11.04.28

På altanen i kvällssolen..

Jag är hemma i Onsala. Planen var att åka hit i morgon för att gå på dop och fira Valborg på lördag. Istället fick jag åka tidigt, tidigt i morse för en akut tid hos tandläkaren. Har haft en underbar dag (förutom smärtan hos tandläkaren). Umgicks med Pauline och finaste Alfons på förmiddagen. Vi åt thai, promenerade lite och fikade i solen. På kvällen grillade vi här hemma på altanen, första gången för mig i år och gud så gott det var.
I morgon kommer Viktor och det blir middag här på kvällen. Alla systrar med familj, och så farmor. Bara mina bröder som fattas, Macke är i Italien och Daniel upptagen. Synd. Nu ska jag nana, morgondagen ska jag spendera med min kära mamma, storasyster, John och Mica (mina syskonbarn), och handla blommor till min balkong.
Natti!

Påskafton.

Så här såg jag ut i gårkväll.

Top - ZARA
Jeans - HM
Skor - Topshop
Väska - Marc Jacobs
Igår hade Viktor påskfest på Hotell Scheele i Köping. Riktigt lyckad kväll blev det! Jag ska visa er lite galna pics som togs under kvällen lite senare eller i morgon. Nu blir det middag, bingolotto, och mys hemma hos oss med Mikaela och Hjalmar.

Skärtorsdagskvällen.

I gårkväll mötte jag upp Viktor och hans arbetskollegor på Bistro Ruby i Gamla stan. Efter att dom ätit middag och vi druckit lite rödvin gick vi vidare till Hotell Reisens bar där det blev mycket drinkar och massor med skratt. Riktigt trevlig kväll!

När våren är som bäst.

I dag gick vi upp ganska tidigt för att åka till Köping där Viktor håller i en stor Påskaftonsfest imorgon. Vi stannade till på Barkarby outlet på vägen. Det blev inget köp för mig men Viktor köpte en fin Acne tröja. Vi styrde vidare mot Hotellet i Köping. Där har vi hängt hela dagen, jag, V och Micke. Vi har sålt biljetter och ätit middag. Eftermiddagen spenderade jag och Viktor i trädgården ute i underbara Norrgården i kvällssolen med ett glas vin. Nu blir det myskväll och i morgon smäller det!!
Ska visa er bilder lite senare från gårdagens kväll som var riktigt nice.

Skärtorsdag.

Vilken härlig dag. Har powerwalkat(!) runt i stan i över 2 timmar, i 18 graders värme och enbart linne! Blev en snabbis fika med Mikaela innan jag åkte till Viktors jobb och hämtade bilen, åkte hem och nu har jag precis gjort mig i ordning och ätit middag. Det blev sallad med halloumi och melon. Snabbt, gott och nyttigt. Ett glas rosé till det blev det också. Nu ska jag till Gamla stan och möta upp Viktor och lite grabbar, dom har haft AW på jobbet.
Trevlig skärtorsdag på er!

VIP-kväll på Lindex.

I går kväll var jag och några tjejkompisar på VIP-kväll på Lindexbutiken vid Sergels torg. I samarbete med Chic lanserade dom den nya kollektionen som Rachel Zoe har stylat. Det bjöds på snittar, chokladdoppade jordgubbar, frukt, dryck och det delades ut goodiebags. Det var även 25% på allt i butiken. Jag köpte lite nya underkläder. Efteråt mötte jag upp Klara för en lång fika och sen middag. Det blev världens godaste tomatsoppa med bagel till.

Powerwalk.

Kom precis hem från en två timmar lång powerwalk med Mikaela runt Vinterviken. Jag blir så lycklig när det är sådant underbart väder och jag njuter verkligen till 100% av att våren är här. Vi avslutade vår långa promenad med en kaffe i solen. Nu ska jag hoppa in i duschen och snabbt göra mig i ordning för ikväll ska jag på VIP-kväll på Lindex med lite härliga tjejor, kul=)

Söndag med sol.

