Midsommarafton.

I fredags på midsommarafton åkte jag, Viktor, Malin och Alex ut i Stockholms skärgård till en ö som heter Ljusterö. Där firade vi midsommar med ett härligt gäng. Vi åt lunch, hade femkamp, tipspromenad, spelade boule, badminton, grillade, åt middag, sjöng och hade musiktävling. Det var en av killarnas landställe vi var på och alla fick inte plats att sova där inne, så jag, Viktor, Malin och Alex tältade. Vi hade superfint väder hela dagen och slapp regn (som man alltid fasar för på midsommarafton). Dagen efter åkte vi alla fyra hem till Viktors föräldrar och körde en klassisk tvådagars med dem och deras vänner och barn. Så jäkla kul hade vi=) Malin har många galna kort från kvällen, så dom kanske ni får se en annan dag=)
Jag hade på mig klänning från Fornarina.
Alex och Malin på färjan över till Ljusterö.
Värdparet vid lunchen.


Jag och hjärtat.

Middagen blev väldigt sen så det blev lite kallt när vi satt brevid alla killarna som grillade.

Nu kommer Viktor snart hem, vi ska fixa lite ärenden, sen blir det ut och äta middag med Mikaela och Hjalmar.
I morgon bitti åker jag hem till Göteborg och Onsala. Stannar i 2,5 veckor. Ska bli fantastiskt=)

Dagens.


Har på mig mina nya jeansshorts, jätte sköna=)

Började dagen med en lång PW. Så skönt att promenera runt i solen=) Sen provade jag lite grejer jag fick med mig hem igår. Köpte 4 par skor, ett par jeansshorts och en liten jordglob=) Nu är jag på jobbet, idag är sista dagen sen går jag på semester. Först har jag 3 veckors semester, sen ska jag jobba en vecka, sen har jag 2 veckor ledigt till=) Känner på mig att den här sommaren kommer bli grym. Jag ska försöka blogga mycket också=)

På tisdag åker jag till Göteborg=)

Efter regn kommer solsken.

Precis när jag var klar och skulle gå ut så kom världens skur och så började det åska och blixtra så jag vände och gick in igen. Nu är solen framme igen så Viktor hämtar upp mig snart så ska vi åka till Kista galleria, dom har öppet till 21.

Pioner.

Dessa helt underbara vita pionerna står just nu och pryder vårt köksbord. Blir lycklig när jag vaknar på morgonen och kan sätt mig vid köksbordet med en stor bukett blommor på och äta frukost. I gårkväll blev det kortspel och mat med Malin, Alex och Calle hemma hos oss. Vi spelade Hollywood och jag vann med 20 poäng, tvåa var Viktor med 315(!). Haha, det kallar jag utklassning!
Nu ska jag greja lite här hemma, sen blir det en promenad och efter det drar jag ut på stan i solen, har massor jag måste köpa. Sen hoppas jag att få sällskap av V.
Kram

Midsommarafton.



Jag har gjort ett litet collage med klänningar som jag tycker passar fint till midsommarafton. Bara 4 dagar kvar nu. Har ni bestämt vad ni ska ha på er? Det har inte jag, får se om jag hinner köpa något nytt eller om jag tar någon klänning jag har hemma. Har ganska många klänningar som egentligen har använts alldeles för få gånger.





Att alltid ha något att se fram emot.

När jag har tunga saker framför mig tex mycket jobb försöker jag alltid tänka framåt och se fram i mot roliga saker. Har jag inget att se fram emot, så skaffar jag mig alltid det=) Nu ser jag fram i mot att träffa min underbara kille i morgonkväll, som jag inte träffat på fyra dagar, och när jag jobbat klart på onsdag har jag SEMESTER. På fredag är det midsommar och sen så åker jag hem till Onsala och stannar i 2,5 vecka. Det ska bli helt underbart. Längtar efter att bara ligga och slappa vid mamma och pappas nya pool, middagar med min familj och fina vänner, träffa mina syskons och vänners underbara barn, vinkvällar, åka ut med båten och bara njuta av svensk sommar på västkusten, för finns det något bättre??

En lugn lördagskväll.

Det är faktiskt riktigt skönt med en lugn helg. Känns som vi inte tagit det lungt sedan julafton typ. Inte att jag har festat alla helger kanske men är det inte någon fest så åker vi alltid iväg någonstans, sällan vi tar det riktigt lungt en hel helg. Både jag och Viktor jobbar i helgen. Viktor är på lite roligare jobb dock. Han är i Oslo och ska spela på en klubb som heter OAK. Så kul för honom tycker jag att han börjar få mer och mer spelningar nu. Han är grym! Själv sitter jag och kollar på film och äter mango. Varför har jag aldrig tänkt på det innan? Det är ju supergott, skulle kunna äta hur mycket som helst=)

Vad gör ni denna lördagskväll??





Sale at hm.com.



