happy new year.

Då var julen över, det enda som är kvar av detta underbara år är nyårsafton, och det ska ju i och för sig bli galet kul. Tänk va fort detta året har gått, tänk att det var ett helt år sedan jag firade nyår i Surfers paradise på Australiens gold coast, och julafton i ett 40 graders varmt Brissy vid poolen. Det var ju verkligen inte fel det, men jag måste säga hur fantastiskt underbart det va att komma hem till familjen och fira en riktig svensk jul, jag har haft en helt underbar vecka i sverige. Men nu är jag tillbaka i Oslo, och i morgon är det nytt år och då är det nya tag som gäller. Det kommer bli ett fantastiskt år.

Jag kommer att lägga upp massor med bilder snart, på lite saker som tomten kom med på julaftom, saker jag köpt det senaste och på underbara tillfällen med mina vänner där hemma. Kände verkligen att jag bara behövde ta det lungt när jag var hemma över jul och där med dålig uppdatering här på bloggen. Fast jag måste ju medge att det blev en del galej, haha!

Kan inte låta bli att lägga upp denna bild, och saken på bilden tillhör mig, tack tomten=)




Nu ska jag ner och sola, och måla naglarna i rött från YSL, sedan åker väl nyårs klänningen på. Det vankas parmiddag sedan ska vi fira in det nya året så det står härliga till...

Gott Nytt År på er alla..


dagen före dopparedagen.

I går kom jag hem till min familj i Sverige. Helt underbart att komma hem, en fantastisk känsla att bara vara ledig och njuta av julstämning, som äntligen fått lite av nu. Fast jag bara ville komma hem och ta det lungt har det vari en stressig dag. Upp tidigt imorse för ett besök hos frisören sedan in till stan för att handla nästan alla julklappar, hade inte så mycket tid till det i Oslo, blev mest jobb där i slutet. Men dagen har varit underbar iaf, hittade allt jag letade efter och tillbringade en hel dag med min lillasyster A. Önskar det va lite snö nu när det är jul, men istället har vi strålande sol. ja, jag är glad att det inte regnar iaf.

När jag lämnade oslo glömde jag det viktigaste av allt, mina bankomatkort. Glömde aven mitt minnes kort till kameran, men Jonna tog med sig allt när hon åkte från Oslo imorse, tur det, haha!!  Imorgon tänkte jag läga upp lite kort från helgen, hade julklapps spel men tjejerna på jobbet och sedan utgång.

Igår var jag på jul på Liseberg med min familj, så himla mysig var det. Vi avsutade kvällen med en klassisk räkmacka på heaven 23, längst upp på Gothia hotel. Efter det drog jag och träffade mina vänner Linda och Pauline, en helt underbar kväll helt enkelt.

Nu ska jag snart gå och lägga mig, har haft paketinslagning här hemma ikväll. Imorgon är det julafton=)=)

God Natt


finito.

Japp, då va jag färdig med mitt mästervek. Gick ganska fort att göra, längre tid tog det därimot att samla korkarna. Blir en fin julklapp till mina svärföräldrar=)









trött.

Igår jobbade jag till kl 3 på natten, låg inte i sängen förens kl halv 4. Imorse när jag låg och sov ringer dom från jobbet, Ingen har öppnat stället!!! Japp, då va det tydligen mig man skulle ringa (av ca 15 pers som jobar på stället) upp ur sängen och kubba ner till jobbet som en skållad (jag vet inte vad). Kom dit 30 min efter öppning. Vi hade TOTAL KAOS i nån timme, Men flinka som vi är fixar vi jenter alltid till det=) Är äntligen hemma nu, ligger i soffan med mitt varma täcke med jordens mens värk. 7 dagars jobb denna vecka, sen ska jag äntligen I veckan har jag handlat lite julklappar, men långt från alla är färdiga. Hade tänkt att handla resten i GBG den 23:e. Brukar bli så, haha!
När jag ska leta julklappar slutar det bara med att jag hittar fina saker till mig själv, denna gången tyckte jag att jag var värd lite nya saker och slog till. Har köpt ett zebra linne, en "får" väst och en väska=) Ska visa bild nån dag.

Nä, nu ska jag playa en film.

See ya.


right now.

Ta mig bara hem till min älskade lilla syster Anna. NU tack....


ojojoj.

Gud va tiden går fort. Igår va det tredje advent och snart är det ju julafton. Jag längtar såklart till julafton, men mest av allt längtar jag tills jag ska åka hem till sverige. Jag åker från Oslo den måndag den 22:e kl 10:15. Åh vad jag längtar. Sen åker jag tilbaka den 28:e. Ska fira nyår i Oslo. Har inte varit hemma i Sverige på flera månader, tror jag va hemma i september sist...Åh det ska bli helt fantastiskt, få träffa Pauan, Linda, Linnea och alla andra sötnosar.