Vilken underbar söndag det har varit. Vi åt en lång och sen frukost här hemma, jag, Vktor, Klara, Viktors mamma och hennes väninna, mysigt! Sen drog Viktor och spelade match och vi andra ut på stan. Jag och Klara shoppade litegrann sen gick vi till Strandbryggan där vi träffade på några kompisar och tog ett glas rosé i solen. Underbart! När Viktors match var slut åkte vi hem och lagade tacos. Nu ligger jag och Viktor hemma och myser i soffan. När söndagar är som den här älskar jag dem!

Fantastic friday.

I love this weather!!! Sååå nice. Började dagen med att ta en jobbingtur. Sedan hämtade Mikaela mig så åkte vi till Kungsholmen och satte ocss och lunchade i solen på Bagel street, älskar bagels=) Nu har jag och Viktor precis ätit färska räkor ( en självklarhet i Gbg men inte här i Sthlm, haha) och druckit rosé, nu kommer några vänner snart hit för lite mer vin och kanske en drink. Vi får se vårt kvällen tar oss.

Årets första glas rosé i solen.

Åh vilken underbar dag. Mötte upp Klara i Gamla stan där vi satte oss på en uteservering och där beställde jag årets första glas rosé. Såå underbart. Det blev riktigt, riktigt varmt i solen och då satt jag bara i min lilla tunika. Skulle kunnat tagit av mig den också, haha! Sedan köpte vi med oss kaffe och en bulle och satte oss nere vid kajen. Helt fantastisk dag och i morgon ska det bli ännu varmare, och så är det min favorit dag, fredag=)

Soool.

Började dagen med att vakna med den värsta huvudvärken, som jag även somnade med igår men som jag hoppades skulle försvinna under natten, men icke! Åt frukost och ringde många viktiga och brådskande samtal. Sedan tog jag mig ut på en snabb promenad. Riktigt varmt var det idag, jag tog väst på mig men det var på tok för varmt. Åh vad underbart det är med promenader i solen, love it! Sedan mötte jag upp Klara i Gamla stan för den kanske härligaste dagen i solen på länge.
Nu ska jag mysa ner mig i soffan medans Viktor är och tränar.

Spel, middag och rödtjut.



Gårdagen spenderade jag med Mikaela. Vi gjorde lite ärenden, sen drog hon till jobbet och jag kollade lite mer i butiker, svände förbi mataffären och sen gick jag hem, städade, grejade och påskpyntade=) Gick en powerwalk och plockade mina första vitsippor och lite björkris. Så nu är det påskfint hemma hos oss! På kvällen kom Calle och Jenny förbi, och med sig hade dom en flaska amarone så det blev middag, rödvin och spel hela kvällen. Mysigt!

Lika mycket jobb idag som i måndags. 14,5 timma för att vara exakt. Skönt att vara ledig i helgen, skulle jobbat men jag fick faktiskt ledigt!


Solidaritet.



Så jäkla grym kväll i lördags, som det alltid är på bästa Sollan=) Är fortfarande lite trött idag, får dricka massa kaffe för att hålla mig vaken, för i dag blir det jobb i sisådär 13 timmar.

Ciao


Pick your body up and drop it on the floor.

Jag är hemma, gör mig i ordning, dricker vin och lyssnar på grym musik! Nu ska jag dra mig till Mickis jobb, kolla lite stand up, dricka lite mer vin sedan vidare ut i natten=)

Today.

I dag har jag och Mikaela varit på antik/loppis runda. Vi hittade bara skit. Vi hitta någon grym loppis eller antikbutik där man kan fynda massa fint. Tips någon??

Mist.

I går gick jag och min egen lilla makeupartist Mickis till Mistbutiken på Birger Jarls gatan. Ett tips till alla som befinner sig i Stockholm, dom ska byta lokal och har 30-70% på hela butiken. I går när vi var där så fanns det jätte mycket kvar. Dessa två supersnygga ögonskuggor fick följa med mig hem. 100 kr st, perfekt! Behövde lite nytt på ögonskuggefronten kände jag. Mikaela har sminkat mig med dessa innan så jag vet att dom är jätte fina på=)

Äntligen fredag.

Dagen har jag spenderat med Mikaela på Nacka Forum. Vi har shoppat och lunchat på bästa ilpiatto. När Viktor slutat jobba åkte vi och handlade så ikväll har vi lagat och ätit middag här hemma. Det blev ryggbiff med potatis och grönsaker i ugn med rödvinssås och grillad fetaost, och ett gott rödvin till det. Härlig fredagskväll!