Jag är inget stort fan av att trängas bland all rea i butiker även om det är kul om man ramlar på ett kap. Men att rota runt i stora högar och att trängas bland folk, nej tack. Såg för några dagar sen att HMs hemsida har riktigt bra rea. Ska kolla en extra gång nu om det finns lite bra basplagg till bra bris, för det kan nog vara det tråkigaste att lägga pengar på, men det är väldigt viktigt att ha en bra basgarderob tycker jag, och handlar man på nätet så slipper man ju knuffas bland folk;)


Dagens.

Skjorta - GT
Skor - Acne
Skinnjacka - Muubaa
Solisar - Ray ban (en av presenterna från Viktor)
I dag har jag haft en heldag med Malin på stan. Vi har shoppat, lunchat och fikat. Haft super mysigt. Malin köpte jätte fin inredning till deras nyrenoverade badrum, korgar och Missoni handdukar. Nästa gång jag är på NK ska jag med köpa mig nya handdukar=) Har velat ha dem sååå länge! Jag fick också med mig lite fina saker hem. Köpte en jumpsuit, ett linne, en klänning och en blus, och allt är såå fint, är superglad. Har glömt att visa min nya skinnjacka. har den i handen på bilden ovan. Ska visa en bättre närbild någon dag. Den är riktigt snygg och mjuk i skinnet, kommer från Muubaa.

Dom har sagt på vädret att det skulle bli kallt nu i slutet på veckan, och att det skulle börja idag. Så imorse klädde jag på mig ordentligt för jag hatar att frysa. Men shit vad varmt det har varit idag, satte på mig på tok för mycket kläder. En tunn klänning och bara ben hade vart på sin plats;)

När Viktor hade slutat jobbet mötte jag upp honom så köpte vi oss äntligen en ny dammsugare, vi har velat jätte länge med vilken vi skulle köpa. Nu blev det en vit Miele. Den kommer vara grym!

En underbar dag.

På själva födelsedagen i måndags jobbade jag, men när jag slutat vid 5 tiden sa Viktor en tid och plats till mig där jag skulle möta upp honom. Han hade inte berättat för mig vad vi skulle göra på kvällen, och jag undrade såå vad han hade hittat på=) Han hämtade upp mig och så åkte vi och fick 1 timmas massage båda två. Åh, det va så skönt och välbehövligt för oss båda. Efter massagen åkte vi hem där han hade dukat upp med massa paket, rosor i alla dess färger, champagne och jordgubbar. Vi skålade och jag öppnade paket sedan gick vi ut och åt på ett värdshus som ligger i närheten där vi bor. Trots att vi bott här i över 2 år har vi aldrig besökt restaurangen men ofta pratat om att gå dit, så nu tyckte Viktor att det var på tiden. Och herregud vilken mat, det godaste vi ätit på länge. Vi kommer absolut gå tillbaka dit snart igen. Tack min fina älskling för att du gjorde min födelsedag till en oförglömlig dag. Jag älskar dig mest! 


Jag blev så glad, älskar ju paket och överraskningar=)

Fin champagne ska det vara om min kille får bestämma;)

Jag åt italiensk fiskgryta med basilikakräm, parmesan och krutonger på surdegsbröd och det var helt fantastiskt gott.

Fantastisk dessert med vit chokladmousse och färska hallon.


Lördagens födelsedagsfirande.

I lördags bjöd jag hem lite vänner till oss för att fira min födelsedag. Det blev en stressig dag för jag hade mycket att fixa och vi kom inte till Stockholm förens tvåtiden på dagen, och då skulle vi handla, städa, fixa all plockmat, till systembolaget, Viktor skulle spela fotbollsmatch och så hinna göra i ordning mig själv. Men allt blev jätte bra tillslut. Vi hade supertrevligt på våran innergård med lite mat och drinkar. Efter några timmar blev det lite kyligt och kom lite mygg, så då fortastte vi uppe i lägenheten, sedan gick vi ut på Solidaritet. Jag hade sjuuuukt kul hela kvällen, tack alla som var med och gjorde mitt firande helt fantastiskt=)



Finaste Malin och Jenny..


Jag hade på mig nya shorts med pärlor.


Vi hade bord inne på Sollan.


Jag var jätte glad=)


Sedan bytte vi till ett bättre bord på Solidaritets innergård..

Min födelsedag.



I dag är det min födelsedag, 23 år fyller jag! Jag älskar att fylla år, det pirrar i hela kroppen och det känns som hela dagen bara är just min! I lördagsmorse blev jag firad av mina fina svärisar. Dom hade gjort så fin frukost och köpt paket och allt. Världens finaste paket också=) I lördagskväll firades jag av vänner och ikväll ska min man fira mig med överraskningar säger han. Med min familj får jag fira när jag kommer hem om 2 veckor.

I dag ska jag ha världens bästa dag, hoppas ni får det också!


Elins mördare får sin dom idag.


Artikel ur metro idag.

YEEESSSSS!

I dag får killen som mördade min brors flickvän Hannahs, bästa kompis Elin förra året sin dom. Eftersom killen efter en rättspsykiatrisk undersökning tydligen inte är psykiskt störd(!) (konstigt för mig att man kan göra något sådant brutalt om man inte är det) så kommer han att få ett lååååångt fängelsestraff. Jag hoppas verkligen på livstid och utvisning. Skönt att dom har dömt honom till skyldig iaf.


