Yesterday.

Så här såg jag ut igår när jag, Viktor, mamma och pappa var ute på stan hela dagen igår. Vi har haft en super mysig helg med massa god mat och vin. Nu blir det frukost sen ska vi på lägenhetsvisning. Efter det är det nog dags för mammsen och pappsen att åka hem. Det kanske blir en lunch på stan först, mys. Kram

Längtan till våren.



Gjorde ett litet collage med lite nyckelplagg jag kommer satsa på i vår. Kommer satsa mycket på knallstarka färger. Mer färger på nederdelar och skor. Plasträmmar på skor och jag skulle gärna vilja ha plastväskan från HM. Kilklackar vill jag gärna gå runt hela dagar på stan i och leopardtrenden har jag inte tröttnat på än, och HELVITT (under jackan(!) är absolut inte för tidigt. Jag längtar efter dig vår.


A short visit to the west coast.

I morgon åker jag till Göteborg. Åker kl 6 på morgonen från Stockholm sen åker jag tillbaka med mamma och pappa på fredag morgon igen. Så blir bara hemma en dag. Men den dagen kommer bli helt underbar, ska umgås med min bästaste Pauline och hennes son Alfons hela dagen. Äntligen får jag träffa dem. På kvällen blir det middag med nästan hela familjen. Sen väntar en underbar helg med mamma, pappa och Viktor i Stockholm. Jag hoppas på fint väder med mycket sol och inte så kallt. Ne, nu ska jag jobba bort dagen, sen blir det hem och städa det sista och packa i ordning det lilla jag ska ha med mig. Kram kram


Stockholm i mitt hjärta.

Var på en riktig långpromenad med Mikaela häromdagen. Vi gick till Liljeholmen, sen till Södermalm och så över till Kungsholmen ända bort till St: Eriksplan. Det var jätte soligt och riktigt kallt. Men såå vackert Stockholm är så fort solen tittar fram. Nu har jag precis ätit frukost framför nyhetsmorgon och nu ska jag åka och jobba en stund. I kväll blir det middag med Alex och Malin. Ha en trevlig lördag i solen allihopa.

cut, or not?



Jag har fått ganska så långt hår nu. Nu känner jag att jag inte vill ha längre men kan inte bestämma mig om jag ska behålla längden jag har eller om jag ska klippa mig. Är så jäkla sugen på att klippa en lång page. Typ till axlarna nästan. Rakt av bara, men lite längre framtill. Tycker det är så jäkla snyggt på andra men vet inte om jag skulle passa i det. Har velat ha långt hår jätt länge, och när jag väl har det så tröttnar jag snabbt, så är det alltid.

Men skulle jag passa i kortare hår? Kan inte bestämma mig.
Men känner jag mig själv rätt så vågar jag aldrig.


Inredning.

Jag har verkligen kommit in i en "inrednings period". Går hela tiden och funderar på möbler, gardiner, tapeter och andra små inrednings prylar. Känner att jag är på god väg till så som jag vill ha det i mitt hem, och jag känner mig nöjd med det som vi har köpt genom åren till vår lägenhet. Men det finns ju såå mycket fint så man blir galen. Det jag tror på är att köpa det man verkligen vill ha, som man gått och tänkt på länge även om det kostar lite mer än att lägga pengar på billig skit. Jag vet precis vilken stil och hur jag vill ha det i mitt hem och vi går sakta men säkert framåt. Nu försöker jag även tänka mycket i färg. Jag vill blanda många starka färger och absolut inte bara hålla mig till en. Så som kuddar, blommer och gardiner är ju lätt att byta ut om man tröttnar. Perfekt.
Det här renhornet hittade jag i en antik/loppis butik vid Fridhemsplan för ett tag sen. Hade såå gärna velat ha den på min vägg! Såå snyggt.
Den här bilden inspireras jag verkligen av. Det är hemma hos Malene Birger.

Kind of bored

Hej allihopa! Vilket väder vi hade går. SNÖKAOS. Fy fasen, jag som hoppades på att våren var på väg. I dag är det iaf helt underbart väder med strålande sol. Stormen är gone, men snön ligger kvar, blä. Nu blir det promenad.

Bilder från lördagen.

Viktor Djade i Onepiece och googles, haha..
Bandet som spelade hette P'nP och var grymma.
Bästa utklädda var Stig Helmer och Ole, haha..


Outfit.

Blev ingen skidoutfit på årets afterskifest, bara ett par googles. Så här såg jag ut iaf. Lägger upp några mer bilder från kvällen imorgon. Har jätte ont i ryggen så nu ska jag lägga mig i sängen och kolla lite på tv innan jag ska sova. God natt!

Afterski.

Nu befinner vi oss i Köping där Viktor håller i den årliga afterskifesten på Hotel Scheele. Vi har haft fullt upp hela dagen med att bygga scener, fixa och förbereda allting. Nu har jag precis gjort i ordning mig, sitter på hotellrummet och tar ett glas vin och strax ska vi äta middag. Nu hoppas vi bara att det dyker upp en himla massa folk. Förra året var det fullt, och det hoppas vi på iår igen. Ha en bra lördagskväll allihopa.

Promenix.




Kom precis tillbaka från en promenad med Johanna. Vi gick från Kungsholmen över Västerbron och sen en sväng runt Södermälarstrand och tillbaka. Det är så vackert där när solen håller på att gå ner. Nu längtar jag dunder mycket till våren och sommaren, då är det ännu vackrare, och varmare...


Tips.

Måste tipsa om den här grymt snygga läderjackan från H&M trend. Jag ska köpa mig en skinnjacka från märket Muubaa nu till våren, dom gör otroligt snygga skinnjackor. Annars hade jag definitivt slått till på den här godbiten. Älskar axlarna!
Nu drar jag mig till gymet!

RSS 2.0