Trehundrakronor.

Här har ni skorna jag fyndade igår. 300 kr (!) på bianco. Perfekt.

Kvalitetstid med familjen.

Världens goaste Mica.
Mica och John.
Mica och pappa Henke. (visst är dom superlika?)

Nu är jag hemma från Bohus Malmön. Hemma i soffan i Onsala, med ett glas bubbligt rosé myser jag med mamma och pappa. Härligt. Det sista jag längtar efter är fest. Nu ska jag njuta fullt ut av mina sista semesterveckor. Uppe på Bohus Malmön var vädret sådär, men vi hade det mysigt ändå. Min storasysters killes familj har hus där så jag, mamma och pappa var uppe och hälsade på. Vi åt räkmacka och drack rosé på hamnkrogen på dagen, på kvällen grillade vi scampi till förrätt och till huvudrätt blev det oxfilé med rotfrukter, halloumi, sparris och goda såser. Jag har lekt massor med min systers två barn som jag längtar ihjäl mig efter när jag är i Stockholm.
Imorgon skall jag ut på powerwalk, har ätit på tok för mycket under semestern, sedan ska jag ut och plocka svamp=)
Justdet, gjorde ett riktigt fynd idag på vägen hem från Bohus Malmön, ni får se imorgon bitti.

Bohus Malmön.

Sommaren är underbar. Vi åker ut med båten, badar, dricker vin, grillar och har det helt underbart som en semeter ska vara. Nu beger jag mig till Bohus Malmön över en natt.

Dagens.

Så här har jag gått klädd idag när jag gjort bankärenden med pappa och lunchat med familjen.
Shorts Gina tricot, blus Twist & Tango

I'm alive.

Hej allihopa. Jag har sesmester, och det är helt fantastiskt. Därför har det inte blivit så mycket bloggande. Jag har hunnit med hur mycket som helst redan, och det bästa av allt, jag har TVÅ veckor kvar!!!
Idag har jag varit med mina tvillingsystrar på stan, vi har ätit thaimat vid kanalen, shoppat lite sen bara suttit ute och pratat i solen. Nu ska jag cykla bort till min bästis Linda, vi ska dricka vin och prata massa tjejsnack på hennes altan. Mys!

Amsterdam.

VM-finalen är på på TV:n, jag är inte super intresserad så jag tänkte visa er lite bilder från vår första dag i Amsterdam. Vi bilade ner och började köra från Stockholm kl 5 på torsdag eftermiddag och så kom vi fram ca kl 10 på fredag förmiddag. Så vi var ganska trötta efter att ha kört en hel natt. Men sova, det kan vi göra i nästa liv så vi checkade in på hotellet och sen drog vi ut på stan på en gång.
Vi bodde på ett jätte fint designer hotell jätte centralt som hette Amsterdam Fashion hotel.

Vi strosade runt på Amsterdams mysiga gator.

Vi satte oss på en uteservering för en drink innan vi kollade på matchen Holland - Brasilien.

Vi kollade på matchen i en stor park på storbilds TV i 32 graders värme.

Efter ett tag så var det så varmt att jag och Elin var tvungna att sätt oss i skuggan lite.

Just då gjorde Holland ett av sina mål och det sprutade massor med guldigt glitter som landade precis på oss, haha! Holland vann matchen och vi dansade och sjöng med lokalbefolkningen. Vilken folkfest det blev=)

Kvällsmys med älsklingen.

En veckas semester har snart gått, men jag har 4 veckor kvar!! I dag åker vi till Köping där vi ska spendera helgen. Viktor ska spela på ett uteställe där i kväll och i morgon ska vi på den årliga schlagerfesten. Vi ska försöka boka en sistaminuten resa till nästa vecka och vi tänker åka redan på måndagen. När vi kommer hem från resan åker vi direkt till Onsala där jag och Viktor ska vara i en vecka tillsammans, sedan åker Viktor tillbaka till Stockholm men jag stannar i ytterligare två veckor på västkusten. Love it!
Det innebär att jag just nu håller på att packa resväskan för FYRA veckor, det är skit tråkigt och jobbigt.!
Viktor jobbar denna veckan också så det är jag här hemma som fixar maten, städningen och packningen. Igår åt vi god tapas med rosévin på balkongen. Eftersom det var sistea kvällen i Stockholm och Viktor fyller år nästa vecka så hade jag bakat cheescake till honom som han älskar. Cred till mig!!

Allsång på skansen.

Nu är vi hemma från Amsterdam där vi hade en fantastisk lång weekend. Vi har gjort allt mellan himmel och jord och vi hade riktigt tur med vädret (32C första dagen). Det är nu min första semsetervecka  Nu har jag en av mina bästa vänner Linda på besök i Stockholm. I hade vi först frukost på balkongen hemma hos mig, sen gick vi på stan en sväng, sen köpte vi sushi och gick Strandvägen bort till Djurgården och gick på Allsång på skansen. Att gå på Allsång på skansen har vi pratat om att åka upp till Stockholm och göra i säkert 8 år, så nu fick vi äntligen se det live. Vi hade jätte otur med vädret, såå typiskt, det har inte regnat på flera veckor här och i dag är det super fint. Nu ska vi dra oss ner på stan, ikväll blir det vin, ostar och kex på en filt i parken här borta, mysigt.
Snart ska ni även få se lite bilder från Amsterdam.
Roligast var att det flög förbi en luftballong som såg ut som Lisebergskaninen, haha.

Kan nån kan Canon.


Igår köpte vi oss en ny kamera. Det blev en Canon Ixus120is. Den skall vara super bra, och riktigt snygg är den också. Vi hade rätt många krav på kameran, bla att den skulle vara liten, svart, inte för mycket zoom, att man kan ändra slutartiden själv, kunna filma i HD och ej tuchskärm mm. Nu har vi hittat den, The One. Så räkna med mycket bilder i bloggen framöver=)

Jag som aldrig försover mig. Typiskt att det skulle ske just idag när jag skulle upp extra tidigt för att packa iordning allt det sista och bära ut allt i bilen, duscha, vattna blommorna, slänga lite skräp och göra fint hemma. Nee, istället vaknar jag 5 minuter innan tunnelbanan gick. Så jag fick ta tag i det nödvändigaste och komma lite försent till jobbet. Viktor fick ta typ allt, stackarn. Men jag tror vi har fått med allt nu så vi kan åka direkt efter jobbet och slippa åka hem i mellan. Vi ska trots allt köra hela natten till Amsterdam och beräknar att komma fram någon gång vid 10 på förmiddagen imorgon om allt går som det ska.

Nu kan semestern börja!!!

RSS 2.0