Högt upp på min "måste ha" lista.



Står drömväskan med stort D från Celine. Vill, vill, vill ha!!! Min ansiktskräm är slut och i dagarna kommer jag "investera" i fuktbomben från Dermalogica. Hatar att lägga pengar på hudvårdsgrejer, shampoo och smink mm. Så ja försöker att se det som investeringar för min hy istället. Våren närmar sig och när den är här kommer jag trippa runt i nätta klackar med helst bara två smala rämmar, dessa från Celine. Min Coco Chanel Mademoiselle parfym som varit min absoluta favorit det senaste håller på att ta slut, nu tror jag att jag kommer att satsa på en ny doft från Byredo, men kommer säkert inte kunna låta bli att köpa en chanel också... Stockholm Market är ju nyöppnat och ligger på Riddargatan 3, dom är än så länge dom enda återförsäljarna i Sverige av doftljusen från Ladureé, svindyra men väldigt fina. Eamesstolarna behöver vi inte ens diskutera, inom en snart framtid SKA jag ha dom, gärna tillsammans med ett betongbord. Lampan från Flos är en dröm som nog aldrig kommer slå in, men drömma att den hängde över våran säng tillsammans med en pampig sänggavel i läder kan man ju alltid göra... I vår vill jag glida runt i nätta klackar, militärjacka och pälsenkragen jag fick av Viktor i julklapp som jag inte visat er än..


Blir helt varm.

i hela kroppen när min man kommer hem med blommor..

Sparkar och tapas.

Jobbade hela dagen igår. Hade långfredagslunch med Lotta som var på besök i Sthlm, vi åt bagels och drack te, jätte mysigt verkligen då jag inte träffat henne på länge. När jag slutade åkte jag och handlade i min favorit-ica, haha=) Älskar att handla ihop en god fredagsmiddag. Deras chark är grym och nu har dom även fått rättigheter så det var ett långbord helt fullt av folk som hade vinprovning och åt kallskuret. Mysigt tycker jag. I går blev det en stor tapasmiddag med Malin och Alex, och så ett gott rödvin till det. Gosade lite med lilla Lilou i Malins mage, sparkade för fullt=) 6 veckor kvar, åh ska bli så kul=) Jag och Malin gick på stan i torsdags, spanade på massor med bebisgrejer till Lilou, åh så mycket fint det finns asså, gash =)=)
Jag känner på lilla Lilous sparkar
-
Jag och Viktor har ätit frukost till nyhetsmorgon och sen åkte han iväg på match. Jag grejar lite här hemma och vid tvåtiden åker vi till Köping. Ikväll är det After ski fest på ett fullsatt (hoppas vi) Hotel Scheele!!!

Orchard pear.


Jag älskar doftljus. Efter julens dofter har jag nu tagit in nya vårdofter i form av ljus och tulpaner. Detta doftljuset från Yankee Candle med doften orchard pear köpte jag när jag var i Göteborg senast. Det doftar "mogna saftiga päron direkt från trädet, med inslag av jasmine och cognac" Tycker det doftar jättegott och så har det en fin vårig, ljusgul färg.


Stilleben.



Orkidéboken har jag fått av Viktors pappa lite spontant en gång, Vintage fashion fick jag i julklapp av Viktors föräldrar i julklapp, Icons of Fashion köpte jag till mig själv på Urban Outfitters i december förra året, Costume and Fashion är kurslitterartur till kursen Modevetenskap jag började för nåt år sedan och the Fashion Directory fick jag i julklapp av jobbet. Väldigt bra böcker allihopa som är riktigt intressanta att sitta och bläddra i. En liten kimmidoll fick jag av mamma när vi var i Köpenhamn, den är köpt på Illum bolighus och ska bringa lycka, tycker den är såå fin. Tavlan med fjärilar köpte jag i butiken Søstrene Grenes i Köpenhamn.

Inredning.

Jag och Viktor åkte ut en sväng till Sickla igår, där finns massor med inredningsbutiker. Jag har ett presentkort på Svenssons i Lammhult så jag kollade lite där, jag älskar den butiken, dom har allt fint man någonsin skulle kunna önska sig, haha! Trodde bara butiken fanns i Gbg så jag blev glad när jag hörde att den fanns i Sthlm också=) Jag fick en lampa från Kartell av mamma och pappa i julklapp, men dom visste inte att några veckor innan jul så beställde jag en själv så jag lämnade tillbaka den som jag fick i julklapp så därför har jag ett presentkort där nu. Jag gillar ju lite industriell stil blandat med modernt och egentänk och i Sickla finns en butik som heter Indori, dom har sååå mycket fint. Främst möbler i plåt, betong och trä, inte så mycket färg med andra ord. Dom har inga direkta designgrejer (även om det är ganska dyrt) men det är möbler som jag inte har sett i andra butiker. När vi ska köpa nytt vardagsrumsbord och tvbänk (inom ganska snar framtid hoppas jag, vi måste bara hitte the one) så är det första butiken vi letar i. Dom har även mitt drömbord som skulle passa så bra till Eamesstolarna som jag ska köpa. Butiken har även MASSOR med kuddar och små inredningsprylar. Absolut värt ett besök om du letar efter något unikt.
Här har ni det, mitt drömbord i betong. Fast jag vill ha ett högt matsalsbord, och det har dom också.

