shit.

Vilket väder. På min balkong är det 25 C. Kan ni fatta, 25C. Jag har precis legat och schtekt ett tag, ska gå ner i gymet en sväng nu och sen äta sallad. Imorgon ska jag hämta V på centralen 05.45 (!) så ska vi fira valborg i Götet. På lördag blir det David Guetta på Trädgårn, weeii

ciao.

090427.



kvällens.



Nu drar jag på middag.
ha en trevlig kväll allihopa
/em.

rocks.













åre 2009.









Vi var i Åre över påsken. Helt underbart. Vi njöt av det underbara vädret, god mat och den galna afterski'n.

sandö.






foto hampus edberg

Jag och anna

lördag.


Skinnjacka asos, Top vet ej, shorts Levi's, skor hm

I lördags satt vi ett gäng tjejer vid vattnet och hade picknick. Vi åt räksallad och drack vin. Det va helt underbart väder men sedan började det blåsa så vi fortsatte vår trevliga eftermiddag i Paulines lägenhet. Sedan blev det uteservering och kvällen var kanon lyckad.
Idag är det måndag och jag har massor med ärenden jag måste göra. För en liten stund sedan gick det förbi ett enormt vildsvin vid mitt hus. Livrädd.

ljuva livet.

Just nu befinner jag mig i Åre. Solen skiner och det är ca 18C och mitt ansikte är bränt. Kom precis hem från världens bästa afterski där jag träffade gamla vänner, såå kul. Sitter nu med ett glas vitt i min hand, vi ska snart äta oxfilé, sedan blir det väl utgång. Jag har min älskling och hans familj här, just nu är livet helt fantastiskt. Det ända som tynger mig är att vi inte har någon lägenhet. Vi fick inte den på lidingö. fuck. Men just nu har jag det så jäkla underbart så jag inte vill tänka på det. 

Hoppas ni mår lika bra som mig!!

Ciao

lidingö, mitt nästa hem?????

I helgen har jag och Viktor varit i Stockholm. Vi hälsade på några vänner, satt på uteserveringar i det underbara vädret och drack rosé och gick på en visning. Lägenheten vi kollade på va kanon bra, men vi var ändå lite tveksamma. I morse ringde vi på en lägenhet till, den verkade superbra, så vi slängde oss i bilen och åkte tillbaka till Stockholm. Denna lägenhetet låg på Lidingö, en 2:a som är ny renoverad för många 100 tusen. Såå jäkla fräsh. Hyran, inte allt för hög. Läget är väll inte jätte centralt, men miljön på Lidingö är underbar. Vi bestämde oss för att denna lägenheten måste vi bara ha. Vi skrev på alla papper och nu väntar vi bara på att bli godkända av bostadsrättsföreningen. Blir vi det är den vår!! Vi är så glada. Nu måste jag bara skaffa mig ett jobb.

Lördagens outfit

skinn jacka - asos
kjol - h&m
chanel inspererande strumpbyxor - lindex
skor - köpta i malaysia
väska - gina tricot


Nu ska jag kolla lite sex and the city, sen ska jag försöka förbereda lite packning. På onsdag åker vi till Åre, weeiiii

sthlm.

Igår åkte vi en sväng till Eskilstuna. På vägen stannade vi vid en ny öppnad butik, mitt ute på landet bland massa åkrar. En super musig butik som sålde allt från blommor, inredning, möbler, kläder till prime boots och hunter stövlar. Inne i butiken kunde man även köpa fika. Så mysigt. Nu drar vi till ett soligt Stockholm. Later


balmain.


Denna kavajen kommer från Balmain och kostar ca 30 000 kr. Känner du för att lägga den summan det på detta vackra ting kan den för beställas hos Mrs H.


på landet.

Åh vilket härligt väder vi har, låg och solade i bara linne imorse. I ca en vecka bor vi hos Viktors föräldrar i Köping innan vi åker till Åre över påsken tilllsammans med dom. Det är härligt att vara lite ledig nu efter massvis med jobb och flytt från Oslo. Åt en lång härlig frukost imorse på verandan.




helgen.












Jag och min lillasyster..


RSS 2.0