Black and brown.

 

I dag har jag på mig en av mina favorit vardagströjor. Jag fick den i julklapp av mamma. Den är svart, stickad med transparanta armar och sidor. Ger vardagströjan ett litet lyft=) Skärpet har jag också fått av mamma. Kommer från Tiger eller saddler, minns ej just nu.


Spring feelings.

Trodde våren var på väg efter två dagar med riktigt mycket sol, men nej nej. I natt kom det mer snö, blä. Fast sen på eftermiddagen kom solen igen, då blir jag glad=) Jag försöker iaf få det lite vårigt i vår lägenhet med tulpaner och ljusa färger. En ny skål har vi också som står på vår nya hylla. Måste bara komma på lite fler saker att fylla dem andra sju hyllplanen med. Köpte skålen på ROOM och har velat ha den jätte länge.
-
Jenny har varit här i eftermiddag och vi har suttit vid köksbordet och druckit blåbärste och ätit fruktsallad med riven mörk choklad på, mums. Vi har pratat, pratat och pratat, såå mysigt. Viktor drog precis på träning och jag ska laga spagge med k-sås. Sen blir det Top model också, favvo=)=)=)
-
Såååå skönt att jag börjar bli frisk, men får migränliknande huvudvärk på kvällarna bara. Ska ta lite tabletter nu, laga maten sen lägga mig i soffan=)
CIAO

Gift from my man.

Nu är han äntligen hemma. Han med stort H. Mannen i mitt liv som jag inte riktigt är hel utan. Han hade haft det bra i Budapest och fick med sig lite shopping hem. Han är alltid så söt och överraskar mig med små presenter när han varit borta från mig. Igår så fick jag den här ringen! Tycker om den jättemycket och skulle självklart invigas idag. Men den var ju givetvis lite förstor, men det ska nog gå bra ändå. Jag har ju tiny winy fingrar så ringar är ofta förstora vilket är tråkigt. Men får väl vara glad för smala fingrar iaf, haha!


Influensa.

Ja, ni kanske tror att jag, denna lördagskväll sitter med ett glas rödvin i min hand, mätt och belåten efter en fantastisk middag som jag har fått lagad till mig. Då har ni fel. Jag ligger i soffan i mina mysigaste mjukisbyxor och min killes t-shirt. På tal om honom, han är i Budapest och här hemifrån soffan har han nog aldrig varit mer saknad. Jag har ju då fått influensa och mår allt annat än bra! Det är fruktansvärt att ligga hemma ensam och vara sjuk. Jag behöver dig älskling, när jag inte når snytpappret på andra sidan bordet eller måste ha en till kopp te till min onda, hostiga hals! En helg ifrån varandra är ju inte jätte farligt i vanliga fall, men nu längtar jag bara tills du kommer hem.

Så här ser min lördagskväll ut ifrån soffan!


Hej.




bildkälla

Åh, dessa bilder är så otroligt fina. Vitt, grått, lite svart och TRÄ. Så fint att addera något träslag som man inte sett så mycket av dom senaste åren, har ju mest varit svart och vitt i högblankt, det är jag så trött på. Nån glad färg på det också så är det ju perfekt=)

Sitter på jobbet och känner mig näst intill döende. Nä, skämt och sido, jag mår allt annat än bra iaf. Längtar hem till min soffa där jag ska mysa ner mig hela kvällen. Godis eller nåt lär väl bli min middag. Justja, fick en semla av svärmor förut också, den kanske blir middagen i kväll!


Ledig och sjuk.

Jag är ledig idag, och sjuk! Feber, hostar och halsont. Trots det så är jag på väg ner på stan för ett ärende jag måste få gjort idag! Tog mig typ flera timmar att duscha, göra mig i ordning, äta och sedan ta mig ut. Nu ska jag göra det jag ska och sedan hem. Ikväll ska jag gosa ihjäl mig med min man som lämnar mig ensam hela helgen för att åka till Budapest!

Kan ju inte klaga på vädret iaf, fast jag går här och huttrar ändå:-(


En liten prinsessa.

