så det blir utgång ikväll. Vi ska testa ett nytt ställe, ska tydligen vara bra! 
Lyssnade precis på en svensk låt som fick mig att tänka på min älsklings Pauline, sitter i min barstol med Fronda, hahah


Ur högtalarna spelas just nu denna grymma låt...




Cheers

/Em

Spice Girls for life

Hade det inte vart grymt att se sina gamla idoler igen. Hade så gärna åkt till London för att se Spise Girls Reunion..


Här: Spice Girls på  Victoria's secrets årliga show

image43




Detta armband står just nu högst upp på min "vill ha" lista
image44


Äntligen fredag

Nu är kl halv tio på fredag morgon, riktigt skönt att vara uppe i hyfsad tid, har precis ätit lite yogurt och ska snart gå ner till poolen en sväng om solen bara kan titta fram bakom molnen.

Senare idag ska jag in till stan för att möta Viktor. Vi ska ta en promenad till The Valley, det är ett område som har massor med grymma klubbar, schyssta butiker, mysiga restauranger och cafeer.  Sedan blir det nog hem, kanske laga en god middag och sedan lite mys i soffan med film. Undra vilken film man ska välja idag??

Igår var Viktor ledig från skolan då åkte vi in till stan ch spanade in några små grymma butiker som vi fått nys om. Riktigt bra måste jag säga! Riktigt mycket fina smycken, och jätte fina kläder. Det va jätte kul att hitta lite bra butiker, det är inte överflöd på snygga kläder i detta land nämnligen. Men letar man noga, så hittar man=)



Världens bästa låt, den är ju så bra! Tänker på våra roadtrips där hemma, eller sista låten med trubaduren innomhus på Mingel, jag bara älskar det..




Ha en underbar dag där hemma i höstrusket, det ska jag ha!

/Emsan


...

Hur lämnar man den man älskar? Jag kommer aldrig att förstå..
Det fanns en tid för länge sen när mitt hjärta va av sten, jag kunde lämna allt och alla, jag bara bytte roll och scen..
Nu rullar tårar ner för kinden, när jag kör ut genom Söder tull..
Ikväll ska jag bli full, för kärlekens skull....




Hejsan..

Nu har jag precis pratat med min bästa vän Linnéa. Hon har nu fått reda på att hon ska vara au-pair i USA, hon åker i mitten på januari och jag kommer hem i slutet på januari...  Det innebär att jag inte kommer att träffa henne på ett och ett halft år..  Jag undrar hur jag ska klara mig utan min bästa vän så länge. Jag visste att hon skulle åka, men jag trodde först hon skulle åka samtidigt som mig, men nu åker hon bara nån vecka innan jag kommer hem, tänk om vi bara hade åkt samtidigt...

Men jag har alltid velat åka till New York, så Linnéa, jag kommer inte att tveka en sekund på att komma och hälsa på dig.. Jag lovar!!!!


I dag har jag annars legat och solat en stund vid poolen med två tjejer från Halmstad, Matilda och Ida sedan gick vi till Garden City och handlade lite. På inköpslistan stod det endast tråkiga saker som diskmedel, en krukväxt, haha, tandkräm, toalettpapper och ketchup. kul kul.. Ljus va det enda roliga, nu ska det bli mys i mitt rum=)


Nu ska jag dränka mina sorger i ett glas vin..



Linnéa, Jag älskar dig och du är bäst<3


Det kommer alltid att vara vi


image42







Älskar denna låt, har fortfarande inte tröttnat..
Natalie i Australian idol gjorde den faktist riktigt riktigt bra i finalen igår..



Värsta lördagen...

Hejsan..!

Då har man slutat skolan, sjukt fort har tiden gått, den bara springer iväg!! Kommer att sakna skolan lite, speciellt alla underbara människor man har lärt känna.. Men jag är ju kvar i Brisbane så vi kommer att träffas ändå!

Veckan har gått grymt fort, har inte gjort så mycket. Det bästa va att min kompis Cornelia har kommit hit. Hon har lämnat Bondi beach och kommit till Brissy för att stanna=)   weeiii
Vi var ju tvugna att visa Cornelia vårt "inne ställe" Friday's och fira att det var min sista dag i skolan den kommande dagen.. Igentligen borde jag väl varit hemma och förberätt mitt tal som jag skulle hålla för hela skolan dagen efter.. men det gick bra ändå, fast jag inte riktigt hade planerat vad jag skulle säga.

På fredag kväll gick vi till ett mysigt litet ställe som hade jazz kväll, mycket trevligt med vin och ostar. Sedan bar det av till förfestar stället Junio and Jack's, lika trevligt blev det dock inte på följande ställen Downunder följt av Cesars. Drama!

Idag är det nog den värsta och segaste lördagen jag har varit med om, tycker nog dom flesta på Genesis! Har varit en grymt seg dag, kl är 7 och jag har inte sagt många ord än.

En sån här dag längtar man bara hem, vill krama mamma.
Ikväll ska jag bara mysa ner mig i nytvättade lakan.


I onsdags gjorde jag pannkakor till Mig, Viktor, Naida och Amir. Jätte många pannkakor..haha!
Dom godaste pannkakorna nånsin..=)

Dags att äta någonting kanske, efter min sköna promenad. Men ingen hunger har dykit upp än idag..


Ha det underbar!

Puss<3




dåligt väder idag...

Det har varit lite mulet och småkallt idag, fast det av ganska skönt för det är så sjukt varmt annars, en ganska seg dag har det varit.. Igår därimot var det en väldigt mysig dag=)=)=)

I helgen blev det utgång på The MET och på söndgen firade vi vårat födelsedags barn Emma som blev 21 år.

Det är tisdag idag och bara 3 dagar kvar i skolan, det ska faktiskt bli ganska tråkigt..
Det är inte så långt kvar till jul nu, men någon jul känsla undrar jag om man kommer att få i den här värmen, det skulle vara från allt jul pynt isåfall.. Köpcentrummen är pyntade sen 3-4 veckor tillbaka, till och med långt innan halloween,  haha!

Sitter och lyssnar på Lars Winnerbäck- dom tomma stegen.. Den får mig att tänka på min underbara lillasyster Anna, som jag saknar otroligt mycket. Love you, och alla andra i familjen såklart=)

Börjar fundera på om man kanske skulle laga lite mat.. humm, fast det ekar i kylen just nu, så vi får se vad det blir till middag idag som är det dagliga problemet här.. sen ska jag försöka träna=)



En populär Aussie åt..




Ha det kalas där hemma..

Kram Emelie

Tja!!

Då va det redan torsdag, dagarna bara springeer i väg..  I veckan har jag då försökt lämna in min söndriga dator, som butiken inte ville ta imot, jag dör om jag måste skicka hem den för att få den lagad, det kommer ta 7 år. Jag har även fått min väska lagad, där axelbandel höll på att gå av. =) Det har även blivit några promenader, en lite springtur och lite annan träning. Igår va vi på en stor outlet, som jag inte tyckte va så bra. Betyg 4 av 10.  Jag är ju bara så duktig som har fått gjort allt detta, =) haha!!

Igår va det förövrigt Halloween? någon som firade???

En sak jag skulle säga också.. jag har ju då fått höra av experten Johanna att Indy INTE är samma sak som Formel 1, men något liknande, skulle bara säga det.


Bara en vecka och en dag kvar i skolan...

Ha det kalas, puss


RSS 2.0