Chanel.

Fick det här underbart vackra läppstiftet av Viktor i julklapp. Har inte provat det ännu men det ser ut att vara den helt perfekta röda nyansen. Åker kanske på för första gången i morgon på nyårsafton. Om inte åker garanterat läppstiftet från Make up store på som jag fick av Anna i julklapp. Det är också helt perfekt, ger mer intrycket av ett rött läppglans fast utan klet. Jag har verkligen kommit på att jag mer är en läppstiftstjej än läppglanstjej.
Läppstiftet från Chanel heter 25 Vendome och läppstiftet från Make up store heter Survivor.


Svenskt tenn.

Har glömt att visa er mina fina underlägg från Svenskt tenn som jag köpte i början av hösten. Har velat ha dem i några år men aldrig blivit av att jag köpt dem, men nu så=) Det finns alla 6 världsdelar och vi har fyra utav dem. Nytt är också att jag börjat gilla blått lite smått, haha! Tyckte att det passade in jätte bra med blå hyacinter till det svart, vit, gråa.
Kom tillbaka till Stcokholm igår kväll, så idag har jag försökt packa upp mina och Viktors grejer vi haft med oss under julen, sorterat tvätt och städat. Nu ska jag fixa lite till innan Viktor kommer, då ska vi hem till Malin och Alex på middag.

God Jul.

Vilken härlig julafton vi hade. Inte så juligt väder dock, 5 C och STRÅLANDE sol, haha! Vi åt god julmat, öppnade paket, träffade tomten och umgicks med familjen, precis som en julafton ska vara. Saknade min älskling som jag önskade hade varit här. Han kommer i morgon och är med på vår årliga kalkonmiddag iaf=)
Jag fick jätte mycket fina julklappar och är jätte glad för dem. Tack alla i min familj=)
Den bästa julklappen fick jag av Viktor. Shit, jag blev såååå glad. Älskling, TACK!!!
(finns på bild längre ner)
Så mysig julstämning..
Mica öppnar paket..
Mer paketöppning när tomten hade gått..

Av Viktor fick jag en resa till NYC. Jag är såå lycklig!! Tack hjärtat!
Mosters söta älskling Mica!


Långlunch, julklappsshopping och uppersittarkväll.

Hade sån mysig dag i går på stan med min pappa. Vi hade vår årliga julhandel tillsammans som vi brukar ha nån dag innan julafton. Vi fick köpt det mesta vi hade kvar, sen tog vi långlunch med två av mina tre systrar på Hitel Avalon. Åt riktigt god mat och drack ett gitt vin till det. Sedan åkte vi hem och klädde granen. I morse åkte vi till stan igen jag och pappa. Köpte några julklappar till sedan köpte jag mig en underbar Whyred klänning, åh den är såå fin, tror jag kommer ha den på nyår! Valdebävrn ut en julklapp jag kommer få av pappa:)

I eftermiddag/kväll har jag varit på uppersittarkväll hos min storasyster. Så mysigt att träffa mina syskonbarn John och Mica. I morgon är det julafton!!!! Åh vad jag blir påmind om vad pirrit det var kvällen innan julafton när man var liten när jag ser hur barnen längtar tills tomten kommer imorgon:-) såå söta är dom:-)

God jul på er:-)


Mot Göteborg.

Nu sitter jag på planet mot Göteborg och vi ska snart lyfta! När jag kommer fram kommer min pappa och hämtar mig på Landvetter så ska vi ha en heldag med vår årliga julklappsshopping, mys:-)


Färgglatt från Missoni.



Här har ni en urdålig bild på vad jag köpte från Missoni. Köpte två stora badlakan och två små matchande handdukar, och jag är supernöjd. Härliga färger till mina annars svarta och vita handdukar. Mycket bättre än Lexington som jag kör annars, dom luddade av sig ett halvår innan dom blev bra. Det gör inte Missoni. Så jag rekomenderar starkt=)

Idag jobbar jag min sista dag sen är jag ledig i 3 veckor, weeii. I morgon bitti flyger jag hem till Göteborg och Onsala, äntligen. Ska bli fruktansvärt härligt att komma hem till familjen och fira jul.
Är ni lediga något över jul???

4 dagar kvar till julafton.


Ikväll har jag och Viktor packat in nästan alla julklappar. Jag ska ju flyga ner till Göteborg på torsdagmorgon och jag har lite julklappar som jag får packa in när jag kommer hem till mamma och pappa för att de ska få plats i resväskan. Jag hoppas verkligen att jag får plats med allt. Oh shit, undrar verkligen om jag kommer få plats... Har sprungit på stan idag och köpt julklapp till mina svärisar och till Klara, och så en till min älskling. Nu har jag bara några kvar som jag ska handla i Göteborg.