Student.

Sitter på jobbet, har precis ätit en sådärgod lunch. Innan det tog jag mig en liten pause och gick en promenad bort till Västermalmsgallerian där jag gjorde lite ärenden, tog en omväg tillbaka längs Norrmälarstrand. As bra, fick jag lite motion och saker gjorda samtidigt=) Så sjukt fint väder, kan inte fatta att hela Sveriga har haft ösregn, storm och åska dom senaste dagarna. Det har vi inte märkt av här i Stockholm iaf, vi har haft säkert 26-27C och strålande sol hela veckan och helgen. Det värsta är att jag är galet allergisk mot allt förbannt gräspollen som är i luften nu. Läste i tidningen att det är jätte höga halter i luften nu, och ja, jag är ett levande bevis på att den här gången har tidningen rätt! Shit, det bokstavligt talat RINNER ur min näsa, jag nyser sisådär var 15:e sekund och håller på att klia ut mina ögon. Längtar till kvällen, då blir det alltid bättre.

På tal om kvällen, efter jobbet åker vi till Köping. Viktors föräldrars bästa kompisars dotter tar studenten idag, och Viktor ska spela på deras studentfest ikväll. Kan tänka mig att dem vuxna har lite fest också hemma hos dem efter motttagningen är färdig och Julia åkt till studentfesten. Så dit tänkte jag åka, kan ju inte bli annat än kul med det gänget=)
Det har ju varit helt galet hela veckan i Stockholm med alla studentflak som åker omkring. Det här måste vara en av dom sista dagarna nu tror jag. Det väcks lite härliga minnen när man ser dem åka runt och spruta bubbel. Studenten är en av mina roligaste och lyckligaste dagar, jag hade så jädrans kul=)=)



110609.

Längesedan jag skrev nu.. Har jobbat, haft besök och umgåtts med vänner.

I morse var jag på gymmet kl 8.00. Sen drog jag hem och tog det lung, fixade lite och så har jag legat och solat på innergården. Nu kom jag precis hem efter en joggingrunda i den smällheta värmen. Shit va varmt och soligt det är i dag. Tur jag hade en vattenflaska med mig annars hade jag nog svimmat, haha! Har ätit mellanmål nu, tonfisk och tomat. Ska hoppa in i duschen nu sen möta upp Viktor och kolla på ny bil eftersom vi krockade med den andra, sen ska vi köpa en ny dammsugare också tror jag. Det är sånt såm är så jädrans roligt att köpa och lägga pengar på, NOT!

I morgon blir det jobb hela dagen lång sedan en liten tripp till Big town K.

Söndagshäng.

Dagens: T-shirt GT- Kofta HM - Shorts Fashion against aids - Skor Acne
I dag har det varit en lite seg men härlig dag. Vi vaknade sent efter en hel dag med fest igår. Vi började med lite förfest vid 2 tiden i en park med massa härligt folk. Vid 4 gick vi in på stadion och Summerburst. Vi hade skit kul heela dagen=) Det var väldigt segt dock att det var så mycket kö. Kö för att komma in, kö till baren, kö till toaletterna, kö till matbaren, och vi snackar inte 5 min utan minst 30 min på varje ställe varje gång.... segt! Vid tolv när summerburst var slut och fötterna värkte av all dans drog vi till Bers där vi tog en snabb drink, efter det avslutade vi kvällen med att möta upp lite kompisar på Solidaritet. Grym dag!!!
I dag har vi varit en sväng på stan, shoppat lite, fikat och sen köpt pizza och thaimat på vägen hem. Nu blir det nog en film i soffan=)
Ska visa massa bilder från gårdagen, men det får bli morgon..

Tänk att det redan är juni.


Jag i onsdags innan vi gick till Norra Brunn.

Hallå! Har ni en bra långhelg?? Jag har hittils haft det helt fantasktiskt. I Onsdags kom Viktors föräldrar hem till oss. Vi gick till Norra Brunn och kollade på stand up och åt middag. Efter det blev det ett glas på Obaren sen gick jag, Viktor och Klara till Solidaritet och mötte upp lite kompisar. Sollan firade 5 år och det var alldeles för mycket folk men skit kul=) I går (torsdag) så fyllde Viktors pappa år. Vi hade champagnefrukost, kollade på Viktors fotbollsmatch, vi fikade i solen på S:t Eriksplan och kvällen avslutade vi med middag som Viktor lagade opch mys i soffan. Nu sitter jag och Viktor på våra jobb medans hans föräldrar är runt på stan och letar kök (dom renoverar hemma). Ikväll blir det middag och sverigematchen innan dom åker hem och min lovely sis intar huvudstaden.

Känns som det är måndag, att helgen precis är över. Istället har den ju precis börjat och det ska bli så kul att Elin och hennes kompis Mikaela kommer ikväll. Imorgon ska vi gå på Summer Burst. En dagsfestival på Stockholms stadion med DJ:s som David Guetta, Avicii, John Dahlbäck och Eric Prydz. Kommer bli så jäkla kul.

Glad frdag allihopa och ut i solen med er=)=)

RSS 2.0