Igår den 19 februari fick våra vänner Malin och Alex sin efterlängtade lilla dotter. Så underbart fin och alldeles perfekt. Nu längtar jag så otroligt mycket tills vi får träffa den lilla skatten, och hennes föräldrar såklart. Lilla, underbara Lilou♥


På landet.

Jag och Viktor har varit ute på landet hos svärisarna hela helgen. Viktor har haft ett litet projekt under helgen att handla grejer till ett dj-bås som han håller på att bygga ute i snickarboden just nu. Inte den enklaste varianten heller utan det är av plexiglas och ledlampor mm. Det bästa med det är ju att jag jag får se den riktigt manliga sidan av min man, and I love it. Vem gillar inte manliga män liksom;-) Under tiden har jag och svärmor varit iväg på en liten shoppingtur, fick med mig en fin sak hem som jag visar er senare.

Nu ska jag mysa runt lite till i raggsockar innan vi ska äta middag och sedan åka hem till Stockholm igen. Gud vad bortskämda vi har blivit under helgen med god mat och dryck. Jäkligt segt att helgen redan är slut bara..


Alla hjärtans dag.



I går var det alla hjärtans-dag. Började dagen med stor frukost med Anna och Krille, åkte till jobbet några timmar, och långlunchade med Anna. Killarna sa till oss att inte tänka på någonting inför kvällen, för det skulle dom fixa. Jag hade ju givetvis en plan sedan innan som jag hade tänkt för mig och Viktor. Men Anna och Kristoffer som varit hos oss under helgen stannade en extra dag och då slog killarna ihop sina kloka huvuden=) Det tackar man ju givetvis inte nej till=) Jag och Anna köpte med oss lite bubbel och mörk choklad hem som vi skålade i. När Viktor kom hem från jobbet så fick jag en stoor bukett rosor, så vackra, alldeles sidenröda. Sedan tog vi taxi till en restaurang på söder där vi åt massor med tapas, drack cava, cosmopolitan och öl. Tapas är ju våran favorit, och det hade boysen givetvis tänkt på. När vi kom hem fick V en lite present av mig också såklar;-)

Har varit underbart att ha besök under helgen och början av veckan och det var jättetråkigt när ni åkte hem imorse. Kom tillbaka snart=)


Vinterstockholm.







Tillbaka efter en härlig PW runt Kungsholmen. Vilket väder, strålande sol och superkallt. Norrmälarstrand är min absoluta favoritrunda som jag går nästan dagligen, lika vacker där alla årstider. Köpte mig en ny blomma på vägen också=)

Ikväll blir det nog sushi, mums!!


Grönt är skönt.



I gårkväll åkte vi hem till Alex och Malin och åt hemmalagade hamburgare till middag. Killarna kollade fotboll och vi fixade maten. Sedan kollade vi på Drive. Bra (kill)film med halvkasst slut, haha! Hittade detta fina nagellack i Malins samling och kunde inte låta bli att låna det=) Så kul med andras nagellack tycker jag för man tröttnar så jäkla fort på sina egna. Underbar grön färg verkligen.
Nu räknar jag dagarna till lilla skroll-Lilou är beräknad. 18 dagar!!

Nu, PW i kylan!


Fredagskväll.

Kom hem lite senare än Viktor från jobbet igår. Men jag kom ändå hem tidigare än vad jag hade räknat med så det var skönt. När jag kom hem hade Viktor varit och handlat och förberätt all mat. Vi tog ett glas vin och pratade lite i köket med vår nya superduper Bosehögtalare som vi har i köket som Viktor köpte i veckan, haha! Sedan serverade han mig den här underbart goda middagen, och ett väldigt, väldigt gott vin till det. Senare på kvällen kom våra grannar Sandra och Rikard över på ett glas och Buzzspelande. Alltid lika trevligt=)
-
I torsdags tränade jag spinning och core på förmiddagen, sedan mötte jag upp Jenny på stan för en fika och lite shopping. Jag fick med mig en ny ansiktskräm, en top, en jacka och en neonig liten sak hem=)
-
Vilket väder vi har idag. -15, massa nysnö och strålande sol (för kallt enligt min åsikt men solen är ju underbar) Ganska avundsjuk på min lallasyster Elin som är i Costa Rica.... !
-
Trevlig lördag på er!

RSS 2.0