Nu ska jag ta fram resväskan och börja packa lite smått.

Mer julmys.

Calle och Jenny framför vår fina gran=)

I går hade vi dessa två över på julmys. Vi drack glögg, drack vin, åt lussebullar, pepparkakor och spelade Buzz. Det är ju så jädra roligt det spelet. I dag är jag ledig och strax ska jag ner på stan och spana efter fler julklappar. Ikväll ska jag och Viktor ha paketinslagningskväll, mys=)

Inbakad fläta.



Jag har alltid kunnat göra en vanlig inbakad fläta, och så fiskbensfläta, men aldrig en sån där fin inbakad som liksom "ligger utanpå" håret. Så häromdagen bara slog det mig, ja, det är ju SÅ man kanske gör. Så jag testade på min kompis och javiss var det "så" man gjorde. Tänkte att, en sån kan jag väl aldrig göra på mig själv men oj så enkelt det var!


15 december.


I dag vid lunch så var jag på utförsäljning av MISSONI. Det fanns lite andra märken som Sonia Rykel men huvudsakligen Missoni. Jag hade en FET lista på allt jag skulle köpa till mig och mina systrar. Men tyvärr så fanns inte allt jag hade hoppats på. Men någonting fick följa med hem iaf, och jag är mycket nöjd=) Ett stort + är ju att även min kära b-friend också är mycket, mycket nöjd över mitt val=) Denna utförsäljning äger rum 2 ggr om året och jag kan ju inte annat än redan längta till sommarens.. hihi! Utförsäljningen var på Östermalm och när jag var färdig gick jag en sväng till Fältöversten, sen strosade jag genom Östermalm ner mot stan, kikade i alla mysiga butiker som ligger längs vägen. Gick in på Svenskt Tenn nere på Strandvägen och köpte en julklapp. Åh dom har såå mycket fint där... Vid 3 tiden mötte jag upp Mikaela för en väldigt sen lunch och lite mer spanande efter julklappar utan resultat.

I går var jag på julfest med jobbet. Andra julbordet för iår, mums! Sen mötte jag upp Viktor och hans jobbarkompis på ett jazzställe där drack vi rödtjut och lyssnade på livejazz. Mycket trevligt!

Redan 3:e advent.



I går var det 3:e advent. Gud va fort december har gått. Snart julafton ju. Vi var och köpte gran igår, och julgransfot och lite andra grejer. Vår gran är en kungsgran, jag tycker absolut att dom är finast och den är sååå fin. Bilden är ingenting mot hur det ser ut i verkligheten. Men så är det alltid, en gran går ju typ inte att fånga fint på bild! På kvällen när vi pyntat granen kom våra grannar Sandra och Rikard över på adventsfika, och så spelade vi Buzz, så satans kul=)

Igår hade vi som sagt lite tid för varandra jag och Viktor. Det ska vi ha i eftermiddag också. I dag är sista dagen som vi kan få lite saker gjort tillsammans innan jul. Hela veckan jobbar vi om varandra, träningar på eftermidagarna, julfest, i helgen får vi besök, i början på nästa vecka får vi kanske besök, sen är det mer träningar, sista på jobbet innan jul och sen flyger jag till Göteborg på torsdag den 22:e. Viktor kommer på annandagen=)=)=) Behöver mer tid känns det som, har inte köpt en enda julklapp, och jag har ju ett gäng att köpa till om man säger så. Jo, Viktor har jag köpt några till, tanken var att jag skulle göra en adventskalender till honom med ett paker om dagen, men shit va svårt det var, det blev 10 paket så han får ett ibland. Haha. Snäll jag är hu?


Nobelbanketten.

Som dom flesta vet så var det ju Nobeldagen igår! Jag kollade på tvn hela dagen och följde prisutdelningen mm. Men det bästa av allt är ju såklart banketten! Jag och Viktor satt bänkade framför tvn på kvällen med en god middag, champagne och finkläder på, haha! Så kul att se på alla klänningar, blommor, maten och såklart höra om pristagarna! Efter det såg jag en HEL film. Kommer inte ihåg vad den heter men att jag inte somnar efter knappt halva filmen hör till ovanligheten! Efter det kollade jag på nästan hela Pearl Harbor medans Viktor sov brevid mig i soffan. Sedan stängde jag faktiskt av för klockan var mycket och jag skulle upp tidigt idag, och filmen har jag sett innan.