-

Har inte bloggat på länge, min inspiration till både bloggandet och livet har varit helt down. Nu hoppas jag att den är på väg tillbaka=)=)


Födelsedagsfest.

Jag och älskling har skålat med en drink här hemma. Nu drar vi iväg på födelsedagsfest hos Alex som fyller år. Ska bli superkul. Har inte träffat Alex och Malin sen innan jul och hennes mage har nog växt super mycket på den lilla tiden. Nu är det inte långt kvar, 24e februari kommer deras lilla bebis!!!

Stockholm.

Nu är jag på Landvetter och ska strax kliva på planet till Stockholm. Har haft det så otroligt bra hemma i Gbg, men det ska allt bli kul att komma hem till min man och vår vardag! Det är ett otroligt soligt Göteborg jag lämnar och vad jag har hört är det snöstorm i Stockholm och kommer vara det närmsta veckan! Uch asså, för min del kan vi gärna hoppa över snön och gå direkt på våren!! Ikväll blir det middag och kanske en drink med mitt hjärta! Ses i Stockholm!


Snaps from Copenhagen.

Här utanför favvobutiken nomero uno. Kolla mitt långa hår(!) I går var jag hos frisören, där rök ca 5 cm. Åh så härligt det är nu=) I går var jag även och köpte nyttt shampoo, balsam och inpackning för en halv månadslön typ...

Brunch första dagen.

Mysig inredningsbutik.

Juicepause...

Det regnade första dagen. Här ett grått och ganska öde Nyhavn som annars är otroligt befolkat, vackert och fullknökat med uteserveringar på sommaren.

Jag äälskar ju blommor. På ett mysigt litet torg så sålde dom mängder av vackra tulpaner. För 10(!) kr bunten!!!! Otroligt vackert tycker jag detta är, alla färger, huuur mycket som helst!

Thé och cupcakesprovning..

Första gången jag var inne i en Abercrombie & Fitch butik. Den uppnådde inte riktigt min förväntan. Stoor butik i många våningsplan och gångar typ. Killar i bar överkropp som välkomnade en in i butiken, det var nästa kolsvart så man såg knappt kläderna, grymt hög musik och mycket folk.. Men ändå ganska häftigt koncept, men är jag ute efter att handla någonting så kan jag typ inte koncentrera mig i en sån butik, haha!

-

I går gjorde jag lite ärenden i stan, köpte nya jeans och handskar, åt världens godaste tomatsoppa till lunch och så hade jag date med Pauline och Alfons. Nu ska jag packa ner mitt liv och fixa lite innan jag säger farewell till västkusten för den här gången.

Denim is it.

Någonting som slår stort till våren är kostym i denim. Acne har en helt underbart snygg! Har du inte lust att betala närmare fem tusen så har nu även Lindex fått in en grym budget variant. Det ser riktigt snygg ut. Klämde på byxorna i dag i butik men kavajen har inte kommit in än, men vill du vara först så tror jag att den går att beställa på nätet.
-
Nu har jag precis bokat flygbiljett hem till Stockholm. Flyger i morgon vid halv 3 tiden. Älskar att flyga, tar knappt en timma från Gbg till Sthlm. En vecka i Göteborg har gått alldeles för snabbt. Nu ska jag ha en helg med min älskade sedan blir det jobb på måndag efter 3 veckors ledigt!!

Köpenhamn.

Jag och mamma har precis kommit tillbaka till hotellet, vi har varit ute och ätit på en jätte mysig spansk restaurang. Vi år jätte god tapas och drack gott rött vin. Vi har strosat runt på stan hela dagen och mamma och fått shoppat en del. Jag har köpt mig ett linne från Marlene Birger. Mycket från det märket det senaste men jag älskar hennes design! Hon får verkligen in glamouren i vardagsplagg!


Kalashelg.

Mikaela öppnar pake

Pauline, Bella och Angelica

Jag fixar håret på Pauline och Mikaela sminkar=)

Sjukt kass outfitbild, men ni ser lita iaf av min nya klänning från Malene Birger.