Trevigheter.

Åh så mycket trevligheter det blev igår. Jag började dagen med att städa här hemma. Sedan blev det en långlunch med Klara. Vi åt jätte god kycklingsallad och satt och pratade om allt mellan himmel och jord i nästan 3 timmar. Sen kom Rosanna och så kikade vi lite på stan. Världens finaste top från Zara fick följa med mig hem. Vid sex sa jag hej då till tjejerna och drog hem och gjorde pannkakor till mig och Viktor. Mätta och belåtna drog vi in till stan igen och mötte upp Viktors pappa som var här på kurs. Klara och Robin var också med och vi drack rödvin och åt ostbricka på det mysigaste stället i Gamla Stan, Le Rouge. När Klara och Robin åkt så gick vi vidare till Hotell Reisen och tog ett glas till. Supertrevlig kväll verkligen men vi saknade Carin såklart! Det bästa av allt, i dag är det fredag.
Nu drar jag till Nacka Forum med Mickisen. Har inte sett henne på hela veckan då hon har varit jätte sjuk..
Trevlig fredag på er=)

Gynning.

Carolina Gynning målar så sjukt fina och inspirerande tavlor. Den här är enligt mig en av dom finaste hon har gjort. Själva tavlan är ju lite dyr men den här kommer även som litografi och det funkar helt klart också även om drömmen är att ha ett original.

050411.

Har precis knåpat ihop lite chokladbollar, mums! Viktor är på träning men kommer hem strax. Tror att han kommer bli mycket glad=) Ska börja med middagen nu också, är vrålhungrig. I morgon ska jag se musikalen Hair på Stadsteatern, ska bli riktigt kul!
Trevlig kväll på er!

White.




Har gjort ett collage med lite vita plagg för det tycker jag verkligen är ursnyggt nu. Snyggast blir det om du inte bara har ett vitt plagg utan matchar två eller fler vita plagg. Metallic är riktigt snyggt till. Nu vill jag bara att våren ska komma på riktigt!


Lördagen.

I lördags hade jag bokat bord på restaurang Hemma hos Kaj. Jag och Viktor åt en supergod middag och hade jätte mysigt. Tanken var nog att gå hem efter middagen för att jag jobbade igår, men vi blev lite sugna att gå vidare så vi mötte upp lite kompisar på Obaren där vi hade supertrevligt.
Jag på restaurang Hemma hos Kaj.

Vi åt massa god mat och drack gott rött vin.


Klara och Rosanna kom och mötte upp oss på Obaren=)


Äsklings Mickis kom också till Obaren när hon hade slutat jobba.
Efter Obaren kände vi fortfarande för att gå vidare. Hela gänget utom Klara och Rosanna drog till Berns. Men jag och Mikaela drog till Solidaritet istället. Fullkomligt älskar det stället och vi dansade heela natten tills fötterna brände. På sollan drack jag ingenting för att jag skulle jobba igår, men jag hade så jäkla kul ändå. Hade verkligen inte tänkt att gå ut, hade bara tänkt att äta en mysig middag med Viktor och sen dra hem. Vi hade så jäkla kul och spontana utekvällar är verkligen roligast=)

Han jag älskar mest.

Han kom hem med dessa fina blommor till mig igår. Åh så glad jag blev. I dag är det jag som har överraskat med gott vin och lite tilltugg. Nu ska vi dra oss för jag har bokat bord på "hemlig" restaurang. Ska bli såå mysigt. Perfekta lördagen!

Färger: GRÖNT & BLÅTT.



Jag har gjort ett litet collage med två av dem häftigaste färgerna att matcha ihop i vår enligt mig, Grönt och Blått!


1. Väska, Reed Krakoff
2. Naglack, HM
3. Bälte, Zara
4. Sko, Zara
5. Clutch, Zara
6. Shorts, Topshop
7. Nagelack, OPI
8. Jumpsuit, BikBok
9. Klännin, HM
10. Kjol, Zara
11. Ballerina, HM
12. Bikini, HM


RSS 2.0