Nä nu e kl över 10 och Viktor har inte äns kommit hem från jobbet än. Morr.

Hoppas sista vecka innan götet kallar går fort, blir jobb varje dag.

Ciao


winter.

Här i Oslo är det inte så mycket snö faktist. På min innergård ligger det massor, men på gatorna är det inte alls lika mycket. Det är typ värme grejer under vägarna så att snön inte ska lägga sig, så den liksom tinar bort även om det snöar jätte mycket. Åker man bara någon minut utanför centrum är det flera decimeter snö. Det bästa av allt är att om man vill åka skidor behöver man inte packa väskan för att vara borta en vecka eller en helg. Nej, för det är bara att ta tunnelbanan några hållplatser så är man framme vid backen, ca 15 nerfarter har vi här i Oslo=)  I söndags när jag gick till jobbet såg jag massor med folk med skidorna på axeln som skulle ut och åka lite. Coolast var en kille som kom ut från T-bane stationen för några dagar sedan med snowboard skor, skidkläder, skidglasögon på huvudet och snowboard underarmen, mitt inne i stan, hahaha!
Jag längrat tills jag får åka skider, V ska föresten lära mig att åka snowboard, han är tydligen proffs!!

Nu ska jag kolla på ensam hemma, sån härlig jul film.

Ciao

andra advent.

Har precis skrivit min årliga önskelista. Asså i år har jag inget som sådär verkligen står på första plats, förutom en fet kamera då, men det kan jag väl bara drömma om. Trots det lyckades jag göra en väldigt lång önskelista som jag snällt lämnade över till viktor med ett brett leende på läpparna. När man var liten fanns det så mycket som var såna typiska julklappar som man ville ha, typ cd freestyle och en cd spelare mm. Nu blir det istället "vuxen saker" till lägenheten mm. Nej men jag har nog lite andra prylar och en del mjuka paket som jag också gärna önskar mig ska ni se.

Då var det andra advent och snart julafton. Det ska bli så kul att komma hem till Sverige, Göteborg, Kungsbacka och Onsala. Träffa familjen och alla vänner där hemma, åh längtar!

Nu ska jag snart krypa ner i sängen, är fett mätt efter middagen som jag lagade till mig och Viktor. Jag gjorde supermysigt här hemma och stod med maten klar när han kom hem. Andra advent present fick han också=)



luux.

Dagen efter och jag mår som jag förtjänar. I går skulle vi, jag och grabbarna gått på DJ Tiesto, men vi bangade i sista sekund. Vi förfestade hos oss och gick sedan ut på ett stelle som heter Luux istället. Jag hade sjukt kul=)
Idag har vi städat som sjutton här hemma, flera timmar har det skurats och grejats. Nu pågår matlagning för fulla muggar, wok med scampi blir det, yummie.. Ikväll blir det bio.


Champagne och Hpnotiq är sjukt gott.








Nu är det dags för middag.

Ciao


pucko.

Har precis kommit hem från jobbet och sitter nu riktigt skönt i soffan med en tallrik fil. Har haft en hyfsat bra dag idag, förutom då jag träffade på ett riktigt jävla rikspucko asså.. På min lunch stod jag utanför mitt jobb för att ta lite luft. Då kommer det fram en gubbe och frågar var jag kommer ifrån, Göterborg svarade jag. Då skriker han åt mig hur blåsta i huvudet alla svenskar är. Han pekar på marken och skriker, KOLLA HÄR, kolla hur det ser ut ( och syftar på massa fimpar). Ja, jag har då inte lagt dom där, säger jag. Då skriker han, SA JAG DET ELLER??, ska man behöva ringa vägverket, HA?, Ni är så jävla dumma i huvudet. Sen gick han ett varv runt spårvagnshållsplatsen sen säger han igen hur blåst i huvudet jag är!
Snacka om att man blir paff av sånt. Jag hade inte sagt nånting, inte äns tittat på honom, lilla jag bara stod där och såg söt ut. Vilka jävla puckon det finns asså.
Och va fan skulle vägverket göra åt fimpar på marken, haha

God kväll=)


1 december.

Idag när jag hade ätit min lunch på jobbet, vet jag inte vad som hände. Jag blev typ halvt matförgiftad eller nåt och fick gå hem tidigare. Nu ligger jag här hemma i min julpyntade lägenhet och ska snart sätta på en film. Imorse kom Viktor hem från ett möte och hade köpt två jätte fina julstrumpor till oss, dom hänger här på väggen nu=)

Åh jag e så sugen på en lussebulle..



Mitt mysiga sovrumsfönster


God Natt




lovely, so lovely.


RSS 2.0