panic.


Håller på att packa för fullt, vad ska man ta med sig??? Har hela sängen full med kläder jag kan tänkas packa ner, men för det behöver jag nog 5 väskor och jag och Viktor ska dela på 1. Shit, Viktor kommer hem om 50 min, då hade jag tänkt vara färdig med både packning och städning, måste vara fint här när vi åker för svärföräldrarna kommer till Sthlm och lånar lägenheten. det är ju Pride festivalen nu, då är det kul att vara i stan. Nej, nu måste jag skynda mig. Varma mackor ikväll btw, mums!!!

Ciao



rings and bracelets.


to night.



Eftersom jag har världens bästa pojkvän fick jag också världens bästa födelsedags present när jag fyllde år. EN RESA TILL MILANO!!! Modevärldens huvudstad, Italiensk mat och värme. Måste ju passa mig perfekt, älskar Italien!!

Inatt åker vi, tack min underbara älskling.

vill ha.


Åh, jag vill bara ha den här lilla sötnosen, nuu!!!!!!!!!!!!!!!!

raspberry.


Plockade massor med hallon i helgen, så detta blev min frukost i morse. gott! 
Nu har min lillasyster kommit hem från en 4 veckors lång semester i Thailand-Malaysia och Bali. Välkommen hem!!
10 dagar kvar tills mitt lilla systerbarn kommer till världen, weeiii!!!!!!


big town of köping med schlager.

Viktor och jag

I helgen har vi varit i Köping hos Viktors föräldrar. Vi var på schlager party i en lada hos grannarna och shit vilket drag det var, vi hade så kul. Hela kvällen stod alla och dansade på bänkarna och boret, ung som gammal!! Vi vandrade hem i ljuset vid sådär halv 5 tiden på morgonen. 


schlager.

Village i onsdags.
 
Klänning - Vero moda
Skor - köpta i malaysia

Om några timmar åker vi till Viktor föräldrar på landet i Köping, där vankas det schlager party. Det kan ju inte bli annat än kanon kul när familjen Jebsen med vänner är fest fixarna!!!!!

michael jacksom tribute.


Det här är såå häftigt och såå fint. Dans gruppen Bounce inleder allt sedan hänger alla bara med.. Så fint och så bra!!


plåtning.


Charlotte, en av tjejerna som var på besök här i Stockholm  är modell och igår skulle hon plåtas av fotografen Pavel Maira. Jag stylade Charlotte med mina kläder och smycken och Johanna skötte sminket. Vi fotade i tre olika miljöer med fyra olika outfits. Den bästa miljön tycker jag absolut var  grafitti väggen. Jag tror det kommer bli super fina bilder. Dom är klara om två veckor, då får ni se resultatet. 

Igår gick vi till Village på Norrmalms torg. Det var en riktigt lyckad kväll. Stackars Viktor bara som fick sova 1,5 timme innan han skulle upp och jobba igen. Nu åkte Charlotte och Johanna precis hem, och jag ska lägga mig i soffan och glo på tv. 





Här bor tydlingen många hemlösa...





Studion.


Jag hade på mig skjorta Boomerang, jeans jacka Fornarina, Prime boots och skärp från HM.





I studion.


Jag förbereder nästa outfit.

grönan.



Somsagt, grönan igår, sjukt ball! Jag rekomenderar ju starkt vilda musen om ni har vägarna förbi grönan, haha!!

Ikväll blir det utgång, village.





god morgon/middag.

Igår hade vi en super trevlig kväll. Vi började på Berns, sedan vidare till Viktoria och kvällen avslutades på Max, haha!! Idag skiner solen så jag och tjejerna ska till Gröna Lund, sedan blir det mycket möjligt en drink på Josefina och kanske Allsång på skansen efter det. Dom satsar på utgång i kväll, all in liksom. Jag får se hur det blir med det. Jag känner lite för att laga en god middag till min Man och sedan bara mysa i soffa, vi får se!



humlan.


Idag mötte jag upp två Kungsbacka tjejer som var på besök i Stockholm. Vi köpte med oss lite mat och cider och satte oss i humlegården och hade picknick i det vackra vädret. I helgen var Viktors föräldrar på besök och det är alltid lika trevligt. Vi var ute och drack drinkar i lördags efter en super god middag hemma hos oss. I söndags kollade vi när Djurgårdens IF fick stryk på Stockholm Stadion, haha! 


Drinkar på East i lördags. 



i need a cut.

Jag vill verkligen klippa mig. Nu. På tal om det så ska my love klippa sig i dag hos kändisfrisören och hans goda vän Tito. Denna gången kommer han dock klippa lite kortare, men så här snyggt blev det sist. 



torsdag.

Gårdagens outfit.

Top - Acne
Shorts - Levi's
Hunter stövlar

Nu går jag ut på en power walk. Sen ska jag hem till Jenny och äta lunch, mys!


götet.

var hemma på västkusten förra veckan. Hann med otroligt mycket, åkte ut med båten, solade och badade, fiskade krabbor(!) ute och åt med vänner, mys med vänner, räkfrossa och trubadur med familj och grannar, mammas födelsedag med kalas, shopping, ägnat otroligt mycket tid till mina underbara syskonbarn, en del festande och bara njutit av livet. 
Dagen innan jag skulle flyga hem till Stockholm igen hade jag en väldigt trevlig ute kväll med Jonna och lite annat folk. Vi hade sjukt kul, men frågan är om det var värt smällen dagen efter??? Jaa, det va det faan, tack vara jonnas vurp, inte bara 1 utan 2 på ca 30 sek. Bra jobbat!!

Jonna ställer sig på ett halv högt bord och dansar, det hala golvet och höga klackarna gör att jonna ramlar handlöst ner på golvet. Jag skrattar så jag tror att jag ska dö. Jag talar om för jonna att det va nog bara var dom där killarna bakom henne som såg det (NOT) Hon har nu satt sig ner på en stol och vänder sig genast om för att tala om för killarna varför hon ramlade (det va faktist golvets fel, och hon gjorde det minsann med stil;) då välter hon baklänges med stolen, Hahaha, fattar ni att jag och killarna fick oss vårt livs skratt. Jonna, du gjorde min kväll!!!








älsklingens födelsedag med utgång på berns.












igår.



Klänning från Zara.

Igår hade jag världens mysigaste middag med världens bästa vänner.. Nu blir det antik mässa...

nude.


Skjorta - Boomerang
Shorts - Levi's
Linne - hm Trend


Nu ska jag ner på stan och fixa lite saker. I morgon flyger jag till Göteborg=)



RSS 2.0