Nu ska vi iväg och köpa julgran! Glad 3:e advent!!!


A day off.

Är ledig idag. Ska ner på stan nu och försöka hitta lite grejer jag letar efter, och en lunch med M. Mysig, solig torsdag!

Elin och jag.

Klänning Rodebjer - Skor Nowhere - Väska Ginatricot - Svansen på väskan Dolce&Gabbana

Här kommer en helbild på hur jag såg ut i lördags på brunchfesten. Man ser dock inte min fina, fina klänning så bra. Det är en sammetsklänning med lite puffärm och så har den en lång paljettrand som börjar uppe i halsen och går ner över hela klänningen till nederkanten. Klänningen kommer från Rodebjer och jag har fått den av fina Klara=) Första gången jag använde den and I love it!!

Årets första julbord.

Igår var jag på julbord med jobbet. Mums, årets första är ju alltid såå gott, men sen blir man lika fort trött på julmaten!! Riktigt bra buffé var det iaf igår, och för er som gillar dessert, ni skulle dött, fanns massor!! när jag kom hem vid 22 tiden möttes jag av en (halvt) städad lägenhet! Asså shit, det är helt fantastiskt ju! Min kropp kände en känsla den aldrig tidigare känt, jo kanske nån gång för länge, länge sen!!

Viktor frågade mig när jag kom hem, har du druckit vin?? Nej, svarade jag, bara ett glas glögg, lite julmust och Ramlösa! Va! Säger Viktor, blir du så här glad och mysig av ett glas glögg:-)
Han förstod nog inte riktigt hur glad jag kan bli av lite hjälp här hemma i vårt gemensamma hem! Tänk vad lite diskning och plock i lägenheten kan göra! Tänk på det killar, inte jobbigt alls, och glada flickvännen, det kommer ni få:-) Nästa gång kanske det sker utan att man behöver be om det;-)


Partybrunch @ Bistro Nouveau.

Gaaaa, vilken rolig dag det var i lördags. 12.30 var vi på plats på Bistro Nouveau på Östermalm. En timma senare stod vi på borden och Micke hängde i kristallkronan, haha! Det var en galen brunchfest och mer sånt borde man verkligen göra. Mer fest på dagen=) Haha! Så jäkla roligt att göra något annorlunda. Kul, bra styrt av Micke och Viktor, grymma människor och helt gaalet.

Vid 17.00 tiden tog alla taxi hem till Micke. Där dracks det mer bubbel och drinkar och dansades till blinkande discolampor i Mickes vardagsrum.. För att sänka exklusiviteten lite så serverades det cheesburgare (haha, klockrent) och vid 22.00 tiden drog vi till Clarion Hotel och tog en drink och chillade en liten stund. Efter nån timma gick vi ut på V. Vid 1 tiden pallade inte Viktor mer, hahah, nej men han hade varit uppe sedan 07.15 och förberett allting så då drog vi hem. Det var nog ingen som var ute längre än till 2 tror jag, efter att ha festat hela dagen. Så jäkla skönt att komma hem i tid fast vi festat i 12 timmar. När klockan var 17.00 och vi åkte på för/efterfest hos Micke kändes det som klockan var mins 12 på natten, MINST!! Alla fina bilderna har en mingelfotograf från finest tagit som Micke hyrde in.

Btw, vi hade den bästa födelsedagspresenten, en grym tavla, haha!!












Dior iconic.

Nu sitter vi i taxin på väg till Mickes födelsedags fest på Bistro nouveau Ska bli galet kul med dagsfest!!

Köpte ny mascara igår! Den bästa mascaran ever! Jag har använt den ett tag nu och den är grym! Nu hade NK ett erbjudande, istället för att betala 320 kr för bara mascaran (som gör ögonfransarna långa och smala) så fick man med en till mascara som ger mer fyllighet och volym, och dom två är super att använda tillsammans! Båda två fick man nu för 315. Kanon tyckte jag:-)


I lördags.

Klänning French Connection - Halsband GinaTricot - Clutch Marc Jacobs- Skor NOWHERE

Jag och Micke utanför hotellet där vi festade till det i lördags. Trevlig förfest och skitkul kväll! På lördag väntar mer fest, då ska Micke ha födelsedagsfest. Det börjar med champagnebrunch på Bistro Nouveau (kommer bli galet), sen blir det "efterfest/förfest" hos Micke och sedan utgång! Ska bli skit kul!

RSS 2.0