Igår var jag både på barnakalas och firade Alfons som fyllde ett år och på kvällen var det födelsedagsmiddag hos Mikaela som fyllde 24. Tårta på kalaset och drinkar, vin och god mat hemma hos Mikaela. Grymt trevlig middag med underbara tjejer som senare slutade i en grym utekväll. Vi var väl 9 st och alla höll ihop hela kvällen och dansade och hade svin kul, det brukar så lätt bli att man splittras så fort man kommer ut. Tack alla tjejer för kvällen=)=) Måste bara säga att jag gjorde nog årets vurpa på Mikaelas altan, Shit asså, hade mobil i ena handen och vinglas i andra, när man inte kan ta imot med något då landar man ju verkligen på bröstet och magen. Haha jag gjorde verkligen en Anja Persson "Sälen". Det resulterade i årets största GARV, rinnande smink pga skratt, ett krossat vinglas och fem blåmärken på smalbenet. Haha! I dag har vi haft middag här hemma hela stora familjen och firat min pappa som fyller år på onsdag.
Nu har jag packat weekendbagen för imorgon bitti drar jag och mamma till Köpenhamn=)

God Natt

Shopping and movie.

Igår kväll var vi lilla familjen, med det menar jag ma & pa, jag och tvillingarna, inte mina äldre halvsyskon. Vi gjorde i ordning massor med tapas, åh så gott det var. Tapas är ju bara såå gott! När vi ätit upp gick vi ner och satt framför brasan, drack rött vin och spelade spel i flera timmar.

Idag har jag vinkat hej då till Anna och Kristoffer som åker till Alperna imorgon. Sen åkte jag och mamma iväg på en lite shoppingtur. Jag fick med mig tre otroligt fina saker hem. En underbar klänning från Malene Birger, en mössa från Malene Birger och en kudde till soffan från Day. Jag är så nöjd:-)
Nu är vi på väg hem och ska hämta upp pappa sen ska jag mamma och pappa gå på bio och se den nya Sällskapsresan. Sedan blir det middag, kanske ett glas vin och mys med familjen. Imorgon väntar kalas x2.

Idag var det btw grymt fint väder här på västkusten, så soligt så brillorna åkte på:-) I like.


Inspiration Deluxe.

Det här hemmet, en våning i centrala Malmö är total inspiration för mig. Så fantastiskt vacker lägenhet så jag tror jag smäller av. Inredningen. Absolutely fabulous. Älskar sådana här repotage som man får sån inspiration ifrån. Gå in på Residence eller spring och köp tidningen för att läsa hela repotaget om denna underbara våning, dom fantastiska möblerna och tjejen som bor där!

Stockholm-Göteborg.

Sitter på tåget till Göteborg just nu. Vaknade imorse av att Viktor hade försovit sig pga strömavbrott. Lagom kul att jag inte hade packat klart min väska och det var helt bäcksvart i lägenheten. Tände massa ljus och lös med mobilen i garderoben för att hitta kläder. Vet inte riktigt hur min packning blev nu alltså, haha! Inte min mascara heller för den delen. Stod med ett värmeljus och försökte sminka mig. Läste på expressen att 23 000 hushåll i Stockholm var etan el och att tunnelbanorna stod stilla. Panik! Jag hann precis med tåget och nu sitter jag här med en kaffe och en bulle och tittar ut över ett dimmigt Sverige. Vi lämnade faktiskt ett frostigt och ganska så soligt Stockholm men vi kom inte många mil in i landet innan det blev helt tjockt av dimma. Hoppas på inte allt för dåligt väder i Göteborg nu. Ska bli skönt att stanna i Göteborg en vecka, var så stressigt när jag var där senast över jul med allt som skulle fixas inför jul och alla man skulle hinna träffa med mera. Nu har jag gott om tid=)
Vi ses på bästkusten=)

Nyårsafton.

Vi hade en riktigt bra Nyårsafton. Vi började ett gäng  hemma hos oss med drinktävling. Godast drink vinner och den här "leken" rekomenderas verkligen. Alla la verkligen ner omsorg och tid på sin drink och det blev massor med olika och riktigt goda drinkar. Min och Viktors drink vann=) Vid nio-tiden tog vi taxi till en restaurang i Hammarby sjöstad där vi åt riktigt god middag och firade in det nya året. Maten var GRYM och likaså vinet och desserten. Klockan tolv kollade vi på alla fyrverkerier vid vattnet och skålade med champagne. Efter tolvslaget fortsatte festen en trappa upp i restaurengens festlokal. Riktigt lyckad kväll. Tack alla!

Johan, jag och Calle

Här pågår drinktävlingen förfullt

Här ser ni lite av min klänning jag hade på mig. Smaragdgrön klänning från Whyred.

Jag och hjärtat med våran vinnardrink

Sista bidraget=)

Jag och Viktor med bästa Calle och Jenny

Vinprovning

En del av all dessert, mums

Maggie, Johan, Jossan och Calle efter middagen


PUSS!

Calle and me! Gott Nytt År!


RSS 2.0